-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
'Όσοι θα αγόραζαν την bmw 1 θα αγόραζαν επίσης και αυτό!' και δείχνει πίσω του ένα σκατό που είχε σήμα bmw απάνω...
έχει γραφτεί σε αυτό το forum ότι ορισμένες εταιρείες και σκατά να βγάλουν θα πουλήσουν
-
Μολις είδα οτι ξεκινάει και η 118 (2.0 με 130 ίππους και 28800!!! έλεος
). Επίσης σε κυριακάτικη εφημερίδα διαφήμιση σειρά 1 από 22350...Ρίξαν 650 ευρώ την 116?!?! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
'Όσοι θα αγόραζαν την bmw 1 θα αγόραζαν επίσης και αυτό!' και δείχνει πίσω του ένα σκατό που είχε σήμα bmw απάνω...
έχει γραφτεί σε αυτό το forum ότι ορισμένες εταιρείες και σκατά να βγάλουν θα πουλήσουν
Έτσι είναι...
Αυτό μου θυμίζει κάτι που είχα διαβάσει σ'ένα περιοδικό μουσικής σε σχέση με τους Guns n' Roses όταν ήταν στα πάνω τους...'...και να κλάσει ο Axl στο μικρόφωνο αυτοί πάλι θα πουλήσουν!'
-
Η ευρωπαϊκή καλλιτεχνική παράδοση έχει πολλά τέτοια προϊόντα:
Μολις είδα οτι ξεκινάει και η 118 (2.0 με 130 ίππους και 28800!!! έλεος)
Αλλά γιατί η 318 να είναι δίλτρη; Εγώ περίμενα να είναι 1800 και να κάνω upgrade στην Compact μου από 115 σε 130 ίππους! Πάντως δεν νομίζω να πουλήσει στην Ελλάδα. Αν είναι να πληρώνεις ασφάλεια και τέλη για 2000, ε πάρε την καλή!
-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
Μολις είδα οτι ξεκινάει και η 118 (2.0 με 130 ίππους και 28800!!! έλεος
). Επίσης σε κυριακάτικη εφημερίδα διαφήμιση σειρά 1 από 22350...Ρίξαν 650 ευρώ την 116?!?!Την έριξαν 650 αλλά πλέον βγαίνει στην βασική έκδοση (JOY) με Α/C και όχι αυτόματο κλιματισμό.
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Την έριξαν 650 αλλά πλέον βγαίνει στην βασική έκδοση (JOY) με Α/C και όχι αυτόματο κλιματισμό.
Πολύ έξυπνο.....Χρυσές πωλήσεις θα κάνουνε
-
Η παραγωγή της 130 αρχίζει μέσα στο καλοκαίρι. Τέλη Σεπτεμβρίου θα είναι στα μαγαζιά.
-
Εγώ κάνω 40-50 χλμ την ημέρα στην Αθήνα και δεν νομίζω να έχω δεί πάνω απο 2-3. Για την ακρίβεια αν εξαιρέσουμε το Καράβι στο Σχοινιά την περασμένη Κυριακή δεν θυμάμει πότε είχα ξαναδεί!!!
-
Έχω δει 5-6. Το σχόλιο της γυναίκας μου: 'Μοιάζει πολύ με το Astra'.
(σα να μην έχει άδικο!)
http://www.starcar.co.yu/images/v_astra3.jpg
http://www.netcar.co.il/img2/news/bmw1_3.jpg -
Η M1 πότε έρχεται?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η M1 πότε έρχεται?Δεν ξέρω. Λένε όμως ότι θα έχει τον εξακύλινδρο της Μ3!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχω δει 5-6. Το σχόλιο της γυναίκας μου: 'Μοιάζει πολύ με το Astra'.(σα να μην έχει άδικο!)
http://www.starcar.co.yu/images/v_astra3.jpg
http://www.netcar.co.il/img2/news/bmw1_3.jpgχα χα χα, επειδή έχετε astra. Να είσαι σίγουρος ότι και punto να είχες θα σου έλεγε μοιάζει πολύ με το Punto!
-
Το έχει πει και η κοπέλα μου! Και εγώ, να σας πω την αλήθεια...
Υ.Γ. Δεν έχουμε Άστρα!
-
Και η Compact έμοιαζε με το παλιότερο Astra.
-
παιδια με ενδιαφερει η αγορα της BMW 116 αλλα ακουω διαφορα για τις επιδοσεις της.αυτη τη στιγμη εχω το Α3 του '97 και σε λιγες μερες θα το πουλησω.θα ηθελα να μαθω που κυμαινονται οι επιδοσεις τις 116 σε συγκριση με το παλιο Α3 που εχω.
βεβαια το καλυτερο θα ειναι ενα test drive αλλα και η δικη σας βοηθεια θα μου φανει πολυ χρησιμη.ευχαριστω -
Σε σχέση με το Α3 με τους 102 ίππους είναι σαφώς γρηγορότερο...Θα σου πρότεινα να κρατήσεις αυτό που έχεις κανά δυό χρονάκια ακόμα να το κάνεις απόσβεση...Εκτός αν δεν είναι σ εκαλή κατάσταση.
παιδια με ενδιαφερει η αγορα της BMW 116 αλλα ακουω διαφορα για τις επιδοσεις της.αυτη τη στιγμη εχω το Α3 του '97 και σε λιγες μερες θα το πουλησω.θα ηθελα να μαθω που κυμαινονται οι επιδοσεις τις 116 σε συγκριση με το παλιο Α3 που εχω.
βεβαια το καλυτερο θα ειναι ενα test drive αλλα και η δικη σας βοηθεια θα μου φανει πολυ χρησιμη.ευχαριστω -
Ο χρήστης argiris_k έγραψε:
βεβαια το καλυτερο θα ειναι ενα test drive αλλα και η δικη σας βοηθεια θα μου φανει πολυ χρησιμη.ευχαριστωΑντιθέτως, αν έχεις το Α3 1.8Τ μην κάνεις καμια λαλακία και το πουλήσεις για 116. Έλεος!!!
-
Διστυχως εχω το απλο.
αν ειχα το turbo δεν θα το πουλουσα με τιποτα.
σημερα πηρε το ματι μου μια δοκιμη του car & driver και μετρησε την 116
στα 0-100 σε 13,1sec
Παντως ρε παιδια εχω μια απορια οχι μονο για την 116 ,αλλα για ολα τα αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας΄
πως ειναι δυνατον καθε χρονο τα αυτοκινητα να βγαζουν ολα και πιο πολλα αλογα αλλα οι επιδοσεις τους να παραμενουν ιδιες?
Μηπως ειναι κουτσα τα αλογα που βγαζουν? -
κουτσά δεν είναι, αλλά ανεβαίνει και το βάρος, γι' αυτό σέρνονται τα αυτοκίνητα.
-
πιο αργο και απο την επαναληψη.........
σφιξου να παρεις την 120 αν θελεις ντε και καλα την πρωταρα......
ΒΜW Σειράς 1: Η αναγέννηση της πίσω κίνησης?