-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αλίμου again, σήμερα το πρωί, κόκκινο Γιάρις σχολής οδηγών, χαμηλωμένο σαύρα, φτερά, ζάντες νίκελ, μπουρί και διαφανή α λά Λέξους πίσω φωτιστικά
the fnf driving school
το 'χω δει και γω, ε ρε γλέντια
εντόπισα τις προάλλες κατά τύχη και που είναι η σχολή οδηγών
τι μαθητές λές να βγάζει αυτή η σχολή;
-
[>quote='dmitspan']>Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αλίμου again, σήμερα το πρωί, κόκκινο Γιάρις σχολής οδηγών, χαμηλωμένο σαύρα, φτερά, ζάντες νίκελ, μπουρί και διαφανή α λά Λέξους πίσω φωτιστικά
the fnf driving school
Μαλακες...... σαν το δασκαλο τους.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Σημερα ειδα κατι πραγματι απιστευτο...
Στην Μαρκου Μποτσαρη στο υψος της παραλιας (Θεσσαλονικη) ειδα μια κοκκινη BMW Ε36 320i κουπε Μ-pack! Και που ειναι το περιεργο θα μου πειτε...?!? Το αμαξι ηταν παρκαρισμενο, κλειδωμενο ΑΛΛΑ τα κλειδια του ηταν πανω στην πορτα του οδηγου!!!!
Απο τα διπλανα καταστηματα και τα μπαλκονια δεν το παρακολουθουσε κανεις... σας διαβεβαιωνω! Και μαλιστα το αμαξι ηταν σε φανταστικη κατασταση!Τι να πω? Υπεθεσα οτι θα ειχε να κουβαλησει πραγματα και τα ξεχασε επαω στο αυτοκινητο υποθετοντας οτι το κλειδωσε και ειχε τα κλειδια στην τσεπη του ο κυριος...
Θα περνάω πιο συχνά από το σημείο... Που ξέρεις... μπορεί να την ξαναπετύχω...
Μα, να μην κάνω ένα test-drive;;;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
'ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ'
'London - Paris - Πόμπια (χωριο στα νοτια του νομου Ηρακλειου)Μια φορά είχα ακούσει την διαφήμιση μιας εγχώριας βιοτεχνίας ρούχών. Δεν θυμάμαι την επωνυμία της, ας πούμε ότι ήταν 'Παπαδόπουλος'.
Λέει :
Παπαδόπουλος στην Νέα Υόρκη. Παπαδόπουλος στο Βερολίνο. Παπαδόπουλος στο Παρίσι. Παπαδόπουλος στο Λονδίνο. Τώρα Παπαδόπουλος ΚΑΙ στα Τρίκαλα!!! -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
'ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ'
'London - Paris - Πόμπια (χωριο στα νοτια του νομου Ηρακλειου)Μια φορά είχα ακούσει την διαφήμιση μιας εγχώριας βιοτεχνίας ρούχών. Δεν θυμάμαι την επωνυμία της, ας πούμε ότι ήταν 'Παπαδόπουλος'.
Λέει :
Παπαδόπουλος στην Νέα Υόρκη. Παπαδόπουλος στο Βερολίνο. Παπαδόπουλος στο Παρίσι. Παπαδόπουλος στο Λονδίνο. Τώρα Παπαδόπουλος ΚΑΙ στα Τρίκαλα!!!Όπου 'Παπαδόπουλος' βάλε Σαράφης.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
the fnf driving school
Η σχολή είναι επάνω στη βούτα λίγο πιό κάτω απο την Αλίμου??
-
όχι, στον Αγ. Δημήτριο είναι. Εκτός αν υπάρχουν κι άλλα τέτοια σχολίτικα yaris
-
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειεςhttp://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
συγκρούσθηκε, εντός της πίστας του αεροδρομίου, με ταξί στο οποίο επέβαινε ο Φινλανδός πρωθυπουργός, Μάτι Βάνχανεν
Διαφορά νοοτροπίας όμως ε;
Εδώ από θωρακισμένη 600άρα και πάνω... -
Επειδή δεν ξέρω που να το γράψω, το γράφω εδώ:
Προχτές συζητούσα με ξαδερφό φίλου μου (>27 χρονών και υποτίθεται αλάνι) και τι γύρισε και μου είπε: Η νέα SLK 200 είναι πιο γρήγορη από STi, και τι να πει το STi στις στροφές στην νέα SLK 200 που έχει τόσα ηλεκτρονικά συστήματα. Και το πίστευε!
Έμεινα τόσο μλκς που αρχικά δε μπόρεσα να αρθρώσω λέξη.
Τέλος πάντων αφού συνήλθα του είπα δυό τρία πράγματα αλλά με μισή καρδιά γιατί το ανιψάκι μου που πάει γυμνάσιο ξέρει περισσότερα... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Επειδή δεν ξέρω που να το γράψω, το γράφω εδώ:Προχτές συζητούσα με ξαδερφό φίλου μου (>27 χρονών και υποτίθεται αλάνι) και τι γύρισε και μου είπε: Η νέα SLK 200 είναι πιο γρήγορη από STi, και τι να πει το STi στις στροφές στην νέα SLK 200 που έχει τόσα ηλεκτρονικά συστήματα. Και το πίστευε!
Έμεινα τόσο μλκς που αρχικά δε μπόρεσα να αρθρώσω λέξη.
Τέλος πάντων αφού συνήλθα του είπα δυό τρία πράγματα αλλά με μισή καρδιά γιατί το ανιψάκι μου που πάει γυμνάσιο ξέρει περισσότερα...Κάτι πρέπει να έφαγε και τον πείραξε.
Να προσέχει τη διατροφή του τώρα το καλοκαίρι ειδικά. -
Για τον Δημήτρη: ήταν ο ΣΑΡΑΦΗΣ (Παρίσι, κλπ ... τώρα και στα Τρίκαλα)
-
Νομίζω όμως - αντικειμενικά - ότι ο μέσος οδηγός σε μέσες συνθήκες θα οδηγήσει καλύτερα με μια CLK απ'ότι μ'ενα STI ....
-
... και έχω δει κάτι WRC να σέρνονται στην Αθήνα - Τρίπολη (ειδικά πριν την σήραγγα) αλλά να γκαζώνουν στις ευθυείες ....
Γιατί πόσοι το πέρνουν για το χώμα τελικά? Και 50 χιλιάρικα δεν είναι λίγα λεφτά. Συμφωνώ ότι είναι όλα 'αυτοκίνητο' (αλήθεια ακόμα το βγάζει με ραδιοκασετόφωνο?) αλλά πόσοι από εμάς θα μπορούσαμε να το αξιοποιήσουμε στο δρόμο?
Προσωπικά, θα επέλεγα την CLK (αν μου περίσσευαν τόσα λεφτά αφού οι ανάγκες μου είναι άλλου τύπου ....)
... και να σκεφτεί κανείς ότι είχα κοιτάξει το μεσαίο WRX σαν πιθανή αγορά αλλά τελικά επικράτησε η 'οικογενειακή' λογική, κάποιοι πόνοι στη μέση που εμφανίζονται που & που όταν οδηγώ συνέχεια μεγάλες αποστάσεις καθώς και η αξία μεταπώλησης ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
συγκρούσθηκε, εντός της πίστας του αεροδρομίου, με ταξί στο οποίο επέβαινε ο Φινλανδός πρωθυπουργός, Μάτι Βάνχανεν
Διαφορά νοοτροπίας όμως ε;
Εδώ από θωρακισμένη 600άρα και πάνω...Στην Σουηδία ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του πηγαίνουν στις δουλειές τους με το λεωφορείο...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μου συνεβει με τροχοσπιτο στην ευθεια της τριπολης μετα το Ατρεμισιο.τρελαθηκα πηγενα δεξια με 80 λογω'πεθερας'ετσι τα λενε.σκευθηκα μηπως ημουν εγω λαθος.αυτος τιποτα.επειδη πριν2,5 χρονια σε ατυχημα με μοτο κοντεψα να χασω τη αριστερη κνημη,επαψα να οδηγω μοτο.αναρωτηθηκα ποσες φορες ταλικιαζα σε αυτη την ευθεια και αν αναρωτηθητε σε ποια λωριδα γινεται αυτο και σε ποια παει ο αναγκεφαλος νομιζοντας πως παει κανονικα 'δεξια' αρα βρισκεσαι στην ιδια αριστερη και η μονη διεξοδος ειναι να κανουμε και οι 2 δεξια εγω αριστερα αυτος παλι αντιμετωποι.Οχι με 240-120 που θα ηταν η διαφορα αλλα240+120=360k/h.κρυος ιδρωτας.
Πειράζει που δεν κατάλαβα τίποτα;
oύτε εγώ...
Me too!
Θα σας εξηγήσω εγώ που κατάλαβα..... ο άνθρωπος λέει πως...
μου συνεβει με τροχοσπιτο στην ευθεια της τριπολης μετα το Ατρεμισιο.τρελαθηκα πηγενα δεξια με 80 λογω'πεθερας'ετσι τα λενε.σκευθηκα μηπως ημουν εγω λαθος.αυτος τιποτα.επειδη πριν2,5 χρονια σε ατυχημα με μοτο κοντεψα να χασω τη αριστερη κνημη,επαψα να οδηγω μοτο.αναρωτηθηκα ποσες φορες ταλικιαζα σε αυτη την ευθεια και αν αναρωτηθητε σε ποια λωριδα γινεται αυτο και σε ποια παει ο αναγκεφαλος νομιζοντας πως παει κανονικα 'δεξια' αρα βρισκεσαι στην ιδια αριστερη και η μονη διεξοδος ειναι να κανουμε και οι 2 δεξια εγω αριστερα αυτος παλι αντιμετωποι.Οχι με 240-120 που θα ηταν η διαφορα αλλα240+120=360k/h.κρυος ιδρωτας.
Καταλάβατε τώρα ?????
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
[>quote='dmitspan']>>Αλίμου again, σήμερα το πρωί, κόκκινο Γιάρις σχολής οδηγών, χαμηλωμένο σαύρα, φτερά, ζάντες νίκελ, μπουρί και διαφανή α λά Λέξους πίσω φωτιστικάthe fnf driving school
Μαλακες...... σαν το δασκαλο τους.
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕμα τάθελε ο τέτοιος του.Εύγε για την εύστοχη και ωμή παρατήρηση.Καμμιά φορά δεν υπάρχει τίποτε πιο ταιριαστό.
-
Ο χρήστης Θεραπευτής έγραψε:
... και έχω δει κάτι WRC να σέρνονται στην Αθήνα - Τρίπολη (ειδικά πριν την σήραγγα) αλλά να γκαζώνουν στις ευθυείες ....Γιατί πόσοι το πέρνουν για το χώμα τελικά? Και 50 χιλιάρικα δεν είναι λίγα λεφτά. Συμφωνώ ότι είναι όλα 'αυτοκίνητο' (αλήθεια ακόμα το βγάζει με ραδιοκασετόφωνο?) αλλά πόσοι από εμάς θα μπορούσαμε να το αξιοποιήσουμε στο δρόμο?
Από πότε όμως φίλε μου αξιολογούμε το αυτοκίνητο με βάση του ποιος το αγοράζει1
Με τον ίδιο οδηγό καμία SLK ή CLK (εκτός από την 6λιτρη CLK DTM homolgation special που βγήκε σε 12 αντίτυπα) δεν μπορεί να πιάσει ένα WRX Sti! Ιδίως σε στροφές!
-
Κουφάθηκα σήμερα,βλέποντας ένα AUDI TT, μέ πλαϊνό αυτοκόλητο.....Quadrifoglio Verde!!!!
(πού'σαι ρε Technik!!!! )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κουφάθηκα σήμερα,βλέποντας ένα AUDI TT, μέ πλαϊνό αυτοκόλητο.....Quadrifoglio Verde!!!!(πού'σαι ρε Technik!!!! )
...ετσι ειναι αυτα...οτι δεν εκαναν οι Ιταλοι το 1990 με την 4κινητη Hyena, εκαναν οι Γερμανοι μετα απο χρονια.
Οποτε....μαλλον επρεπε να ειχε κανενα Ελεφαντακι κολημενο, που να θυμιζει Lancia παρα Alfa Romeo.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!