-
Απειλείς με μηνύσεις αλλά βλέπω πως προσέχεις να καλύψεις εσύ νομικά τα νώτα σου έτσι;
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ , ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΕ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ????ΤΙΠΟΤΑ???!!!!!
Πάντως δεν κάνω τον Κινέζο!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ , ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΕ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ????
ΤΙΠΟΤΑ???!!!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ 'ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΠΙΑ' ???
-
υπάρχει κινεζική πάπια;;;
Δεν πιστεύω να είναι και αυτή κίτρινη και με περίεργα μάτια ;!και αν όντως είναι κινέζικη πως την καταλαβαίνουν οι ευρωπαίες;
και ακόμα δεν πιστεύω να πουλάει και ρούχα;;; -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
υπάρχει κινεζική πάπια;;;
Δεν πιστεύω να είναι και αυτή κίτρινη και με περίεργα μάτια ;!ΟΧΙ Η 'ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΠΙΑ' ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΨΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΗ ΜΕ ΝΟΣΤΙΜΗ ΣΑΛΤΣΑ ΕΝΩ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΑΠ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!!!
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΠΙΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣΗ ΜΕ ΚΟΥΚΟ!
-
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ , ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΕ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ????
ΤΙΠΟΤΑ???!!!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Η σάλτσα δεν μου βγαίνει και τα έχω παρατήσει!!!
Τι να πούμε τι
τι να 'μολογήσουμεμεσα στην βροχή
σαν κεριά θα σβήσουμεεεε!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΤΙΠΟΤΑ???!!!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Η σάλτσα δεν μου βγαίνει και τα έχω παρατήσει!!!
Τι να πούμε τι
τι να 'μολογήσουμεμεσα στην βροχή
σαν κεριά θα σβήσουμεεεε!!!ΚΑΛΗ Η ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ.....
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ!!!
ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ!
-
ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!!Εγω παλι σε προκαλω να επικοινωνησεις για το θεμα με τους καταλληλους ανθρωπους που δεν αλλοι απο τους ιδιοκτητες του φορουμ.
Αρκετα με το παιχνιδι των εντυπωσεων.
-
Έχω τη εντύπωση ότι κάποιος άνοιξε το κουτί με τις μαλακείες.
Κλείστε το, γρήγορα.
-
Εγώ έχω τήν εντύπωση,ότι τό κλίμα πού επικρατεί στούς Ελληνικούς αγώνες θα μεταφερθεί καί εδώ.
Κρίμα. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!!
Εγω παλι σε προκαλω να επικοινωνησεις για το θεμα με τους καταλληλους ανθρωπους που δεν αλλοι απο τους ιδιοκτητες του φορουμ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 'ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ' ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ 'ΕΓΚΛΗΜΑ' , ΕΣΤΑΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΜ ΣΤΟΝ ΜΜ55 , ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!
ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ!!! ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ!
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 'ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ' ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ 'ΕΓΚΛΗΜΑ'Είπα κι εγώ.....
Πλάκα κάνει, ρε παιδιά.
krusenstern, το ανθρωπάκι που χτυπιέται, εδώ, γρήγορα. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 'ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ' ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ 'ΕΓΚΛΗΜΑ'
Είπα κι εγώ.....
Πλάκα κάνει, ρε παιδιά.
krusenstern, το ανθρωπάκι που χτυπιέται, εδώ, γρήγορα.Εφτασε απο εμένα, ελπίζω να μήν έχει πρόβλημα.
-
ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!!
Εγω παλι σε προκαλω να επικοινωνησεις για το θεμα με τους καταλληλους ανθρωπους που δεν αλλοι απο τους ιδιοκτητες του φορουμ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 'ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ' ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ 'ΕΓΚΛΗΜΑ' , ΕΣΤΑΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΜ ΣΤΟΝ ΜΜ55 , ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!
ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ!!! ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ!
Οχι, δε συμφωνω. Αξιωματικα αν καποιος θεωρει οτι υπαρχει προβλημα με τους mods το θεμα πηγαινει σε αυτους που εμπιστευονται τους mods. Απο τη στιγμη που εκανες αυτο, φτανει. Οτι παραπανω ειναι παιχνιδι εντυπωσεων.
-
Ελεος._
Δεν ξερω αν ο roadrunner εχει δικαιο..και ουτε θα κατσω να το ψαξω αλλα νομιζω πως δεν ειναι σωστη αντιμετωπιση αυτη απο τους μοντς. Αν εχετε να πειτε κατι πειτε το και τεκμηριωστε το. Αλλιως μην γραφετε καθολου. Με τα χαμογελακια και τις ειρωνιες (απο οποια πλευρα και να αρχισαν) 'ριχνετε' τον roadrunner γιατι εσεις ειστε πιο δημοφιλεις και περισσοτεροι ασχετοι επι του θεματος (σαν και εμενα) βλεπωντας οτι τον ειρωενευστε θα θεωρησουν αυτοματα πως εχει αδικο επειδη εσας σας ξερουμε.
Αφηστε τον να πει οτι θελει. Καντε ενα ποστ εξηγωντας και μετα μην απαντατε στα παρακατω σχολια.
Κατα καιρος βλεπω τον sx που ποσταρει οταν καποιος κατηγορει τους 4Τ κλπ. Γραφει ενα ωραιο ποστ που να τα 'εξηγει' ολα απο την πλευρα του και δεν ξαναγραφει πλην σπανιων περιπτωσεων αν ο αλλος του απαντησει σοβαρα.
Το να ειρωνευομαστε την αιτηση καποιου για ελεγχο και απομακρυνση των μοντ μου θυμιζει αλλες εποχες που οποιος εβγαινε να διεκδικισει το δικαιο του ειτε φημωνοταν ειτε χαρακτηριζοταν τρελος. -
ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!!
εξίσου (αν όχι περισσότερο) ενδιαφέρον, θα ήταν τι πιστεύουν και οι υπόλοιποι users, μιας και είμαστε στον αντίλογο πλέον
-
Φίλε Roadrunner underscore gr,
Στείλε το και στον ΣΧ to make assurance double sure!
-
Μάλλον χρειαζόμεστε το emoticon με την παλινδρόμηση...
Έτσι όπως πάμε στην επόμενη αναβάθμιση του forum προτείνω να προστεθεί στα διαθέσιμα...
Το κακό είναι πως μοιάζει να χρειάζεται συχνά τον τελευταίο καιρό... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εξίσου (αν όχι περισσότερο) ενδιαφέρον, θα ήταν τι πιστεύουν και οι υπόλοιποι users, μιας και είμαστε στον αντίλογο πλέονΔεν νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι ενδιαφέρον, το πολύ να ρίξω κανά μπινελίκι. Ένας από τους βασικούς συντελεστές για το χάλι που έχει το φόρουμ των ελληνικών αγώνων φορτώθηκε κι εδώ; Μη χειρότερα... Προτείνω λουκέτο και στην τελική άμα έχει πρόβλημα ο μπέρντι τα κουβαδάκια του και σ'άλλη παραλία. Απειλεί με μηνύσεις και δίκες σε ένα φόρουμ, έλεος! Get a life, ρε.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
εξίσου (αν όχι περισσότερο) ενδιαφέρον, θα ήταν τι πιστεύουν και οι υπόλοιποι users, μιας και είμαστε στον αντίλογο πλέον
Δεν νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι ενδιαφέρον, το πολύ να ρίξω κανά μπινελίκι. Ένας από τους βασικούς συντελεστές για το χάλι που έχει το φόρουμ των ελληνικών αγώνων φορτώθηκε κι εδώ; Μη χειρότερα... Προτείνω λουκέτο και στην τελική άμα έχει πρόβλημα ο μπέρντι τα κουβαδάκια του και σ'άλλη παραλία. Απειλεί με μηνύσεις και δίκες σε ένα φόρουμ, έλεος! Get a life, ρε.
Κυριολεκτικά όμως!
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ