-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το αντιβιοτικο που λεγατε οτι ειναι καλο ειναι αυτο???
AntiVir PersonalEdition Classic - all in one packageΝαι.
το εβαλα αλλα δε μου αρεσε. δεν εχει real time protection?
Πώς δεν έχει; Μια κόκκινη ομπρελίτσα κάτω δεξιά.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
το αντιβιοτικο που λεγατε οτι ειναι καλο ειναι αυτο???
AntiVir PersonalEdition Classic - all in one packageΝαι.
το εβαλα αλλα δε μου αρεσε. δεν εχει real time protection?
Πώς δεν έχει; Μια κόκκινη ομπρελίτσα κάτω δεξιά.
Το οποίο και δεν Απενεργοποιείται. Το έκανα disable αλλά όταν δοκίμασα να ανοίξω ένα φάκελο, άρχισε να διαμαρτύρεται ότι ήταν ιος.
ι
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Το οποίο και δεν Απενεργοποιείται. Το έκανα disable αλλά όταν δοκίμασα να ανοίξω ένα φάκελο, άρχισε να διαμαρτύρεται ότι ήταν ιος.
ι
Δεν το έχω συναντήσει ποτέ αυτό? (ήταν όντως ιός)?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ι
Δεν το έχω συναντήσει ποτέ αυτό? (ήταν όντως ιός)?
Ναι ήταν ο subseven. Tον είχα σε αρχείο rar για συλλογή και ήθελα να τον μεταφέρω απο ένα δίσκο σε αλλό. αλλά το antivir είχε αλλή γνώμη.
-
Ναι ήταν ο subseven. Tον είχα σε αρχείο rar για συλλογή και ήθελα να τον μεταφέρω απο ένα δίσκο σε αλλό. αλλά το antivir είχε αλλή γνώμη.
Ίσως να μην απενεργοποιείται εντελώς και να έχει ένα μίνιμουμ επίπεδο ασφαλείας. Μπορείς να ρωτήσεις στο φορουμ του Antivir τί ακριβώς ισχύει, εγώ δεν ξέρω.
-
Κανένα καλό tool για hd recover...???
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Κανένα καλό tool για hd recover...???το δεύτερο είναι πολύ καλό και φορτώνεται και από δισκέτα (σημαντικό για να μην σβήσεις στοιχεία στον δίσκο με την εγκατάσταση) ενώ κ το πρώτο κάνει θαύματα (εγώ το έχω εγκαταστήσει σε usb flash disk).
Kαι τα 2 είναι freeware.
http://www.pcworld.com/downloads/collec ... 295,00.asp
-
Eνας μετρητής ταχύτητας των browsers.
http://www.numion.com/stopwatch/
Mετράει σε χρόνο πόσο κάνει να φορτωθεί μία ιστοσελίδα.
(καλό είναι όταν το δουλεύετε να μην έχετε τίποτα ανοικτό όπως outlook κτλ)
Είναι ενδεικτικό.
Σε μένα σε ένα τεστ που έκανα ο Maxthon είναι από 2' εώς και 10' ταχύτερος από τον Firefox.
Ο ΙΕ κλάφτα Χαράλαμπε...
Eπίσης μετρά και την ταχύτητα της σύνδεσής σας.
Εχω 64k σύνδεση, με τον Maxthon μου μέτρησε στο τεστ (σε 1 λεπτό φορτώνει 40 photos-logos από μεγάλα και δημοφιλή sites) 58kbps ενώ με τον Firefox 54kbps.Επαναλαμβάνω όλα είναι ενδεικτικά!
-
Άσχετο.
Μπορεί να προτίνει κανείς κανένα καλό παιχνίδι που να παίζεται ταυτόχρονα με πολλούς χρήστες στο Internet ή 1-1 μέσω διαδικτύου ??
-
Καθαρά και μόνο θέμα αρχής (να μην είμαι με τους ισχυρούς ...).
Δουλεύει όμως πολύ καλά και τα πολλά tabs βολεύουν.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Άσχετο.Μπορεί να προτίνει κανείς κανένα καλό παιχνίδι που να παίζεται ταυτόχρονα με πολλούς χρήστες στο Internet ή 1-1 μέσω διαδικτύου ??
Counter Strike? Παλιό αλλά πολύ εθιστικό.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Άσχετο.Μπορεί να προτίνει κανείς κανένα καλό παιχνίδι που να παίζεται ταυτόχρονα με πολλούς χρήστες στο Internet ή 1-1 μέσω διαδικτύου ??
OpenTTD. Σε PM οι λεπτομέριες.
-
Ξερει κανεις που μπορω να κανω upload καποια video που εχω τραβηξει απο Acropolis?
Νομιζω οτι ο pathfinder εχει πολυ μικρη χωριτικοτητα για να τ ανεβασω εκει. Καποιο αλλο? -
Παιδιά, sorry δεν μπορώ να διαβάσω όλο το θέμα από την αρχή
Έχω κατεβάσει το mozilla, έχει εγκατασταθεί κανονικά και έχει γίνει η μεταφορά των ρυθμίσεων από τον explorer, αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει, δηλαδή η σύνδεση με το internet γινεται κανονικά αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει το brousing
Δηλαδή μου γράφει 'cannot open start.mozilla.org' και το ίδιο μήνυμα μου το γράφει και όταν έχω άλλη σελίδα για homepage δηλαδή 'cannot open yahoo.com' κτλ . Τι μπορεί να φταίει ??
Μήπως κάτι παίζει με το Norton antivirus και δεν το αφήνει να συνδεθεί κανονικά για λόγους ασφαλείας ?? Μήπως χρειάζεται κάπου να ρυθμίσω το norton ??
PLEASE HELP !!!!!
ΥΓ. Επίσης τι θα πρέπει να προσέξω αν κατεβάσω το thunderbird ??.
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Παιδιά, sorry δεν μπορώ να διαβάσω όλο το θέμα από την αρχήΈχω κατεβάσει το mozilla, έχει εγκατασταθεί κανονικά και έχει γίνει η μεταφορά των ρυθμίσεων από τον explorer, αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει, δηλαδή η σύνδεση με το internet γινεται κανονικά αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει το brousing
Δηλαδή μου γράφει 'cannot open start.mozilla.org' και το ίδιο μήνυμα μου το γράφει και όταν έχω άλλη σελίδα για homepage δηλαδή 'cannot open yahoo.com' κτλ . Τι μπορεί να φταίει ??
Μήπως κάτι παίζει με το Norton antivirus και δεν το αφήνει να συνδεθεί κανονικά για λόγους ασφαλείας ?? Μήπως χρειάζεται κάπου να ρυθμίσω το norton ??
PLEASE HELP !!!!!
Μάλλον για πρόβλημα με firewall μου φαίνεται.
Πίο χρησιμοποιάς? Ελεξε τις ρυθμίσεις
-
Παιδιά, sorry δεν μπορώ να διαβάσω όλο το θέμα από την αρχή
Έχω κατεβάσει το mozilla, έχει εγκατασταθεί κανονικά και έχει γίνει η μεταφορά των ρυθμίσεων από τον explorer, αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει, δηλαδή η σύνδεση με το internet γινεται κανονικά αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει το brousing
PLEASE HELP !!!!!
Μάλλον για πρόβλημα με firewall μου φαίνεται.
Πίο χρησιμοποιάς? Ελεξε τις ρυθμίσεις
Thanks, φίλε. Χρησιμοποιώ του norton (έχω το Norton Security 2005). Θα κοιτάξω τις ρυθμίσεις.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ξερει κανεις που μπορω να κανω upload καποια video που εχω τραβηξει απο Acropolis?
Νομιζω οτι ο pathfinder εχει πολυ μικρη χωριτικοτητα για να τ ανεβασω εκει. Καποιο αλλο?Βοηθεια! Εχω υλικο μπολικο! Το δινω τζαμπα!
-
Χρησιμοποιεί κανείς streamload ?
Τι εντυπώσεις έχετε?
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Νομιζω οτι ο pathfinder εχει πολυ μικρη χωριτικοτητα για να τ ανεβασω εκει. Καποιο αλλο?Βοηθεια! Εχω υλικο μπολικο! Το δινω τζαμπα!
-
Thanks Σπυρο.
Επανερχομαι λιγο κ στα antispyware.
Adaware κ Scanspyware.
Αν κ χρησιμοποιω τελευταια κυριως το Scanspyware παρατηρω οτι αυτο δεν εχει συχνα updates οπως το Adaware. Ειναι καλο αυτο?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]