-
μα ειναι δυνατον?
προτεινω να φτιαχτει ειδικη ενοτητα κοσμοπολιταν στο φορουμ... -
καλέ μια φορά το πήρα κι εγώ αυτό το περιοδικό πέρσυ στην κύπρο και ήταν μην πώ τι ήταν...
πως θα τον ρίξετε, τι κόλπα να του κάνετε, πως να βγάλετε τα μάτια της αντιζηλου σας κλπ.κλπ...ήταν για γέλια,γιατι σίγουρα δεν ήταν να το πάρεις στα σοβαρά...τώρα μαθαίνω και απο άντρες μάλιστα σε αυτοκινητιστικό φορυμ οτι και το κοσμοπολιταν έχει φορουμ...ε ρεεεεεε...τι θα μάθουμε ακόμα εδω μέσα.....όσο για την καινούρια μας φίλη...κατ'αρχήν κατερίνα καλωσόρισες...
κατα δεύτερον...χαλάρωσε, τα παιδιά πλάκα κάνουν...όταν παρεκτραπούν έχουμε τον τρόπο να τους μαζεύουμε....καλούμε την σουις σουις, φυρίκια manager SALOME the GREAT !!!
και τους κόβει τον αέρα με την χατζάρα -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
καλέ μια φορά το πήρα κι εγώ αυτό το περιοδικό πέρσυ στην κύπρο και ήταν μην πώ τι ήταν...
πως θα τον ρίξετε, τι κόλπα να του κάνετε, πως να βγάλετε τα μάτια της αντιζηλου σας κλπ.κλπ...ήταν για γέλια,γιατι σίγουρα δεν ήταν να το πάρεις στα σοβαρά...Ρένα, δεν θέλεις να ξέρεις ΠΟΣΟ πολλά κοριτσάκια του σχολείου παίρνουν στα σοβαρά το Κοσμοπόλιταν. Πίκρα
-
Σιγά μην κολώσουμε!!!
Πονάν ωρέ τα παλληκάρια?!!!
Κατά λάθος τα έγραψα αυτά...έχει μπει ο ανηψιός μου στο Φόρουμ...πίσω πο@@@η θα μου κλείσεις το τσαντήρι...δεν τα εννοούσα Mrs SSF Manager!
-
πως να του πεταξετε βιτριολι, πως να τον ευνουχισετε χωρις να παρει χαμπαρι...
ακομα και κει πισω ειναι
τα δικα μας εχουν φοβερα αφιερωματα!!!
πχ 'ο κ@λος και 300 τροποι να τον πιασετε'... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πως θα τον ρίξετε, τι κόλπα να του κάνετε, πως να βγάλετε τα μάτια της αντιζηλου σας κλπ.κλπ...ήταν για γέλια,γιατι σίγουρα δεν ήταν να το πάρεις στα σοβαρά...Ρένα, δεν θέλεις να ξέρεις ΠΟΣΟ πολλά κοριτσάκια του σχολείου παίρνουν στα σοβαρά το Κοσμοπόλιταν. Πίκρα
ωραία πρότυπα ε???
α ρε γμτ, εγώ στα νιάτα μου διάβασα Μανίνα και Κατερίνα καμία σχέση με όλα αυτά τα ξεκωλ@@@@ περιοδικά που κυκλοφορούν πλέον...
μετά λοιπόν μην παραπονιέστε για την εξέλιξη του γυναικείου φύλου...
ρίχτε μια μολοτοφ, στα γραφεία του κοσμοπολιταν
(πλάκα κάνω, μην με πάνε και μέσα ε??? ) -
cosmoplayboy!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
cosmoplayboy!Όπως λέμε 'Τζένη η Ωραία' ένα πράμα!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
(πλάκα κάνω, μην με πάνε και μέσα ε??? )Πάλι μεταβίβαση ευθυνών, έτσι; Κλασικό γυναικείο κόλπο...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σιγά μην κολώσουμε!!!Πονάν ωρέ τα παλληκάρια?!!!
Κατά λάθος τα έγραψα αυτά...έχει μπει ο ανηψιός μου στο Φόρουμ...πίσω πο@@@η θα μου κλείσεις το τσαντήρι...δεν τα εννοούσα Mrs SSF Manager!
**κύριε **kouk αφήστε τα αυτά περί μικρών ανηψακίων
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πως να του πεταξετε βιτριολι, πως να τον ευνουχισετε χωρις να παρει χαμπαρι...
ακομα και κει πισω ειναι
τα δικα μας εχουν φοβερα αφιερωματα!!!
πχ 'ο κ@λος και 300 τροποι να τον πιασετε'...τα 'δικά μας' έχουν άλλα, 1.300 άλογα από 1.300κ.εκ. με ζάντες 25 ιντσών και η σέξι σουζη τα δείχνει όλα
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
(πλάκα κάνω, μην με πάνε και μέσα ε??? )Πάλι μεταβίβαση ευθυνών, έτσι; Κλασικό γυναικείο κόλπο...
ετσι...ετσι....
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ωραία πρότυπα ε???
α ρε γμτ, εγώ στα νιάτα μου διάβασα Μανίνα και Κατερίνα καμία σχέση με όλα αυτά τα ξεκωλ@@@@ περιοδικά που κυκλοφορούν πλέον...
μετά λοιπόν μην παραπονιέστε για την εξέλιξη του γυναικείου φύλου...
(πλάκα κάνω, μην με πάνε και μέσα ε??? )σωστη η καμηλ
η αρχη ειναι σχεδον το μισο του παντος
και αυτη ειναι μια καλη αρχη!! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σιγά μην κολώσουμε!!!
Πονάν ωρέ τα παλληκάρια?!!!
**κύριε **kouk αφήστε τα αυτά περί μικρών ανηψακίων
Δεν ειναι ετσι τα πραγματα...
Κυριε Koyk λεγεται ο ανθρωπος. -
Το cosmopolitan forum?
Πάντως η kamil έχει δίκιο, το περιοδικό είναι για γέλια. Η βλακεία είναι οτι τα διαβάζουν τα 14-χρονα και τα πιστεύουν!!!
Είχα πετύχει μια φορά ένα αφιέρωμα που εξηγούσε τους όρους του ποδοσφαίρου και πώς πρέπει μια γυναίκα να συμπεριφερθεί όταν ο καλός της βλέπει μάτς. Καθόντουσαν δυο κοπέλες σε μια καφετέρια λοιπόν και τα ανέλυαν, τα γέλια ήταν στη λέξη οφ - σάιντ.....βέβαια πουθενά δεν έγραφε παρακολουθήστε μαζί του τον αγώνα....αυτό είναι εκτός συζήτησης...Νομίζω ήταν πρίν το euro.
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Το cosmopolitan forum?Πάντως η kamil έχει δίκιο, το περιοδικό είναι για γέλια. Η βλακεία είναι οτι τα διαβάζουν τα 14-χρονα και τα πιστεύουν!!!
Είχα πετύχει μια φορά ένα αφιέρωμα που εξηγούσε τους όρους του ποδοσφαίρου και πώς πρέπει μια γυναίκα να συμπεριφερθεί όταν ο καλός της βλέπει μάτς. Καθόντουσαν δυο κοπέλες σε μια καφετέρια λοιπόν και τα ανέλυαν, τα γέλια ήταν στη λέξη οφ - σάιντ.....βέβαια πουθενά δεν έγραφε παρακολουθήστε μαζί του τον αγώνα....αυτό είναι εκτός συζήτησης...Νομίζω ήταν πρίν το euro.
Μία φορά, όταν έκανα παραμεθόριο, είχαμε πάρει ένα Cosmopolitan με τα παιδιά σε μία μας έξοδο, για χαβαλέ. Παιδιά, κοκκινίσαμε, οκ; Το Playboy μπορεί να τα λέει πιο χύμα, αλλά δεν είναι τόσο συγκεκαλυμένα πρόστυχο όπως αυτά. Άσε που δεν απευθύνεται στις μικρές μας αδερφές και κόρες... Απελπισία παιδιά! Δεν μπορεί να επέμβει κάποιος εκεί; Αλλά να μου πεις, σημεία των καιρών...
Καλή σας νύχτα!
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Καθόντουσαν δυο κοπέλες σε μια καφετέρια λοιπόν και τα ανέλυαν, τα γέλια ήταν στη λέξη οφ - σάιντ.....βέβαια πουθενά δεν έγραφε παρακολουθήστε μαζί του τον αγώνα....αυτό είναι εκτός συζήτησης...Νομίζω ήταν πρίν το euro.
cosmo rules!!!!!! Μαζί με Λιακο είναι η καλύτερη κωμωδία που μπορεί να απολαύσει ο έντιμος Έλληνας πολίτης μετά από μία βαρετή μέρα στη δουλειά...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Καθόντουσαν δυο κοπέλες σε μια καφετέρια λοιπόν και τα ανέλυαν, τα γέλια ήταν στη λέξη οφ - σάιντ.....βέβαια πουθενά δεν έγραφε παρακολουθήστε μαζί του τον αγώνα....αυτό είναι εκτός συζήτησης...
Νομίζω ήταν πρίν το euro.
cosmo rules!!!!!! Μαζί με Λιακο είναι η καλύτερη κωμωδία που μπορεί να απολαύσει ο έντιμος Έλληνας πολίτης μετά από μία βαρετή μέρα στη δουλειά...
Γελάς? Δεν είναι για γέλια ρε συ Μάρκο. Προσωπικά, γνωρίζοντας ότι το διαβάζει πρώτη ξαδέλφη μου που πάει ακόμα σχολείο, μόνο να ανησυχώ μπορώ...
πχ. στο εξώφυλλο με μεγάλα γράμματα: 'πώς μπορείτε να πάτε με δύο άντρες το ίδιο βράδυ', και μέσα εκτενής ανάλυση και συμβουλές φυσικά...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γελάς? Δεν είναι για γέλια ρε συ Μάρκο. Προσωπικά, γνωρίζοντας ότι το διαβάζει πρώτη ξαδέλφη μου που πάει ακόμα σχολείο, μόνο να ανησυχώ μπορώ...
πχ. στο εξώφυλλο με μεγάλα γράμματα: 'πώς μπορείτε να πάτε με δύο άντρες το ίδιο βράδυ', και μέσα εκτενής ανάλυση και συμβουλές φυσικά...
Κοίτα ρε 'συ... τι άλλο μπορείς να κάνεις;;; Κι εγώ έχω δει φίλες μου να το διαβάζουν και τις κράζω, αλλά από ένα σημείο και μετά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το διασκεδάσεις... Τι άλλο σου μένει;;;
(αυτό με το μολότωφ να το σκεφτούμε βέβαια... )
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Κοίτα ρε 'συ... τι άλλο μπορείς να κάνεις;;; Κι εγώ έχω δει φίλες μου να το διαβάζουν και τις κράζω, αλλά από ένα σημείο και μετά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το διασκεδάσεις... Τι άλλο σου μένει;;;
(αυτό με το μολότωφ να το σκεφτούμε βέβαια... )
να είσαι ο ένας από τους δύο που θα πάει
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους