Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Γάμοι ομοφυλοφίλων
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Γάμοι ομοφυλοφίλων
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 9
    • 10
    • 2 / 10
    Αντίλογος
    43
    188
    185
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      spartan last edited by

Ο χρήστης downhill έγραψε:
      Να νομιμοποιηθεί η ομοφυλοφυλία.Και γάμοι να γίνονται και βαφτήσια και κηδείες.Έτσι να πάμε μπροστά να μην μας 'τη λενε' οι Ισπανοί και οι Ολανδοβρετανοι.Φαντάζομαι θέαμα σε δημόσια υπηρεσία ή τράπεζα κλπ:
      -Το όνομά σας;
      -Νικολάος Ναβουχοδονοσωρ
      -Όνομα συζήγου;
      -Μήτσος Ναβουχοδονόσωρ

Για τα πανυγύρια!Η σύζυγος ( ; ) να πλένει τα μπαλκόνια και να φωνάζει στο σύζηγο με φωνή σαν το μπάσο του Nikki Sixx 'Νίκο άνοιξε το νερό'
      Ελλάς του 21ου Αιώνα!!!!

Ετσι πρέπει....Γιατι κακό είναι???? Ας καταρριφθουν επιτέλους αυτά τα ηλίθια ** ΤΑΜΠΟΥ ** που υπάρχουν σε τούτη την υπανάπτυκτη χώρα που λέγεται Ελλάντα.Ας γίνουμε επιτέλους Ευρώπη.
      Να μπορούν οι άνθρωποι να κυκλοφορούν επιτέλους ελευθεροι χεράκι χεράκι, να κάνουν γλύκες και να χώνουν γλωσσόφιλα δημοσίως, να κάθεσαι εσυ να εξηγείς στον οκτάχρονο γιο σου οτι αυτό που βλέπει δεν είναι κακό κι οτι οι άνθρωποι οταν μεγαλώνουν ετσι κάνουν.Βρίσκουν ενα άτομο της αρεσκείας τους (ο,τι άτομο τους *αυλώνει περισσότερο) και το παντρεύονται και φτιάχνουν 'οικογένεια'.....

'Ετσι είναι λεβέντη μου, καμάρι μου....Κάποια μέρα θα βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα....Κάποιος άντρας ή γυναίκα υπάρχει εκει εξω και για σένα και σε περιμένει.Απλά, θα μεγαλώσεις, θα γνωρίσεις πολλούς και πολλές και θα το βρεις το ταίρι σου....Θα σκιρτήσει η καρδούλα σου και πια θα ξέρεις....Υπομονή χρειάζεται....Κι οταν με το καλό το βρεις, αν είναι γυναίκα και αγαπιόσαστε, θα κάνετε μια όμορφη οικογένεια.Αν είναι άντρας, θα *αμιόσαστε, να φτιάξετε κωλόπαιδα....Κι αν δε φτιάξετε, δε πειράζει....εχει πεταμένα πολλά....Θα αγοράσετε ενα....'

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D
        downhill last edited by

Εγώ Spartan δε θέλω να γίνω 'Ευρωπαίος'.Δε θέλω να πάρω τα κουσούρια τους.Μόνο τα αρνητικά έρχονται σε αυτή τη χώρα.Τα θετικά ποτέ.Ας γίνουμε 'Ευρωπαίοι' στην προστασία του Περιβάλλοντος,στους μισθούς,στην πρόνοια.Όταν πετάμε τα αποτσίγαρα στους δρόμους,όταν πετάμε τα εισητήρια στο δρόμο ενώ στα 10μ έχει κάδο,όταν περνάμε τις διαβάσεις με κόκινο και όταν δεν περνάμε απο τις διαβάσεις,όταν παραβιάζουμε με το αυτοκίνητο το κόκινο και το STOP εκεί είμαστε Έλληνες.Αλλού να γίνουμε Ευρωπαίοι.Όχι δε θα πάρω.Σιγά σιγά πάνε να μάς περάσουν στο υποσυνείδητο ότι αν είσαι ομοφυλόφιλος-το έκαναν 'Gay' για να μην το καταλαβαίνουμε-είσαι σύγχρονος...Δε με νοιάζει τί κανουν στο κρεβάτι τους.Αλλά όχι και να τα δημοσιοποιούμε.Ελεος.

My website!
        https://luz.gr

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • G
          gvala last edited by

Ναι στην νομιμοποίηση, κοινωνικά και νομικά.
          Άνθρωποι είναι, δικαίωμα στην αυτοδιάθεση έχουν, από που κι ως που το κράτος θα αποφασίσει ποιός θα κληρονομήσει ποιόν, ποιός θα εκπροσωπεί ποιόν κ.ο.κ.
          Για την υιοθεσία είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα.
          Με ευρεία έννοια, και η υιοθεσία είναι παρά φύση. Δεν υπάρχει φυσική σχέση γονέα-παιδιού!
          Γιατί δεν ενοχλεί το παρά φύση της υιοθεσίας και ενοχλεί το παρά φύση της ύπαρξης δύο 'γονέων' ιδίου φύλλου;
          Και η τεχνητή γονιμοποίηση δεν είναι επίσης παρα φύση;
          Και όμως με την ίδια τεχνική ('τρίτος' πατέρας-δότης, μητέρα-δέκτης και τίκτουσα) που εφαρμόζεται για ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, θα μπορούσε να υπάρξει παιδί με γονείς ομοφυλόφιλες γυναίκες!
          Επομένως γιατί όχι και άνδρες; Ιδίως αν ο ένας είναι και φυσικός πατέρας του παιδιού!
          Απο κει και πέρα, η διαφορά με την υιοθεσία (κανείς φυσικός γονέας) είναι πολύ μικρή για να δράσει αποτρεπτικά.

• H
            hellenic-tifosi last edited by

Ναι μεν τυπικά ακόμα και η 'νορμάλ' υιοθεσία είναι παρά φύσιν, ωστόσο η διαφορά είναι ότι το ζευγάρι δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί λόγω κάποιου προβλήματος, όχι λόγω της ίδιας της φύσης της σχέσης τους!

• D
              downhill last edited by

Η υιοθεσία δεν είναι παρά φύσιν.Αναλαμβάνει ένα ζευγάρι να μεγαλώσει ένα παιδί,που έχει εγκαταλειφθεί ή οι γονείς του δεν έχουν τα μέσα να το μεγαλώσουν,να το μορφώσει και να το εντάξει στην κοινωνία.Αν έμενε σε ίδρυμα ποιά θα ήταν η κατάληξη;Και για να πάρει ένα ζευγάρι ένα παιδί οι διαδικασίες είναι αυστηρές.Όσο για την τεχνητή γονιμοποιήση δεν είναι παρά φύσην.Το σπέρμα και τα ωάρια είναι απο τους γονείς.

My website!

• G
                gvala last edited by

Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
                Ναι μεν τυπικά ακόμα και η 'νορμάλ' υιοθεσία είναι παρά φύσιν, ωστόσο η διαφορά είναι ότι το ζευγάρι δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί λόγω κάποιου προβλήματος, όχι λόγω της ίδιας της φύσης της σχέσης τους!

Σίγουρα δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, και σε νορμαλ υιοθεσία το παιδί μπορεί να μην καταλάβει ποτέ την 'διαφορά'.

Αλλά εν έτει 2005, ο άνθρωπος έχει τόσο πολύ παραβιάσει τη φύση, που το 'παρα φύση' ίσως να μην έχει πια νόημα!
                Ήδη το αποδεχόμαστε σε τόσες πολλές καθημερινές φάσεις, γιατί να το απορρίψουμε αλλού;

• G
                  gvala last edited by

Η υιοθεσία δεν είναι παρά φύσιν.Αναλαμβάνει ένα ζευγάρι να μεγαλώσει ένα παιδί,που έχει εγκαταλειφθεί ή οι γονείς του δεν έχουν τα μέσα να το μεγαλώσουν,να το μορφώσει και να το εντάξει στην κοινωνία.Αν έμενε σε ίδρυμα ποιά θα ήταν η κατάληξη;Και για να πάρει ένα ζευγάρι ένα παιδί οι διαδικασίες είναι αυστηρές.Όσο για την τεχνητή γονιμοποιήση δεν είναι παρά φύσην.Το σπέρμα και τα ωάρια είναι απο τους γονείς.

Δηλαδή η γονιμοποίηση σε δοκιμαστικό σωλήνα και η μετέπειτα εμφύτευση στη μήτρα είναι 'σύμφωνη με τη φύση' μέθοδος;

Και μην ξεχνάς πόσο διαδεδομένη είναι η γονιμοποίηση με δωρεά σπέρματος ή ωαρίου, γιατί κάποιος από τους 'γονείς' είναι στείρος!

• N
                    nickolas last edited by

Bεβαίως και έχουν δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, η απόκτηση παιδιού όμως υπερβαίνει αυτόν τον χαρακτηρισμό. Για τους ίδιους πιθανώς 'ολοκληρώνει' τη σχέση τους και το παιδί είναι άνθρωπος όμως και δεν μπορεί να είναι αντικείμενο εκμετάλευσης για την ολοκλήρωση της οποιασδήποτε σχέσης.

Τώρα, είχα ακούσει ότι γίνονται έρευνες για την γονιμοποίηση ωαρίου με το DNA άλλου ωαρίου, χωρίς δηλαδή τη μεσολάβηση σπέρματοζωαρίου.
                    Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν ευοδωθεί οι έρευνες πιθανότατα πάντως στο μέλλον να είναι εφικτό 2 γυναίκες να αποκτήσουν απόγονο.
                    Θεωρητικά κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να γίνει και με τους άνδρες, με τη χρησιμοποίηση όμως ωαρίου από το οποίο έχει αφαιρεθεί το DNA στα πρότυπα της κλωνοποίησης (χωρίς το παιδί να είναι κλώνος του ενός ή του άλλου βεβαίως) Μάλιστα γίνονται έρευνες και για την ολοκλήρωση της κύησης με τεχνητά μέσα (οπότε και εδώ δεν χρειάζεται γυναίκα, πέρα από την προσφορά του ωαρίου)
                    Για την ιστορία, το παιδί 2 γυναικών θα είναι πάντα γυναίκα και 2 ανδρών άνδρας.

• T
                      tiger last edited by

Η τεχνητη γονιμοποίηση ειναι κατα ενα μεγαλο μερος φυσικη μεθοδος,αφου περαν της γονιμοποίησης όλα τα αλλα ειναι τελειως φυσικά.Βεβαια ως γνήσιοι ανθρωποι που χεζονται πανω τους μολις δουν κατι που δεν εκανε το στενο τους οικογενειακο περιβαλλον,βαφτίσαμε αυτα τα παιδιά ως 'παιδιά του σωλήνα', αρχισαμε συζητηση για την ηθικη κτλ

• S
                        silencer51 last edited by

Συμφωνώ πλήρως με τα λεγόμενα του Megane98hp, δηλαδή ας τους αφήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν οτι θέλουν, γιατι πρέπει ντε και καλά να μας πέφτει λόγος?

• T
                          titsataki last edited by

Συμφωνω απολυτα με τον φιλο

Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
                          Μιλησαν οι προηγουμενοι...
                          Ουτε εμενα μου πεφτει λογος αν δυο ανθρωποι του ιδιου φυλλου θελουν να νομιμοποιησουν τη σχεση τους με καποιο τροπο. Αν ειναι να ειναι ευτυχισμενοι τοτε να ζησουν και να ευτυχισουν.

.

Παρακατω γιατι ολοι παθαινετε λουμπαγκο για την υιοθεσια;

Αν οι δυο γονεις αγαπανε το παιδι. Ειναι ετοιμοι να του προσφερουν οτι το καλυτερο εχουν. Τι σημασια εχει; Εχετε φοβο οτι το παιδι θα πει στο δικο σας παιδι οτι εχει δυο μαμαδες η δυο μπαμπαδες; Η πιστευετε οτι το μοντελο του ζευγαριου ενος αντρα και μιας γυναικας ειναι το μονο εφαρμοσιμο/σωστο; Η ακομα ψαχνετε για την μητρικη στοργη που ταχατε θα λειψει αμα ειναι δυο αντρες. Η νομιζετε οτι οι αντρες δεν τα καταφερνουν να φροντιζουν ενα μωρο; Υπαρχουν βεβαια και αλλα που ειναι φυσικα ειναι κουταμαρες οπως πχ: θα τους πιασει στο κρεβατι Γιατι δηλαδη αμα η κορη μου με 'πιασει' στο κρεβατι με την γυναικα μου θα παθει κατι διαφορετικο; Γιαυτο εχουμε και τις κλειδαριες στην πορτα και αν την ξεχασουμε ανοιχτει τα θελαμε και τα παθαμε.

Οπως λεω παντα εδω πεθαινουν χιλιαδες ανθρωποι καθε μερα γιατι δεν εχουν να φανε και εμεις καθομαστε και ασχολουμαστε αν δυο ανθρωποι μπορουν να εχουν επισημα και νομιμα μια σχεση και αν εχουν αυτη τη σχεση να τους απαγορευσουμε αν θα μπορουν να υιοθετησουν η οχι.

Νικος

• N
                            nickolas last edited by

Noμίζω ότι ως κοινωνία είμαστε σε μία φάση όπου η ομοφυλοφιλία είναι μια συμπεριφορά κοινωνικά αποδεκτή μεν, όχι όμως κοινωνικά επιθυμητή.
                            Για αυτό και υπάρχουν αντιρρήσεις στην υιοθεσία.
                            Τα παιδιά των ομοφυλόφιλων κατά μεγάλο ποσοστό θα υιοθετήσουν τον σεξουαλικο προσανατολισμό των γονιών τους (κάτι τέτοιο ίσως απέχει πολύ από την πραγματικότητα βέβαια αλλά αυτή είναι η επικρατούσα αντίληψη της κοινωνίας) και κάτι τέτοιο απλά δεν είναι επιθυμητό (προς το παρόν τουλάχιστον).

• S
                              skye last edited by

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, το φίλο Νίκο.
                              Προσωπικά στα φρυδια μου τι κάνουν οι ομοφυλόφιλοι, οι αμφισεξουαλικοί, οι ετεροφυλοφιλοι..
                              Θα έπρεπε να τους επιτρέπεται ο πολιτικός γάμος για λόγους πο αναφέρθηκαν πιο πριν (κληρονομικά θέματα κτλ). Τι νομίζετε, ότι έχουν καμιά όρεξη να μπουν νυφούλες στην Εκκλησία; Απλά είναι άνθρωποι φυσικά κ αυτοί κ θα έπρεπε να έχουν τα ίδια δικαιώματα..
                              Αυτά τα πράγματα τα λέγανε οι βάρβαροι και απολίτιστοι το 1870..
                              Εμένα με καίνε άλλα πράγματα, όπως πχ το εργασιακό..
                              Χ#$τηκα για τον Αλαβάνο κ για τον κάθε Αλαβάνο κ για τις απόψεις του για την ομοφυλοφιλία (γιατί φαντάζομαι αυτός ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει αυτό το θέμα).

Μην σκοτώνετε τα κουνούπια..
                              άλλοι μας πίνουν το αίμα

• C
                                charmak66 last edited by

Ο χρήστης titsataki έγραψε:

Οπως λεω παντα εδω πεθαινουν χιλιαδες ανθρωποι καθε μερα γιατι δεν εχουν να φανε και εμεις καθομαστε και ασχολουμαστε αν δυο ανθρωποι μπορουν να εχουν επισημα και νομιμα μια σχεση και αν εχουν αυτη τη σχεση να τους απαγορευσουμε αν θα μπορουν να υιοθετησουν η οχι.

Άμα το σκεφτούμε έτσι,ολόκληρο το forum είναι άκυρο!Ασχολούμαστε με αυτοκίνητα,αναρτήσεις,φρένα και λοιπά ''άχρηστα' πράγματα...

Όσον αφορά το θέμα μας,είμαι σαφώς υπέρ του 'γάμου' μεταξύ ομοφυλοφίλων.Πρέπει να μπορούν να νομιμοποιήσουν τη σχέση τους και να αποκτούν και τα σχετικά δικαιώματα.

Η υιοθεσία με προβληματίζει,καθώς ακούγονται διάφορα επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές,αλλά μάλλον είμαι κατά λόγω του 'παρά φύσιν' της υπόθεσης.

Αυτό δε σημαίνει ότι ένα τέτοιο ζευγάρι δεν μπορεί να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί,αλλά ίσως να υπάρξουν ψυχολογικά-οικονομικά προβλήματα λόγω της διαφορετικότητας της οικογένειάς του.Θα μου πείτε τέτοια προβλήματα υπήρχαν (και υπάρχουν για συντηρητικές χώρες όπως η Ελλάδα) ακόμα και με τα εκτός γάμου παιδιά που δεν είναι καθόλου 'παρά φύσιν'...

• A
                                  af9pk last edited by

βλεπω πως η υιοθεσια προκαλει ισχυρες αντιδρασεις. εκτος απο την επικρατουσα αντιληψη της κοινωνιας (sic) οτι τα παιδια θα επηρεαστουν και ασπαστουν την σεξουαλικοτητα των γονεων, ποιοι αλλοι λογοι συντελουν στην αρνητικη σταση εναντι αυτης?

φανταζομαι οτι ενα επιχειρημα ειναι πως κατα την διαπαιδαγωγηση του παιδιου, ενδεχεται οι γονεις να μην ειναι το ιδιο φυλο με αυτο, οποτε και να μην υπαρχουν φυλετικα προτυπα/αρχετυπα που να μπορει να παιδι να ακολουθησει. ομως με το ιδιο επιχειρημα δεν θα επρεπε να ειναι επιληψιμες και οι μονογονεικες οικογενειες? αυτες δηλαδη δεν ειναι παρα φυση (sic) καταστασεις?

καποιες αποψεις που εχω διαβασει κατα καιρους αναφερουν τον ισχυρο συναισθηματικο δεσμο που υπαρχει αναμεσα σε ομοφυλοφιλα ζευγαρια, που καταφερνουν να παραμενουν μαζι παρα τον εκδηλο κοινωνικο ρατσισμο που υφιστανται. γιατι αυτοι οι ανθρωποι λοιπον να στιγματιζονται εξαιτιας της αγαπης που δειχνουν σε συνανθρωπους τους?

προσωπικα ειμαι υπερ του γαμου ομοφυλοφιλων, υπερ του δικαιωματος της υιοθεσιας.

• A
                                    adis4gr last edited by

τα σχετικα δικαιωματα που θα αποκτησουν ποια ακριβως θα ναι?ξερει κανεις?

• C
                                      charmak66 last edited by

Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
                                      βλεπω πως η υιοθεσια προκαλει ισχυρες αντιδρασεις. εκτος απο την επικρατουσα αντιληψη της κοινωνιας (sic) οτι τα παιδια θα επηρεαστουν και ασπαστουν την σεξουαλικοτητα των γονεων, ποιοι αλλοι λογοι συντελουν στην αρνητικη σταση εναντι αυτης?

Προσωπικά δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι γιατί πάνω απ' όλα δεν θεωρώ την ομοφυλοφιλία 'κουσούρι' ή κάτι ανάλογο.

Ο προβληματισμός μου έγκειται στο πως θα επηρεαστεί ένα παιδί όταν βλέπει γύρω του το υπάρχον πρότυπο οικογένειας μαμά-μπαμπάς (έστω και αν είναι χωρισμένοι ή αν κάποιος έχει πεθάνει) και καταλαβαίνει ότι αυτό ανήκει σε τελείως διαφορετική οικογένεια,αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα διάφορες κοινωνικές προκαταλείψεις.

• D
                                        downhill last edited by

Σκηνή σε σχολείο της Ελλάδας στο μέλλον:

Ο Γιαννάκης και ο Κωστάκης είναι στην Δ'Δημοτικού,και κάποια ημέρα ο δάσκαλος ζητάει να δει τους γονείς όλων των παιδιών.Καταφθάνουν όλοι οι γονείς,και ο Γιαννάκης λέει στον Κωστάκη:'Ο μπαμπάς μου και η μαμά μου.Τον μπαμπά μου τον λένε Νικο και τη μαμά μου Μαρία'.Ο Κωστάκης απο την άλλη απορεί,και λεει:Τον μπαμπά μου τον λένε Γιώργο και τη μαμά μου Χρήστο'.....Το γέλιο απο τα άλλα παιδιά είναι εκκωφαντικό.Το μεσημέρι πάει στο σπίτι και ρωτάει τους γονείς του:'Εχω δει αρσενικό με θυλικό σκύλο να ζευγαρώνουν και να κάνουν σκυλάκια.Έχω δει Γάτο με γάτα να κάνουν γατάκια.Εγώ πώς γενήθηκα;'

Πώς θα εξηγήσουν στο παιδί την κατάσταση;Εδώ γονείς υιοθετημένων παιδιών δεν μπορούν να εξηγήσουν την κατάσταση και πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν πρόβληματα.το παιδί δύο ομοφυλοφίλων θα το αντιμετωπίσει;
                                        Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελες.

My website!

• E
                                          eker123 last edited by

Σκηνή σε σχολείο της Ελλάδας στο μέλλον:

Ο Γιαννάκης και ο Κωστάκης είναι στην Δ'Δημοτικού,και κάποια ημέρα ο δάσκαλος ζητάει να δει τους γονείς όλων των παιδιών.Καταφθάνουν όλοι οι γονείς,και ο Γιαννάκης λέει στον Κωστάκη:'Ο μπαμπάς μου και η μαμά μου.Τον μπαμπά μου τον λένε Νικο και τη μαμά μου Μαρία'.Ο Κωστάκης απο την άλλη απορεί,και λεει:Τον μπαμπά μου τον λένε Γιώργο και τη μαμά μου Χρήστο'.....Το γέλιο απο τα άλλα παιδιά είναι εκκωφαντικό.Το μεσημέρι πάει στο σπίτι και ρωτάει τους γονείς του:'Εχω δει αρσενικό με θυλικό σκύλο να ζευγαρώνουν και να κάνουν σκυλάκια.Έχω δει Γάτο με γάτα να κάνουν γατάκια.Εγώ πώς γενήθηκα;'

Πώς θα εξηγήσουν στο παιδί την κατάσταση;Εδώ γονείς υιοθετημένων παιδιών δεν μπορούν να εξηγήσουν την κατάσταση και πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν πρόβληματα.το παιδί δύο ομοφυλοφίλων θα το αντιμετωπίσει;
                                          Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελες.

O Γιαννακης και Κωστακης μπορει να γελασουν και γιατι το παιδι μας/σου δεν εχει κινητο με 300 ευρω αν δεν εχουμε αμαξι μουρατο η τα ρουχα τα φιρματα,αν δε κλεβουμε και αλλα πολλα.Δε μπορει να κανονιζει καποιος τη ζωη του με βαση τα πιστευω των αλλων ειδικα σημερα στην ελλαδα που το φιλοτιμο εχει εκλειψει απο καιρο..Επισης δεν νομιζω οτι ολοι οι ομοφυλοφιλοι ειναι Ξεφωνημενες .
                                          Δε μπορω επισης να καταλαβω γιατι ενας Ετεροφυλοφυλος πατερας απαραιτητα θα δωσει καλυτερη ανατροφη στο παιδι,μου ερχεται στο μυαλο εικονα μαλακα πατερα που γελαγε οταν τα παιδια του εβγαζαν τα ματια απο σκυλους η παταγαν με το ποδηλατο γατακια .Οπως επισης δε συμφωνω με τη μαλακια περι αναγκης μητρικης στοργης γιαυτο αν η γυναικα μας μας τα φορεσει θα της κοψουμε και διατροφη και θα παρει τα παιδια 100% αυτη ακομα κι αν ειναι η πιο ξεκολια%% μοιχαλιδα
                                          Οσον αφορα το γνωμη για τη τεχνιτη γονιμοποιηση θα υπενθυμιζα οτι ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο ζευγαριων εχει προβλημα να αποκτησει παιδια.Εκτος αυτου υπαρχουν και ζευγαρια φορεις γενετικων ανωμαλιων με μεγαλο κινδυνο να βγαλουν αρρωστα παιδια γιαυτο προτιμουν τη τεχνητη γονιμοποιηση....Δηλαδη αυτο ειναι κακο?? Τι ποιο φυσικο απο την αγαπη των γονιων να θελουν ενα υγιες παιδι

• G
                                            gfon last edited by

Το θεμα των 'σφυριχτρων' ειναι νομικο.

Ας βρεθει τροπος να το τακτοποιησουν, αλλα οχι με τροπο που θα προκαλει την κοινωνια και τα ηθη και εθιμα αυτης της χωρας.

Παντως δεν θα ηθελα τα παιδια μου , να βλεπουν στην διπλανη πορτα του σπιτιου μου να μενει ενα τετοιο 'ζευγαρη'.

Μου την δινη ομως η προσπαθεια πολλων, μεσο TV ή αλλου μεσου, να μας παρουσιαζουν οτι η ομοφυλλοφιλια δεν ειναι και κατι μεμπτο ή κατακριτεο, και ακομα περισσοτερο οτι αν δεν εισαι 'αδερφη' δεν εισαιι tredy, in και δεν ξερω και εγω τι αλλη μαλακια τους δερνει στον εγκεφαλο.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 2 / 10
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ