-
Πώς μπορούμε να μάθουμε πόσα GTI έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πριν καμιά ώρα είδα στην παραλιακή ένα κόκκινο GTi με αυτοκόλλητα του περιοδικού EVO, αυτά που φορούν στα αυτοκίνητα δοκιμής μακράς διαρκείας. Μετά απορίας, διαπίστωσα ότι είναι μόλις το τρίτο GTi που βλέπω. Το άλλο ήταν ένα λευκό στην Καβάλα και άλλο ένα κάπου αλλού, τη στιγμή που ο κόσμος είναι γεμάτος από RX8 (περισσότερα από 900 από την αρχή του χρόνου ) αλλά και facelift Civic Type-R. Πώς εξηγείται τις μειωμένες πωλήσεις;
Καλορίζικο φίλε και από μένα.Mέχρι στιγμής έχω δει 3 λευκά και 1 μαύρο...
Στο λευκό πάντως είναι κούκλα..!Καλορίζικο φίλε!
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
3θ,μαυροΕ, τότε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
-
Πάντως εκεί που είχα πάρει όρκο ότι λευκό αυτοκίνητο
(όπως οι γονείς μου), δεν θα αγόραζα ποτέ......έρχεται το λευκό-GTI διεκδικώντας 'δάφνες' καλύτερου χρώματος!
-
εχω δει μονο 1 GTI, σε ενα βενζιναδικο, και πανω που πηγα να του πιασω κουβεντα, ειδα οτι ο κατοχος ηταν 65+
-
εγω εχω δει αρκετα..
τα εχω τσιγκλισει μαλιστα ολα (εκτος απο το μοναδικο φτιαγμενο, αυτο της mtm που το βλεπω ολο σταματημενο)
γι'αυτο λεω..
ΦΤΙΑΧΤΕ ΚΑΝΝΑ GOLF ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ
-
Eγώ πάντως έχω δει αρκετά GTI (περισσότερα από 5 ),με το μαύρο να είναι το συχνότερο χρώμα,μέχρι στιγμής!
Μάλλον δεν έχουν παραδοθεί πολλά ακόμη.Πιστεύω ότι τον επόμενο χρόνο θα αποτελούν σαφώς συχνότερο θέαμα στους δρόμους μας.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εγω εχω δει αρκετα..τα εχω τσιγκλισει μαλιστα ολα (εκτος απο το μοναδικο φτιαγμενο, αυτο της mtm που το βλεπω ολο σταματημενο)
γι'αυτο λεω..
ΦΤΙΑΧΤΕ ΚΑΝΝΑ GOLF ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ
καλα που τα ειδες τοσα πολλα εσυ??
θα το φτιαξουμε βεβαια, στα 260+
αφου καποια στιγμη το παρουμε!
-
260+; Με τη ροπή που έχει, ήδη είναι πολύ γρήγορο. Μην ξεχνάτε ότι είναι μπροστοκίνητο...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
260+; Με τη ροπή που έχει, ήδη είναι πολύ γρήγορο. Μην ξεχνάτε ότι είναι μπροστοκίνητο...οποιος εχει τα γενια, πρεπει να, εχει και τα χτενια!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...oποιος γυριζει, μυριζει
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...oποιος γυριζει, μυριζει
τσιμπανε καθολου ή τα ...στρωνουν?
-
Κλαίει η μάνα μου στο μνήμα... Ξέρετε πολλές ακόμα παροιμίες;
-
ναι!
..οσα δε φτανει η αλεπου.... (joking )
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχω δει μονο 1 GTI, σε ενα βενζιναδικο, και πανω που πηγα να του πιασω κουβεντα, ειδα οτι ο κατοχος ηταν 65+λίγη υπομονή και δεν θα δεις μόνο, θα οδηγήσεις λευκό 34χρονου
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πάντως εκεί που είχα πάρει όρκο ότι λευκό αυτοκίνητο
(όπως οι γονείς μου), δεν θα αγόραζα ποτέ......έρχεται το λευκό-GTI διεκδικώντας 'δάφνες' καλύτερου χρώματος!
είναι γνωστό άλλωστε ότι είμαι μπροστά από την εποχή
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εχω δει μονο 1 GTI, σε ενα βενζιναδικο, και πανω που πηγα να του πιασω κουβεντα, ειδα οτι ο κατοχος ηταν 65+
λίγη υπομονή και δεν θα δεις μόνο, θα οδηγήσεις λευκό 34χρονου
Λευκό rulezz!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λευκό rulezz!
άλλος ένας
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λευκό rulezz!
...ή αλλιώς blanc banquise...
Οδηγικές εντυπώσεις από VW Golf V GTI