-
Αν μπορεις γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.Ειναι πιο καλα για τα ματια μας .
-
Οκ! Sorry παιδια και εχετε απολυτο δικιο!
-
καλα τα λες ζαμπία
επιστροφη λοιπον στις παραδοσεις, και αφηστε τα nuvelle vogue lifestyle για τους πραγματικα χαζους...
πρωτα επιβιωνουμε και μετα συνεισφερουμε.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
.....επιστροφη λοιπον στις παραδοσεις,......
Όπως έγραφε ένα παλιό καταπληκτικό sticker απο το περιοδικό MAD
Bring back the good old days..
** When SEX was dirty but the air was CLEAN**
-
Παιδια δεν λεω να μεινουμε πισω...Μα γυναικα πρεπεινα ειναι θηλυκο...Θα διαβασει,θα δει TV και θα ενημερωθει...Απλα δεν χρειαζεται να παπαγαλισει και να αντιγραψει τιποτα!
Και περα απο ολα αυτα οταν αναπτυξει μια ολοκληρωμενη anti-Cosmopolitan και αντι καβαλημενη προσωπικοτητα θα της ειναι πιο ευκολο να τα εξηγησει και στην κορη της!
-
Παιδια δεν λεω να μεινουμε πισω...Μα γυναικα πρεπεινα ειναι θηλυκο...Θα διαβασει,θα δει TV και θα ενημερωθει...Απλα δεν χρειαζεται να παπαγαλισει και να αντιγραψει τιποτα!
Και περα απο ολα αυτα οταν αναπτυξει μια ολοκληρωμενη anti-Cosmopolitan και αντι καβαλημενη προσωπικοτητα θα της ειναι πιο ευκολο να τα εξηγησει και στην κορη της!
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
δεν θα καθονται να ξεχωριζουν ανδρες/γυναικες κτλ,οτι κατσει και με οποιον κατσει.
ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΩ!
πλάκα πλάκα δεν έχεις άδικο....μην το γελάς...το έλεγαν στην πρώτη εταιρεία που έπιασα δουλειά το 91...
τι σας έλεγαν??? Να πηγαίνετε τοίχο τοίχο???
όχι για τις γυναίκες...αλλά για τους άντρες στελέχη της εταιρείας...οτι έπρεπε να πηγαίνουν τοίχο-τοίχο...
-
!!!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
δεν θα καθονται να ξεχωριζουν ανδρες/γυναικες κτλ,οτι κατσει και με οποιον κατσει.
πλάκα πλάκα δεν έχεις άδικο....μην το γελάς...το έλεγαν στην πρώτη εταιρεία που έπιασα δουλειά το 91...
όχι για τις γυναίκες...αλλά για τους άντρες στελέχη της εταιρείας...οτι έπρεπε να πηγαίνουν τοίχο-τοίχο...
φαντάζομαι η έκφραση 'Ώπα ρε, κατουράτε και λιγάκι!' δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμη τότε ε???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
φαντάζομαι η έκφραση 'Ώπα ρε, κατουράτε και λιγάκι!' δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμη τότε ε???
Ή έστω τα τσίγκινα σωβρακάκια;
-
Να θέσω τώρα παιδιά ένα άλλο θέμα...
Πες ότι έγινε λάθος δια χειρός Υψίστου του Αλανθάστου σε Γενικές γραμμές (συγχώρα με Θεέ μου) και μεταφέρονται στον γιο σας περισσότερο χρωμοσώματα Υ από ότι Χ.
Το παιδί, παρότι εγενήθη με @ρχίδια και π*ύτσα, θα εκδηλώσει μελλοντικώς θυληπρεπή συμπεριφορά, ως επί το πλείστον οφειλόμενη στον πλεονασμό χρωμοσωμάτων Υ.Περίπου στην προεφηβική τρυφερή ηλικία των 12-13 ετών θα αρχίσουν τα καρδιοχτύπια για τον Σταύρο τον περιπτέρα, τον Μάκη το γυμναστή και τον Μήτσουρα τον ταβερνιάρη.
Είναι το πρώτο δείγμα ότι εδώ έχουμε έναν πούστη.Το να κάνεις κόρη και να σου βγει πουτάνα, εντάξει δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι αφύσικο.
Άμα εργάζεται και σε καλό μπουρδέλο, θα έχει κι ένα κύρος επαγγελματικό, σώζεται κάπως η καταστάση. Το αντέχεις το πλήγμα, όπως και να έχει.Αμά όμως ο γιος σου προκύψει τερψίπρωκτος, τι κάνεις;
Εδώ σε θέλω...
Μιλάμε για σοκ τώρα, όχι μλκίες... -
Όπως και να εχει, είναι παιδί σου. Αν δεν μπορείς να δεχτείς τη διαφορετικότητά του τότε μάλλον δεν σου αξίζει να είσαι πατέρας (προσωπική άποψη πάντα και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα).
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
...
Αμά όμως ο γιος σου προκύψει τερψίπρωκτος, τι κάνεις;
...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Και γ@μώ τους χαρακτηρισμούς!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Δεν τον είχα ξανακούσει... Απίστευτος!!!
-
τι έγραψε ο άνθρωπος...
-
ασε μας ρε paimei με τους εφιαλτες σου πρωι-πρωι αρχη εβδομαδας!!!
να εισαι σωστο αντρικο προτυπο, να μη σου βγει λουκρητια ο γιοκας
-
Εγω πιστεύω οτι δεν εχει να κανει με τον ανδρισμο του μπαμπα! Οσο και να ειναι αντρας ο μπαμπας αυτο δεν εχει να κανει με το τι θα γινει ο γιος! Τι να κανεις? Να τον παιρνεις απο το χερι για μπαροτσαρκες ?
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
...Αμά όμως ο γιος σου προκύψει τερψίπρωκτος, τι κάνεις;
Εδώ σε θέλω...
Μιλάμε για σοκ τώρα, όχι μλκίες...γερό να ναι κι οτι να ναι
άλλοι βέβαια το προτιμούν από το να γίνει βάζελος πχ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
...
Αμά όμως ο γιος σου προκύψει τερψίπρωκτος, τι κάνεις;
Εδώ σε θέλω...
Μιλάμε για σοκ τώρα, όχι μλκίες...γερό να ναι κι οτι να ναι