-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν τα κονομήσεις τόσο χοντρά, θα έχεις χρήματα για να πάρεις μια Μ3 στον Maxmara και ένα 350 στον Aristotelis για να αλλαξοπιστήσουν.αα μα εγω δεν εχω προβλημα, καλο τουτουνι ναναι κι οτι ναναι!
τσαμπα κιολας! Αντε με το καλο να κερδισεις markvag -
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Αν τα κονομήσεις τόσο χοντρά, θα έχεις χρήματα για να πάρεις μια Μ3 στον Maxmara και ένα 350 στον Aristotelis για να αλλαξοπιστήσουν.
αα μα εγω δεν εχω προβλημα, καλο τουτουνι ναναι κι οτι ναναι!
τσαμπα κιολας! Αντε με το καλο να κερδισεις markvagΕυχαριστώ!!! Να θυμηθώ να ρίξω και κανένα δελτίο...
Θα σας θυμηθώ!
Και στον φίλο μου με το Miata δώρο ένα Espace για την οικογένεια!
-
Espace; Γιατί, τι σου έκανα; Για οικογενειακό, μία Μ6 παρακαλώ. Ή αν σου πέφτει ακριβή, ένα EVO IX (πλέον, μέχρι την επόμενη εβδομάδα ) θα ήταν μια χαρά. Ή θα μου δώσει τη Μ3 του ο Aristotelis...
-
Espace; Γιατί, τι σου έκανα; Για οικογενειακό, μία Μ6 παρακαλώ. Ή αν σου πέφτει ακριβή, ένα EVO IX (πλέον, μέχρι την επόμενη εβδομάδα ) θα ήταν μια χαρά. Ή θα μου δώσει τη Μ3 του ο Aristotelis...Αμα υπαρχει καλη θεληση ολα γινονται! Λοιπον εμενα την Μ6 και σου χαριζω την Μ3, ωραια τα βρηκαμε
-
Αδικία. Εσύ θα πάρεις και το 350 είπαμε
-
Αδικία. Εσύ θα πάρεις και το 350 είπαμεΚαλά, μην στεναχωριέστε!!! Όλοι θα πάρετε!!!
-
Mια Μ3 Ε30 ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΤΡΕΛΑ...ΚΑΙ ΜΙΑ Μ3Ε46 ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!
ΛΙΓΑ ΖΗΤΑΩ?? -
Βλέποντας μια εκπομπή με celebrities στο MTV εχθές (με την δικιά μας την Paris Hilton), μπορώ να σας πώ οτι τα πολλά λεφτά σε χαλάνε. Και σιγουρα τα $7 εκ. είναι παρα πολλά λεφτά! Οπότε, όποιος κερδίσει, να τα μοιραστεί με το φόρουμ παρακαλώ.
(ΥΓ ...εάν κάποιος κέρδιζε αύριο €7ΜΜ, νομίζετε θα του έφτανε μια Μ3? Θα έπαιρνε μια 430...ή μία 612...και γρήγορα θα βαριόταν...τι δυστυχία...)
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Βλέποντας μια εκπομπή με celebrities στο MTV εχθές (με την δικιά μας την Paris Hilton), μπορώ να σας πώ οτι τα πολλά λεφτά σε χαλάνε. Και σιγουρα τα $7 εκ. είναι παρα πολλά λεφτά! Οπότε, όποιος κερδίσει, να τα μοιραστεί με το φόρουμ παρακαλώ.(ΥΓ ...εάν κάποιος κέρδιζε αύριο €7ΜΜ, νομίζετε θα του έφτανε μια Μ3? Θα έπαιρνε μια 430...ή μία 612...και γρήγορα θα βαριόταν...τι δυστυχία...)
Ε, γι' αυτό θα πάρω το Datsun!
-
ΜΕ 7εκ .........ολα τα ///Μ!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ένα Datsun για εμένα, σε συσκευασία δώρου παρακαλώ!Το θέμα με την Μ3 είναι σε τι κατάσταση θα την βρεις μεταχειρισμένη...
Είναι και ο έρωτας με την Γιαπωνέζα...
Α, ρε που θα μου πάει... 7εκ. το τζακ ποτ!
Για πολλοστη φορά θα συμφωνησω με το 'καρντασι'
Υ.Γ. Επειδη εγω σιγουρα θα θυμηθω να ριξω το δελτιο (χρειαζομαι λεφτα για να παρω και το Miata NC launch edition+ενα Land Cruiser για οικογενειακο ) δεν μου στελνεις ενα pm με τα νουμερακια που θελεις να σου παιξω, ωστε να ειμαστε ευχαριστημενοι και οι δυο?
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Υ.Γ. Επειδη εγω σιγουρα θα θυμηθω να ριξω το δελτιο (χρειαζομαι λεφτα για να παρω και το Miata NC launch edition+ενα Land Cruiser για οικογενειακο ) δεν μου στελνεις ενα pm με τα νουμερακια που θελεις να σου παιξω, ωστε να ειμαστε ευχαριστημενοι και οι δυο?Ε, ψιτ, εσύ με το χαμηλό αμάξι! Αλλού τα σάπια... πας να μου φας το χρήμα...
-
Καλά, κέρδισε εσύ και σου εγγυώμαι ότι δε θα σε αφήσουμε σε ησυχία. Εμένα για παράδειγμα, μου έχεις υποσχεθεί ένα 350. Ή μήπως το ξέχασες τόσο γρήγορα;
-
[quote='maxmara'](ΥΓ ...εάν κάποιος κέρδιζε αύριο
-
Είσαι πολύ ολιγαρκής
-
Είσαι πολύ ολιγαρκήςΜε δύο Cayenne σαν support cars?
Για να επιστρέψουμε στο θέμα...διάβαζα σε ένα εκτενές άρθρο περι δυναμομέτρων ότι το καλύτερο που 'διαβάσανε' σε Μ3 Ε46 ήταν γύρω στα **291 **άλογα, περίπου 700σαλ κάτω απο τον κόφτη. Εξηγώντας τους περιορισμούς των δυναμομετρήσεων, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι, παίρνοντας υπόψη οτι στο μέσο δ/τρο δύσκολα έχεις επαρκή παροχή αέρα ώστε να επιτρέψεις μια 'πουσαρισμένη' μηχανή (σαν της Μ3) να αποδώσει 100%.
-
σιγα μην επαιρνες και bmx ρε kubiak
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Για να επιστρέψουμε στο θέμα...διάβαζα σε ένα εκτενές άρθρο περι δυναμομέτρων ότι το καλύτερο που 'διαβάσανε' σε Μ3 Ε46 ήταν γύρω στα **291 **άλογα, περίπου 700σαλ κάτω απο τον κόφτη. Εξηγώντας τους περιορισμούς των δυναμομετρήσεων, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι, παίρνοντας υπόψη οτι στο μέσο δ/τρο δύσκολα έχεις επαρκή παροχή αέρα ώστε να επιτρέψεις μια 'πουσαρισμένη' μηχανή (σαν της Μ3) να αποδώσει 100%.
H M3E46 βγαζει 343 αλογα στον στροφαλο, αν παρεις υποψιν σου περιπου 15% μηχανικες απωλιες, τοτε βγαζεις ακριβως 291 αλογα στους τροχους που ειναι spot on. Αν δε σκεφτεις οτι οι κινητηρες Μ βγαζουν την μεγιστη ιπποδυναμη σχεδον ακριβως πανω στον κοφτη, ενω εδω ειχες και 700στροφες χωρο ακομη, τοτε ο κινητηρας μαλλον εβγαζε κατι τις παραπανω
-
Και γω δηλώνω εντυπωσιασμένος, γιατί όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, πολλές Μ3 έχουν βγάλει τα άλογα που υπόσχεται ο κατασκευαστής. Βέβαια, αφού λες ότι οι υπεύθυνοι του δυναμόμετρου ήταν εντυπωσιασμένοι, τότε κάτι θα ξέρουν παραπάνω.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
σιγα μην επαιρνες και bmx ρε kubiak
new 350Z ή used M3;