-
kalimera paidia.....epeidi eimai apo salonica tha ithela na me enimerwsete gia ton en logw kurio gia tin poiotita tis douleias pou kanei.....episis enndiaferomai gia ena xeiropoihto xtapodi...apo to magazi tou...ti lete???....empeiries....i gnwmes pou exete akousei....
euxaristw prokatabolika panos
-
kalimera paidia.....epeidi eimai apo salonica tha ithela na me enimerwsete gia ton en logw kurio gia tin poiotita tis douleias pou kanei.....episis enndiaferomai gia ena xeiropoihto xtapodi...apo to magazi tou...ti lete???....empeiries....i gnwmes pou exete akousei....
-
-
καλυτερα να μην σου πουμε..................
-
toso xalia re paidia?
-
Απο Αθήνα τουλάχιστον δεν έχω ακόυσει καλά λόγια. Δεν ξέρω ομως αν σε καποιο μαγαζί μπορει ο 'μαστορας' να προσφέρει καλύτερο προιον. Η γνωμη μου ειναι οτι αγοράζοντας απο αυτον, θα ρισκάρεις, και μάλιστα πολύ. Τι αμάξι έχεις? Ειδικά για το χταπόδι εχει μεγάλη σημασία, δεν ειναι ευκολο να αυξήσεις τις επιδόσεις, εξάλου παιζει ρπολο και τι αλλο θα βελτιωσεις (περα απο το χταπόδι) για να εχει νοημα η βελίωση στο χταπόδι. Εγω πάντως δεν θα πηγαινα στον zapantina, για εξάτμιση, ποσο μάλλον για χταπόδι.
-
Μια φορά που πήγα στο υποκατάστημα που έχει στο Γαλάτσι, έφυγα τρέχοντας μετά από αυτά που μου πρότεινε ο 'μάστορας'. Για τα υπόλοιπα καταστήματά του δε ξέρω και να σου πω την αλήθεια ούτε θέλω να μάθω.
-
Ναι, καλύτερα να μην σου πούμε...
-
εγω το μόνο που έχω να πώ ειναι λιγο ακριβός! καποτε μου κολησε μια εξάτμιση και ηθελε 30Ε
-
σουβλατζης ειναι!
-
Καλα εγω κουφαθηκα. Νομιζα οτι μιλαγες για τον Αντρεα Ζαπατινα, το καινουργιο αφεντικο στα Subaru και τι δουλεια κανει με τα καινιουργια σχεδια.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Καλα εγω κουφαθηκα. Νομιζα οτι μιλαγες για τον Αντρεα Ζαπατινα, το καινουργιο αφεντικο στα Subaru και τι δουλεια κανει με τα καινιουργια σχεδια.Νικος
Γιατι αυτός καλύτερος είναι?
(δε τον ξέρω τον εξατμισα πάντως)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καλα εγω κουφαθηκα. Νομιζα οτι μιλαγες για τον Αντρεα Ζαπατινα, το καινουργιο αφεντικο στα Subaru και τι δουλεια κανει με τα καινιουργια σχεδια.
Νικος
Γιατι αυτός καλύτερος είναι?
(δε τον ξέρω τον εξατμισα πάντως)
Συνφωνω μεχρι στιγμης στη subaru community δεν γουσταρουν τα σχεδια του. Αλλα βεβαια ολα συνηθιζονται. τον εξατμισα δεν τον ξερω ουτε και εγω.
zapatinas-exhaust