-
-
Εδώ φταίει ο Κούλης . Επρεπε να ανεβάσει το θέμα των συλλήψεων και των δηλώσεων Γεροβασίλη στο ψηλότερο επίπεδο και στην Βουλή και στα Δικαστήρια .
Αλλά βγάζει φωτό με κάτι σεφ ... Πόσο λίγος ρε γμτ . Αν ήταν κάποιος λίγο πιο ισχυρός θα πέρναγε το 50 % στις εκλογές .
Να συμπληρώσω τα περί 'ατού στην οικονομία', τα περί Πρεσπών...
Αλλά μήπως και ο ίδιος τα ίδια (περίπου) δεν θα έκανε ; Απλά θα είχε καεί η Θεσσαλονίκη.
Τώρα γιατί δεν με πείθει ότι θα έκανε κάτι διαφορετικό...
Όποιος και να βγεί, χαμένοι θα βγούμε. Γιατί οι κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας είναι ειδικού σκοπού. Και σε αυτόν, καλά τα πάνε. -
Πάντως κανείς δεν υπόσχεται κίνητρα για την αγορά αυτοκινήτου.Πριν το 2106 ισχυε η απόσυρση και υπήρχε φόρος πολυτελείας ανάλογα τα κυβικά.
-
Καλύτερα να υπάρχει επιλογή τι σε συμφέρει ,αν ενδιαφέρεσαι για νέο ή να κρατήσεις παλιο αμάξι ,γιατι για όλα πληρώνεις εφορία .Υπάρχουν και σενάρια να βάλουν φόρο στα παλιά αμάξια ότι ρυπαίνουν ,περιορισμούς κυκλοφορίας και τέλος ακινησίας αν καταθέσεις πινακίδες .
-
Σόρυ αλλά δεν κατάλαβα.
Δηλαδή κάποιος θα αποφασίσει τι θα ψηφίσει με βάση τα κίνητρα που θα του υποσχεθεί ένα κόμμα για αγορά αυτοκινήτου; -
Σε forum αυτοκινήτου είμαστε.Εκτός τα κριτήρια καθενός ,κάθε κόμμα όπως λέει για διάφορα άλλα που δεν ενδιαφέρουν άλλους, πρέπει να λέει και για την φορολογική πολιτική του στον τομέα αυτό.Οσο γίνεται κανείς να προγραμματίζει τα έξοδα του .Οχι πως τηρούνται βέβαια τα προεκλογικά ,αλλά θα λες το άλλον ψεύτη επίσης.Πολλοί στο παρελθόν την έχουν πατήσει με λάθος αγορές στον κλάδο αυτό.Τώρα σε όποιον περισσεύουν χρήματα για έξοδα σε αμάξι ,μπορεί να ασχολείται με υπόλοιπα θέματα πολιτικής που τον ενδιαφέρουν.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
ναι.τι δεν καταλαβαίνεις???Αναρωτιέμαι γιατί γεννήθηκα σε αυτή τη βρωμοχώρα...
Ολόκληρος πλανήτης εδώ βρήκα να γεννηθώ;
Δεν μπορούσα να γεννηθώ στην Γη του Πυρός, κάπου σε ένα ακρωτήρι και να μένω σε ένα φάρο;Απάντηση: ΟΧΙ!!! Εδώ!!!! Τιμωρία!!!! Στο Σοβιέτ Ελλαδιστάν!!!!! Το κέρατό μου!!!!!!...
-
Ας κάνουμε λίγο αυτοκριτική και θα καταλάβουμε.
-
Σίγουρα η κατάσταση στην χώρα είναι άσχημη τα τελευταία χρόνια, αλλά ένα reality check θα μας δείξει ότι δεν πεθαίνουμε από την πείνα όπως στην Υποσαχάρια Αφρική, ούτε βρέχει βόμβες όπως σε πολλές εμπόλεμες περιοχές. Τι να πούνε κι αυτοί δηλαδή για την τύχη τους που γεννήθηκαν εκεί...
-
Δια είμαι τώρα πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία. Αρχιζει η παρέλαση του καρναβαλιού και η φιλαρμονική του Δήμου ξεκινά με bella ciao...
Σταϊκούααααα, αντιπολίτευση μέχρι να πεις την γουαβιέγα γραβιέρα
-
https://el.wikipedia.org/wiki/Bella_ciao
Απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που αντιτίθενται σε αυτά τα ιδανικά και ιδεώδη...
-
Όσο υπάρχουν εύπιστοι άνθρωποι που πιστεύουν σε ιδανικά αναζητώντας αρχηγούς να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις δικές τους ελπίδες, θα υπάρχουν εξυπνότεροι που θα τους εκμεταλλεύονται κλείνοντας τους στα εκάστοτε δικά τους - μαντριά - κοιτώντας τους αφ΄υψηλού εισπράττωντας τον κόπο τους εξαργυρώνοντας τις ελπίδες τους.
Όσοι υπάρχουν άνθρωποι στη γή το παραμύθι αυτό θα είναι το ζητούμενο, η ανάγκη του ανθρώπου να πιστέψει κάπου αποθέτωντας τις ελπίδες του για σωτηρία ψυχής ή για καλύτερο αύριο σε κάποιους που ξεχώρισαν από τον σωρό είτε από τύχη είται από πονηριά, δημιούργησε την - βιομηχανία - πίστης, κομμάτων, κλπ μορφής εξουσίας ανεβάζοντας στο επάνω ράφι όσους θεωρούσε ιδανικούς, εξυπνότερους και κατάλληλους για την πραγμάτωση των ονείρων του, το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι ενώ κοροϊδεύονται καθημερινά από αυτούς που επέλεξαν για ηγέτες και βλέπουν τους κόπους και τα όνειρα τους πεταμένα στη λάσπη εξακολουθούν να τους πιστεύουν και να τους υποστηρίζουν όχι μόνο γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά γιατί μέσα σε αυτόν τον όχλο των ανθρώπων γενικότερα βρίσκονται και κάποιο λίγο εξυπνότεροι και περισσότερο αδίστακτοι που κολλάνε δίπλα στους αρχηγούς τους για να αρπάξουν και αυτοί ένα κόκκαλο από την εξουσία και τον κόπο των πολλών.
Έτσι φτάσαμε εδώ, στο μη περαιτέρω με ηγέτη το χρήμα που το δημιούργησαν αυτοί που μπόρεσαν να το μαζέψουν πρίν ξυπνήσει το κοπάδι και τους πάρει παραμάζωμα, έφτιαξαν και μηχανισμούς ελέγχου του κοπαδιού στήνοντας βιομηχανία αληθοφανών ψεμάτων και οι πολλοί πλέον κοιτάνε τη ζωή από την κλειδαρότρυπα και βλέπουν τους έξυπνους με τις μεγάλες κοιλιές να πίνουν στην υγεία των κορόϊδων απανταχού.
-
Δεν αντιτίθεμαι. Εκτός αν τόσο σου κόβει και λες ό,τι λες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σίγουρα η κατάσταση στην χώρα είναι άσχημη τα τελευταία χρόνια, αλλά ένα reality check θα μας δείξει ότι δεν πεθαίνουμε από την πείνα όπως στην Υποσαχάρια Αφρική, ούτε βρέχει βόμβες όπως σε πολλές εμπόλεμες περιοχές. Τι να πούνε κι αυτοί δηλαδή για την τύχη τους που γεννήθηκαν εκεί...Στη χώρα που ζούμε η κατάσταση δεν είναι άσχημη για μεγάλο πλήθος πολιτών. Πολλοί δουλεύουν, έχουν ζωή, έχουν προσωπική ζωή, κάνουν εκδρομές, πάνε στα καρναβάλια, χοροπηδάνε, πάνε για μπριζόλες, πάνε για ούζα, κυνηγάνε γκομενάκια, τέλος πάντων η ζωή τους κυλά **ΚΑΙ **με ευχάριστες στιγμές.
Δεν είναι όμως όλοι έτσι. Δεν είναι όλοι στα κλαρίνα, στις πλατείες, στα σουβλάκια και στα καρναβάλια.
Θα έπρεπε όλοι οι άνθρωποι στη χώρα να έχουν την δυνατότητα για μερικές ευχάριστες στιγμές στη ζωή τους, δικαίωμα στην εργασία, δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή επιβίωση, δικαίωμα να πάνε 10 μέρες διακοπές το χρόνο.
Η ανισότητα, η αδικία, ο κοινωνικός ρατσισμός, ζει και βασιλεύει και για αυτό φροντίζει και η εκάστοτε εξουσία.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σίγουρα η κατάσταση στην χώρα είναι άσχημη τα τελευταία χρόνια, αλλά ένα reality check θα μας δείξει ότι δεν πεθαίνουμε από την πείνα όπως στην Υποσαχάρια Αφρική, ούτε βρέχει βόμβες όπως σε πολλές εμπόλεμες περιοχές. Τι να πούνε κι αυτοί δηλαδή για την τύχη τους που γεννήθηκαν εκεί...
Στη χώρα που ζούμε η κατάσταση δεν είναι άσχημη για μεγάλο πλήθος πολιτών. Πολλοί δουλεύουν, έχουν ζωή, έχουν προσωπική ζωή, κάνουν εκδρομές, πάνε στα καρναβάλια, χοροπηδάνε, πάνε για μπριζόλες, πάνε για ούζα, κυνηγάνε γκομενάκια, τέλος πάντων η ζωή τους κυλά **ΚΑΙ **με ευχάριστες στιγμές.
Δεν είναι όμως όλοι έτσι. Δεν είναι όλοι στα κλαρίνα, στις πλατείες, στα σουβλάκια και στα καρναβάλια.
Θα έπρεπε όλοι οι άνθρωποι στη χώρα να έχουν την δυνατότητα για μερικές ευχάριστες στιγμές στη ζωή τους, δικαίωμα στην εργασία, δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή επιβίωση, δικαίωμα να πάνε 10 μέρες διακοπές το χρόνο.
Η ανισότητα, η αδικία, ο κοινωνικός ρατσισμός, ζει και βασιλεύει και για αυτό φροντίζει και η εκάστοτε εξουσία.
Δεν έχεις καθόλου άδικο σε όσα λες. Όμως αυτό είναι διαφορετικό από αυτά που είπες πριν. Επίσης, η αλγεινή κατάσταση που περιέγραψες είναι ίδιον και χαρακτηριστικό όλων των Καπιταλιστικών κοινωνιών. Έτσι δουλεύει το σύστημα αυτό και για αυτό εγώ είμαι πολέμιος του.
-
Πολλά αινίγματα χρησιμοποιείς.
-
Όμως αυτό είναι διαφορετικό από αυτά που είπες πριν.
Λογικό να υπάρχει διαφορετικότητα.
Η μία άποψη αφορά την προσωπική μου υπόσταση και επιβίωση.
Η άλλη άποψη αφορά το ευρύτερο περιβάλλον στην περιοχή του πλανήτη που ζω.Θα ήταν παρανοϊκό να υποκρίνομαι τον ευτυχισμένο ή να το παίζω χαρούμενος επειδή κάποιος άλλος ή κάποιοι άλλοι τα περνούν όμορφα.
-
@Storm: Πάντως κι εγώ κι εσύ έχουμε να φάμε, έχουμε σπίτι και internet (για να μπορούμε να μιλάμε στο forum) και έχουμε και αυτοκίνητα. Άρα νομίζω ότι δεν είναι εντελώς τραγικά τα πράγματα. Ούτε εγώ είμαι χαρούμενος, έκλεισα την επιχείρηση μου τον Δεκέμβριο - άρα είμαι άνεργος πια - , η κοπέλα μου υπηρετεί περίπου 1000 χλμ μακριά και γενικά δεν ζω και την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Αλλά δεν ζω στο Ιράκ και δεν σκάνε βόμβες κάθε πρωί...
@pgs: Αν αυτό το θεώρησες βρισιά...
Βλέπεις πως απευθύνομαι στον Storm και πως σε σένα. Μάντεψε τον λόγο. Για να μην σε δυσκολέψω, επειδή ο Storm είναι κύριος όταν συνομιλεί, ενώ εσύ κάνεις τρολλαρίστικες ερωτήσεις και μετά κλαίγεσαι σαν γατάκι αν σου απαντήσει κάποιος αντίστοιχα. -
@Storm: Πάντως κι εγώ κι εσύ έχουμε να φάμε, έχουμε σπίτι και internet (για να μπορούμε να μιλάμε στο forum) και έχουμε και αυτοκίνητα. Άρα νομίζω ότι δεν είναι εντελώς τραγικά τα πράγματα. Ούτε εγώ είμαι χαρούμενος, έκλεισα την επιχείρηση μου τον Δεκέμβριο - άρα είμαι άνεργος πια - , η κοπέλα μου υπηρετεί περίπου 1000 χλμ μακριά και γενικά δεν ζω και την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Αλλά δεν ζω στο Ιράκ και δεν σκάνε βόμβες κάθε πρωί...Είδες καμιά αλλαγή προς το καλύτερο με την πρώτη φορά αριστερά σε σχέση με πιο πριν που κυβερνούσε η δεξιά?
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
@Storm: Πάντως κι εγώ κι εσύ έχουμε να φάμε, έχουμε σπίτι και internet (για να μπορούμε να μιλάμε στο forum) και έχουμε και αυτοκίνητα. Άρα νομίζω ότι δεν είναι εντελώς τραγικά τα πράγματα. Ούτε εγώ είμαι χαρούμενος, έκλεισα την επιχείρηση μου τον Δεκέμβριο - άρα είμαι άνεργος πια - , η κοπέλα μου υπηρετεί περίπου 1000 χλμ μακριά και γενικά δεν ζω και την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Αλλά δεν ζω στο Ιράκ και δεν σκάνε βόμβες κάθε πρωί...
Είδες καμιά αλλαγή προς το καλύτερο με την πρώτη φορά αριστερά σε σχέση με πιο πριν που κυβερνούσε η δεξιά?
Ναι, είδα. Έπεσε αρκετά η φορολογία μου, από το 26% στο 22% και επίσης οι εισφορές του ΕΦΚΑ. Αλλά δεν έφτανε αυτό για να κρατήσω την επιχείρησή μου...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ