-
ειμαι αναμεσα σε ενα Yaris μοντελο του 2000, 1000 κυβικα, με υδραβλικο τιμονι, Α/C, και ηλ/παρ στα 6.500 ευρο ,
και ενα 206 μοντελο 2001, 1200 κυβικα με : ABS , A/C , υδρ. τιμονι και ηλ/παρ στην ιδια τιμη.
τι να διαλεξω?
-
ειμαι αναμεσα σε ενα Yaris μοντελο του 2000, 1000 κυβικα, με υδραβλικο τιμονι, Α/C, και ηλ/παρ στα 6.500 ευρο ,
και ενα 206 μοντελο 2001, 1200 κυβικα με : ABS , A/C , υδρ. τιμονι και ηλ/παρ στην ιδια τιμη.
τι να διαλεξω?
-
τι να διαλεξω?
-
Yaris,λόγω εγγύησης!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Yaris,λόγω εγγύησης!!!και όχι μόνο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Yaris,λόγω εγγύησης!!!
και όχι μόνο!
Καλά...και για τον καλύτερο κινητήρα!
-
λογο εγγυησης? μεταχειρισμενο θα ειναι το αμαξι. παντος συμφονω οτι το yaris ειναι καλυτερο μηχανικα, αλλα απο την αλη το 206, ειναι στα 1200 κυβικα και με ΑΒS, και μπορω να πω οτι μαρεσει περισσοτερο εξωτερικα. αλλα αξιζει να διαλεξω μονο και μονο απο την εξωτερικη εμφανιση?
-
Το Yaris έχει 6 χρόνια εγγύηση!
Οπότε έχεις ακόμα ένα χρόνο αφου το πάρεις!Αρα ότι και να έχει καλύπτεται!!
-
Ο χρήστης ababapanos έγραψε:
λογο εγγυησης? μεταχειρισμενο θα ειναι το αμαξι. παντος συμφονω οτι το yaris ειναι καλυτερο μηχανικα, αλλα απο την αλη το 206, ειναι στα 1200 κυβικα και με ΑΒS, και μπορω να πω οτι μαρεσει περισσοτερο εξωτερικα. αλλα αξιζει να διαλεξω μονο και μονο απο την εξωτερικη εμφανιση?έχει 6 χρόνια μηχανικά όμως, άρα σου μένει και εγγύηση.
Καλύτερο μηχανικά, σημαίνει ότι ο 1,0 της τογιότα είναι καλύτερος από το ελαφρώς μεγαλύτερο μοτέρ της πεζό (προσωπική πείρα). Το ABS όντως είναι έλλειψη στο γιάρις.
Όσον αφορά στους χώρους, το γιάρις υπερτερεί στους επιβάτες μάλλον, αλλά χάνει σίγουρα σε πορτμπαγκάζ. 'Πολυμορφικίζει' όμως, με συρόμενο πίσω κάθισμα και άπειρες θήκες, ντουλαπάκια, συρτάρια, τσεπάκια, 4 ( ) ποτηροθήκες κλπ.
-
Πάρε το 206 ή αλλιώς πάρε το Yaris και κάψε τα υπόλοιπα λεφτά (απο βλάβες κλπ) στο τζάκι.
Το ίδιο θα σου έρθει χρηματικά και θα διασκεδάσεις καίγοντας λεφτά στο τζάκι.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πάρε το 206 ή αλλιώς πάρε το Yaris και κάψε τα υπόλοιπα λεφτά (απο βλάβες κλπ) στο τζάκι.Το ίδιο θα σου έρθει χρηματικά και θα διασκεδάσεις καίγοντας λεφτά στο τζάκι.
Δεν νομίζω ότι το 206 είναι τόσο αναξιόπιστο...
Αλλά κι εγώ θα πρότεινα το Yaris, αφενός γιατί έχει ακόμα εγγύηση και αφετέρου γιατί έχει καλύτερο κινητήρα. Το 206 είναι πιο άνετο όμως...
Το μόνο πρόβλημα με το Yaris είναι η έλλειψη ABS... Αν μπορείς να βρεις ένα με ABS θα ήταν ακόμα καλύτερα...
-
Μάρκο χωρίς να είμαι σίγουρος, ABS στο χιλιάρι έβαλαν μετά το facelift μόνο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μάρκο χωρίς να είμαι σίγουρος, ABS στο χιλιάρι έβαλαν μετά το facelift μόνο.Και πάλι, μάλλον ΤΟΥΟΤΑ θα έπαιρνα προσωπικά... Αλλά το ABS είναι ένα καλό επιχείρημα για το 206!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Και αν σου κάτσει? θα αντέχεις να δίνεις 500άρες για σέρβις ή θα στη βαρέσει ενα βράδυ και θα το κάψεις?
Μπορεί να ακούγομαι λίγο ακραίος αλλα δυστηχώς τα παραπάνω δεν είναι υπερβολές.
Για εμένα το δίλημα 206 ή Yaris στα ίδια λεφτά απλώς δεν υφίσταται.
Η τουλάχιστον βάλτε και άλλες παρόμοιες επιλογές, πχ:
-Yaris
-206
-επενδύσεις στο χρηματιστίριο της Τσετσενίας
-αγορά χαλασμένων ψαριών
-αγορά παλτών -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και αν σου κάτσει? θα αντέχεις να δίνεις 500άρες για σέρβις ή θα στη βαρέσει ενα βράδυ και θα το κάψεις?
Μπορεί να ακούγομαι λίγο ακραίος αλλα δυστηχώς τα παραπάνω δεν είναι υπερβολές.
Θα σου πω σε 3 χρόνια...
-
Καλό το 206 με το πλεονέκτημα του ABS, αλλά αν ήταν δική μου η επιλογή θα προτιμούσα το yaris.
-
yaris
μπορει να μην εχει την ανεση της αναρτησης του 206 αλλα εχει ΟΛΑ τα αλλα....... -
Το Yaris.
-
Έτυχε να οδηγήσω 1000άρι yaris και ο κινητήρας είναι ένα διαμάντι και από πλευρά απόδοσης και οικονομίας.
Σε 206 1.1 έχω ανέβει αρκετές φορές σα συνοδηγός ,ο κινητήρας είναι πιστεύω ικανοποιητικός και η άνεση καλύτερη από το yaris.
Είναι και οι δύο πολύ καλές επιλογές , στο αμέρικα λέγεται win-win situation. -
καλυτερα φρενα πιο εχει απο τα 2?
Yaris η 206 μεταχειρισμενο ?