-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλά που το χωρίσαμε δηλαδή, οπότε να μην πέυτουν οι τελικές πάνω στα κορίτσια!!!
Δε φωνάζουμε το ροντράνερ μπάς και κλειδωθεί το θέμα να ησυχάσουμε;
θα τον φωνάξεις εσύ ή εγώ???
Αν έχεις εύκαιρο αυτόν με το ήτα, φώναχτον!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Καλά που το χωρίσαμε δηλαδή, οπότε να μην πέυτουν οι τελικές πάνω στα κορίτσια!!!
όχι, όχι, για σίγουρα αποτελέσματα (σαν το SKIP ένα πράγμα...) χρειάζεται ο original, όχι φτηνές απομιμήσεις! Έχουμε καμιά άκρη να γίνει η δουλεια?
-
χωρανε αραγε και οι δυο μεσα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπορώ να έχω το αυτοκίνητο χωρίς τις κοπέλες?Τι να το κάνεις 'μπουρούχα' είναι, άσε που είναι και δεξιοτίμονο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πω πω τι φακλάνα είνα αυτή στα δεξιά!!
Και φοράει και βέρα...
Ναι μόνο αυτό σε πείραξε.
Κοίτα τι πρόσεξε ο άνθρωπος
Ένα ντε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
όχι, όχι, για σίγουρα αποτελέσματα (σαν το SKIP ένα πράγμα...) χρειάζεται ο original, όχι φτηνές απομιμήσεις! Έχουμε καμιά άκρη να γίνει η δουλεια?
Αν ντρέπεσαι να φωνάξεις αυτόν με το ελληνικό ήτα, μπορούμε να βάλουμε αυτόν με το ελληνικό όμικρον που μοιάζει πιο ορίτζιναλ (υστερεί σε αριθμό δημοσιεύσεων)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπορώ να έχω το αυτοκίνητο χωρίς τις κοπέλες?
Τι να το κάνεις 'μπουρούχα' είναι, άσε που είναι και δεξιοτίμονο.
Ε καλά υπερβάλλεις τώρα όχι και μπουρούχα η Elan. Ντάξει σε κίτρινο είναι καλύτερη αλλά και το μπλέ δεν είναι κακό. Είπαμε μπουρούχα είναι η δεξιά, η αριστερή είναι στην κατηγορία 'σκυλι της βρετανικής νύχτας'. Ομιχλώδη πράγματα . Με τέτοιο ντεκόρ κανένα αμάξι δεν μπορεί να δείξει όμορφο
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπορώ να έχω το αυτοκίνητο χωρίς τις κοπέλες?
Τι να το κάνεις 'μπουρούχα' είναι, άσε που είναι και δεξιοτίμονο.
Dexiotimona einai kai ta Honda stin mitriki tous xora.
Oso gia to an einai mpourouxa sto dromo, na sou thymiso oti akoma to thymounte ws ena apo ta kalytera mprostokinita. -
Τα είπες όλα. Από τα καλύτερα μπροστιοκίνητα. Καμμένο χαρτί δηλαδή, τουλάχιστον για την Ελλάδα
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τα είπες όλα. Από τα καλύτερα μπροστιοκίνητα. Καμμένο χαρτί δηλαδή, τουλάχιστον για την ΕλλάδαXwris na thelo na yperaspisto tin Elan, H tin mpros kinisi, Thes na mou eksigiseis tin parapani dilosi sou?
-
Τα είπες όλα. Από τα καλύτερα μπροστιοκίνητα. Καμμένο χαρτί δηλαδή, τουλάχιστον για την ΕλλάδαΓιατι ρε παιδια, στην Ελλαδα τι οδηγουμε? GT3 μονο?
Βεβαια, εγω την Ασκονα μου δεν την αλλαζω, για μπροστοκινητο, αλλα οχι και η Ελαν, αποτυχια. Εκτος, εαν ολοι φιλοι των 205, 106, GTV, Type R, κλπ, δεν ξερουν τιποτα.
-
Αν έχεις οδηγήσει δυνατό προσθιοκίνητο στην Ελλάδα, τότε θα με καταλαβαίνεις. Την πρώτη φορά που πας να ξεκινήσεις γρήγορα και νιώθεις το torque steer, σου έρχεται να βάλεις τα γέλια. Την πρώτη φορά που συνηθισμένος από πισωκίνητο, τερματίζεις το γκάζι σε μια φουρκέτα και βλέπεις τα μούτρα να φεύγουν απέναντι, σου έρχεται να βάλεις τα κλάματα. Πιστεύω ότι τα προσθιοκίνητα προσφέρουν ασφαλέστερη μετακίνηση στο μέσο οδηγό, χαμηλότερο κόστος, λιγότερες τριβές=μικρότερη κατανάλωση. Σύγκρινε Elan με Elise και νομίζω έχεις την απάντηση. Ειδικά για roadster, η μπροστινή κίνηση μου φαίνεται τελείως άτοπη (βλέπε Elan, Barchetta).
-
Κατι πας να πεις παικτη, αλλα, νομιζω, άλλο Barchetta (Punto σασι), και άλλο Elan. Απο οτι θυμαμαι, γιατι κανενα δεν εχω σοφαρει, το Ελαν, ειχε παρει πολυ καλες κριτικες και εδω και εξω.
Τελος παντων, παμε παρακατω....
-
Προς Θεού, δε σύγκρινα την Elan με τη Barchetta... Θα πέσουν να με φάνε οι Lotusαίοι, αν ακούσουν τέτοιο πράγμα... Βαλτός είσαι; Η σύγκριση είναι Elan-Elise και γενικότερα προσθιοκίνητα-πισωκίνητα roadster. Π.χ., έχω οδηγήσει Barchetta, είναι πραγματικά καλοστημένη και διώχνει και τον πισινό της, αλλά δε θα γίνει ποτέ ΜΧ5 γιατί δεν είναι πισωκίνητη. Άμα δεν έχεις υπερστροφή ισχύος... Άσε το torque steer, τη χειρότερη αίσθηση στο τιμόνι... Αλλά και λιγότερη ζέστη στο εσωτερικό... Στο κεντρικό τούνελ μετάδοσης, μέχρι και ομελέτα τηγανίζεις στο S2000, όχι το ΜΧ5
-
Αν έχεις οδηγήσει δυνατό προσθιοκίνητο στην Ελλάδα, τότε θα με καταλαβαίνεις. Την πρώτη φορά που πας να ξεκινήσεις γρήγορα και νιώθεις το torque steer, σου έρχεται να βάλεις τα γέλια. Την πρώτη φορά που συνηθισμένος από πισωκίνητο, τερματίζεις το γκάζι σε μια φουρκέτα και βλέπεις τα μούτρα να φεύγουν απέναντι, σου έρχεται να βάλεις τα κλάματα. Πιστεύω ότι τα προσθιοκίνητα προσφέρουν ασφαλέστερη μετακίνηση στο μέσο οδηγό, χαμηλότερο κόστος, λιγότερες τριβές=μικρότερη κατανάλωση. Σύγκρινε Elan με Elise και νομίζω έχεις την απάντηση. Ειδικά για roadster, η μπροστινή κίνηση μου φαίνεται τελείως άτοπη (βλέπε Elan, Barchetta).Eytyxos exw zeisei ta perisotera xronia tis zwhs mou stin Ellada kai kserw kai na kolympao
Kai dynato mprostokinito eixame stin oikogeneia kai pisokinito.
Kai exw odigisei polla dynata amaxia apo filous.
Pio protimo ta leei ola to avatar.Alla den tha sygrino tin Elan me tin Elise.
An einai etsi na sygrino kai tin Elise me to MX5Nomizw oti eisai apolytos. Den exw odigisei Elan alla fantasome na einai pio grigori apo ena MX5 1.8.
Ta 165 aloga tis Elan tin kanoun poly dynato prostiokinito?
Oso gia ta roadster pou les, den nomizw na ta agorazoun olloi me gnomona tin odigiki euxaristisi.(blepe Z3 topic)
Elpizw na perneis kai kamia promitheia apo tin Mazda.
Tosi energeia katanaloneis edw mesa gia ta MX5 -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Eytyxos exw zeisei ta perisotera xronia tis zwhs mou stin Ellada kai kserw kai na kolympao
An einai etsi na sygrino kai tin Elise me to MX5Nomizw oti eisai apolytos. Den exw odigisei Elan alla fantasome na einai pio grigori apo ena MX5 1.8.
Oso gia ta roadster pou les, den nomizw na ta agorazoun olloi me gnomona tin odigiki euxaristisi.(blepe Z3 topic)
Tosi energeia katanaloneis edw mesa gia ta MX5Γιατί είμαι απόλυτος; Δεν ισχύουν αυτά στα προσθιοκίνητα; Προφανώς η Elan είναι πιο γρήγορη από ΜΧ, άλλωστε εγώ τη σύγκρινα μόνο με την Elise. Εκεί οι διαφορές είναι ακόμα πιο χτυπητές. Η μέρα με τη νύχτα.
Όσο για την οδηγική ευχαρίστηση, υποτίθεται ότι αυτή μας ενδιαφέρει εδώ μέσα. Αλλιώς, όλα αλλάζουν.
Αναφορικά με τη Mazda, της δίνω, δε μου δίνει. Βλέπεις είμαι στο τρίτο μου ΜΧ5 και συνολικά στο τέταρτό μου Mazda μέχρις στιγμής. Και να σκεφτείς ότι δεν την έχω και σε μεγάλη υπόληψη. Τα τελευταία χρόνια κοιτάει να σουλουπωθεί λίγο, γιατί μέχρι τώρα ήταν... 626, Demio... -
Μπορει το ΜΧ5 να μην ειναι Ελιζ (ετσι νομιζω βεβαια, δεν το ξερω το Ελιζ, βλεπεις εδω στο Ελλαδα, κυκλοφορουν κατα δεκαδες τα ΜΧ5),
αλλά μαγκες, και τα 3 (το Ασκοναρα μου) ειναι πισωκουνες και ετσι δινουν στον τρελαμενο χαρα, και αφηστε τους μπροστοκουνατους να ζησουν την βαρετη ζωη τους πανω σε τροχιες.
Εγω, οχι να το παιξω εξυπνος, αλλά επιλεγω εαν θα παω ισια (με τη μουρη), ή με το πλαι, ή και εαν θελω, κανω πιρουετες.
Τουλαχιστον οταν θα μου τραβηξουν την δικια μου μπατσο καρτ ποσταλ (φωτο-ρανταρ) μπορει και να ειμαι με το πλαι και να μην φανει η πινακιδα μου
-
Eytyxos exw zeisei ta perisotera xronia tis zwhs mou stin Ellada kai kserw kai na kolympao
Tosi energeia katanaloneis edw mesa gia ta MX5Γιατί είμαι απόλυτος; Δεν ισχύουν αυτά στα προσθιοκίνητα; Προφανώς η Elan είναι πιο γρήγορη από ΜΧ, άλλωστε εγώ τη σύγκρινα μόνο με την Elise. Εκεί οι διαφορές είναι ακόμα πιο χτυπητές. Η μέρα με τη νύχτα.
Όσο για την οδηγική ευχαρίστηση, υποτίθεται ότι αυτή μας ενδιαφέρει εδώ μέσα. Αλλιώς, όλα αλλάζουν.
Αναφορικά με τη Mazda, της δίνω, δε μου δίνει. Βλέπεις είμαι στο τρίτο μου ΜΧ5 και συνολικά στο τέταρτό μου Mazda μέχρις στιγμής. Και να σκεφτείς ότι δεν την έχω και σε μεγάλη υπόληψη. Τα τελευταία χρόνια κοιτάει να σουλουπωθεί λίγο, γιατί μέχρι τώρα ήταν... 626, Demio...Auta isyoun opos kai gia ta pisokinita.
H Elise apeuthinete se allo kino apo tin Elan.
Se antithesi me to MX5 pou an kai eixan diafora stin timi otan bgikan einai kai ta dyo 2thesia roadster me eukoli koukoula kai polles aneseis.Kai omos bgazeis tin Elan pio grigori eno pio pano tin aporiptis san kameno xarti.
An pisteueis oti tha einai pio grogori tote simenei oti pernaei ta aloga tis sto dromo eno tautoxrona tha einai pio eukoli gia ena meso odigo.
An omos h eneia tou Fun gia esena einai h plagiolisthisi me mikres taxytites tote paso, alla min les kameno xarti tin Elan. -
Ο χρήστης vtf1 έγραψε:
Μπορει το ΜΧ5 να μην ειναι Ελιζ (ετσι νομιζω βεβαια, δεν το ξερω το Ελιζ, βλεπεις εδω στο Ελλαδα, κυκλοφορουν κατα δεκαδες τα ΜΧ5),αλλά μαγκες, και τα 3 (το Ασκοναρα μου) ειναι πισωκουνες και ετσι δινουν στον τρελαμενο χαρα, και αφηστε τους μπροστοκουνατους να ζησουν την βαρετη ζωη τους πανω σε τροχιες.
Εγω, οχι να το παιξω εξυπνος, αλλά επιλεγω εαν θα παω ισια (με τη μουρη), ή με το πλαι, ή και εαν θελω, κανω πιρουετες.
Τουλαχιστον οταν θα μου τραβηξουν την δικια μου μπατσο καρτ ποσταλ (φωτο-ρανταρ) μπορει και να ειμαι με το πλαι και να μην φανει η πινακιδα μου
VTF1
Exeis apolyto dikio, kai egw pisw kinisi psifizo kai emprakta opos kai o Dimsavas.
Alla den mporoume na apokaloume kameno xarti ena apodedeigmena kalo autokinito giati den exei piso kinisi. -
Βλέπεις είμαι στο τρίτο μου ΜΧ5Τί MX5 έχουν περάσει από τα χέρια σου?
Πόσο fun to drive είναι το τωρινό 1600άρι (από πλευράς ισχύoς κυρίως)
Thanks!
cabrio or not ?