-
Εξαιρετικός κινητήρας για την κατηγορία του. Τον έχω σε Focus mk3.5 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ καλή ποιότητα λειτουργίας για diesel, πολύ ελαστικός χαμηλά, γεμάτος στις μεσαίες στροφές (όπως βέβαια όλοι οι diesel) και αρκετά δυνατός ψηλά, χωρίς να λαχανιάζει νωρίς (για diesel). Αρκετά οικονομικός, χωρίς να είναι και ο πλέον οικονομικός, αλλά ούτως ή άλλως οι διαφορές στις καταναλώσεις σε αυτήν την κατηγορία των diesel είναι μικρές.
-
Παιδιά καλησπέρα, έχει κάνει κανείς test drive το 1.5 με τα 150 άλογα να μας πει εντυπώσεις ?
-
Τα γράφω, λίγο πιο πάνω στην ίδια σελίδα.
Το αυτοκίνητο είναι πολύ κοντά στο τέλειο για την τιμή του αλλά και γενικότερα για την κατηγορία του
-
Πήρα το 1.5 150 έχοντας κάνει τεστ το 1.0 και διάφορα άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας (Leon, Civic, i30). Μετά από 2.500 χλμ είμαι πολύ ευχαριστημένος, τα έχω γράψει και παραπάνω. Φανταστικό κράτημα και άνεση - συνδυασμός που σε κάνει να χαίρεσαι που το οδηγείς. Οδηγικά πιστεύω ότι κοιτάει στα ίσα πολύ πιο ακριβά αυτοκίνητα (Α3, Α-Class, σειρά 1), υστερεί βέβαια σε ποιότητα υλικών αλλά αυτό είναι θέμα προτεραιοτήτων. Χώροι μια χαρά για οικογένεια με δυο παιδιά. Κινητήρας πολύ δυνατός και με καλή κατανάλωση - average 7lt με normal οδήγηση 70% αστικές μετακινήσεις, 30% αυτοκινητόδρομος.
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι πιο ολοκληρωμένο στην κατηγορία και σε λογική τιμή;
-
Καλησπέρα! Αναμένω magnetic diesek 1,5 120 hp. Λόγω φορολογικού σκαλιόύ άφησα έχω τη κάμερα οπισθοπορείας αλλά έχω μπρός πίσω αιστθητίρες παρκαρίσματος. Ξέρεις κανεις για τοποθέτηση aftermarket κάμερας οπισθοπορείας είναι δύσκολη? Κουμπώνει απευθείας ή απαιτεί ξηλώματα? Ευχαριστώ.
-
Σας ευχαριστώ,απλά σε καμία έκθεση δεν έχουν διαθέσιμο για τεστ ντραιβ τον 1.5 και δεν θέλω να πάρω γουρούνι στο σακί.
-
Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις έστω τον 1.0. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη.. και σε προϊδεάζει λίγο για το τι μπορείς να περιμένεις από τον 1.5.
-
Το έχουν το 1.0 σε αυτοματο.Θα παω αυριο να το δοκιμασω.Αυτην την στιγμη εχω ενα Nissan Juke και ειμαι πολυ διστακτικός να παώ σε Hatchback.Aν εχει κανει καποιος αυτη την μεταβαση, απο crossover σε hatchback , να μας πει μια γνωμη.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Εξαιρετικός κινητήρας για την κατηγορία του. Τον έχω σε Focus mk3.5 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ καλή ποιότητα λειτουργίας για diesel, πολύ ελαστικός χαμηλά, γεμάτος στις μεσαίες στροφές (όπως βέβαια όλοι οι diesel) και αρκετά δυνατός ψηλά, χωρίς να λαχανιάζει νωρίς (για diesel). Αρκετά οικονομικός, χωρίς να είναι και ο πλέον οικονομικός, αλλά ούτως ή άλλως οι διαφορές στις καταναλώσεις σε αυτήν την κατηγορία των diesel είναι μικρές.Δεν τον έχεις σε Focus 3.5 . Ο 1.5 Ecoblue είναι εντελώς διαφορετικός κινητήρας από τον 1.5 DuraTorq. Έχουν διαφορετική διάμετρο και διαδρομή πιστονιού οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι διαφορετικό μπλοκ.
-
Χμμμ, φαίνεται ότι έχεις δίκιο. Mea culpa.
-
Λοιπόν σήμερα είδα στην αντιπροσωπεία το Active.Μπορώ να πω οτι με εντυπωσίασε,ειδικά εμένα που έχω crossover.Μου θύμισε λίγο GLA,παρόλα αυτά έχει ίδια τιμή με το st-line.Πραγματικό δίλημμα!
-
-
Πολύ όμορφο!
-
Καλησπέρα παιδιά,είμαι νέος στο φόρουμ παρόλο που έχω διαβάσει αρκετά για διάφορα αμάξια,τώρα έκανα εγγραφή.
Σήμερα έκλεισα το business 1.0 125ps στα 18700 με δώρο τα φιμέ και συναγερμό. Σε σχέση με το titanium το μόνο που με χάλασε λίγο είναι που δεν έχει κλίμα και το σταρτ χωρίς κλειδί. Πιστεύετε ότι άξιζε 2000 παραπάνω για το titanium? Επειδή το μεγαλύτερο ποσό το έβαλα σε δόσεις ήδη έχω κάνει υπέρβαση στο μπάτζετ. Σε εξοπλισμό πάντως είναι φορτωμένο σε σχέση με άλλα της κατηγορίαςΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kokotinos έγραψε:
Λοιπόν σήμερα είδα στην αντιπροσωπεία το Active.Μπορώ να πω οτι με εντυπωσίασε,ειδικά εμένα που έχω crossover.Μου θύμισε λίγο GLA,παρόλα αυτά έχει ίδια τιμή με το st-line.Πραγματικό δίλημμα!Σε ποιές εκθέσεις έχει έρθει;;; Το αναμένουμε και επαρχία να το δούμε.
Σαν χώρους και ύψος, πώς το αξιολογείς;
-
Στην FORD CAR CENTER στην Συγγρου το είδα.JohnyBcool από ποιά έκθεση το πήρες? Σου έκαναν έκπτωση ή πήρες μόνο τα δώρα? Από προσωπική εμπειρία πρόσεχε με τον συναγερμό,εμένα απο την αντιπροσωπεία που πήρα το Juke μου έκαναν ζημιά.
-
Στην FORD CAR CENTER στην Συγγρου το είδα.JohnyBcool από ποιά έκθεση το πήρες? Σου έκαναν έκπτωση ή πήρες μόνο τα δώρα? Από προσωπική εμπειρία πρόσεχε με τον συναγερμό,εμένα απο την αντιπροσωπεία που πήρα το Juke μου έκαναν ζημιά.Στον Παζαροπουλο Πειραιώς και Κηφισού. 1000 ευρώ ήταν η έκπτωση 500 είχε το αμάξι έκπτωση και 500 μου έκανε αυτός από μόνος του. Η τιμή δεν είναι καλή? Γιατί εγώ στο σαιτ της Ford δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Τον συναγερμό λες να τον ακυρώσω? Τι μπορεί να πάθει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
1200 ευρω μου κάνανε στο 1.5 st-line για να βγάλω πινακίδες μες στον Μάρτιο.Πήγαινε μια στην Car Center.Μετά απο τοποθέτηση συναγερμού και κάμερας οπισθοπορείας στην αντιπροσωπεία έφυγα με τριγμούς στις κολώνες και με σπασμένη κόπιτσα στην πόρτα του πορτμπαγκαζ.Για να βγάλω άκρη έτρεχα στον Θεοχαράκη κ τους έπρηξα τουλάχιστον να μου φτιάξουν την πόρτα του πορτμπαγκαζ.
-
1200 ευρω μου κάνανε στο 1.5 st-line για να βγάλω πινακίδες μες στον Μάρτιο.Πήγαινε μια στην Car Center.Μετά απο τοποθέτηση συναγερμού και κάμερας οπισθοπορείας στην αντιπροσωπεία έφυγα με τριγμούς στις κολώνες και με σπασμένη κόπιτσα στην πόρτα του πορτμπαγκαζ.Για να βγάλω άκρη έτρεχα στον Θεοχαράκη κ τους έπρηξα τουλάχιστον να μου φτιάξουν την πόρτα του πορτμπαγκαζ.Πόσο σου βγήκε το st line τελική τιμή με τον 1.5?Με αυτά που μου λες μάλλον θα τον ακυρώσω τον συναγερμό και θα κάθομαι εγώ σκοπιά. Πάντως ήθελα τo titanium λόγω κλιματισμού αλλά και η business είναι πολύ πλούσια έκδοση οπότε συμβιβάστηκα. Πιστεύεις ότι μπορούσα να το πάρω σε καλύτερη τιμή?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω 21500 .Ακύρωσε τον συναγερμό και ζήτα του έξτρα έκπτωση.150 ευρώ λογικά θα στην κάνει! Απλα ο κλιματισμός είναι άλλο επίπεδο.
Ford Focus MK4