-
επιτελους καναμε μεταγραφη της προκοπης!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
επιτελους καναμε μεταγραφη της προκοπης!ΑΛΛΗ μία θες να πεις!Μετά τους μάγους της μπάλας Σικαμπάλα,Μέγκαχεντ,Ειμαι-μικρός-και-ίσως-ταλαντούχος-πάρε-κόσμε-πάρε-μόνο ένα πεντοχίλιαρο από ομάδες β' και γ' κατηγορίας...
Οι άλλοι πήρανε κάτι κονσεϊσάους,μπενζάδες κλπ.Να τους τους δω πως θα κλαίνε τα λεφτά τους αν τραυματιστούν.Ενώ εμείς...
-
AEK-Παρισενζερμεν: 0 - 4
Α ρε θρυλάρα,που να ρθει κι ο....Figoooo!!!!!!!!!!!
ΥΓ:Δε σημαίνει βέβαια τίποτα το 4-0...Προετοιμασία είναι έτσι κι αλλιώς...[/b]
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θα'ρθει τελικά; Άκουσα ότι κάνει διακοπές με τον Κόκκαλη μαζί ή μλκιες μου είπανε;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
[/b]
κατι ακουσα και εγω μπα δε νομιζω αφου ειπαν οτι θα κατσει αλλον 1 χρονο στη real
-
Παιδια τα φιλικα δεν προσφερονται για κανενα συμπερασμα εκτος για τους προπονητες.....
Ολες οι Ελληνικες παιζουν με πιτσαριες και κερδιζουν 16-0 και βγαινουν οι εφημεριδες και λενε ' Μπαλαρα ο Οσφπ' 'Διαστημικο ποδοσφαιρο ο Αρης' 'Ξεφευγει απο τα ορια του γαλαξια η Καλαμαρια' '9 γκολ ο Τζαλακωστας' και αλλα τραγικα.
Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.....
Οσο για το Αεκ-Παρι λογικο ηταν αν σκεφτουμε οτι η ΑΕΚ αρχισε πριν 4 ημερες την προετοιμασια στην Ιταλια και επαιζε με ομαδα που ξεκιναει το πρωταθλημα της σε μια εβδομαδα.....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Παιδια τα φιλικα δεν προσφερονται για κανενα συμπερασμα εκτος για τους προπονητες.....Ολες οι Ελληνικες παιζουν με πιτσαριες και κερδιζουν 16-0 και βγαινουν οι εφημεριδες και λενε ' Μπαλαρα ο Οσφπ' 'Διαστημικο ποδοσφαιρο ο Αρης' 'Ξεφευγει απο τα ορια του γαλαξια η Καλαμαρια' '9 γκολ ο Τζαλακωστας' και αλλα τραγικα.
Οσο για το Αεκ-Παρι λογικο ηταν αν σκεφτουμε οτι η ΑΕΚ αρχισε πριν 4 ημερες την προετοιμασια στην Ιταλια και επαιζε με ομαδα που ξεκιναει το πρωταθλημα της σε μια εβδομαδα.....
Σωστος ο CLIO-V6.Οι αδυναμιες βγαινουν παιζοντας απεναντι σε ετοιμες ομαδες και οχι με αντιπαλους καφετεριες/μπιραριες/τρατοριες/κεμπατζιδικα .
Να δω τι θα κανουμε εμεις απεναντι στην Λιβερπουλ. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παιδια τα φιλικα δεν προσφερονται για κανενα συμπερασμα εκτος για τους προπονητες.....
Ολες οι Ελληνικες παιζουν με πιτσαριες και κερδιζουν 16-0 και βγαινουν οι εφημεριδες και λενε ' Μπαλαρα ο Οσφπ' 'Διαστημικο ποδοσφαιρο ο Αρης' 'Ξεφευγει απο τα ορια του γαλαξια η Καλαμαρια' '9 γκολ ο Τζαλακωστας' και αλλα τραγικα.
Σωστος ο CLIO-V6.Η αδυναμιες βγαινουν παιζοντας απεναντι σε ετοιμες ομαδες και οχι με αντιπαλους καφετεριες/μπιραριες/τρατοριες/κεμπατζιδικα .
Να δω τι θα κανουμε εμεις απεναντι στην Λιβερπουλ.μπορει να νικησετε επεδει θα λειπη ο biscan
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
Σωστος ο CLIO-V6.Η αδυναμιες βγαινουν παιζοντας απεναντι σε ετοιμες ομαδες και οχι με αντιπαλους καφετεριες/μπιραριες/τρατοριες/κεμπατζιδικα .
Να δω τι θα κανουμε εμεις απεναντι στην Λιβερπουλ.μπορει να νικησετε επεδει θα λειπη ο biscan
Βρε τον MADAKO!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εντός 3 ημερών θα κλειδωθεί: 1,20
Εντός 5 ημερών θα κλειδωθεί: 2,20
Πιο νωρίς: 4,00
Δεν θα κλειδωθεί: 300 -
Ευτυχώς που δεν πόνταρε κανένας στην επιλογή 'δεν θα κλειδωθεί' γιατί ακόμα θα πλήρωνα..
-
Ωραια!Μετα τον Rivaldo βλεπουμε τον Ολυμπιακο να συνεχιζει την προσαρτηση 'φτασμενων' παικτων στο δυναμικο του:Φιγκο,Μπεκενμπαουερ,Μαραντονα,Πελε...
Ας τον φερουνε λοιπον για να μπορουμε να του φωναζουμε και επι ελληνικου εδαφους:'Παρε μου..τσιγαρα πριν να φυγω,Λουις Φιγκο,Λουις Φιγκο!'
-
μηπως ειδες το φιλικο χτες?
καλος ο γαυρος..εγω περιμενα 10-0 στο ημιχρονο
πολυ ευχαριστη εκπληξη!!
ο γιαγιας καλος, ο θυσιας επισης..ο μπουλου(κ)τ δεν ξερω.. παντως μεχρι και το παλτο ρε επιασε κεφαλια!!!για αυτο ασε τις κοροιδιες και δες τι θα κανει και η δικια σου η ομαδα...
αλλιως....
προβλεπω πολυ κλαμα την ερχομενη σαιζον... -
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
-
Καλός ο γαύρος χθες.
Και το κυριότερο, συνεπής.
Συνεπής στην Ιστορία του.
Άλλη μια 4άρα(που μπορεί άνετα να ήταν 5άρα και 6άρα, αν δεν έκοβαν ρυθμό ο Μπάρος και ο Μοριέντες)
Απορία : εκείνος ο Λέμενες πληρώνεται για να παίζει ή πληρώνει για να παίζει;;
-
traveler συντομα θα παιξουμε και μαζι σας (βαζελος υποθετω)
και τοτε θα δουμε τι θα λες... -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Απορία : εκείνος ο Λέμενες πληρώνεται για να παίζει ή πληρώνει για να παίζει;;Παντως χαμογελουσε ολη την ωρα, το διασκεδαζε
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
traveler συντομα θα παιξουμε και μαζι σας (βαζελος υποθετω)
και τοτε θα δουμε τι θα λες...Μια χαρα σταθηκαμε, θα μπορουσαμε να ειχαμε και Χ με το Ριβαλντο στο τελος, αλλα μην μου πεις οτι σου αρεσε ο Λεμενς
Ο Τουρε μια χαρα επαιξε. -
Δεν ηταν για πολλα συμπερασματα ο χθεσινος αγωνας. Νεος προπονητης αρκετοι νεοι παιχτες κ 2ο φιλικο κ μαλιστα με πολυ δυνατη ομαδα. Ακομα ειναι πολυ νωρις για να πουμε κατι.
Παντως ο Τουρε εδειξε θετικος, γρηγορες κ σιγουρες μεταβιβασεις χωρις να κουραζει. Το μονο που εχω να πω, για τους υπολοιπους θα περιμενω.Ααα κ κατι αλλο. Το σιγουρο ειναι πως ακομα η επιθεση δεν ειναι κομπλε. Εφυγε ο Giovanni κ ηρθε ο Κωνσταντινου τον οποιο δεν μπορω να πω οτι τον θεωρω καλυτερο του Βραζιλιανου αν κ ειναι διαφορετικοι παιχτες. Αλλες αρετες βεβαια ο ενας αλλες ο αλλος. Απο εκει κ μετα ομως το επιθετικο προβλημα δεν προκειται να λυθει αν δεν ενισχυθει κ αλλο η επιθεση με παιχτη που βλεπει διχτυα με κλειστα τα ματια!
Ποσο μ αρεσε το γκολ του Morientes, ρε παιδι μου μια πασα απο Barros κ ενα ξερο ευθυβολο στην κινηση χωρις κοντρολ απο το οριο της μεγαλης περιοχης ναι μεν με εξουδετερομενο τερματοφυλακα αλλα με 4 αμυντικους διασπαρτους μπροστα. Καποιος δικος μας θα το χε στειλει πανω τους, ή θα χε δοκιμασει να κοντρολαρει πρωτα κλπ κλπ -
o new goalkeeper ητανε χαβαλες στα ορια της τσαντιλας χτες, αφου θελετε σχολιο.
αν δεν επαιζε αυτος θα κερδιζαμε
μονο εκει που σαλταρε γατησια και εδιωξε την μπαλα απο τα ποδαρακια (ποιανου?)
εδειξε οτι κατι μπορει να κανει..
κατα τα αλλα, μαγιω και γυαλα ηλιου του λειπανε..
..μπουφος!!οσο για εξτρα επιθετικο.. φιλε kleisj,
μου θες κιολας να 'βλεπει διχτυα με κλειστα τα ματια! 'καλα.. next year...
με αυτους παμε και αμα κατσει καννα bargain μεχρι τελος μηνα...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#1]