-
Παιδιά θα σας πέσουν τα μαλλιά.................................................
Είχα ένα παλιό Lancer του 84 το οποίο το πούλησα χθες έναντι 650 Euro σε κάποιον σε ένα χωριο ο οποίος δεν έχει κάν δίπλωμα και δεν έχει οδηγήσει ποτέ στην ζωή του!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πήρε το εφαπαξ του και πήγε μόνιμα στο χωριό!!!!
Κάναμε την μεταβίβαση και μου είπε να του το αφήσω έξω από το σπίτι του!!!!! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Σήμερα στο Μαρούσι είδα ένα smart μπλε όπου ο τύπος του είχε βάλει μπρος πίσω το αστέρι της Mercedes!
Έρε γέλια!....
γιατί γελάς? Εγώ τα μισά τουλάχιστον Σμαρτ που βλέπω έχουν βάλει το σήμα της Mercedes.
Συμβαίνει και σε άλλα αυτοκίνητα πάντως. Πχ. Φίατ με σήμα της Φερράρι
Καλά έχω δει ένα σωρό πουντάκια,500αρακια, να έχουν βάλει το σήμα της Ferrari! Μέχρι και σε Alfa Romeo έχω δει!!!!
Καλά για τα νταεβού δεν το συζητάμε! Έχω δει στον Πειραιά ματιζ να γράφει Chevrolet Corvette!
Πολλά χιουντάι κουπε έχουν βγάλει το σήμα της χιουντάι!
Ενα μάλιστα έκεί που πλένω το αμάξι μου είχε βάλει το σήμα της Porsche!Το κορυφαίο που έχω δει είναι Porsche Cayenne να έχει βγάλει το σήμα της Porsche και να έχει βάλει της Ferrari!!!! Εκεί να δειτε γέλιο!!!
Αρε Έλληνα με τα ωραία σου!
Παντου συμβαινουν: http://www.people.cornell.edu/pages/cms1/BMW-Kia.html
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είχα ένα παλιό Lancer του 84 το οποίο το πούλησα χθες έναντι 650 Euro σε κάποιον σε ένα χωριο ο οποίος δεν έχει κάν δίπλωμα και δεν έχει οδηγήσει ποτέ στην ζωή του!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάναμε την μεταβίβαση και μου είπε να του το αφήσω έξω από το σπίτι του!!!!!Μπορει να ηθελε να βαλει κοτες
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κάναμε την μεταβίβαση και μου είπε να του το αφήσω έξω από το σπίτι του!!!!!Χρήστο, πες μας και το χωριό για να το αποφεύγουμε
-
Για κοτέτσι το βλέπω.
-
Κοτέτσι, εργαλειοθήκη, αποθήκη τέτοια πράγματα
-
Ενας 'γονεας' θεωρησε καλο να αγορασει στο μικρο αγορακι του ενα μηχανακι. Θα περιγραψω αυτο το μηχανακι γιατι δεν ξερω αν υπαρχει μια λεξη για το ειδος του.
Ειναι λοιπον ενα πολυ μικρο μηχανακι που μπορει να το οδηγησει ενα παιδακι απο 6 - 9 αντε 10 χρονων. Εκτος του οτι εινα για μικρα παιδια μη φανταστειτε οτι προκειται για μηχανη τυπο 'παπιας'. Ειναι πολυ κοντη και σαν κατασκευη. Δυστυχως δεν μπορω να πω με σιγουρια αν χρησιμοποιει ηλεκτρικο ή βενζινη για να κινειται.
Τι εγινε λοιπον;
Ενα αυτοκινητο πηγαινε κανονικα στο δρομο, απο οτι ακουσα δεν ετρεχε καθολου, και το παιδακι πεταχτηκε απο το πουθενα και καρφωθηκε κατω απο το αυτοκινητο. Ευτυχως ο οδηγος προλαβε και σταματησε το αυτοκινητο, αλλιως θα ειχε περασει απο πανω απο το παιδι, το οποιο ευτυχως δεν επαθε τιποτα. Μετα απο αυτο, ο οδηγος πηγε στον πατερα του παιδιου, τον οποιο προφανως γνωριζε, και του εκανε παραπονα για το οτι αφηνει το παιδι του να κυκλοφορει στους δρομους με αυτο το 'προγμα'
Ο πατερας του παιδιου δεν εκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα. Το παιδι ακομα κυκλοφορει με αυτο το μηχανακι (αραγε χρειαζεται αδεια να το κυκλοφορει κανεις αυτο το πραγμα, και αν ναι πού ειναι; ) και ο Θεος να βαλει το χερι του οχι τιποτα αλλο αλλα καποιος ανθρωπος θα βρει ασχημο μπελα και κατα τη γνωμη μου δεν θα φταιει. -
Έχετε δει μια διαφήμιση σε περιοδικά/εφημερίδες με κάτι 'ο Θεός να τα κάνει' μηχανάκια, που μοιάζουν περισσότερο με πατίνια με σέλα και υποτυπώδη κινητήρα; Στη διαφήμιση αναφερόταν 'ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ'. Χωρίς σχόλια.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ενας 'γονεας' θεωρησε καλο να αγορασει στο μικρο αγορακι του ενα μηχανακι. Θα περιγραψω αυτο το μηχανακι γιατι δεν ξερω αν υπαρχει μια λεξη για το ειδος του.
Ειναι λοιπον ενα πολυ μικρο μηχανακι που μπορει να το οδηγησει ενα παιδακι απο 6 - 9 αντε 10 χρονων. Εκτος του οτι εινα για μικρα παιδια μη φανταστειτε οτι προκειται για μηχανη τυπο 'παπιας'. Ειναι πολυ κοντη και σαν κατασκευη. Δυστυχως δεν μπορω να πω με σιγουρια αν χρησιμοποιει ηλεκτρικο ή βενζινη για να κινειται.Mάνο ήταν κάπως έτσι???------>
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχετε δει μια διαφήμιση σε περιοδικά/εφημερίδες με κάτι 'ο Θεός να τα κάνει' μηχανάκια, που μοιάζουν περισσότερο με πατίνια με σέλα και υποτυπώδη κινητήρα; Στη διαφήμιση αναφερόταν 'ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ'. Χωρίς σχόλια.Φταινε αυτοι που τα πουλανε ή τα μοσχαρια που τα αγοραζουν;
Με ποση ασφαλεια μπορει ενα παιδι, σε Ελληνικους δρομους με οχημα που ειναι τοσο κοντο που δεν μπορει να το δει καποιος αν 'χωνεται' αναμεσα σε αυτοκινητα, τί παιδεια μπορει να εχει ενα παιδακι σε αυτη την ηλικια και κατα ποσο μπορει να αναγνωριζει πιθανους κινδυνους οταν οδηγαει;
Μαυρο χάλι!!!Αφηστε δηλαδη, να μην πουμε και για αυτους που επιτρεπουν να κυκλοφορουν τετοια πραγματα στους δρομους.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σήμερα στο Μαρούσι είδα ένα smart μπλε όπου ο τύπος του είχε βάλει μπρος πίσω το αστέρι της Mercedes!
Έρε γέλια!....
γιατί γελάς? Εγώ τα μισά τουλάχιστον Σμαρτ που βλέπω έχουν βάλει το σήμα της Mercedes.
Συμβαίνει και σε άλλα αυτοκίνητα πάντως. Πχ. Φίατ με σήμα της Φερράρι
Και βέβαια υπάρχει κόσμος που τα πιστεύει. Εχθές το βράδυ συγκεκριμένα, πετυχαίνουμε Fiat Coupe κίτρινο με κολημένο το σήμα της Ferrari. Η συνοδηγός μου: ωχ κοίτα.... μια Ferrari..... ωραία που είναι !!!
Την επόμενη μία ώρα προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι δεν είναι όλα ότι δείχνουν...
-
Ο χρήστης xaris78 έγραψε:
Και βέβαια υπάρχει κόσμος που τα πιστεύει. Εχθές το βράδυ συγκεκριμένα, πετυχαίνουμε Fiat Coupe κίτρινο με κολημένο το σήμα της Ferrari. Η συνοδηγός μου: ωχ κοίτα.... μια Ferrari..... ωραία που είναι !!!Την επόμενη μία ώρα προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι δεν είναι όλα ότι δείχνουν...
Κοίτα αν ήταν το 20V Turbo, ίσως είναι το μόνο μη-Φερράρι αυτοκίνητο που δικαιούται να φοράει σήμα Φερράρι...
-
Και βέβαια υπάρχει κόσμος που τα πιστεύει. Εχθές το βράδυ συγκεκριμένα, πετυχαίνουμε Fiat Coupe κίτρινο με κολημένο το σήμα της Ferrari. Η συνοδηγός μου: ωχ κοίτα.... μια Ferrari..... ωραία που είναι !!!
Την επόμενη μία ώρα προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι δεν είναι όλα ότι δείχνουν...
Κοίτα αν ήταν το 20V Turbo, ίσως είναι το μόνο μη-Φερράρι αυτοκίνητο που δικαιούται να φοράει σήμα Φερράρι...
Μόνο οι original Ferrari δικαιούνται να έχουν το σήμα της Ferrari.
-
εδω εχω δει smart με τα χρωματα της mclaren!! στο αστερι της mercedes θα κολλησουμε!
εργοστασιακο ειναι, αλλα...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Μόνο οι original Ferrari δικαιούνται να έχουν το σήμα της Ferrari.
σιγουρα! αλλα αν καποιος θελαι να δειξει την λατρεια του καλυτερα να βαλει το σημα σε fiat παρα σε μια bmw η σε εναν ιαπωνα...
αλλωστε οι f1 φοραν το σημα της fiat .
-
Ειναι λοιπον ενα πολυ μικρο μηχανακι που μπορει να το οδηγησει ενα παιδακι απο 6 - 9 αντε 10 χρονων. Εκτος του οτι εινα για μικρα παιδια μη φανταστειτε οτι προκειται για μηχανη τυπο 'παπιας'. Ειναι πολυ κοντη και σαν κατασκευη. Δυστυχως δεν μπορω να πω με σιγουρια αν χρησιμοποιει ηλεκτρικο ή βενζινη για να κινειται.Mάνο ήταν κάπως έτσι???------>
Μακαρι να ηταν ετσι Σπυρο.
Ηταν πιο κοντη!!! Το τιμονι δεν ειναι καθετο στο δρομο αλλα κανει οξεια γωνια με μακρυτερο ψαλιδι, ενω ο οδηγος ειναι σχεδον ξαπλωτος στη μηχανη, το καθισμα εχει και 'πλατη'
-
Αυτοκινητόσπιτο με ξένες πινακίδες και τρέιλερ, πουθενά το περίεργο μέχρι εδώ...
τι είχε πάνω στο τρέιλερ;
ένα...
Smart!
-
Λες να έκανε ποτέ το λάθος η Ferrari να βγάλει μοντέλο με μπροστινή κίνηση;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Λες να έκανε ποτέ το λάθος η Ferrari να βγάλει μοντέλο με μπροστινή κίνηση;
αν ειχε κανει καποτε το λαθος ισως να ηταν το fiat coupe.. λεμε τωρα...
παρα την μπροστα κινηση κατι wrx τα ειχε την πλακα παντου και παντα!
κατσε να βρω το αθρο απο τους 4troxous....
-
'Ασε, το θυμάμαι. Στην πίστα των Σερρών δεν ήταν; Αναφέρεσαι στο Impreza GT πρώτης γενιάς. Αυτό το είχε σκίσει και το Integra Type-R πρώτης γενιάς. Αν θυμάμαι καλά, 2.5 sec στο γύρο κάτω
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!