-
μετά από test drive το αυτοκινητο που οδήγησα είχε ηλιοροφη, το ύψος μου είναι 1.90 και ελάχιστα έβρισκε το κεφάλι μου,έκατσα και στην πίσω θέση (αν θυμάμαι καλά με τραβηγμένη μπροστά την θέση) και δεν χωρούσα στα πόδια, κατά τα άλλα εντυπωσιαστηκα, η ανάρτηση όντως κάνει δουλειά, ηχομόνωση καλή ακουγόταν λίγο ο πετρελοιοκινητηρας , το κουστούμι δεν θα το έλεγα φτηνό, η sain έκδοση με λίγα εξτρά 36500
-
Καλησπέρα τι οδηγησες το diesel? Κιβωτιο?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
diesel χειροκίνητο και όσα έρχονται άμεσα τα περισσότερα είναι με αυτό το κιβώτιο, μόνο 4 με τον 1,6 έρχονται με το αυτόματο
-
Σάιν έκδοση με λίγα εξτρα στον μη πρίμιουμ ανταγωνισμό δεν υπάρχει και στον πρίμιουμ κάνει 60000+......
-
τι εννοείς?
-
Εννοώ ότι η σάιν έχει τα πάντα όλα και με τα εξτρά που έχει , δεν έχει ανταγωνισμό στην αγορά σε αυτά τα λεφτά . Γιατί έχει τα προχωρημένα συστήματα ασφάλειας , τα λεντ και όλα τα υπόλοιπα , με δέρματα , ηλεκτρικά καθίσματα κλπ .
Αν τα βάλεις αυτά σε Χ1 και Κιού 3 φτάνεις χαλαρά τα 60000 .
-
Για τον ντόρο που κάνουμε σχετικά με τον χώρο για τους πίσω.
Να βάλω λίγο τα πράγματα σε ταξί για μένα τουλάχιστον. Το να κάτσει σε ένα αμάξι ένας επιβάτης 1.90μ πίσω από οδηγό 1.90 σημαίνει ότι στο αμάξι υπάρχουν 3 Χ 1.90 μ μαζί ταυτόχρονα! Γιατί διαφορετικά ο πίσω ψηλός γίνεται συνοδηγός. Ε 3Χ 1.90μ μόνο ένας ψηλός μπαμπάς με δύο ψηλούς γιους στην εφηβεία παίζει.Το σπάσιμο για μένα είναι η κακη διαχείριση του χώρου. Είναι απαράδεκτο ένα αμάξι στο άνω άκρο της κατηγορίας c να έχει ίδιο χώρο για τα πόδια πίσω με ένα αμάξι στην βάση της κατηγορίας c ! Κάτι έχουν κάνει λάθος! Είναι ο χώρος αποσκευών; Είναι τα μεγάλα μπροστά καθίσματα; Είναι το μακρύ τούνελ της κονσόλας; δεν ξέρω . Ίσως όλα αυτά μαζί. Πάντως έχουν χαθεί 5-6 εκ ζωτικού χώρου που αν υπήρχαν θα είχε άλλο αέρα το αμάξι.
Και το ds7 στην ίδια πλατφόρμα χτίστηκε αλλά κάθεσαι πίσω λες και είσαι σε λιμουζίνα. Στο 5αιρκρος ο ψηλός βλάσφημα...Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εννοώ ότι η σάιν έχει τα πάντα όλα και με τα εξτρά που έχει , δεν έχει ανταγωνισμό στην αγορά σε αυτά τα λεφτά . Γιατί έχει τα προχωρημένα συστήματα ασφάλειας , τα λεντ και όλα τα υπόλοιπα , με δέρματα , ηλεκτρικά καθίσματα κλπ .Αν τα βάλεις αυτά σε Χ1 και Κιού 3 φτάνεις χαλαρά τα 60000 .
Εγώ το σαιν που οδηγησα το αυτόματο είχε ολον τον κατάλογο των έξτρα επάνω του έφτανε τα 43000 μου είπαν και το αμάξι μέσα ήταν απίστευτο από εξοπλισμό!
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
με την οροφή δεν είχες πρόβλημα?εγώ έβρισκα.....
-
Σαν οδηγός ολα καλά πίσω που έκατσα έβρισκα πολυ. Αλλα είπαμε συνήθως τον +1.90μ όταν δεν είναι οδηγός τον βάζεις συνοδηγό και ξενιαζεις!
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως το ότι κάθεστε μπροστά οι ίδιοι άνω του 1,90 και μπορείτε να κάτσετε και πίσω σας άνετα , εγώ το βλέπω πολύ δύσκολο . Δεν μπορώ να το κάνω αυτό στην δική μου 5άρα , αλλά και στην πρίμιουμ 5άρα και στην Ε . Τελικά μπορεί στα δικά μας ύψη επειδή τα πράγματα είναι οριακά να παίζει μεγάλο ρόλο η αναλογία κορμού ποδιών . Κάποιοι μπορεί να θέλουν περισσότερο χώρο για τα πόδια , κάποιοι να θέλουν περισσότερο εσωτερικό ύψος .
-
oχι ανετα δεν καθομαστε πισω , εγω προσωπικα μπηκα με ζορι και για να βγω βλαστημησα. Για να καθομουν ανετα πισω θα έπρεπε το καθισμα του οδηγου να ειχε τερμα μπροστα...
ξερει κανεις η be chic business του ds7 που υπολείπεται της φιλ? -
εγώ αν καταλήξω σε αυτό και να ήθελα την ηλιόρορφη υποχρεωτικά θα πάω δίχως αυτήν για να κερδίσω 3 εκατοστά ύψος,το πίσω δεν με νοιάζει τόσο πολύ γιατί θα κάθονται μικρά παιδιά
-
Παιδιά αν ακούσετε για κάνα καλό προωθητικό στο 1500 αρι σφυριξτε.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενα ακομα video review, οπου δυστυχως δεν αναφερεται το υψος του δοκιμαστη. Μου εκανε εντυπωση παντως που ανεφερε οτι ειναι πιο ευρυχωρο για τους πισω επιβατες σε σχεση με το Ateca. Εψαξα το review του Ateca απο τον ιδιο και φαινεται οντως να εχει το c5 aircross λιγο περισσοτερο χωρο απο το ateca. Επισης, χαρακτηριζει υποτονικο τον 1.2 βενζινοκινητηρα και προτεινει τον 1.5 ντηζελ λογω της περισσοτερης ροπης.
-
Αυτον τον κόβω 1.78 με 1.80 . Όταν κάθεται πίσω έχει πάνω από 10εκ αέρα που σημαίνει ότι έχει τραβήξει το κάθισμα μπροστά για να δώσει αέρα άνεσης. Όποιος πάει σε έκθεση και είναι πάνω από 1.80 ας μπει πρωτα στο Σιτροέν και μετά στο ds για να καταλάβει για τι διαφορά μιλάμε. Και πρόκειται για ίδια μεταξόνια. Φυσικά το Σιτροέν κερδίζει σε καμία 30αρια λτ παραπάνω χώρο αποσκευών αλλά είπαμε ενας σάκος 30 λτ βολεύεται μες την καμπίνα δύο υψηλοσωμοι πίσω πως;
-
Και εγώ πιο πολύ εμπιστεύομαι τον Thomas του autogefuehl.
-
Εμένα γιατί μου φαίνεται πως έχει τραβήξει πιο μπροστά το κάθισμα του οδηγού για να μπορέσει να καθίσει πίσω?
-
Ε ναι το έγραψα πιο πάνω έχει φέρει το καθισμα αισθητά μπροστά για να έχει τοσο χώρο...
-
Το θέμα των χώρων είναι κάτι που τελικά είναι πολύ προσωπικό , αφού οι ανάγκες αλλάζουν . Το κοινό που απευθύνεται το αιρκρός είναι το πολυμορφικό κοινό που πλέον θέλει σουβ , αυτούς που έχουν μικρά παιδιά μέχρι εφήβους .
Τώρα αν είσαι ψηλός με ψηλή γυναίκαι και ψηλά παιδιά , ή πάτε παρέα ψηλά άτομα , είναι ένα γενικότερο θέμα σε ότι αμάξι και αν ψαχτείς από τα συνήθη .
Το καλό αυτού του αυτοκινήτου είναι ο εξοπλισμός , όπου πιστεύω ότι τσακίζει τον ανταγωνισμό . Το κοινό που θα αγοράσει θα είναι αυτοί που θα πάρουν τους μικρούς κινητήρες με τις 2 χαμηλές εκδόσεις , που καλύπτουν πολλά πράγματα και ιδιαίτερα η ψηφιακή οθόνη στην βασική έκδοση των περισσότερων κινητήρων καθώς και τα πολλά συστήματα ασφάλειας .
Αν περάσουμε τα 30000 , τότε παίζουν πολλά αμάξια και εκεί μπορεί η επιλογή εξοπλισμός να μην είναι τόσο καθοριστική . Με το αδελφό 7 δεν συναντιέται πουθενά αφού διαφορές των 5000 € και πάνω είναι σημαντικές .
CITROEN C5 AIRCROSS 2018