Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ελληνικοι αγωνες και Ραλλυ Ακροπολις.
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. Ελληνικοι αγωνες και Ραλλυ Ακροπολις.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 2 / 3
    Ελληνικοί Αγώνες
    18
    51
    276
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      georgetabs last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:

Αν 65000 άνθρωποι και ένα πρωτοφανές σε σύλληψη και στήσιμο σκηνικό δεν είναι ικανή αιτία για κάποιους οδηγούς να προσφέρουν θέαμα, τότε πολύ απλά ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ (και σίγουρα δεν τους εμποδίζουν τα χρονόμετρα που λες, δηλ. τον Πάνο και τον Jr. γιατί δεν τους εμπόδισαν ?).

Θυμάσαι την πρώτη υπογραφή του takinen για τις μπάλες;

Ε, δυστυχώς στην Ελλάδα δεν ισχύει για όλους... Οι δύο παραπάνω έχουν, ίσως μάλιστα και... εφεδρικό σετάκι!!!

Οι άλλοι έχουν μπλα μπλα και εφεδρικό σετάκι δικαιολογιών... Και στο Ακρόπολις, και στους ελληνικούς αγώνες...
      Το καλό (ή κακό;; ) είναι πως στους ελληνικούς αγώνες είναι λίγοι που τους κοντράρουν λόγω οδηγικού επιπέδου λίγο, εμπειρίας στις ίδιες επαναλήψιμες ειδικές αρκετά και εξοπλισμού-υποστήριξης ακόμα περισσότερο.
      Όμως όταν έρχονται οι ξένοι που όλα τα παραπάνω τα διαθέτουν περισσότερο από αυτούς, τότε αντί να κάνουν ό,τι μπορούν και να παραδεχτούν την ήττα (που μόνο ήττα δεν είναι αν χάσεις πχ όπως θ εθνική μας από τη Βραζιλία, αλλά ΞΕΦΤΙΛΑ αν σου φταίει ο... κόντρα άνεμος...), αντιθέτως αυτοί βγάζουν τις εφεδρικές δικαιολογίες...

Ποιες;
      Μην πάμε μακρυά... Τόσα χρόνια δε ΡΙΣΚΑΡΑΝ επειδή μέτραγε στο ελλ. πρωτ. και θα ήταν αυτοκτονία να εγκαταλείψουν μόνο και μόνο επειδή κυνήγαγαν τον ξένο. Σωστό...

Πλέον ΔΕ μετράει στο ελλ. πρωτ. και πάλι ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ρυθμό πάνε, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!! Τι φταίει;;;

Βγες και πες, κύριοι, εγώ πάντα όλα τα έδινα, αλλά ως εκεί μπορώ, τι να κάνουμε;
      Βγες και πες, κύριοι, αν μου δώσετε το κόστος του αμαξιού, θα οδηγήσω στο απόλυτο όριο, σαν τον ΜακΡέι, κι αν την κάνω α-λα ΜακΡέι στο βράχο, εσείς να είστε καλά, αλλά μέχρι τότε τσεπίδιος, φυλαγμένα!!

Από την άλλη μπορείς να κρυφτείς και πίσω από το δάχτυλό σου!
      Όμως τότε παραφράζεται η υπογραφή του takinen ως unlike rallying, football and basketball REQUIRE AT LEAST ONE BALL!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • P
        platis last edited by

Καλα,ενταξει ρε φιλαρακια. Σημερα το βραδυ ν αυτοκτονησω με ασπιρινες
        η με ρωσσικη ρουλεττα???

DUM SPIRO SPERO??? Μπααα.
        AΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

Κι επειδη τα πιο σοβαρα πραγματα μπορουν να ειπωθουν με ενα αστειο...
        Νασο μου εισαι αντικειμενικα και διχως περιστροφες ο Νο1 Τεχνικος Εφορος στη χωρα μας. Αν το επιπεδο του σπορ μας ειναι αυτο που λες, τοτε γιατι το υπηρετεις?
        Για σενα Γιωργη μου τι να πω? Εχω κανει κι εγω χρονια στην ξενητια, δεν φανταζομουν ομως οτι πειραζει τοσο!

Αυτο που κραταω μονο ειναι το μαθημα λογικης. Απο δω και περα σημαια μου θα γινει το 'οτι αρπαξει ο ..... μου' και το 'ολα τα δαχτυλα ισα δεν ειναι' .Ετσι μπορει να παω καλυτερα...

1 Reply Last reply Reply Quote 3
        • N
          nass last edited by

Οσα έγραψα παραπάνω δεν τα έγραψα απαξιωτικά. Το άθλημα το υπηρετώ διότι το αγαπώ και προσπαθώ όσο μπορώ να το βοηθήσω να προοδεύσει. Αλλά αναγνωρίζω πως δεν είναι ακόμα, πλην εξαιρέσεων, στο επίπεδο που θα του επέτρεπε να τοποθετείται επί ίσοις όροις στο πλαίσιο που ορίζουν ένα ΟΑΚΑ γεμάτο με 65000 κόσμο (μισοί εξ αυτών περιστασιακοί θεατές), ο Seb και η παρέα του και πως τυχόν συγκρίσεις μόνο σε βάρος του μπορούν να αποδειχθούν.

• K
            kpsig moderator last edited by

Λάθος μου για τον Κύρκο όσον αφορά το τεχνικό μέρος. Παρασύρθηκα.

1 Reply Last reply Reply Quote 4
            • G

Ο χρήστης platis έγραψε:

Για σενα Γιωργη μου τι να πω? Εχω κανει κι εγω χρονια στην ξενητια, δεν φανταζομουν ομως οτι πειραζει τοσο!

Μην τρώς πολύ τα μεσημέρια, βαραίνει το στομάχι, ρώτα και τον Κούκο που είναι εξπέρ!!!

Δεν σε καταλαβαίνω σε τι να με πείραξε η ξενιτιά στα παραπάνω που λέω, γιατί τα ίδια έλεγα και πέρσι, και πρόπερσι...

Εκτός αν το παίρνεις προσωπικά, και νομίζεις πως πάω να σε μειώσω...
              Αλλά και έτσι να είναι:
              Το αμάξι σου συγκρίνεται με του εργοιστασιακού; ΟΧΙ.
              Το σέρβις σου; ΟΧΙ
              Το μπάτζετ; ΟΧΙ
              Ο διαθέσιμος χρόνος; ΟΧΙ
              Η εμπειρία; ΟΧΙ, ακόμα και τα εικοσάχρονα εργοστασιακά που έρχονται έχουν μεγαλύτερη πείρα από εσένα, εμένα και όλους μας στην Ελλάδα σε τέτοιες κατηγορίες αγώνων
              Η επόμενη μέρα αν γίνει στραβή; ΟΧΙ
              Οι οδηγικές ικανότητες; ΟΧΙ
              Η φυσική κατάσταση; ΟΧΙ

Ε, τότε τι πάμε να συγκρίνουμε άσχετα πράγματα;;

Ή βγαίνουμε αντρίκια και λέμε κοιτάχτε να δείτε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κοντραριστούμε με δαύτους, και απλά πάμε να ευχαριστηθούμε και να ΦΑΜΕ όσο λιγότερο γίνεται, ή κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, και φταίει η πεταλούδα στο Πεκίνο...

Όμως όσο αποφεύγουμε την αλήθεια, τόσο δυσκολότερο είναι να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και την επόμενη μέρα ΕΜΕΙΣ να προσπαθήσουμε να κλείσουμε την ψαλίδα (από 1 ώρα σε 59 λεπτά και 50 δεύτερα, γιατί όχι;; ), αντί να ψάξουμε νέα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!

Και όσο αποφεύγουμε την αλήθεια, τόσο θα εξαγριώνονται ΔΙΚΑΙΩΣ οι θεατές που τόσα χρόνια τους τάζουμε και ΦΥΣΙΚΑ ποτέ δεν υλοποιούνται!!!
              Ο θεατής δεν καταλαβαίνει αν το Πούντο είναι Σ1600 ή τρίπορτο 1100 κυβικά με κλουβί...
              Όμως καταλαβαίνει πως τον ένα τρόμαξε να τον δει από την ταχύτητα και τη σκόνη, ενώ τον άλλο πρόλαβε να δει πόσες στάλες ιδρώτα έχει στο μέτωπο...

1 Reply Last reply Reply Quote 3
              • A
                apr last edited by

ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ....ΑΧΑΡΝΕΙΣ ....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ .....ΑΓΩΝΑΣ ....ΝΤΡΟΥΡΟΥ
                ΡΟΥΡΟΥ ....ΡΟΥ ΡΟΥ ....

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΡΕΧΕΙ , ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΝΑΣ ΒΡΑΧΟΣ....?

ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ........... , ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΣ .

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ , ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΜΕ p.m. ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ?

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ) ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΕΝΙΚΑ , ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ Σ. , ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΗΣ , ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ , Η ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΛΕΓΕ ...... ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ **ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ **....ΚΑΙ ..ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ... ΩΡΑΙΑ ?

ΔΟΥΛΕΨΑΝ ?

ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ?

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΣΤΩ ΤΟΥΒΛΑΚΙ , ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ?

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΚΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΛΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ !

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • S
                  sx last edited by

Καλημερα σολους!
                  Επεσε η σκόνη. Καλά ήταν. Και ψυχραιμία. Για τους πολλούς, για την κοινή γνώμη για τους εκτός κυκλώματος πήγε τόσο καλά που όποιος από εμάς γκρινιάξει θα θεωρηθεί γραφικός.

Γιατρέ σε χάλασε που η Μ3 δεν εχει ομολογκαΤΣιον (σικ) και δεν ήσουν με τους 8 η 9 ή κάπως έτσι; Η θεωρείς πέναλτι τη διαδικασία άυξησης των συμμετοχών ώστε να προσφερθεί ακόμα καλύτερο θέαμα;

Ολοι έχουμε τους λόγους για μουρμούρα. Η αντίδραση πάντως μπορεί να είναι διαφορετική.

Δεν ενθουσιάζομαι κάθε φορά που με την ιστορία του χώρου συνδέονται μόνο όσοι διαθέτουν ιστορικά με ομολογκασιον, επειδή έτσι αποφασίζει κάθε ανιστόριτος καρεκλοκένταυρος...
                  ΔΕν με ενθουσιάζει που οι ελληνικοί αγώνες σαν ιστορία αρχίζουν στο Γιώργο και τελειώνουν στον Τάσο, παρά το σεβασμό και θαυμασμό που έχω και για τους δύο! Στεναχωριέμαι, πικραίνομαι, βγάζω τα κόμπλεξ μου. Αλλά μένω ψύχραιμος.

Με 20 ακρόπολις στην αφετηρία και 18 στο τέρμα, όταν κάμποσα είναι στη δεκάδα και βέβαια τα πήρα που δεν υπήρχε ούτε χώρος ώστε να δώσω έστω μία εκκίνηση! Οταν όμως με απορίπτουν, τα μαζεύω και φεύγω και έτσι έκανα. Δεν γκρινιάζω, δεν διαμαρτύρομαι, απλά χαμογελάω και αναρωτιέμαι. Θα έκανα αλλοιώς αν ήμουν πινασμένος και κάτι μου λείπει.

Κουράζει όλη αυτή η κουβέντα επί προσωπικού.
                  Γίνεσαι γραφικός. Με το ζόρι δεν σε θέλει κανείς. Σκύβεις και αποχωρείς. Στη δουλειά σου, στο σπίτι σου πολεμάς. Στο χόμπι σου; Προτείνεις, πιέζεις και αν μία, δυο, 3, 13 δεν γίνεται τίποτα αποχωρείς.

Η εμπλοκή μου με τα κοινά, μέσα από επιλογή-διορισμό ακόμα και αν έγινε από ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ και όχι μέσα από εκλογή, σκότωσαν τον Στρατισινο. Με ξέχασε και η μάνα μου. Η γυναίκα μου με κοιτούσε στραβά στη ρέπλικα του Ακρόπολις. Τι κάνεις δώ τώρα εσύ, αναρωτιόταν; Αυτό δεν θα μου το συγχωρήσω. Αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα. Δεν αφορά κανέναν άλλο. Ας πρόσεχα. Δεν επιλέγεις πάντα σωστά. Δεν μπορώ όμως επειδή αυτουποβιβάστηκα να μη βλέπω τα καλά που γίνονται γύρω μου για τους πολλούς. Για το χώρο μου!

Άλλωστε
                  Υπάρχουν πενήντα στο χώρο που δικαιούνται σεβασμού πριν φτάσουν σε μένα αν θέλουμε να μιλάμε για ιστορία και παλμαρέ, ειδικά όταν αναφερόμαστε στο Ράλλυ Ακρόπολοις.
                  Ψυχραιμία λοιπόν. Από τη στιγμή που όσοι το κάνουν, καταφέρνουν και το κάνουν τέλεια τότε υπόκλιση-συγχαρητήρια και να είναι καλά!

Με την ευκαιρία...
                  Προς ανιστόριτους φορουμίστες, πικραμένα παπαγαλάκια: ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ! Φτάνει. Αλλού, είναι καλύτερα!

Προς Αρη.. Με σεβασμό και εκτίμηση προς τον οδηγό αγώνων Δημήτρη Ξανθάκο... και σε σένα που σε ξέρω από το 70 πολλά που λέει και ο aaa. Μην μπερδεύεσαι παλιόΦιλε ! Ούτε εμπειρία υπάρχει από την πλευρά σας, ούτε (ΣΩΣΤΑ) διάθεση για ρίσκο από την αλυτάρχη!

Ο Ιαβέρης αυτό, το πλοηγηλίκι, το κάνει ΠΟΛΥ καλά (όπως και οδηγεί ακόμα καλά , πολύ καλά..) και θα έπρεπε να συμπληρώσεις για να είσαι ΟΚ με σένα, πως όταν χάλασε το Μίτσου, το έκανε με το Μαζντα και πως ο άψογα οργανωμένος αγώνας, όπου η ομάδα της Πασαλή, οι κριτές, οι ενδιάμεσοι, οι έφοροι, οι πλοηγοί κ.α., κ.α. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ξεπέρασαν τον εαυτό τους, δεν έμεινε ούτε μέτρο χωρίς πλοηγό!.

Ας αφήσουμε τα προσωπικά μας, γιατί χάνουμε και τα δίκια μας!

Στρατισίνο

Υ.Γ. Αδιάφορο ποιός έκανε καλύτερο σπικαζ. Οι επιλογές ήταν καταρχήν οι ενδεδειγμένες! Αυτό που ξέρω είναι πως ο εν ενεργεία ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΩΝ κ. Στράτης Φωτεινέλης εργάστηκε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στο ΟΑΚΑ και το κυριότερο οδήγησε με μαεστρία τον 97.1 στις ε.δ. του Ράλλυ Ακρόπολις. εργαζόμενος ΠΟΛΥ σκληρά. Δίπλα του και οι ενθουσιώδεις ρεπόρτερ του σταθμού!

• C
                    castor last edited by

Στράτη,

Θα περιμέναμε τουλάχιστον ένα τηλέφωνο 'ευχαριστούμε δεν θέλουμε'.

Για την εμπειρία είναι θέμα πως το κρίνει κανείς! Αν και πιστεύω ότι και εμπειρία διαθέτουμε και σοβαρότητα απέναντι σε αυτόν τον ρόλο. Κρίθηκε έτσι έχει καλώς . Τέλος.

Δεν το βλέπω προσωπικά ούτε με προσπάθεια αντιπαράθεσης αλλά θεσμικά!

Όσο για την δουλειά του Τάσου δεν υπάρχει αμφισβήτηση από κανέναν! Για συμπληρωματικό ρόλο μιλήσαμε! Και επειδή σε όλα τα συστήματα πρέπει να έχεις back-up αυτό προτείναμε.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • P
                      platis last edited by

Στρατη Παληοφιλε, σ ενα PM μου γραφεις: 'Μακαρι ναχες αδικο...' Εδω μου τα μπλεκεις. Ας ειναι. Απο τη διαφωνια και τον διαλογο κατι θα βγει. Το ξερεις σιγουρα.
                      ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Ειμαι απολυτα συγκεκριμενος και σε προλαβαινω στο υστερογραφο μου ,απλα γιατι ξερω πως αντιδρας. Το τονιζω κι ΑΠΑΙΤΩ να το καταλαβουν ολοι. Καταλαβαινομαστε τωρα, δεν χρειαζονται περσοτερα που λεει και το παληο τραγουδι. Κι ετσι στα ερωτηματα σου υπαρχουν ηδη οι απαντησεις.
                      Μουρμουρα ειναι οτι ακουμε και δεν μας αρεσει. Κριτικη και σχολιασμος με στοχο το καλυτερο μελλον ειναι αυτο που κανω εγω! Η επιμονη σε 1,2 3, 1000 εξαρταται απο την εσωτερικη δυναμη του καθενα. Αυτο ελειπε τωρα να βαλουμε σε κριση τα θελω του καθενα.
                      Επιμενω. ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΟΣΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. Διαφωνεις? Θα το παλεψουμε του χρονου, του παραχρονου, οσο ζουμε?
                      Μαζι? Αυτο εχει σημασια.

Υ.Γ. Αυριο σε χρειαζομαστε. Οχι μονο εμεις...

• A
                        apr last edited by

ΣΥΝΕΧΙΖΩ Ο ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ , ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ π.χ. , ΟΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ , ΜΕ ΤΡΟΧΟΥΣ , ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΡΑΝΙΟΤΙΔΕΣ , ΟΙ ΣΑΜΠΙΔΕΣ , ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΧΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΝΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ !!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ...
                        ΑΛΛΟ ....

ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΥΤΑ ) , ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ , ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΙΣΑΝΣ ΤΟΥΣ ΤΥΝΧΑΝΟΥΝ ΜΙΑΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ , ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ , ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ Η Γ@@#%ΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ...... ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΣ ?
                        ΞΗΜΕΡΩΣΕ ? ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΧΟΥ , ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

• C
                          castor last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:
                          Υ.Γ. 1. Οφειλω να γνωστοποιησω οτι εδω κι ενα μηνα σχεδον εχω στειλει σχετικη επιστολη στο Δ.Σ. του ΣΟΑΑ και του ζητω ακροαση για να αναπτυξω αυτα και αλλα πιο «οικογενεικα»επιχειρηματα και να του ζητησω μια πιο σθεναρη και δυναμικη σταση απεναντι στα προβληματα μας και την αντιμετωπιση τους.

ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ Η ΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ -ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ- ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΡΙΒΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
                          ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ.,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ν ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Χρήστο δεν καταλαβαίνω το θέμα που έγραψες? Πρός εντυπωσιασμό ή για άλλο λόγο???

• G

Κάνει τρίπλα να μοιάσει του Γκάλη, αλλά φύρανε από τη ζέστη και λάθος Galli διάλεξε!!!

platis, μην παρεξηγηθείς, πλάκα σου κάνω ε;

• P
                              platis last edited by

Σφιξανε Γιωργη. Αν μη τι αλλο, χιουμορ εχω φιλαρακο. Αν ηταν να παρεξηγουμαι τοσο ευκολα...
                              Αρη, τελειωσε το Ακροπολις. Αρα κανενας εντυπωσιασμος. Αλλωστε οι εκλογες ειναι μακρυα . Ευχαριστω που με καλεσατε σε συζητηση για την επομενη Δευτερα. Θα τα πουμε απο κοντα. Και σιγουρα αυτα που γραφονται εδω μεσα, η που ελπιζω να γραφουν μεχρι τοτε, θα μας βοηθησουν να εχουμε μια εικονα της αποψης της 'κοινης γνωμης'.
                              Κακο αυτο?
                              Παιδια,καταλαβετε το. Η δημοσιοποιηση των προβληματων δεν ειναι προβλημα ουτε ατοπημα. Εχουμε το κουτελο καθαρο. Τα χτυπηματα κατω απο τη μεση και τα παρε δωσε κατω απο το τραπεζι ειναι που βλαπτουν σοβαρα την υγεια, κι αυτα ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
                              Η κουβεντα συνεχιζεται.
                              Καλημερα.
                              Με την ευκαιρια, μπραβο για τα νυχτερινα Μεγαρα. Βαλτε κι εμας μεσα να λυσσαξουμε και ζητειστε μας να βοηθησουμε στην οργανωση κι επιτυχια για να φτιαχτει ενα ωραιο γλεντι.

• K
                                kri-kri last edited by

Τελικά ρε παιδιά έχουμε ή δεν έχουμε τσαγανό;
                                Αν μας είχαν καλέσει όλους μήπως θα ήταν πιό ήσυχα τα πράγματα. αφού με αυτό τον τρόπο θα είχαν εξαφανίσει κάθε περίπτωση αντίδρασης και διαφωνίας, και το αθλημα θα ειχε σωθεί;

Μάλλον ο APR έχει δίκιο. ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ KALA ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ KAI ZHTOYN NA ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ.

ΓΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΩ.

Αλ Τσαντήρι Ουυυυστ!!!

Kri.kri

• A
                                  apr last edited by

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΣΩΝΕΤΑΙ Η ΔΕΝ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΠΑΝΤΩΣ , ΕΙΝΑΙ Ο ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ :x

• P
                                    platis last edited by

kri kri, αδιαβαστο σε βρισκω. Για πες μας, ποιος απ αυτους που εγραψαν εδω μεσα θελει να γινει Δαρδουφας στη θεση του Δαρδουφα? Για πες μας!
                                    Αλ Προπετη ουστ

• L
                                      longhi last edited by

Καμιά φορά και ο τέλειος πρέπει να επίδεχεται κριτικής!!
                                      Επανέρχομαι και εξηγούμαι κινδυνεύοντας να παρεξηγηθώ για άλλη μια φορά, αλλά ας είναι.

Ράλλυ Acropolis vs Ελληνικοί Αγώνες: Στάνταρ 1.
                                      Ναι κερδίσαμε το στοίχημα! Κερδίσαμε τις εντυπώσεις, κερδίσαμε σε προβολή, κερδίσαμε σε Οργάνωση, ακόμα κερδίσαμε και σε χρήματα (επιτέλους ). Μίλησαν και οι ειδικοί της FIA και είπαν ότι ήταν το καλύτερο που διοργανώσαμε τα τελευταία χρόνια.
                                      Μέχρι εδώ όλα καλά, και αξίζουν όλοι θερμά συγχαρητήρια. Δούλεψαν για το τέλειο!
                                      Θα ήθελα όμως να προχωρήσουμε λιγο πιο πέρα, έτσι για προβληματισμό σε ότι αφορά την αυριανή ημέρα. Κυρίως για τους Ελληνικούς αγώνες και όχι για το Ράλλυ Acropolis. Αυτό πάει τελείωσε. Πάμε για του χρόνου.

Είναι γνωστό πως το Acropolis και οι Ελληνικοί αγώνες είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Δεν μπαίνω στην λογική της ανάλυσης, καθώς πιστεύω πως κάθε ένας από εμάς μπορεί να καταλάβει το νόημα πίσω από τις λέξεις και να βγάλει τα συμπεράσματά του.
                                      Έχω όμως την αίσθηση ότι κάπου στην πορεία των ετών ΕΛΠΑ και ΕΘ.Ε.Α. κοιτάζουν το δέντρο και όχι το δάσος.
                                      Το ζητούμενο είναι πως κάθε χρονιά, και πολύ περισσότερο φέτος προκύπτουν θετικά στοιχεία, αν θέλετε υπεραξίες, που δεν αξιοποιούνται και μπορούν να μεταφερθούν σε όφελος των Ελληνικών αγώνων για τα επόμενα χρόνια.
                                      Τα στοιχεία είναι γνωστά όπως οι έννοιες ΠΡΟΒΟΛΗ,ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΧΟΡΗΓΟΙ. Προέκυψε κάτι καλό, να το δούμε, να αναλυθεί, να συζητηθεί και να δοκιμαστεί εφόσον πέτυχε. Δεν συμβαίνει όμως αυτό!!! Αυτός είναι και ο προβληματισμός μου. Να μην αφήσουμε άλλη μια ευκαιρία να χαθεί. Είναι πολύ κρίμα.

• O
                                        oikonomoy_racing last edited by

Για να πώ την ταπεινή μου γνώμη και εγώ ο λίγο αγωνιζώμενος σε σχέση με πολλούς εδώ μέσα πρέπει να αναγνωρίσω πως το φετινό ακρόπολις ήταν τελειο και η διοργάνωση στο οακα ήταν το αλατοπίπερο που εκανε αυτόν τον αγώνα ξεχωριστό και πιο πετυχημένο σε σχέση με τα υπόλοιπα χρόνια.Συμφωνώ στα κάλέσματα των ιστορικών οδηγών και όχι στον διαχωρισμό των σημερινών,που ίσως να έγινε.Θα προτιμούσα να είχαν προβληθεί live όλα τα περάσματα του οάκα και όχι σε μαγνητοσκόπηση τους πρώτους που εδειξαν.Οι έλληνες δεν φάνηκαν στον ντόρο που έγινε Κλείνωντας ενα εχω ακόμα να πώ....Ελληνικοί αγώνες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ....!Ο νοών νοείτω.

ΥΓ)Κύριε Πλατή πιο διαφωτιστική ήταν η απάντησή σου σε σχέση με το αρχικό που σχολίασα

• T
                                          taurus last edited by

Ο χρήστης oikonomoy_racing έγραψε:
                                          Θα προτιμούσα να είχαν προβληθεί live όλα τα περάσματα του οάκα και όχι σε μαγνητοσκόπηση τους πρώτους που εδειξαν.Οι έλληνες δεν φάνηκαν στον ντόρο που έγινε

Mην νομίζεις φίλε μου ότι θα κέρδιζαν τίποτα οι Έλληνες στην περίπτωση μετάδοσης των περασμάτων τους... Εδώ ο Ιαβέρης απαξιούσε τα (όποια) αντιθεαματικά περάσματα 'θεών' και 'ημίθεων', φαντάζεσαι τι θα έσουρνε στους Έλληνες με τα Ν;

• B
                                            bellos last edited by

acropolis vs ελληνικοι αγωνες (απο πλευρα θεατων παντως) 0-1

ως θεατης αγωνων και λατρης του σπορ πιστευω οτι οι ελληνικοι αγωνες απο πλευρας θεατων ειναι πολυ μπροστα.φετος παρακολουθησα πολλους αγωνες απο κοντα (ραλλυ ελπα,ραλλυ ποσειδων,αχαιος,μαυρο ροδο,ακροπολιςκ.τ.λ).παρολο που ο κοσμος στο ακροπολις ειναι τρομακτικα περισοτερος απο οτι σε εναν ελληνικο αγωνα,και αυτο εχει τη δικη του χαρη, οι χιλιαδες σνομπ τυποι τους οποιους μαζευει, εμενα προσωπικα δε μου αρεσει καθολου.και μιλαω για αυτους οι οποιοι τρελαινονται οταν περνουν τα πληρωματα των παγκοσμιων,και σνομπαρουν εσχα και εντονα ολα τα πληρωματα απο ν και κατω.και ολες τις ελληνικες συμετοχες.φετος στο σημειο που καθησα να παρακολουθησω το ακροπολις (ε.δ. ελευθεροχωρι) απο τα 50 με 60 ατομα που ηταν στην αρχη μετα τα μισα αμαξια της ν ζητημα μεχρι το τελος να εμειναν 20-25.πραγμα το οποιο δε συμβαινει με τιποτα σε εναν ελληνικο αγωνα.οπου μεχρι και η τελευταια συμετοχη ενθαρινεται απο τους θεατες.θα ηθελα πολυ να ακουσω και τη γνωμη ολων εσας που βλεπεται μεσα απο τα μπακετ τους θεατες.

υ.γ. οσο για το περασμα της χρονιας? οχι οχι ουτε loeb ουτε sainz. για μενα
                                            platis ραλλυ ελπα στην ε.δ. των καλαβρυτων στα πεταλα οταν επιασε το ψηλοβροχο και ταξιδευε με τα πλαγια.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ