-
Ο χρήστης Misa33 έγραψε:
Αρχικά ο Σ sport plus δεν τιμολογούσε καθόλου. Δεν ξέρω κιόλας από πότε άρχισε να εκτελωνίζει sport plus hatchbacks. Πέρα απ τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και την ηλιοροφή έχει κάτι επιπλέον από την sport; Ο Matt Watson και ένας άλλος αγγλάρας πάντως είχαν πει ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις του Sport plus σε σχέση με τις απλές του Sport...
Αποτι θυμάμαι η sport plus έχει επιπλέον το blind spot κ high power audio (11 ηχεία) εκτός από αυτά που έγραψες.
Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις αφορούν αμορτισέρ μεταβλητής απόσβεσης;Και ασύρματη φόρτιση κινητού
Σύνοψη:
Adaptive dampers
Premium audio
Smart entry
Blind spot sensor
Wireless cell charging
SunroofΤο είχα γράψει και παλαιότερα ότι το λες και φτηνά 2500 ευρώ για όλα αυτά τα πράγματα. Εγώ βέβαια δε θα τα έδινα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι φτηνά.
-
από mazixoom » 16 Μαρ 2019 05:28
@kostas4c Τι εννοείς με τις πληροφορίες κυκλοφορίας ;Έχεις δίκιο... Εννοώ το traffic information. Έχει κανείς ιδέα αν και πως ενεργοποιείται?
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Άρα λοιπόν αν καταλαβαινω καλα αυτά μπορούν να μπουν και εκ των υστέρων (πχ ρυθμιζόμενα koni sport).Το wireless charger σίγουρα γιατι το ζήτησα και το έβαλαν εδώ.
-
@kostas4c Δοκίμασε στις Ρυθμίσεις > Όχημα > Ρύθμιση συστήματος βοήθειας οδηγού > Λειτουργία αναγνώρισης Πινακίδων (manual σελ 418).
By default είναι ενεργοποιημένη και ως τώρα από ότι έχω δει έχει ένα lag 1-5 sec αναλόγως την ταχύτητα, για να στο δείξει στο cluster από τη στιγμή που περνάς την πινακίδα. -
Ναι ισχύει αυτό είναι ενεργοποιημένο by default...Εννοώ τις πληροφορίες για αυξημένη κίνηση σε δρόμο που κινείται κάποιος. Αν έχεις δει στο χάρτη ένα σηματάκι με δύο αυτοκίνητα το οποίο ανάλογα με την κίνηση υποτίθεται ότι αλλάζει χρώμα (πράσινο, κίτρινο, κόκκινο) αλλά το βλέπω μόνιμα γκρί κάτι που προφανώς σημαίνει ότι δεν λαμβάνει πληροφορίες.
-
Δεν το έχω παρατηρήσει αλλά το navigation δεν πρέπει να υποστηρίζει live traffic info στην Ελλάδα και μπορεί να χρειάζεται tethering για να πάρει τα απαραίτητα data, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Η πιο σίγουρη λύση είναι Android auto/ carplay και Google maps ή Waze για live traffic
-
Δυστυχώς δεν έχω ακόμα edit rights, αλλά με λίγο google search τα εργοστασιακά gps παίρνουν τα live traffic data είτε από παράλληλο data stream από τους δορυφόρους είτε από συνεργαζόμενους FM ραδιοφωνικούς σταθμούς παρόμοια όπως είναι το RDS.
Στο ελληνικό site της garmin http://www.garmin.gr/index.php?option=c ... icle&id=14 φαίνεται ότι υποστηρίζεται στην Αττική.
Πάντως δοκίμασε να κάνεις το κινητό σου wifi-hotspot και να συνδέσεις το wifi του civic πάνω του, ώστε να δούμε αν τουλάχιστον το εργοστασιακό navi έχει αυτή την δυνατότητα για να κάνει refresh τα traffic data. -
@mazixoom πραγματικά ευχαριστώ για το χρόνο σου! Η αλήθεια είναι ότι το συνέδεσα, ενεργοποιήσα το TA όπως λέει το manual αλλά δεν είχα πληροφόρηση καθώς το σχετικό εικονίδιο δεν εμφάνισε κάποιο χρώμα. Θα το ψάξω λίγο παραπάνω, θα το δοκιμάσω ξανά και θα επανέλθω αν χρειαστεί...
Αν κάποιος άλλος κάτοχος από Αττική έχει εικόνα ας μας δώσει τα φώτα του!p.s. Καθώς έχω συμπληρώσει 2.000 χλμ και ως εκ τούτου το έχω ανοίξει λίγο και έχει δοκιμαστεί σε διάφορες διαδρομές, μόλις βρω λίγο περίσσότερο διαθέσιμο χρόνο, θα επανέλθω με update των μέχρι τώρα εντυπώσεων.
-
Για όσους ενδιαφέρονται για εμπειρία CVT απλά είνια μοναδική, δε νιώθεις αλλαγή στις ταχύτητες δεν κολλάει και με τα paddles πίσω από το τιμόνι όποτε θες πέρνεις τον έλεγχο και είσαι μια χαρά.
-
Τύπου DSG είναι δηλαδή οι αλλαγες; Ακαριαιες;
Απο πατιναρισμα στις απότομες επιταχύνσεις πάει παει;
Καταναλωση; -
Γνωρίζει κάποιος να αναφέρει τις διαφορές μεταξύ των service, A, B, AB ?
Αν δεν κάνω λάθος κάποιος το είχε αναφέρει παλαιότερα, αλλά με μια γρήγορη ψαχτική δεν μπόρεσα να τα βρώ
-
https://www.rensselaerhonda.com/honda-m ... der-codes/
• A – Means to replace just engine oil.
• B – Means to replace engine oil and oil filter. Also inspect various systems and components (see applicable service manual for details).
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
https://www.rensselaerhonda.com/honda-maintenance-minder-codes/• A – Means to replace just engine oil.
• B – Means to replace engine oil and oil filter. Also inspect various systems and components (see applicable service manual for details).
Thanks
Τώρα σκέφτηκα να γκουγκλαρω
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω, γιατί μου εμφανίζει ΑΒ και όχι μόνο Β, μιας και το Β καλύπτει το Α.
-
-
Μπράβο για την επιλογή του χρώματος! Είσαι τολμηρός!
(σε ποια περιοχή είναι αυτό;) -
Στα Γιάννενα, sargus! Κι όπως φαντάζεσαι είναι το μοναδικό...
-
Ο χρήστης imakis έγραψε:
Στα Γιάννενα, sargus! Κι όπως φαντάζεσαι είναι το μοναδικό...χαχα, αυτό έχει τα καλά του, όμως έχει και τα κακά του! Όλοι θα ξέρουν που βρίσκεσαι..
-
Καλοτάξιδο @imakis!!!
Βλέπω ότι είσαι και γείτονας από τις φωτόΥ.Γ. Μήπως είσαι ο φίλος του Δημήτρη που έχει βάλει την παραγγελία για το 1.0 ;
-
Ωρε μαναμ.
Πραγματικά σε φωναζει να μπεις μεσα και να το οδηγησεις. Μονο που το βλεπεις σε προκαλει.
Απο ότι βλεπω χωρά ακόμα μεγαλυτερες ζαντες ή μεγαλυτερο προφιλ ελαστικου.
-
Καλοτάξιδο @imakis!!!
Βλέπω ότι είσαι και γείτονας από τις φωτόΥ.Γ. Μήπως είσαι ο φίλος του Δημήτρη που έχει βάλει την παραγγελία για το 1.0 ;
Μικρός που είναι ο κόσμος! Ευχαριστώ γείτονα και...ναι ο φίλος του Δημήτρη είμαι, ο οποίος περιμένει επίσης με αγωνία! Μένεις εδώ γύρω; Έχεις το ίδιο μοντέλο;
Νέο Honda Civic 2017