-
Ο χρήστης Misa33 έγραψε:
Καλωσηρθες και με το καλο να παραλαβεις!
Αυτός ο περιορισμός που έγραψες έχει να κάνει μόνο με την τελική ταχυτητα;
Έχει να κάνει με την ροπή που μπορεί να αντέξει το κιβώτιο κατά πρώτο λόγο και αυτό συμπαρασύρει την μέγιστη ταχύτητα. Εγώ επέλεξα χειροκίνητο διότι με ενδιαφέρει η αναβάθμιση/προγραμμα, όπου η ροπή ανεβαίνει έξω από τα όρια του κατασκευαστή και το cvt πατιναρει. Υπάρχουν δεκάδες αναφορές σε γνωστά αμερικανικά φορουμ.
Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
Το πρόβλημα είναι ότι ρισκάρεις την εγγύηση αν βάλεις custom πρόγραμμα.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Στα 22.500 ποιες άλλες μάρκες δίνουν led φώτα σε αντίστοιχων 'κυβικών' αμάξι εν έτη 2019
Νομίζω μόνο το focus ( και όσων όπου το Corolla).
Σύμφωνα με αυτό εδώ https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/g ... _focus.pdf Στάνταρντ τα led φώτα είναι στη vignale που πάει στα 27000 για τα 182 άλογα και φυσικά δεν είναι σεντάν όποτε υπολείπεται κατά πολύ σε χώρο πορτ μπαγκαζ. Σίγουρα όμως θα μπορείς να τα βαλεις έξτρα σε χαμηλότερες εκδόσεις δεν γνωρίζω όμως το κόστος.
@Misa33 με το καλό να το παραλάβεις, να μάθουμε και τα μυστικά του sport-plus!
-
1100€ πάνε τα Led φώτα μόνα τους στο καινούργιο focus
-
Με το καλό Misa
Έτσι, να αυγατίζουμε σιγά σιγά! -
Τον Νοέμβριο το focus st-line 182hp στο ίδιο επίπεδο εξοπλισμού με το sport plus κόστιζε 34.000 μαζί με τις εκπτώσεις. Βέβαια δεν το βοηθούσε ότι όλος ο εξοπλισμός ήταν στα έξτρα. Ένα μεγάλο μέρος του κόστους ήταν φόροι.
Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
Καλησπέρα παίδες!
Καλοτάξιδο με ασφαλή χιλιόμετρα για όσους παρέλαβαν και με το καλό για όσους αναμένουν! Το αμάξι είναι έρωτας... Όσο περισσότερο το οδηγεί κάποιος τόσο περισσότερο κολλάει...
Για τους γνωρίζοντες και όσους έχουν το χρόνο να ψαχτούν... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τις πληροφορίες κυκλοφορίας? Έχει ασχοληθεί κανείς? -
@kostas4c Τι εννοείς με τις πληροφορίες κυκλοφορίας ;
-
Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τι παίζει σε θέματα παραγγελίας. Τόσο ο εισαγωγέας όσο και οι αντιπρόσωποι μοιάζουν λες και δεν θέλουν να πουλήσουν. Η αναμονή για παραγγελία συγκεκριμένης έκδοσης με ενημέρωσαν ότι είναι 8-9 μήνες για να πουν αν υπάρχει διαθεσιμότητα. Πράγμα που σημαίνει τουλάχιστον άλλους 2-3 μήνες. Σοβαρότητα στο ναδίρ. Σκέφτομαι να στείλω mail στη Honda οκ δεν θα κάνει τη διαφορά, αλλά τουλάχιστον μπας και θορυβηθεί κάποιος. Έχει κανείς καλύτερη εμπειρία από κάποιον αντιπρόσωπο μπας και καταφέρω και παραγγείλω τελικά?
-
Για ποια έκδοση μιλάς; τυποποιημένη ή ειδική παραγγελια; σε κάθε περίπτωση το διάστημα που αναφέρεις με φαίνεται εξωφρενικό...
-
Από ότι έχω καταλάβει, ο Σάρακακης φέρνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάμποσα αυτοκίνητα. Οι κατά τόπους αντιπρόσωποι μπαίνουν και βλέπουν τι έρχεται και τι είναι ελεύθερο οπότε σου λένε υπάρχει διαθέσιμο αυτό το χρωμα τότε. Αν δεν περιμένει παραγγελία ο Σαρακάκης, είναι και αυτοί στα τυφλά. Πάντως νομίζω ότι πάντα έρχεται νωρίτερα από το 9μηνο.
Εγώ πήγα και ρώτησα αρχές Ιουνίου και μου έλεγε για 9μηνο ή και νωρίτερα αλλά όχι σίγουρα (ήταν και σοβαρός άνθρωπος). Μετά από 10 ημέρες όμως με πήρε να μου πει ότι βλέπει στο σύστημα ότι το Σεπτέμβρη έρχεται μια καραβιά με διάφορα χρώματα διαθέσιμα οπότε έκλεισα και παρέλαβα σε 2,5 μήνες!
Κάπως έτσι δουλεύει από ότι κατάλαβα. -
9+ μήνες δεν παίζει σενάριο εκτός και αν είναι τελείως custom παραγγελία. Στην δικιά μου που άργησε κιόλας, έκανε λιγότερο από 5 μήνες, άντε να φτάσει η αναμονή 6 μήνες για sport plus που έρχονται λιγότερα τεμάχια. Πάντως πριν 2 εβδομάδες ο πωλητής στην εδώ Honda μου είπε ότι στο σύστημα εμφανίζονται αρκετά κομμάτια διαθέσιμα. Ένας ακόμα γνωστός έκλεισε πριν 2-3 εβδομάδες ένα 1.0 και η ημερομηνία παραλαβής του είναι το πρώτο μισό του Απρίλη.
-
Αναφέρομαι στην 1.5 sport plus έκδοση που μάλλον την θεωρούν ειδική παραγγελία.
-
Ο χρήστης alexgre έγραψε:
Αναφέρομαι στην 1.5 sport plus έκδοση που μάλλον την θεωρούν ειδική παραγγελία.Αν αναφέρεσαι στην έκδοση με cvt τότε βάσει τιμοκαταλόγου όντως είναι ειδική παραγγελία.
Και μια που το είπαμε, εχει κάνεις εδωμεσα το cvt να μας πει τη γνώμη του για το συγκεκριμένο κιβωτιο;
-
Όχι αναφέρομαι στην mt απλά την petrol sport plus έκδοση
-
Αρχικά ο Σ sport plus δεν τιμολογούσε καθόλου. Δεν ξέρω κιόλας από πότε άρχισε να εκτελωνίζει sport plus hatchbacks. Πέρα απ τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και την ηλιοροφή έχει κάτι επιπλέον από την sport; Ο Matt Watson και ένας άλλος αγγλάρας πάντως είχαν πει ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις του Sport plus σε σχέση με τις απλές του Sport...
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Αρχικά ο Σ sport plus δεν τιμολογούσε καθόλου. Δεν ξέρω κιόλας από πότε άρχισε να εκτελωνίζει sport plus hatchbacks. Πέρα απ τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και την ηλιοροφή έχει κάτι επιπλέον από την sport; Ο Matt Watson και ένας άλλος αγγλάρας πάντως είχαν πει ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις του Sport plus σε σχέση με τις απλές του Sport...Αποτι θυμάμαι η sport plus έχει επιπλέον το blind spot κ high power audio (11 ηχεία) εκτός από αυτά που έγραψες.
Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις αφορούν αμορτισέρ μεταβλητής απόσβεσης; -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Αρχικά ο Σ sport plus δεν τιμολογούσε καθόλου. Δεν ξέρω κιόλας από πότε άρχισε να εκτελωνίζει sport plus hatchbacks. Πέρα απ τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και την ηλιοροφή έχει κάτι επιπλέον από την sport; Ο Matt Watson και ένας άλλος αγγλάρας πάντως είχαν πει ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις του Sport plus σε σχέση με τις απλές του Sport...
Αποτι θυμάμαι η sport plus έχει επιπλέον το blind spot κ high power audio (11 ηχεία) εκτός από αυτά που έγραψες.
Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις αφορούν αμορτισέρ μεταβλητής απόσβεσης;Και ασύρματη φόρτιση κινητού
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις αφορούν αμορτισέρ μεταβλητής απόσβεσης;Ακριβώς.
-
Ο χρήστης Misa33 έγραψε:
Αποτι θυμάμαι η sport plus έχει επιπλέον το blind spot κ high power audio (11 ηχεία) εκτός από αυτά που έγραψες.
Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις αφορούν αμορτισέρ μεταβλητής απόσβεσης;Και ασύρματη φόρτιση κινητού
Σύνοψη:
Adaptive dampers
Premium audio
Smart entry
Blind spot sensor
Wireless cell charging
Sunroof -
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις αφορούν αμορτισέρ μεταβλητής απόσβεσης;
Ακριβώς.
Άρα λοιπόν αν καταλαβαινω καλα αυτά μπορούν να μπουν και εκ των υστέρων (πχ ρυθμιζόμενα koni sport).
Νέο Honda Civic 2017