-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Budget: 22.500 euro
Στην τελική ευθεία εχοντας καταλήξει κυρίως στα 3.
Δεν μ αρέσουν το scoda karoq, suzuki sx4, dacia (το vitara μ αρέσει αλλά είναι μικρό) το 3008 μ αρέσει αλλά εκτός budget.
Το τουοτα chr δεν μ αρέσει επισης λογω περιεργου σχήματος.
Εχω οδηγήσει και τα 3 μ αρέσουν και τα 3 αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω... Και τα 3 σε πετρελαιο λογω όγκου καταναλωσης. Κλεινω προς qasquai λόγω του ότι είναι ομορφο εσωτερικά και εξωτερικα και πιο συμαζεμένο. Αλλά εσωτερικά μ αρέσει το kia και εξωτερικα το tuscon.
Εσεις ποιο θα παίρνατε και γιατί.. -
Τουσον ...το καινουργιο ειναι ομορφο και πληρες και εσωτερικα και εξωτερικα....και καινουργιο αλουμινενιο πετρελαιοκινητηρα και αμα μπεις εσωτερικα σε αυτο και στο sportage υπερτερει στην ανεση των χωρων παρολο που στο ματι φαινονται ιδια...επειδη συνηθως χιουντια κια ειναι μαζι στις αντιπροσωπιες μια ματια και ενα ψαχουλεμα απο κοντα θα σε πεισει για του λογου το αληθες....παρε και δυο τρια ψηλα φιλαρακια για παρεα για να σιγουρεψεις την καλυτερη κατανομη χωρου στης χιουνται....το κασκαι ομορφο μεν αλλα με πιο μαζεμενους χωρους σε σχεση με τα αλλα δυο σε σχεση με τα λεφτα που ζηταει
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστω για την απαντηση.
To qasquai και το kia σε αυτά τα λεφτα το βρίσκεις στην 2η εκδοση (accenta και upgrade αντίστοιχα) ενώ το tuscon στην πρωτη.
Παίζει και αυτό με την φορολογία και στην επόμενη εκδοση πάει στα 25.000 -
Ο χρήστης nikos1971 έγραψε:
Ευχαριστω για την απαντηση.
To qasquai και το kia σε αυτά τα λεφτα το βρίσκεις στην 2η εκδοση (accenta και upgrade αντίστοιχα) ενώ το tuscon στην πρωτη.
Παίζει και αυτό με την φορολογία και στην επόμενη εκδοση πάει στα 25.000Το μονο ουσιαστικο που του λειπει του τουσον σε σχεση με τον εξοπλισμο των αλλων δυο ειναι το cruise control λογω πολιτικων της εταιριας αλλα πανω μετα απο εναμιση χρονο που θα παλιωσει το facelift θα το βαζουν σχεδον δωρεαν...
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να δείς και το Οπελ Γκράντλαντ στην βασική έκδοση που είναι αρκετά πλούσια ή στην 120 που έχει προσφορές . Το θεωρώ καλύτερο και από τα 3 και πιο εμφανίσιμο από τα κορεάτικα .
-
Για μένα το Tucson ξεχωρίζει λόγω αξιοπιστίας, εμφάνιση, εγγύησης και χώρων
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εγώ στο top seller θα πήγαινα.
Το μεν Kia ακόμα και σε εμφάνιση δεν μου λέει τίποτα, το δε Tuscon μετά από εκείνο το 1ης γενιάς μέτριο κατασκευαστικα 2λιτρο του 2007, 08 που πούλησε πολύ λόγω χαμηλής τιμής, οι επόμενες γενιές του πέρασαν απαρατηρητες. Το τωρινό το θεωρώ και ακριβό. -
Δες και τι τέλη κυκλοφορίας πληρώνουν... Νομίζω πως οι Κορεάτες φτάνουν τα 400 ευρώ ετησίως....
-
Το κια έχει αυτά τα τέλη στον βενζίνης με τα 177 άλογα λόγω ρύπων.
Γενικώς από τα 3 οικονομικότερο είναι το κασκαι σε χρήση καυσιμα κτλ.
Τα άλλα 2 είναι μεγαλύτερα, πιο βαριά με ανάλογους σε ίππους πετρελαιοκινητήρες (116hp). -
Εγώ προσωπικά θα πήγαινα στο tucson, δεν ξέρω αλλά έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά σχόλια για το Qasquai περί τριγμών και ποιότητας υλικών.
-
Ρίξε αν θέλεις μια ματιά ΕΔΩ
-
Φιλε μηπως εισαι ο χαμενος δυδυμος αδερφος μου? Και γω αναμεσα σε αυτα τα 3 ειμαι συν honda civic ολα diesel. Τωρα με καποιον που μιλησα που δουλευει σε οδικη βοηθεια και τον ρωτησα ποια φορτωνει περισσοτερο μου ειπε κορεα σχεδον καθολου honda ελαχιστα και nissan αρκετα, οχι πολλα αλλα αρκετα βεβαια κυκλοφορουν πολλα περισσοτερα.
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αρα αξιόπιστα ειναι περισσότερο τα κορεάτικα και ακολουθούν τα ιαπωνεζικα. Η νισσαν μάλλον χάνει σε αξιοπιστία λόγω της συνεργασίας με ρενω;
-
Ο χρήστης nikos1971 έγραψε:
Αρα αξιόπιστα ειναι περισσότερο τα κορεάτικα και ακολουθούν τα ιαπωνεζικα. Η νισσαν μάλλον χάνει σε αξιοπιστία λόγω της συνεργασίας με ρενω;Αυτα μου ειπαν αυτα γραφω. Τωρα η nissan δεν εχω ακουσει προβληματα με τον κινητηρα (ρενω) που λενε οτι ειναι απο τους καλυτερους αλλωστε τον φορανε ρενω nissan dacia και mercedes οσο για τα ηλεκτρολογικα και πολλους τρυγμους συν μια αναρτηση που ειδα τωρα πως ανακαλουνται καποια qq του 2018 με προβλημα στο ψυγειο.
-
Ο χρήστης alex mix έγραψε:
Αρα αξιόπιστα ειναι περισσότερο τα κορεάτικα και ακολουθούν τα ιαπωνεζικα. Η νισσαν μάλλον χάνει σε αξιοπιστία λόγω της συνεργασίας με ρενω;
Αυτα μου ειπαν αυτα γραφω. Τωρα η nissan δεν εχω ακουσει προβληματα με τον κινητηρα (ρενω) που λενε οτι ειναι απο τους καλυτερους αλλωστε τον φορανε ρενω nissan dacia και mercedes οσο για τα ηλεκτρολογικα και πολλους τρυγμους συν μια αναρτηση που ειδα τωρα πως ανακαλουνται καποια qq του 2018 με προβλημα στο ψυγειο.
Ελπιζω να μην σε μπερδεψα περισσοτερο φιλε
-
Ο χρήστης alex mix έγραψε:
Αυτα μου ειπαν αυτα γραφω. Τωρα η nissan δεν εχω ακουσει προβληματα με τον κινητηρα (ρενω) που λενε οτι ειναι απο τους καλυτερους αλλωστε τον φορανε ρενω nissan dacia και mercedes οσο για τα ηλεκτρολογικα και πολλους τρυγμους συν μια αναρτηση που ειδα τωρα πως ανακαλουνται καποια qq του 2018 με προβλημα στο ψυγειο.
Ελπιζω να μην σε μπερδεψα περισσοτερο φιλε
Τωρα για το μπατζετ που μιλας 22500 θεωρω πως το κια δινει περισσοτερα απο το tuscon οπως cruise control και 17αρες διχρωμες ζαντες 7 χρονια εγγυηση. Θα μου πεις ενταξει για cc αλλα μιλας και για ζαντες? Απλα θεωρω οτι την σημερον ημερα το να δωσει καποιος 22500 δεν ειναι λιγα οποτε εστω και κατι ελαχιστα παραπανω να εχει καποιο μετραει. Απο θεμα ομορφιας τωρα γουστα ειναι αυτα και μενα qq μου αρεσει πρωτα και μετα τα αλλα 2 αν ηταν λιγο διαφορετικο το sportage πισω θα ερχοταν πρωτο. Παντως καλοταξιδο οτι και να παρεις φιλε.
-
Μου θυμίζει μια ιστορία πριν πολλά χρόνια, την είχα πει και τότε εδώ. Ο κουμπάρος μου, φραγγάτος, οικονομικά άνετος με όλη τη σημασία της λέξης μου έλεγε συνέχεια πόσο γουστάρει την BMW 320 ή 325 is κουπέ. Τα έβαλε κάτω, το είδε από εδώ, το είδε από εκεί και πήγε και πήρε το Hyundai coupe turbo με τα 146 άλογα. Παιδιά επειδή στο αμάξι είχα μπει, μπορώ να πω ότι 'κεντούσε' στο δρόμο.
Ο φίλος μας εδώ ΔΕΝ θα πάρει το premium!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μου θυμίζει μια ιστορία πριν πολλά χρόνια, την είχα πει και τότε εδώ. Ο κουμπάρος μου, φραγγάτος, οικονομικά άνετος με όλη τη σημασία της λέξης μου έλεγε συνέχεια πόσο γουστάρει την BMW 320 ή 325 is κουπέ. Τα έβαλε κάτω, το είδε από εδώ, το είδε από εκεί και πήγε και πήρε το Hyundai coupe turbo με τα 146 άλογα. Παιδιά επειδή στο αμάξι είχα μπει, μπορώ να πω ότι 'κεντούσε' στο δρόμο.
Ο φίλος μας εδώ ΔΕΝ θα πάρει το premium!!! [emoji38]Φιλε μου χωρις παρεξηγησει αλλα δεν καταλαβαινω τι θες να πεις.
Qasquai vs Sportage vs Tuscon