-
Ο χρήστης pkoudounis έγραψε:
Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος να παραθέσει ένα review από το φόρουμ για τον 1.0 turbo, γιατί δεν βρίσκω σχολιασμό για τον συγκεκριμένο κινητήρα.
Υπάρχουν αρκετές προτάσεις μεταχειρισμενων με λίγα χιλιόμετρα που φαίνονται συμφερουσες 18.000 £
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τον οδήγησα εγώ πέρισυ σε ολοήμερο τεστ ντραιβ. Μου άρεσε πάρα πολύ! Είναι δυνατός (129 άλογα είναι αυτά), είναι σπιρτόζικος, είναι αθόρυβος και σίγουρα παραπάνω από επαρκής για να κινήσει την καρότσα σε όλες τις συνθήκες. Το μεγάλο του μείον για εμένα είναι ότι έχει πολύ χαμηλά τον κόφτη, στις 5.500 στρ. Και μου συνέβη το εξής παράδοξο παραπάνω από μία φορές: ανέβαζα δυνατά (π.χ. με 2α ή 3η) και έφτανα στον κόφτη χωρίς να το καταλάβω και το αμάξι έκανε λόξυγκα και δε μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε. Έπρεπε να κοιτάξω το στροφόμετρο για να συνειδητοποιήσω ότι είμαι (ξανά) στον κόφτη. Αυτό έχει βέβαια και άλλη ανάγνωση (εκτός του ξενερώματος): είναι τόσο δυνατός και ανεβάζει στροφές τόσο πρόθυμα που δεν καταλαβαίνεις ότι ανέβηκες στον κόφτη. Επίσης δεν παρατηρείται καμία πτώση απόδοσης μέχρι εκεί πράγμα που σε κάνει να απορείς γιατί δεν του έδωσαν λίγο ακόμα περιθώριο να ανέβει. Πέρα από αυτό πάντως, ήταν ένας άψογος κινητήρας!
Το συμπέρασμα μου ήταν ότι αν δεν μπορούσα να πάρω το 1.5, θα έπαιρνα το χιλιάρι και θα αισθανόμουν πολύ ικανοποιημένος!εδιτ: ψάξε στο youtube και θα βρεις και ένα Αγγλικό review με ένα μπλε χιλιάρι που το χρησιμοποιεί ο τύπος σνα το οικογενειακό του και αν θυμάμαι καλά λέει τα καλύτερα.
edit 2: Το βρήκα
Youtube Video -
Sargus
Μιας και το είχες 1 ημέρα μήπως θυμάσαι κατανάλωση εντός πόλης ? Γενικά όλα τα reviews στο YouTube μιλάνε για τσιμπιμενη κατανάλωση...
Επίσης ξέρεις αν έχει ακουστεί κάποιο πρόβλημα για τον κινητήρα ?
-
Δε θυμάμαι καθόλου. Δεν πολυασχολούμαι με καταναλώσεις ούτως ή άλλως.
Απλά να ξέρεις το εξής: όλοι οι κινητήρες ίδιας δύναμης σε παρόμοιες καρότσες, καίνε πάνω κάτω τα ίδια. Δε νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι κάποιος ξεχωρίζει θετικά ή αρνητικά. Ίσως οι κινητήρες της Honda που σε προκαλούν να τους πιέσεις σου καίνε στο τέλος της ημέρας πιο πολύ καύσιμο .
Δες εδώ το χιλιάρι:
https://www.spritmonitor.de/en/overview ... owerunit=2Τώρα, αυτά που λένε οι δημοσιογράφοι, τα ακούω βερεσέ!
Δεν έχω ακούσει κάποιο πρόβλημα για τον κινητήρα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν κυκλοφορεί τόσο πολύ παγκοσμίως όσο ο 1.5. -
Ο χρήστης pkoudounis έγραψε:
Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος να παραθέσει ένα review από το φόρουμ για τον 1.0 turbo, γιατί δεν βρίσκω σχολιασμό για τον συγκεκριμένο κινητήρα.
Υπάρχουν αρκετές προτάσεις μεταχειρισμενων με λίγα χιλιόμετρα που φαίνονται συμφερουσες 18.000 £
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ορίστε και ενα πολύ ωραίο Ελληνικό review με το αντίστοιχο βίντεο του.......
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Δε θυμάμαι καθόλου. Δεν πολυασχολούμαι με καταναλώσεις ούτως ή άλλως.Είσαι ο ήρωας του φόρουμ, ο άντρας ο σωστός, ο παντελονάτος!!!
Έχω σιχαθεί να ακούω για καταναλώσεις σε όλα τα topics...Σχετικά με το 1000άρι: https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... vtec-turbo
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δε θυμάμαι καθόλου. Δεν πολυασχολούμαι με καταναλώσεις ούτως ή άλλως.
Είσαι ο ήρωας του φόρουμ, ο άντρας ο σωστός, ο παντελονάτος!!!
Έχω σιχαθεί να ακούω για καταναλώσεις σε όλα τα topics...Σχετικά με το 1000άρι: https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... vtec-turbo
χαχαχα, ανταποδίδω το σέβας!
Είναι όπως όταν ήμουν φοιτητής:
Είχαμε όλοι πιεσμένα οικονομικά. Κάποιοι φίλοι μου λοιπόν προτιμούσαν να βγαίνουν κάθε βράδυ έστω για μια μπίρα. Εγώ επέλεγα να βγω 1 ή 2 φορές την εβδομάδα αλλά να του δώσω να καταλάβει!
Το ίδιο και με τη βενζίνα! Ας κάνω λιγότερες βόλτες αλλά αυτές που κάνω να τις ευχαριστιέμαι!
(εκείνους που έχουν μεγάλο commuting και πολλά αναγκαστικά χλμ. καθημερινώς και δεν έχουν οικονομική άνεση φυσικά τους καταλαβαίνω. Ευτυχώς όμως δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία!) -
Ωραία τα εξηγεί ο sargus αλλά δυστυχώς real life is different... Και το commuting υπάρχει, και το πηξιμο στην Αλεξάνδρας και πολλά άλλα.
Και φυσικά at the end is all about money...
Βέβαια και η απόλαυση είναι σημαντική!!!
-
Το αυτοκίνητο δεν καίει σε εθνική....κατανάλωση 6,5 με Μπράλο-Δομοκό και στροφές για να γουστάρουμε η διαδρομή... Απλά το δικό μου 1,5 sedan elegance έχει ακόμα θέμα με ένα συντονισμό κάπου κάτω από το τιμόνι..Η αντιπροσωπεία επαρχίας είπε ότι θέλει να λύσει ταμπλό...και εκεί είπα όχι...μην το κάνουμε κουδουνιστρα...Η ανάρτηση πάντως δε χτυπάει....και στρίβει το αυτοκίνητο...
-
Εμένα στην Εγνατία οδό με 120-130 χλμ είναι γύρω στα 5,1 με 5,3 , με Cruise control εχω δει και 4,8 .....
-
-
Πω πω , τι προφίλ είναι αυτό ?
19αρες ζάντες έχεις βάλει ? Στην φωτογραφία τουλάχιστον έτσι φαίνεται... -
Φτιάχνει. Είναι μικρή η ζημιά. Την πάτησα κι εγώ στο Fiesta μου, και στις 2 μπροστινές πριν κλείσω μήνα... Πάει 6μηνο από τότε. Έχω βάλει στο πρόγραμμα να τις αποκαταστήσω προς τα Χριστούγεννα που θα υπάρχει χρόνος. Να είμαι σίγουρος κιόλας ότι θα έχω εξασκηθεί αρκετά στην ευαισθησία τους ώστε να τις διατηρήσω όπως πρέπει πια...
-
Ο χρήστης Enzo22 έγραψε:
Πω πω , τι προφίλ είναι αυτό ?
19αρες ζάντες έχεις βάλει ? Στην φωτογραφία τουλάχιστον έτσι φαίνεται...Όχι βρε! Οι εργοστασιακές 17άρες είναι. Απλά είναι τραβηγμένη η φωτό από ψηλά και φαίνεται έτσι.
-
Εμενα παλι μου θυμιζει αυτην του swift..,,,βρε λες
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Εμενα παλι μου θυμιζει αυτην του swift..,,,βρε λεςΧαχαχα βρε το σατανα!!
Πολύ εύκολα πάντως έπαιρνα ένα Swift. Μου αρέσει πάρα πολύ! -
Καλημέρα κι από μεμένα.. επί του θέματος των ζαντών γνωρίζει κανείς κάπιο καλό μαγαζί και όχι πιασο$@!λε στην Αθήνα που μπορώ να τις επιδιορθώσω; Γιατί παρκάρα σε άσχημό σημείο τόσο καιρό και τις έχω καταγδάρει..τώρα βέβαια άλλαξα θέση και ούτε καν τις ακουμπάω..
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Γ@μώ, γ@μώ! Έφαγα λίγο τη ζάντα σήμερα σε ένα πεζοδρόμιο!Επειδή είμαι άσχετος από αυτά, τι λένε οι μάστορες του φόρουμ; Φτιάχνει; Με πόσα περίπου; Εύκολα, δύσκολα;
Φτιάχνει. Αλλά είναι πολύ μικρή η ζημιά για να μπεις σε διαδικασίες βγαλσιματα, βαφή κλπ. Σαν να σε τρώει στην τσέπη σου ένα 50ρικο...[emoji16]
Βάψε το σημείο με μαρκαδορο να σταματήσει να πέφτει το μάτι σου εκεί και σε λίγες μέρες θα το έχεις ξεχάσει.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γ@μώ, γ@μώ! Έφαγα λίγο τη ζάντα σήμερα σε ένα πεζοδρόμιο!
Επειδή είμαι άσχετος από αυτά, τι λένε οι μάστορες του φόρουμ; Φτιάχνει; Με πόσα περίπου; Εύκολα, δύσκολα;
Φτιάχνει. Αλλά είναι πολύ μικρή η ζημιά για να μπεις σε διαδικασίες βγαλσιματα, βαφή κλπ. Σαν να σε τρώει στην τσέπη σου ένα 50ρικο...[emoji16]
Βάψε το σημείο με μαρκαδορο να σταματήσει να πέφτει το μάτι σου εκεί και σε λίγες μέρες θα το έχεις ξεχάσει.
Τώρα που ηρέμησα από τα νεύρα μου μάλλον εκεί καταλήγω και εγώ.
Μαρκαδορος, ε; Χαχα ωραίος! -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Επειδή είμαι άσχετος από αυτά, τι λένε οι μάστορες του φόρουμ; Φτιάχνει; Με πόσα περίπου; Εύκολα, δύσκολα;
Μαρκαδορος, ε; Χαχα ωραίος!Καλημέρα κι από εμένα! Ρώτησα κι εγώ για το ίδιο θεμα... Αθήνα 100 ευρώ plus Φ.Π.Α.
Τελικά πήγα αντιπροσωπεία και ψεκασαν λίγο σπρευ να μην το βλέπω. Μετά από 2 μέρες το ξέχασα. Όταν μαζευτουν αρκετά σημαδια θα την πάω για φτιαξιμο.Προς το παρόν πρέπει να φτιάξω την πίσω πόρτα από την πλευρά του οδηγού που κάποιο μέγας μακακας γρατζουνισε με κλειδι
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Μαρκαδορος, ε; Χαχα ωραίος!Προτίμησε ανεξίτηλο....
Νέο Honda Civic 2017