Διάβασα ΟΛΟ το thread και χρησιμοποιώ AVIN Diesel Best Action για το αυτοκίνητο (Opel).
Δεν έχω καταλάβει όμως πιο REDEX πρέπει να βάλω στο αυτοκίνητο.
Στο σκρουτζ έχει πολλά: https://www.skroutz.gr/c/1884/Prostheti ... er_dir=asc , αλλά μόνο ένα κατάστημα!
Στο Σκλαβενίτη που ανεφέρεστε στο thread, πήγα και δεν ήξεραν τίποτα οι υπάλληλοι. Μιλάμε για το σουπερμάρκετ ή για κάποιο άλλο κατάστημα ?
Από που το αγοράζω, βενζινάδικο ?
Σε άλλο forum διαβάζω σχετικά:
Redex DIESEL TREATMENT - ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.
Προλαβαίνει το βρώμισμα των μπεκ και διατηρεί την τέλεια απόδοση του κινητήρα.
Βελτιώνει την ποιότητα ανάφλεξης αποτρέποντας κάθε πρόκαυση του πετρελαίου.
Μειώνει την εκπομπή καπνού και καθαρίζει τα εκπεμπόμενα καυσαέρια.
Μειώνει τη δημιουργία αφρού. Καταπολεμά τη διάβρωση του συστήματος τροφοδοσίας και τον διατηρεί σε καθαρή κατάσταση. Βελτιώνει τη λίπανση και επιτυγχάνει προστασία κατά της φθοράς της τρόμπας καυσίμου. Προστατεύει από το πάγωμα του πετρελαίου και βοηθά στο κρύο ξεκίνημα.
Redex DIESEL FUEL SYSTEM - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΕΚ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Καθαρίζει γρήγορα και δραστικά τα μπλοκαρισμένα μπεκ,μειώνει τους βλαβερούς ρύπους και το θόρυβο του κινητήρα.
Προσφέρει οικονομία καυσίμου και προστατεύει με αντιδιαβρωτικό πρόσθετο.
Επιμηκύνει τη ζωή της τρόμπας καυσίμου.
Περιέχει βελτιωτικό βαθμό κετανίου για να ενισχύει την απόδοση ανάφλεξης.
θα αφήνεις το ντεποζιτο να αδειάσει σχεδόν τελειως 30-40 range και ας λεει δυο δόσεων θα το κάνεις 1
θα φουλάρεις και θα το πηγαίνεις ψιλο τσιτα ειδικα 2α 3η και 4η....
καθε 10.000χλμ περίπου το redex....
Εγώ το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ κυρίως Αθήνα, εντός πόλης, λίγα χιλιόμετρα δηλαδή.
Θέλω να βάλω ότι καλύτερο REDEX χρειάζεται για να το προστατέψω, αλλά όπως έγραψα στην αρχή, έχω μπλεχτεί