-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Ε ναι, ότι δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε/αποκτήσουμε, βάζουμε τους άλλους, ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ε δεν είναι ετσι βρε lkar!!!
Απλά η μητέρες είναι ευκολότερο να πλησιάσουν τα παιδιά από τους άντρες!
και είναι φυσικό!
Συνήθως οι πατεράδες είναι αρκετό καιρό εκτός σπιτιού!
Αλλά και ότι -συνήθως- οι πατεράδες μένουν παιδιά για όλη τους την ζωή!Παιδια....Εχμμμμ....Και οι μαμαδες ειναι πια εκτος σπιτιου......FYI
FYI... ...ακόμα και αυτές (που γίνονται λιγότερες) τον ρόλο του καλού 'παίζουν' στην οικογένεια (συνήθως)!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε ναι, ότι δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε/αποκτήσουμε, βάζουμε τους άλλους, ΓΥΝΑΙΚΕΣ
και είναι φυσικό!
Αλλά και ότι -συνήθως- οι πατεράδες μένουν παιδιά για όλη τους την ζωή!Εγώ διαφωνώ κάθετα με αυτή την πρακτική. Αν παραχρησιμοποιείται (και ο πειρασμός είναι μεγάλος) τελικά απομονώνει το παιδί από τον πατέρα με αποτέλεσμα να λείπει τελικά το 'ανδρικό γονικό πρότυπο' (σικ) ή να είναι εντελώς στρεβλό (μπαμπούλας). Δεν μπορείς να φανταστείς τι προβλήματα δημιουργεί αυτό στο παιδί, ειδικά αν είναι αγόρι. Πιστεύω πως μπορεί ακόμα και να το σπρώξει προς την ομοφυλοφιλία.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
και είναι φυσικό!
Αλλά και ότι -συνήθως- οι πατεράδες μένουν παιδιά για όλη τους την ζωή!Εγώ διαφωνώ κάθετα με αυτή την πρακτική. Αν παραχρησιμοποιείται (και ο πειρασμός είναι μεγάλος) τελικά απομονώνει το παιδί από τον πατέρα με αποτέλεσμα να λείπει τελικά το 'ανδρικό γονικό πρότυπο' (σικ) ή να είναι εντελώς στρεβλό (μπαμπούλας). Δεν μπορείς να φανταστείς τι προβλήματα δημιουργεί αυτό στο παιδί, ειδικά αν είναι αγόρι. Πιστεύω πως μπορεί ακόμα και να το σπρώξει προς την ομοφυλοφιλία.
Σιγά Κώστα!!!
Δεν είπα οτι είναι καλό να οδηγεί σε απομόνωση!
Ειπα ότι βασικό είναι να υπάρχει αίσθημα εμπιστοσύνης μεταξύ παιδιών και γονιών και ότι ο πατέρας -συνήθως- παίζει τον ρόλο του κακού!Να ξέρεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται ο γονιός, περίπτωση απομόνωσης δεν υφίσταται (και φυσικά δεν μιλάμε για τις εξαιρέσεις αλλά για τον κανόνα)!
-
...ολο στους gay μου το γυρνατε...
καθηστε καλα, θα σας βαλω στο αλευρι!!! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...ολο στους gay μου το γυρνατε...
καθηστε καλα, θα σας βαλω στο αλευρι!!!Η εμμονή της εβδομάδας!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
και είναι φυσικό!
Σιγά Κώστα!!!
Δεν είπα οτι είναι καλό να οδηγεί σε απομόνωση!
Ειπα ότι βασικό είναι να υπάρχει αίσθημα εμπιστοσύνης μεταξύ παιδιών και γονιών και ότι ο πατέρας -συνήθως- παίζει τον ρόλο του κακού!Είπα 'αν παραχρησιμοποιείται'.
Να ξέρεις ότι αν όντως ενδιαφέρεται ο γονιός, περίπτωση απομόνωσης δεν υφίσταται (και φυσικά δεν μιλάμε για τις εξαιρέσεις αλλά για τον κανόνα)!
Ο πατέρας μπορεί να ενδιαφέρεται αλλά να μην έχει ούτε τις δυνάμεις (λόγω κόπωσης) ούτε τις γνώσεις (αυτοί που τις έχουν μάλλον είναι η μειοψηφία) να παίξει σωστά το πατρικό πρότυπο. Αν λοιπόν η μητέρα τον παρουσιάζει ως μπαμπούλα κάνει μια ήδη δύσκολη κατάσταση αδύνατη.
ΥΓ: Πάντως εγώ βγήκα μια χαρά!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ο πατέρας μπορεί να ενδιαφέρεται αλλά να μην έχει ούτε τις δυνάμεις (λόγω κόπωσης) ούτε τις γνώσεις (αυτοί που τις έχουν μάλλον είναι η μειοψηφία) να παίξει σωστά το πατρικό πρότυπο. Αν λοιπόν η μητέρα τον παρουσιάζει ως μπαμπούλα κάνει μια ήδη δύσκολη κατάσταση αδύνατη.
ΥΓ: Πάντως εγώ βγήκα μια χαρά!
Λοιπόοοον!!!!
Κοίτα, τα παιδιά καταλαβαίνουν πότε ο γονιός είναι κουρασμένος (όχι τεμπέλης, κουρασμένος! ) όπως και πολλά άλλα που δεν λέγονται αλλά τα αντιλαμβάνονται!
Γνώσεις δεν απαιτούνται!
Λόγω πατέρα ναυτικού, είχα τρομερό άγχος όταν γεννήθηκε η κόρη μου, λόγω του ότι δεν είχα παραστάσεις από την πατρική καθημερινή συμπεριφορά και φοβόμουνα τα λάθη που μπορούσα να κάνω!Τελικά, όταν αγαπάς τα παιδιά σου, το ένστικτο και οι αρχές που διαθέτεις από την ανατροφή σου σε οδηγούν στο σωστό δρόμο!
Η ανατροφή των παιδιών δεν έχει manual!
Γίνεται με την καρδιά κυρίως!Εχω παραδείγματα ανθρώπων που αναλώθηκαν να διαβάζουν για αυτά που θα έπρεπε να κάνουν και κατάντησαν νευρωτικοί και αυτοί και τα παιδιά τους!
Από τότε που έχασα τον πατέρα μου κατάλαβα ότι το μυστικό είναι ένα!
Να ζείς την κάθε στιγμή με την οικογένειά σου και να την απολαμβάνεις!Σαν να είναι η τελευταία!
ΥΓ Καλός βγήκες!!!
-
συμφωνω απολυτα οτι τα δυο φυλα δεν ειναι ισα.
για αυτο ολες οι γυναικες αμα περασουνε τα 25 ψαχνουν ενα γερο με λεφτα να παντρευτουν γιατι βαριουνται να δουλεψουν και τα θελουν ολα ετοιμα. ΑΚΟΥ ΙΣΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ!
η γυναικα πρεπει να ναι στο σπιτι και να μεγαλωνει τα παιδια.
απο κει αρχιζει το κακο, πανε με την προφαση να βρουνε δουλεια και βρισκουν γκομενους. ΜΠΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΚΑΙ ΤΕΛΟς το οτι τα δυο φυλα δεν ειναι ισα φαινεται απο το οτι ΟΛΕΣ οι γραμματεες πηδιουνται με τα αφεντικα τους για να κολοβαρανε στη δουλεια και να εχουνε προνομια.ωραια ισοτητα!
-
Ταλιμπανάκος;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να ζείς την κάθε στιγμή με την οικογένειά σου και να την απολαμβάνεις!Σαν να είναι η τελευταία!ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή!!! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
:roll: Ταλιμπανάκος;αμφιβαλω αμα ξερεις τι σημαινει αυτη η λεξη.
ειμαι κατι πολυ χειροτερο απο αυτο. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Τελοσπάντων.. συμφωνώ πάντως με τον κουκ -αν κ δεν έχω παιδιά..
πιστεύω ότι δεν υπάρχουν στανταρ γι'αυτά τα πράγματα, κανείς δε μπορεί να δείξει λεπτομερώς τον τρόπο που κάποιος είναι 'καλός' πατέρας.. -
κλασικη περιπτωση...
-
χωρις να θελω να θιξω την υποσταση της γυναικειας φυσης, πιστευω οτι οι γυναικες δεν ειναι αυτο που φαινονται η τουλαχιστον το προτυπο που θελουν να λανσαρουν στους αντρες.
Υπαρχει μια φοβερη υποκρισια απο το μερος των γυναικων και οι περισσοτερες εχουν την απιστια ριζωμενη βαθια στο μυαλο τους.
Ξερουν να ξεπερνανε πολυ πιο ευκολα τους χωρισμους απο τους αντρες, και τελικα δεν ειναι τοσο ευαλωτες.Δηλαδη οτι οι αντρες ειναι αναισθητοι και οτι δεν εχουν τοσο αληθινα συναισθηματα ειναι ενας μυθος. Το πιο αναξιοπιστο ον στον κοσμο ειναι μια γυναικα που φαινεται αθωα. Αυτα για να τα διαβαζουν μερικοι που μενουν πιστοι στις σχεσεις τους και νομιζουν οτι οι γκομενες τους δεν τους απατουν και τους ειναι αφοσιωμενες.
-
Ο χρήστης aragorn έγραψε:
χωρις να θελω να θιξω την υποσταση της γυναικειας φυσης, πιστευω οτι οι γυναικες δεν ειναι αυτο που φαινονται η τουλαχιστον το προτυπο που θελουν να λανσαρουν στους αντρες.Υπαρχει μια φοβερη υποκρισια απο το μερος των γυναικων και οι περισσοτερες εχουν την απιστια ριζωμενη βαθια στο μυαλο τους.
Ξερουν να ξεπερνανε πολυ πιο ευκολα τους χωρισμους απο τους αντρες, και τελικα δεν ειναι τοσο ευαλωτες.Δηλαδη οτι οι αντρες ειναι αναισθητοι και οτι δεν εχουν τοσο αληθινα συναισθηματα ειναι ενας μυθος. Το πιο αναξιοπιστο ον στον κοσμο ειναι μια γυναικα που φαινεται αθωα. Αυτα για να τα διαβαζουν μερικοι που μενουν πιστοι στις σχεσεις τους και νομιζουν οτι οι γκομενες τους δεν τους απατουν και τους ειναι αφοσιωμενες.
Αρχηγέ μου...εδώ τα είπες όμορφα...
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
χωρις να θελω να θιξω την υποσταση της γυναικειας φυσης, πιστευω οτι οι γυναικες δεν ειναι αυτο που φαινονται η τουλαχιστον το προτυπο που θελουν να λανσαρουν στους αντρες.
Υπαρχει μια φοβερη υποκρισια απο το μερος των γυναικων και οι περισσοτερες εχουν την απιστια ριζωμενη βαθια στο μυαλο τους.
Αρχηγέ μου...εδώ τα είπες όμορφα...
χαιρομαι που συμφωνεις με τις αποψεις μου, εχω περισσοτερα να πω μελλοντικα...
-
Ο χρήστης aragorn έγραψε:
οι γραμματεες πηδιουνται με τα αφεντικα τους για να κολοβαρανε στη δουλεια και να εχουνε προνομιαΠολλές καλές γραμματείς παντρεύτηκαν τα αφεντικά τους. Κανένα καλό αφεντικό δεν παντρεύτηκε τη γραμματέα του.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
οι γραμματεες πηδιουνται με τα αφεντικα τους για να κολοβαρανε στη δουλεια και να εχουνε προνομια
Πολλές καλές γραμματείς παντρεύτηκαν τα αφεντικά τους. Κανένα καλό αφεντικό δεν παντρεύτηκε τη γραμματέα του.
Ο μεγάλος στην εταιρεία που δουλευω εχει μια γραμματέα....ALL THE MONEY....
-
Εγώ έχω φίλη γραμματέα στην οποία την έχουν πέσει διάφοροι εργοδότες (και όχι γέροι) και δεν έχει ενδώσει σε κανέναν.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ο μεγάλος στην εταιρεία που δουλευω εχει μια γραμματέα....ALL THE MONEY....
Συμβαίνει στις περισσότερες εταιρίες μικρές και μεγάλες. Μα καλά, με οντισιόν τις διαλέγουνε?
Δεν σημαίνει βέβαια ότι όλες πηδιούνται, όπως αναφέρθηκε! Το αντίθετο μάλιστα!
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους