-
not bad
θα το μοιρασεις στη γειτονια ή θα το δωσεις μονο σε αυτον?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
not badθα το μοιρασεις στη γειτονια ή θα το δωσεις μονο σε αυτον?
Καλύτερα να το βάλει στους καθαριστήρες των αυτοκινήτων (ή ακόμα καλύτερα ΜΟΝΟ στο δικό του)!!!
Σημείωση:Το κινητό ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ το δικό σου! Κάνε μια προσωρινή σύνδεση και βάλε εκείνο το νούμερο!
-
Αν το είχα κάνει θα έλεγα πως μπλοφάρεις σκεπτόμενος τα παρακάτω...
- Αφού έχεις κάμερα 24/7 τί τους θες τους μάρτυρες;
- Αν για να θεωρηθεί λήξαν πρέπει να σου πληρώσω τη ζημιά, τότε γιατί να μην δω αν ΟΝΤΩΣ με πας στα δικαστήρια; Ούτως ή άλλως δε θα πληρωσω πολλά παραπάνω εκεί, αξίζει την υπομονή...
Ίσως αν πεις πως για να θεωρηθεί λήξαν αρκεί να υπογράψει ένα χαρτί πως παραδέχεται ότι όντως έκανε τη ζημιά, και πως δεν έχεις άλλες απαιτήσεις από αυτόν για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ζημιά, αλλά πως θα συμμορφωθεί και δεν θα το επαναλάβει ποτέ ξανά αυτός ή άλλος εντεταλμένος από αυτόν...
Ου μπλέξεις με βόδι...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν το είχα κάνει θα έλεγα πως μπλοφάρεις σκεπτόμενος τα παρακάτω...- Αφού έχεις κάμερα 24/7 τί τους θες τους μάρτυρες;
τη λύση σε αυτό μάλλον την έδωσε ο lkar πιο πάνω.
- Αν για να θεωρηθεί λήξαν πρέπει να σου πληρώσω τη ζημιά, τότε γιατί να μην δω αν ΟΝΤΩΣ με πας στα δικαστήρια; Ούτως ή άλλως δε θα πληρωσω πολλά παραπάνω εκεί, αξίζει την υπομονή...
αν τον πάω για ηθική βλάβη όμως και κερδίσω, θα δώσει αρκετά περισσότερα
Καλύτερα να το βάλει στους καθαριστήρες των αυτοκινήτων (ή ακόμα καλύτερα ΜΟΝΟ στο δικό του)!!!
Σημείωση:Το κινητό ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ το δικό σου! Κάνε μια προσωρινή σύνδεση και βάλε εκείνο το νούμερο!
λέω να το ρίξω κάτω από όλες τις πόρτες στη γειτονιά. Πολλοί πετούν χωρίς να διαβάσουν αυτά που βρίσκουν στους καθαριστήρες τους.
Για κινητο don't worry, πάντα έχω 2-3 καρτοκινητά standby
-
ριξτο κατω απο τις πορτες, αλλα βαλε και στους υαλοκαθ/ρες, μπορει καποιος που δεν μενει εκει να ετυχε και να ειναι μαρτυρας του περιστατικου.
ελπιζω να τσιμπησει το ΖΩΟ αυτο, να καταγραψεις και με καμερα τη στιγμη του θα παραδεχεται την πραξη του, και μετα να του κανεις αγωγη!!!
-
Ηθική βλάβη δεν νομίζω να πήρε ο cmarin που όντως είχε κάμερα, όντως πήγε στο δικαστήριο και όντως κέρδισε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!!
Εκτός αν εκκρεμεί άλλο δικαστήριο για αυτό...
(τη δημοσίευση του Ikar δεν την είχα δει, αφού όταν την έκανε έγραφα τη δική μου... )
Πάντως πρόσεχε και βάλε καμιά κάμερα έστω τώρα, μην τελικά τσαντιστεί και κάνει και χειρότερα... Τουλάχιστον να τον καρφώσεις εκεί...
-
Δεν είναι κακό Ας ελπίζουμε οτι ο ένοχος θα ψαρώσει! (και οτι δεν είναι μέλος του forum )
Τους βασικούς σου υπόπτους πώς τους έχεις κόψει; Θα το μασήσουνε;
Το αυτοκίνητο, όταν έγινε η ζημιά, ήταν σε σημείο που θα μπορούσε να βιντεοσκοπέιται από το σπίτι σου;Θα πρότεινα στην τρίτη παράγραφο να προσθέσεις μετά το 'κάτι τέτοιο' ένα 'προκειμένου να γλιτώσουμε αμφότεροι την ταλαιπωρία των δικαστηρίων, και εσείς την διαπόμπευση'
Και στην τελευταία παράγραφο μαζί με τουα αυτόπτες μάρτυρες μπορείς να αναζητήσεις και άλλους παθόντες από τον ίδιο (;) δράστη προκειμένου να κινηθείτε ομαδικά. Κι αυτό θα τον ταρακουνήσει γιατί θα φοβηθεί μην κληθεί να πληρώσει όλα τα γρατζουνισμένα της γειτονιάς.
Καλή επιτυχία!!!!
-
...ποιος ξερει να προτεινει φτηνες λυσεις για καμερα?
υ.γ. αυτο που εγραψες, δεν λεει.. κανει μπαμ οτι ειναι μπλοφα.
αν ειχες το βιντεο, αυτα που γραφεις θα τα διαβαζε στο αστυνομικο τμημα. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ηθική βλάβη δεν νομίζω να πήρε ο cmarin που όντως είχε κάμερα, όντως πήγε στο δικαστήριο και όντως κέρδισε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!!Εκτός αν εκκρεμεί άλλο δικαστήριο για αυτό...
Κοίτα, το χαρτί είναι μπλόφα έτσι κι αλλιώς, το θέμα δεν είναι αν θα πάρω ηθική βλάβη, αλλά αυτός πιστέψει ότι μπορεί να πάρω. Πιστεύω ότι ο τύπος είναι τόσο ΚΟΤΑ, που μόνο με τις λέξεις κάμερα, βίντεο, αστυνομία, θα κάνει κακά του... Θα δούμε. Πολύτιμες οι γνώμες όλων σας πάντως, ό,τι και να βγει στο τέλος. Ευχαριστω
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λοιπόν τις γνώμες σας:...κάτι μου θυμίζει η φωτό... ...
Καλό Σπύρο αλλά όπως το διάβασα αυτό το «αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες» μου μύρισε καρα-μπλόφα.
Αφαιρεσέ το καλύτερα... -
To 'AΥΤΟΝ/ΑΥΤΗΝ' καντο 'Προς το ατομο' ειναι πιο γενικο.
Και στην 'παρακληση' να ζητας απο οποιον αλλο ειχε προβλημα απο παρομοιο συμβαν να σε ενημερωσει γιατι η καμερα εχει πιασει και αλλα περιστατικα!
Το θεμα ειναι αν θα τσιμπησει.
Οταν σε παρουν τηλεφωνο πες τους οτι θα την δωσεις και σε καναλι την κασετα !!! -
Κάτι άλλο που δεν κολάει και πολύ ειναι οτι αφού έχει καταγραφεί το πρόσωπο του δράστη (αρα ξέρεις ποιός είναι) γιατί επικοινωνείς μαζί του με 'ανοιχτή επιστολή' και όχι πιο προσωπικά; Αν είναι όντως αυτός που υποψιάζεσαι θα ήταν πιο πειστικό αν του την έστελνες προσωπικά αυτή την επιστολή για να διαλυθούν οι όποιες υποψίες του περί μπλόφας. Αν δεν είναι αυτός όμως;
-
Είναι αρκετά γενικό αυτό που γράφεις και ένα άτομο με τέτοιο θράσος δε νομίζω να 'μασήσει' .
Πάντως εάν το προχωρήσεις και έχεις κάποιο αποτέλεσμα (μακάρι χίλιες φορές) τότε φρόντισε η όποια συζήτηση - συνάντηση κάνεις, να τη μαγνητοσκοπήσεις ή να μαγνητοφωνήσεις. -
Σπύρο να σου πω την αλήθεια αν έπαιρνα ένα τέτοιο χαρτί κάτω απ την πόρτα μου, θα πίστευα οτι πρόκειται για μπλόφα.Επίσης ρισκάρεις το ενδεχόμενο να γίνει συζήτηση στη γειτονιά για το χαρτί και να αποκαλύφθεί η μπλόφα.Γιατί τότε ο ένοχος θα σκεφτεί:
'Αφού ξέρει ποιός είμαι, γιατί το μοίρασε σε όλους;Θα μπορούσε να το δώσει μόνο σε μένα...'
Βέβαια υπάρχει η λογική που λέει οτι δεν ξέρεις πού ακριβώς μένει-λέμε τωρα.Δε ξέρω, φίλε μου, κάτι δε μου κάθεται καλά.
Αλλά μπορεί να πιάσει-ΜΑΚΑΡΙ!
-
-
η συγκεκριμένη οικογένεια είναι τόσο καθίκια, που δεν έχουν παρτίδες με κανέναν στη γειτονιά. Πώς θα μάθει ότι το μοίρασα σε όλους?
-
το μοιράζω σε όλους, γιατί υποτίθεται ότι εκτός από το να τρομάξω αυτόν ου το έκανε, αναζητώ ΚΑΙ αυτόπτες για το δικαστήριο
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
-
η συγκεκριμένη οικογένεια είναι τόσο καθίκια, που δεν έχουν παρτίδες με κανέναν στη γειτονιά. Πώς θα μάθει ότι το μοίρασα σε όλους?
-
το μοιράζω σε όλους, γιατί υποτίθεται ότι εκτός από το να τρομάξω αυτόν ου το έκανε, αναζητώ ΚΑΙ αυτόπτες για το δικαστήριο
Τελικά είναι πιο ψαγμένο απ ότι φαίνεται!Δεν έχεις άδικο! Λοιπόν περιμένουμε εξελίξεις-θετικές!
Κάτι ακόμα: Πριν το μοιράσεις, δεν ψάχνεις μήπως βρεις καμιά μικροκάμερα, να την τοποθετήσεις;Έστω προσωρινά.Ένας τύπος που πετάει ρεβύθια, είναι ικανός να αντιδράσει παράξενα...Άλλο τι σκεφτόμαστε οι λογικοί (;;; ) και άλλος αυτός...
Αλλιώς για λίγες μέρες προτείνω φυλασσόμενο πάρκιν
-
-
Σπύρο, σαν έμπειρος πλέον , να σου πώ τα εξής:
Συγκέντρωσε το βάρος της ανακοίνωσης στους μάρτυρες. Υποτίθεται ότι τον ξέρεις τον τύπο και τον έχεις καταγράψει. Ζήτα και άλλους αν έχουν πάθει κάτι παρόμοιο.
Στο τέλος βάλε σημείωση ότι 'αν ο δράστης το επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για να μην προχωρήσω σε αγωγές και να συμβιβαστούμε'.Γενικά είναι ρίσκο, επειδή όπως τον περιγράφεις μάλλον θα κάνει την πάπια και θα περιμένει εξελίξεις, φοβούμενος και το ρεζίλι. Οπότε τότε την πάτησες.
Μπορείς βέβαια να μην πεις ότι έχει καταγραφεί το επισόδειο, αλλά ότι καταγράφεται από εδώ και στο εξής (έτσι γλυτώνεις μελλοντικά χτυπήματα) και ότι έχει υποψίες και ζητάς μάρτυρες, αλλά έτσι σίγουρα δεν θα εμφανιστεί.
Άλλη μία περίπτωση είναι να τον προκαλέσεις να ξανακάνει κάτι, να παρκάρεις συνέχεια εκεί, να μην αναφέρεις τίποτα για κάμερες και να λες μόνο την αναφορά του γεγονότος.
-
Προσθήκη:
Επίσης παρακαλούνται τυχόν άλλα θύματα βανδαλισμών να επικοινωνήσουν μαζί μου ώστε να κινήσουμε από κοινού τις δέουσες νομικές διαδικασίες.
Scary, ε;
-
Η γνωμη μου ειναι οτι η μπλοφα ειναι προφανης. Εγω θα προτεινα να προκαλεσεις νεο περιστατικο. Αυτοκινητο νοικιαρικο ή φιλου, ασφαλισμενο με μικτη (ΜΕ καλυψη κακοβουλης βλαβης), παρκαρισμενο προκλητικα εκει που τον ενοχλει και με διαρκη βιντεοσκοπηση.
Βεβαια εχει το ρισκο να μην αντιδρασει ή ακομα χειροτερα, να κανει ζημια και σε αυτο το αυτοκινητο και να μην καταγραφει καθαρα ποιος ειναι. -
Επιστροφή στον 'δικό μου' ποντικό!
Το δικαστήριο του έστειλε την απόφαση για να με πληρώσει, πράγμα το οποίο έπραξε σήμερα. Έχει ήδη τα λεφτά ο δικηγόρος μου!
Έκανε βέβαια έφεση και περιμένω την δικάσιμο που θα είναι περίπου τον Φεβρουάριο. Οι οικονομικές μου απαιτήσεις είναι τώρα 15.000€ για την ταλαιπωρία που μου προκαλεί. Για να δούμε....
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...