-
Κυριακή απόγευμα σε μια μισοέρημη Αθήνα.
Toyota MR2 προηγούμενης γενιάς!! (και φαινόταν σε άψογη κατάσταση τουλάχιστον εξωτερικά)
Πολύ εντυπωσιακό !
-
Χθές το απόγευμα κάπου κεντρικά στην Αθήνα, ολοκαίνουρια BMW M5 (ναι όπως αυτή που φιγουράρει στο εξώφυλλο των 4Τ).
Unbelievable !
Το πιο εντυπωσιακό ? Οχι δεν ήταν οι 2 δίδυμες εξατμίσεις της ούτε τα θηριώδη ελαστικά της. Ήταν το αυτοκόλλητο 'Baby on board' στο πίσω παρμπριζ και το παιδικό κάθισμα!
Μερικές φορές αναπολώ την... βρεφικη μου ηλικία !!!
-
-
Ό,τι πρέπει για τα στενά της Κυψέλης είναι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ό,τι πρέπει για τα στενά της Κυψέλης είναι...Που να δείς για τα χωριά της Τρίπολης που την είχε πάει ένας μπάρμπας μου όταν μετά απο 20 χρόνια (πολυ πιάτο ρε παιδί μου) στον Καναδά πρωτόγύρισε για διακοπές στην Ελλάδα
-
Χτες το απόγευμα στη Βουλιαγμένη Cadillac Escalade (ένα κτήνος κατά τι μικρότερο από το Hummer αλλά πολύ πιο κομψό) και το βράδυ στον Κορυδαλλό Toyota Supra, δεξιοτίμονη με βρετανικές πινακίδες και εντυπωσιακό body-kit. Μια χαρά
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
το βράδυ στον Κορυδαλλό Toyota Supra, δεξιοτίμονη με βρετανικές πινακίδες και εντυπωσιακό body-kit. Μια χαράαν ήταν κόκκινη, είχε παρκάρει έξω από το σπίτι μου ( ) τις προάλλες!
-
...**Cadillac Escalade **(ένα κτήνος κατά τι μικρότερο από το Hummer αλλά πολύ πιο κομψό) ... -
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η SUPRA ΗΤΑΝ ΑΣΗΜΙ , ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΙ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΗΧΟ?????????????
-
Είδα στις ειδήσεις ενα 'cool' περιπολικό στο Λονδίνο οπότε πήγα εδώ για μερικά ακόμα πιο 'cool' αυτοκίνητα (UK).
-
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η SUPRA ΗΤΑΝ ΑΣΗΜΙ , ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΙ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΗΧΟ?????????????Ήταν ασημί, χαμηλωμένη και παρκαρισμένη, οπότε δεν ξέρω αν είχε δυνατό ήχο. Να μην είχε όμως;
-
ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ!
ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟ ΑΠ'ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΒΓΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΗΤΑΝ.ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥΠΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ
-
Lamborghini Gallardo,
στη γέφυρα Ν. Ελβετίας.
-
πριν απο κατι μερες ειδα μια σεβυ ιμπαλα λιμο ετοιμη για παντρεια ενα απογεμα σαββατου...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πριν απο κατι μερες ειδα μια σεβυ ιμπαλα λιμο ετοιμη για παντρεια ενα απογεμα σαββατου...Με τι παντρευόταν με καμμία ελντοράντο;
-
Σας έσκισα όλους . Πέτυχα πιτσαδόρικο παπί με
- κανονικό φως μπροστά
- κανονικό φως πίσω
- αναβάτη που φορούσε κράνος και πήγαινε σαν άνθρωπος
Beat this
-
Σας έσκισα όλους . Πέτυχα πιτσαδόρικο παπί με- κανονικό φως μπροστά
- κανονικό φως πίσω
- αναβάτη που φορούσε κράνος και πήγαινε σαν άνθρωπος
Beat this
είσαι οφτόπικ. Αυτό πρέπει να πάει στα απίθανα!
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=750 -
-
ΗΚΚ 90**
Ναι καλα διαβασατε!!!
Ηταν καμμια 10αρια νοικιαρικα και ηταν τυπωμενα στο χαρτι.
Μα καλα τοση στραβωμαρα ρε παιδι μου!!!
Ή το γραψανε στα ψεματα γιατι δεν εχουν παρει ακομα ουτε πινακηδες ουτε αδειες κυκλοφοριας, ή εχουν παρει αδειες αλλα ειναι θεοστραβος αυτος που τυπωσε τα χαρτια!!!
Carspotting