-
Έχει παρατηρήσει κανείς σε χαμηλές θερμοκρασίες με πολύ υγρασία να θαμπώνουν λίγο τα μπροστά φανάρια ψηλά ψηλά όχι χαμηλά στις λάμπες!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Συνήθως το πατάτηρω αφού φτάσω στο προορισμό μ και κλείσουν τα φώτα !! Δεν ξέρω αν προκαλείται απ το ότι είναι ζεστά τα φανάρια απ τα λεντ και τις λάμπες και γίνεται το θάμπωμα από την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας απ το ζεστό στο κρύο!!!δεν έχει τύχει να δω αν υπάρχει το θάμπωμα μετά από αρκετές ώρες στο κρύο γτ το βάζω σε κλεοστο γκαράζ που όσο να ναι κόβει κάπως το κρύο απ το να ναι έξω παρκαρισμένο!!!
-
Και στο παλιό συμβαίνει αυτό. Σπάνια μεν αλλά και στο δικό μου έχει τύχει να το δω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρατήρησα ότι αφού το είχα αφήσει αρκετή ώρα στο κρύο μετά είχε φύγει το θάμπωμα !! Όποτε μάλλον προκαλείται επειδή είναι ζεστό το φανάρι όσο κινείται το αυτοκίνητο τη νύχτα και μόλις σβήσει με την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας δημιουργείται το θάμπωμα !! Και μετά όσο περνάει η ώρα ξευαμπωνεο μόνο τ !!
-
Καλησπερα σε ολους!
Ειμαι απο θεσσαλονικη και εδω και 11 μηνες εχω στη κατοχη μου το st line ,120hp TD με 18.000 χιλιομετρα,κανενα προβλημα ολα απο οσα εχουν αναφερθει παραπανω ( η τουλαχιστον οσα μπορεσα να διαβασω ) θελω τα φωτα σας σε κατι..σκεφτομαι για καποια εξτρα πραγματα, ειναι το 2ο αμαξι που αλλαζω και δε βαζω ποτε πραγματα επανω,τωρα θελω τα εξης...να αλλαξω τα φωτα σε led μεσαια-μεγαλα, διπλη εξατμιση ,δαγκανες σε κοκκινο η μπλε διακοσμητικες,φιμε τζαμια(πισω πιο σκουρα απο τα μπροστα ) και κατι αλλο που δε ξερω πως λεγετα,το ειδα 1η φορα πριν μερες, στα φωτα μπροστα,στο εσωτερικο περιβλημα απο μεσα ειχε βαλει κατι σαν ματ,φιμε? δεν εχει αυτο το διαφανες που εχουν ολα τα μπροστα φαναρια δηλαδη...
Συγνωμη αν τα εγραψα περιεργα,απλα ποτε στο παρελθον δεν ασχοληθηκα να βαλω κατι στο αμαξι και δε ξερω ολες τις ονομασιες..
Ποσο σε κοστος περιπου θα βγουν και αν γνωριζει καποιος καποιον αξιοπιστο για θεσσαλονικη να το κανω ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο..Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Αυτό που λες για το φανάρι είναι βαμμένο !!! Και μπορούν να στο κάνουν όσο σκούρο θες εσυ!! Ένα ελαφρύ ίσα ίσα να γκριζάρει θα ήταν ότι πρέπει που να μη σ κόψει και φως τη νύχτα!!
-
Έχεις φανάρι μπροστά που μοιάζει με μπίλια?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν θυμαμαι καλα ναι,μοιαζει με μπιλια..
Καλο αυτο με το φαναρι,λογικα ευκολο και οικονομικο να γινει.
-
Για τα φανάρια μπροστά μη τα βάψεις!!!!Εχει ζελατίνες σαν τα φιμέ που μπαίνουν στα τζάμια και είναι αρκετά φθηνες(γύρω στα 25-30€ τα δυο) και μπορεις να βάλεις όσο σκούρο θέλεις,απλά να ξέρεις ότι θα χάσεις λίγο σε απόδοση στα φώτα..Αν βάλεις led φώτα τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...
-
Ο χρήστης antonis_st_line έγραψε:
Αν θυμαμαι καλα ναι,μοιαζει με μπιλια..Καλο αυτο με το φαναρι,λογικα ευκολο και οικονομικο να γινει.
Όταν έχεις φανάρι με μπίλια τα led δεν διαχέουν τόσο καλά το φως νομίζω. Ορθότερο θα ήταν κινηθείς σε κάποιο καλό κιτ xenon
(Ή να βρεις ρετροφιτ τα led από το st αν θες να σαι όσο το δυνατόν κοντά στο εργοστασιακο αποτέλεσμα.)Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια προσοχη με τα φωτα εχει γεμισει ο κοσμος με μα@@@ς που βαζουν κατι λαμπες και καλα για ορατοτητα τα οποια τυφλωνουν τους αλλους.
Μιλαμε το φαινομενο εχει γινει απιστευτο.
Εχω παρατηρησει πως με προτζεκτορακι δεν υπαρχει πολυ προβλημα ακομα και αν αλλαξουν σε αυτες τις βλακειες. Αν ομως εχει κανονικο φαναρι με καθρευτισμο, σας παρακαλω μη το κανετε το φως ειναι οικτρο δεν μπορουμε να κυκλοφορησουμε το βραδυ τυφλωνει τα παντα.Τα εργοστασια κοιτουν την συχνοτητα του φωτος και πολλα αλλα πριν βγει στην παραγωγη ενα αυτοκινητο ωστε να μην τυφλωνουν τους απεναντι. Εσεις με το να αλλαζετε αυτα τα φωτα χωρις μελετη σοβαρη με ειδικα μηχανηματα που πιθανοτατα δεν τα εχουν εδω στη χωρα μας το μονο που καταφερνετε ειναι να προκαλεσετε μεχρι και ατυχημα.
Μην ακουτε τον καθε αμορφωτο μαστορα της γειτονιας που θελει να σας τα πουλησει και μπορει να λεει οτι μπουρδα θελετε. -
εννοειται οτι δε θα παω να βαλω οτι φωτα μου πουν,γιαυτο ρωτησα εδω μεσα στο forum για να μη παω σε οποιονδηποτε και μου βαλει οτι νανε...οπως και για ολα τα αλλα εξαρτηματα που θελω να βαλω εδω θεσσαλονικη
-
καλησπερα θα ήθελα να ρωτήσω εχει βαλει καποιος την μεγάλη αεροτομη σε fiesta mk8 st line μετα την αγορα του αυτοκινήτου;
-
Ανοίγω το θέμα, γιατί είδα στο παρακάτω βιντεάκι πως ετοιμάζεται Fiesta crossover-suv μέσα στο 2020 (παρουσίαση αρχές του επόμ. έτους και στην αγορά στα μέσα με τέλη του 2020) σε αντικατάσταση του Ecosport.
Πιθανόν θα υπάρχει 4wd -όπως και τώρα- μόνο με τον 1.5 diesel και αργότερα -τέλη του 2020- υβριδικό ή mild-hybrid,μήκος 4,15-4,20μ.,πιο ευρύχωρο από το ecosport με χώρο αποσκευών περί τα 400lt. -
-
Καλημέρα, έχει κανείς εντυπώσεις από την έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο ;(Ecoboost με τα 100 άλογα).
Βρίσκω ελάχιστα reviews από τα οποία δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασματα. -
Το αυτοματο κιβωτιο της Ford ειναι πανακριβο και με οχι τις καλυτερες αναφορες σε αξιοπιστια/αποδοση,δεν μου κανει εντυπωση οτι δεν το προωθουν και το χρεωνουν κανενα 2χιλιαρο,αλλωστε ειναι διαθεσιμο μονο στην εκδοση των 100 αλογων,το DSG η VW παρα τα οποια προβληματα του παρελθοντος,το εχει στις βασικες επιλογες αρκετων εκδοσεων της,απο polo μεχρι και στα μεγαλυτερης κατηγοριας αυτοκινητα.
-
Το αν θα διατεθεί ή όχι ένα κιβώτιο ή ένας κινητήρας έχει να κάνει με τις προσδοκίες πωλήσεων. Δεν υπάρχει η έννοια ότι η εταιρεία δεν προωθεί κάτι επειδή δεν το εμπιστεύεται. Για να το έβγαλε στην παραγωγή, πιστεύει ότι είναι ΟΚ, ασχέτως αν πολλές φορές βγει προβληματικό (πρώτη σε αυτό είναι η VW...).
-
Το θέμα είναι οτι υπάρχει περιορισμένη πληροφορία για το νέο κιβώτιο στο Fiesta. Ακόμα και οι πωλητές λένε οτι είναι διπλού συμπλέκτη αλλά μάλλον είναι με μετατροπέα ροπής.
Αν το έχει οδηγήσει κανείς είναι να μας πει πως του φάνηκε. -
Από ότι διαβάζω, πρόκειται για το Powershift, άρα είναι διπλοσύμπλεκτο. Δεν είναι και το καλύτερο που υπάρχει, αλλά είναι βελτιωμένο σε σχέση με το πόσο κακό ήταν όταν πρωτοβγήκε.
Ford Fiesta 2017