-
Γνωριζει κανεις αν μπορεις να νοικιασεις Ferrari στην Ελλαδα και που?
-
-
-
-
Για Ελλάδα δεν ξέρω να σου πω αλλά για Αγγλία που έχω νοικιάσει αρκετές φορές μπορώ να σε βοηθείσω πολύ!
Και απ' οτι φαντάζομαι με τις τιμές εδώ θα σε συμφαίρει να πας Αγγλία γιατι μπορείς να τρέξεις και σε πίστα. -
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Γνωριζει κανεις αν μπορεις να νοικιασεις Ferrari στην Ελλαδα και που?F2004 είναι δύσκολο να βρεις
Πέρα από την πλάκα κοιτά εδώ http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=7196 που είναι το ίδιο θέμα για Πόρσε.
-
Οι τιμές εδώ για αυτοκίνητα πολυτελείας είναι απαγορευτικές. Είχα δει ένα τιμοκατάλογο στη Γερμανία και τα λεφτά με τα οποία νοίκιαζες Ferrari, εδώ νοίκιαζες ένα MX-5.
Λες τελικά να είναι στο ίδιο league αυτά τα δύο αυτοκίνητα;
-
Υπάρχουν επίσης και 'λέσχες' στην Αγγλία στις οποίες μπορείς να πας και να νοικιάσεις διάφορα κλασσικά αυτοκίνητα: Aston Martin Vantage, Ferrari 308, Bentley, Jaguar E-Type, Jensen Interceptor, Porsche 911 κλπ.
-
Έχω την εντύπωση ότι το να νοικιάσεις Porsche ειναι κάτι πιο 'προσιτό'.
Επίσης όταν λές 'ενοίκιαση' εννοείς π.χ. για γάμο ? η απλά για μια μέρα.
Σίγουρα για π.χ. γάμο θα σου δώσουν πιο 'εύκολα'. Αν φυσικά έχεις πιστωτική κάρτα, τους πείσεις ότι έχεις λεφτά κ.λπ. κ.λπ.
Για Ferrari φαντάζομαι ότι ισχύουν τα ίδια και .. χειρότερα..
Αν π.χ. είσαι οδηγός αγώνων , έχεις ανάλογο όχημα στην κατοχή σου ήδη στο παρελθον κ.λπ κ.λπ. -
Δεν γνωριζω αν γινεται να νοικιασεις εδω φερραρι.
Σιγουρα παντως σε συμφερει να παρεις easyjet για London, και να νοικιασεις εκει... -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Για Ελλάδα δεν ξέρω να σου πω αλλά για Αγγλία που έχω νοικιάσει αρκετές φορές μπορώ να σε βοηθείσω πολύ!
Και απ' οτι φαντάζομαι με τις τιμές εδώ θα σε συμφαίρει να πας Αγγλία γιατι μπορείς να τρέξεις και σε πίστα.Ρε sado πόσο πλήρωσες τον κινητήρα που έκαψες επειδή την πήγαινες σαν την γιαγιά μου
-
Ο χρήστης YELLOW_LEON έγραψε:
Και απ' οτι φαντάζομαι με τις τιμές εδώ θα σε συμφαίρει να πας Αγγλία γιατι μπορείς να τρέξεις και σε πίστα.Ρε sado πόσο πλήρωσες τον κινητήρα που έκαψες επειδή την πήγαινες σαν την γιαγιά μου
Χαχαχαχα! Που είσαι βρε συ; Καλά είσαι; Που το ξέθαψες το τοπικ;
Τόσο γρήγορα πάει η γιαγιά σου;;
-
[quote='sado
Τόσο γρήγορα πάει η γιαγιά σου;;
[/quote]
Οχι τόσο αργά πας εσύ. Που είσαι ρε Φίλε;
-
Για να νοικιασεις Ferrari θα πρεπει να εισαι υπερανω χρηματων. Δεν μπορω να γνωριζω αν ειναι δυνατον να βρεις να νοικιασεις αλλα οταν βρεις να εισαι προετοιμασμενος για το εξης σεναριο: Για μια μερα, ας πουμε, θα πρεπει να δωσεις απο 1000 - 3000 ευρω, χωρις ασφαλεια (εννοω οτι ζημια γινει με δικια σου υπαιτιοτητα την πληρωνεις, οχι οτι ζημια σου κανουν την πληρωνεις) και με 'ανοιχτη' πιστωτικη καρτα.
Αν το λεει η τσεπη σου... -
Δεν πάς να νοικιάσεις ένα RS4 λέω εγώ να βάλεις όλη την οικογένεια μέσα να κάνεις νταβαντούρι
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Σιγουρα παντως σε συμφερει να παρεις easyjet για London, και να νοικιασεις εκει...Αν πάς στο λονδίνο με easyjet μετά που βρίσκεις να νοικιάσεις ferrari? Όποιος γνωρίζει ας πεί γιατί το σκέφτομαι
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Σιγουρα παντως σε συμφερει να παρεις easyjet για London, και να νοικιασεις εκει...Αν πάς στο λονδίνο με easyjet μετά που βρίσκεις να νοικιάσεις ferrari? Όποιος γνωρίζει ας πεί γιατί το σκέφτομαι
Αν έχεις δυνατή προσωπική ή εταιρική κάρτα, τότε απευθύνεσαι στους παρακάτω:
http://www.classic-car-hire.co.uk/
http://www.bluechipcars.co.uk/
Νομίζω πως αυτά αρκούν γι'αρχή....
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Για να νοικιασεις Ferrari θα πρεπει να εισαι υπερανω χρηματων. Δεν μπορω να γνωριζω αν ειναι δυνατον να βρεις να νοικιασεις αλλα οταν βρεις να εισαι προετοιμασμενος για το εξης σεναριο: Για μια μερα, ας πουμε, θα πρεπει να δωσεις απο 1000 - 3000 ευρω, χωρις ασφαλεια (εννοω οτι ζημια γινει με δικια σου υπαιτιοτητα την πληρωνεις, οχι οτι ζημια σου κανουν την πληρωνεις) και με 'ανοιχτη' πιστωτικη καρτα.
Αν το λεει η τσεπη σου...για να λες τοσες λεπτομεριες σημαινει οτι ξερεις και που τις νοικιαζουνε.για πες.....
-
Αν θυμάμαι καλά υπάρχει μια εταιρεία ενοικιάσης στην Ελλάδα που έχει τέτοια εξωτικά αυτοκίνητα... (kai ferrari... )
ΔΕΝ μπορώ να θυμηθώ το όνομα του γραφείου, το είχα δει σε μία παλιά διαφημιστική καταχώρηση του Drive....
Kάπου στην αρχή της Βουλιαγμένης νομίζω ήταν...Σόρρυ.
Ενοικιαση Ferrari???