Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΗ ΓΕΝΙΚΩΣ!!! ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΜΑΞΙ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ
να ρωτήσω κάτι μιας και πιάσαμε τα περι ασφαλείας...οι ζώνες τι ζωή έχουν...σας έχει τύχει να αλλάξετε ζώνες ασφαλείας σε συμβατικό αυτοκίνητο...ή μήπως να ανοίξω σχετικό θέμα??
Οι αερόσακοι έχουν ημερομηνία λήξης. Στο Τίπο που είχαμε παλιά (αγορασμένο το 1994) είχε αυτοκόλλητο στο ντουλαπάκι που έλεγε πότε πρέπει να αντικατασταθεί. Ήταν αρκετά χρόνια, θεν θυμάμαι πλέον, αλλά νομίζω 2005-2008... (είχε συγκεκριμένη ημερομηνία, όχι εύρος 3 ετών, αλλά δεν θυμάμαι )
Οι ζώνες στα αγωνιστικά έχουν ημερομηνία λήξης (2005 οι δικές μας, κατασκευης του 1999 νομίζω). Στα Ι.Χ. δεν νομίζω να θέλουν αντικατάσταση, εκτός αν είναι επιβεβλημένο λόγω πυροτεχνικού προεντατήρα. Τα μοντέλα που πλέον βγαίνουν με ηλεκτρικό προεντατήρα δεν πρέπει να έχουν αυτό το πρόβλημα.
Μάλλον (επειδή δεν είδα ποτέ πλέον αυτοκόλλητο ανάλογο του Τίπο) τώρα πιά ελέγχει αποκλειστικά ο υπολογιστής του αυτοκινήτου το πότε και αν πρέπει να αλλαχτεί ο αερόσακος.
Πάντως στο Τολέδο που είχαμε παλιά, κάτι του έκαναν στο σέρβις και έσκασε μόνος του ο προεντατήρας της ζώνης του συνοδηγού, ενώ η ζώνη ήταν λυτή. Η περίπτωση ήταν ΠΟΛΥ περίεργη για το πως έγινε (δεν θα το αναλύσω εδώ), αλλά με έβαλαν τελικά να την πληρώσω
Κόστισε 70.000 δραχμές τότε (καλοκαίρι 2000) και αλλάχτηκαν τα πάντα, μέχρι και ο ιμάντας (το ξέρω, γιατί τον παλιό τον κράτησα μπας και χρειαστεί να δέσω κάποιο δέντρο στο εξοχικό μου). Το κακό ήταν πως άργησαν 1 μήνα να το αλλάξουν, οπότε έβαζα τους συνοδηγούς μου πίσω για να δένονται, και όπως ήταν Τολέδο ήμουν ταρίφας κανονικός... Πάλι καλά που δεν ήταν του οδηγού, αλλιώς ή που θα το είχα 1 μήνα άχρηστο, ή που θα ριψοκινδύνευα... (προσωπικά δεν θα το οδηγούσα, ενώ οι 'ξύπνιοι' γονείς μου φορούν ζώνη μόνο ως συνοδηγοί... )