-
Ναι φιλε μου το καταλαβα.Θα τους ξαναρωτησω για τις τιμες στα extra.Καλα που με ειπες τα ποσα.
-
Τι είπαμε ότι κάνει το full Link στην 6.5 ιντσών οθόνη του Αρονα; ;
-
Προσφέρει τη δυνατότητα για Android Auto/Apple carplay/Mirrorlink. Στην ουσία το 99% της χρήσης του θα είναι για μετάδοση google maps στην οθόνη του αυτοκινήτου.
-
Λογικά συνδέει το κινητό με την οθόνη του αυτοκινήτου!
Όπως είπε και ο stefan 147 μεταφέρει τους χάρτες του κινητού στην 6,5' οθόνη και μας βοηθά να βρίσκουμε πρατήρια φυσικού αερίου κοντά μας!! -
βασικα κανει τη συσκευη απο σιντιερα με εικονακια κατι χρησιμο.
στο ιμπιθα του γιου με την εξτρα οθονη περιμενα ενα μηνα να το φερουν (οχι οτι εφεραν κατι, ενα κωδικο βαλανε), το ειχα πληρωσει ομως αν θυμαμαι καλα 170.
τσιπιες, βαλτο και χρεωσε το, μη τα ζητας μετα. -
Καλησπερα σε ολους,
Στις 20 Νοεμβριου παραγγειλα το Seat Arona Tgi στην εκδοση Style, με το βασικο εξοπλισμο που διεθετε.
Λογο κινητηρα ηταν ειδικη παραγγελια και μου ειπαν οτι το αυτοκινητο θα το εχω το Μαρτιο, συμφωνησαμε εδωσα προκαταβολη και περιμενα.
Στις 17 Ιανουαριου για δικος μου λογους θελησα να ζητησω να προσθεσουμε καποια extra.
Και καπου εδω ξεκινουν τα περιεργα!!
Παω απο την αντιπρωσοπεια μιλαω με τον πωλητη και για καποιο λογο προσπαθουσε να με πεισει να μην τα βαλω για διαφορους λογους του τυπου 'γιατι να δωσεις παραπανω χρηματα', 'δεν ξερω αν γινεται να το κανουμε' κτλ.
Εγω ειμουν αποφασισμενος και καταληξαμε να μιλησει με τον εμπορικο να δει αν γινεται και αν 'ναι' ολα καλα.
(Ακομα και τωρα με τρωει γιατι ενας πωλητης να μην θελει να παρει παραπανω λεφτα;;;)
Οντως την επομενη εργασιμη με καλεσε και μου ειπε 'οκ μπορουμε ΑΛΛΑ θα καθυστερησει παραπανω η παραλαβη απο Μαρτιο παμε Ιουνιο γιατι μπαινεις σε αλλη σειρα στο Εργοστασιο λογο των παραπανω Extra!!!!!'
Εμενα αυτο μου ακουστηκε λιγο περιεργο γιατι μου ειχαν πει οτι αν δεν εχει μπει στην εβδομαδα παραγωγης μπορεις να κανεις αλλαγες μεχρι και στο χρωμα.
To αποδεχτηκα προκειμενου να εχω το αυτοκινητο οπως θελω.
Σημερα λοιπον κοιταζω το site της SEAT και βλεπω οτι ο εξοπλισμος της εκδοσης Style αλλαξε και τα πισω φωτα led απο βασικος εγιναν προαιρετικος καθως και η τιμη απο 16,700>16,905 .
Σκεπτομενος οτι δεν με επηρεαζει εμενα, 1ον γιατι αν ειχε αλλαξει η τιμη θα με ενημερωναν και 2ον η παραγγελια ειχε γινει πολυ πριν, ακομα και η τροποποιητικη.
ΟΜΩΣ κατι με ετρωγε και λεω να καλεσω για καλω και για κακο να μαθω.
Και μου λενε το εξης 'Ναι δυστηχως παρολο που εχει γινει η παραγγελια εχει αλλαξει η γραμμη παραγωγης για την εκδοση και δεν θα εχει πισω φωτα led '.
Χωρις να μου αναφερουν κατι για την τιμη!!Και εδω θα ηθελα την βοηθεια σας για το τι ισχυει;;;;
Πως ειναι δυνατον κατι τετοιο οταν εχει γινει ηδη παραγγελια τοσους μηνες πριν ή εστω ενα μηνα πριν που εγινε τροποιητικη!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Αυτό με τα πίσω φώτα led ίσχυε και πριν τον Νοέμβρη όπως και η αλλαγή σε 6.5αρα και το cruise control.
Στο site είχαν αργήσει να ανεβάσουν τον καινούριο κατάλογο . Τον παλιό κατάλογο σου έδωσαν όταν έκανες την παραγγελία? Γενικά αν δεν έχεις κάπως γραπτώς ότι το έχεις παραγγείλει με συγκεκριμένο εξοπλισμό δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Sent from my SM-N920C using Tapatalk
-
οχι μεχρι 12 /2 /19 ηταν standard φιλε μου!!
Και ειμαι σιγουρος για αυτο διοτι δεν υπαρχει σαν εξτρα ουτε στον configurator, οπως υπαρχει τωρα. -
Έτσι είναι..τα πίσω φώτα λεντ τα έβγαλαν και από ότι κατάλαβα έβαλε η ελληνική αντιπροσωπία το Cruise control αντί για τα πίσω φώτα λεντ.
11 Οκτωβρίου το παραγγειλα και ο το γνωριζε ο πωλητής μου.Φίλε μου..όλοι οι πωλητές δεν είναι ίδιοι...
Αρονα το Μάρτιο δε θα δει κανείς. Αφού η παραγωγή θα ξεκινήσει μάλλον τον Απρίλιο.
Όντως μπορείς να αλλάξεις τη παραγγελία σου..αφού δεν ξεκίνησε η παραγωγή.Για το George65..σε ποια χώρα βλέπεις ότι η έκδοση Style έχει διχρωμια και 8αρα οθόνη.
Στην Ιταλία δε βλέπω κάτι τέτοιο. 20800 με χρώμα χωρίς χρέωση -
Εγώ πάντως που είχα πάρει προσφορά τον Οκτώβριο και είχα ζητήσει να μου στείλουν με mail τον τελευταίο κατάλογο με τον εξοπλισμό, μου είχαν στείλει την έκδοση με την 6.5αρα και χωρίς τα πίσω λεντ. Το mail το έλαβα 16 Οκτώβρη. Ο κατάλογος μαλιστα γραφει οτι βγηκε 11/9/2018...
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
-
Φιλε gchris701 δικο μου λαθος! Μαλλον μπευρδευτηκα επειδη δεν το εδινε σαν εξτρα στο config και τωρα το δινει!
-
και κατι ακομα. Μηπως ξερει καποιος αν το XDS ειναι στανταρ σε ολες τι εκδοσεις?
Στο διεθνες site το εχει σε ολες τις εκδοσεις https://www.seat.com/carworlds/arona/sp ... style.html υποκατηγορια 'chassis'
Ενω ελλαδα ελεγαν μονο στις εκδοσεις απο εκατο αλογα και επανω! Επειδη αυτα ειχαν και πισω δισκοφρενα.
Ξερουμε κατι? -
Ποιος το ειπε αυτο για τα πισω δισκοφρενα, στην αντιπροσωπεια;
Το xds ειναι ενα λογισμικο το οποιο χρησιμοποιει τους αισθητηρες του esp και μελετωντας την ταχυτητα και την γωνια του τιμονιου ενεργοποιει πολυ απαλα το φρενο μονο του εσωτερικου τροχου κινησης.
Ετσι προσομοιαζει με τη λειτουργια ενος μπλοκε διαφορικου τραβοντας την μουρη προς το εσωτερικο της στροφης, μειωνοντας την λεγομενη υποστροφη.
-
Παραγγελία Οκτώβριο.Ενημερώθηκα για παραλαβή το Μαιο και ειμαι και απο τους πρώτους.Τελοσπάντων κοντός ψαλμός για όλους.Με τα service τι γίνεται ρε παιδιά.Ξέρει κανείς σε τι τιμές θα παίζουν;;
-
Φιλε Lap ναι αντιπροσωπεια! Μου ειπαν ακριβως οτι το εχουν μονο η εκδοσεις ανω τον 100 ιππων που εχουν πισω δισκοφρενα! Αρα ισχυει οτι λεει το διεθνες site το εχουν ολα>?
-
Εχει να κανει με τα μπροστα φρενα, αδιαφορο τα πισω.
Συνεπως δεν εχει σχεση τι εχεις πισω.Αρα καποιος πωλητης ουτε καν καταλαβαινει τι ειναι το συστημα αυτο, ειτε εχει λαθος ενημερωση.
Βεβαια, κρατω και μικρο καλαθι οχι για την λειτουργια του συστηματος που ειναι οτι περιεγραψα, αλλα σε πιθανη μειωση της εργοστασιακης αξιας του για μειωση της τελικης τιμης αππ την εδω αντιπρποσωπεια.
Δηλαδη μονο εδω να το παρηγγειλαν χωρις το λογισμικο αυτο.Πανε ρωτα τον ξανα και πες του τι κανει το συστημα. Δεν εχει καποια σχεση με τον πισω αξονα.
Αν ομως το γνωριζει τοτε ρωτα τον για το εργοστασιακο κοστος. -
Ευχαριστω πολυ! για την ενημερωση.
-
Δείτε φωτογραφίες σε αυτό το λινκ...γινετε παρουσίαση του Αρονα στην Γερμανία σε έκθεση..
https://mobile.twitter.com/hashtag/Lieb ... er-club%2F
-
Στην Ιταλία είδη έχουν πάει τα πρώτα Αρονα tgi για test drive..ειναι ο δεύτερος Ιταλός που γράφει καλά λόγια για το τραβηγμα. Αυτός το δοκίμασε και σε ανηφόρα..που υπήρχε πρόβλημα στα 5ταχυτα πόλο και ιμπιζα... και τραβάει πολύ καλά το 6ταχυτο Αρονα tgi..
Buongiorno!
Stamattina abbiamo guidano la Arona tgi style col nuovo cambio6 marce... in salita sotto i 2000 giri è inchiodato ma con l accorciamento delle marce il problema che c era su polo e ibiza è risolto! Il baule non è male e ha la soglia di carico alta. Certo che forse è leggermente fuori prezzo, ce la darebbero per 20.400 euro.Ho notato soltanto forse il 3 cilindri che fa un po'più rumore della versione a 5 marce ma basta solo cambiare più spesso
-
Ωραία νέα!!!!
Και εδώ όσο αφορά τα πρατήρια το θέμα με το πρατήριο στα Ιωάννινα φαίνεται ότι ξεκόλλησε.
https://www.epiruspost.gr/reportaz/koin ... koy-aeriou
http://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmo ... oy-aerioy/
Seat Arona 2017