-
Στο δικό μου τουλάχιστον αυτό ειναι ρύθμιση στο μενού, προσβάσιμη απο τον χρήστη. Εγώ πχ το εχω απενεργοποιημενο
-
Εμένα στην 5άρα το έχει επιλογή . Την ώρα που βάζεις την όπισθεν επιλέγεις τον καθρέπτη που θέλεις να γείρει και τον στρέφει προς τα κάτω και μόλις βγάλεις την όπισθεν τον επαναφέρει...
Προχώ πράγματα , προ 10ετίας πλέον...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εμένα στην 5άρα το έχει επιλογή . Την ώρα που βάζεις την όπισθεν επιλέγεις τον καθρέπτη που θέλεις να γείρει και τον στρέφει προς τα κάτω και μόλις βγάλεις την όπισθεν τον επαναφέρει...Προχώ πράγματα , προ 10ετίας πλέον...
Ενδιαφέρον, στο δικό μου C5 δε νομίζω οτι το είχε αυτό στο μενού κάπου ... θυμαμαι τα DRL πχ και κάτι άλλες ρυθμίσεις αλλά όχι αυτό
-
Δεν το είχε . Μόνο η εξκλούσιβ τα είχε αυτά και πολλά άλλα . Για αυτό και τώρα που λέω να την δώσω , είμαι σε δίλημμα .
Με βοηθάει ότι σαν δίλιτρο έχει πολύ κοίταγμα , αλλά λίγη απόφαση... -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εμένα στην 5άρα το έχει επιλογή . Την ώρα που βάζεις την όπισθεν επιλέγεις τον καθρέπτη που θέλεις να γείρει και τον στρέφει προς τα κάτω και μόλις βγάλεις την όπισθεν τον επαναφέρει...Προχώ πράγματα , προ 10ετίας πλέον...
Προ 10ετίας το έκανε και το Insignia μου αυτό, πολύ βολικό για να μην φας τα πεζοδρόμια. Κάποια στιγμή βέβαια με ένα update απενεργοποιήθηκε το κατέβασμα του αριστερού καθρέπτη με το σκεπτικό πως στην Ευρώπη παρκάρουν μόνο από δεξιά
Στο 3008 είναι επιλογή που ρυθμίζεται από το μενού, αν δεν κάνω λάθος τότε το είχαν οι εκδόσεις Allure και άνω, πλέον μπορεί να έχει αλλάξει.
-
Καλα πιο χαζη σκεψη δεν εχω ακουσει για αρκετο καιρο απο αυτοκινητοβιομηχανια.
Δηλαδη το να εχεις κηπο και να θελεις να παρκαρεις απο την αριστερη πλευρα και δεν θελεις να χτυπησεις καποιον απο τους διακοσμητικους νανους του κηπου, δεν παιζει;
-
Και το δικό μου το έχει και το χρησιμοποιώ. Αυτό που προσπαθούσα να κάνω ήταν να ρυθμίσω τους καθρέπτες ώστε να κατεβαίνουν ακόμα πιο κάτω από την προεπιλεγμένη θέση του μενού αλλά μάλλον δεν γίνεται. Δεν το έχω σποκλεισει ακόμα σαν δυνατότητα βέβαια. Ακόμα το ψάχνω.
-
Οπότε καταλήγουμε πως υπάρχει σε εκδόσεις allure και πάνω. Πάντως είναι καθαρά software θέμα οπότε ίσως να μπορούν αν κάνουν κάτι στην αντιπροσωπεία.
Το Peugeot App δεν έχω ιδέα πως το συνδέω με το αυτοκίνητο. Έχω κάνει λογαριασμό πρίν παραλάβω και τώρα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.. Βγάζει ένα μύνημα στο κινητό 'Δεν είναι δυνατή η διαστάυρωση των στοιχείων του οχήματός σας.Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα'
-
Έλαβα ενημέρωση από την εφαρμογή πως βγήκε νέο update της χαρτογράφησης (12.0.0). Το αρχείο εγκατάστασης είναι http://download.tomtom.com/OEM/PSA/MAP/ ... _WAVE2.tar και οι οδηγίες εγκατάστασης είναι οι https://media.peugeot.co.uk/file/77/8/i ... 489778.pdf .
Σημειώστε πως θα πρέπει να υπάρχει tethering με το κινητό, να είστε σε σημείο που να έχει σήμα (για να κάνει επαλήθευση το license key) και θα χρειαστούν περίπου 30 λεπτά με τη μηχανή αναμμένη (οπότε απενεργοποιείστε το start-stop).
-
Γιατί μέσω usb με κατεβασμένο αρχείο δε Θα παίξει ; την προηγούμενη αναβάθμιση έτσι την έκανα
-
Εσύ kiloMeater μήπως είσαι εκτός Ελλάδας και έχεις ενσωματωμένη την κάρτα SIM της Peugeot (τα κουμπιά Connect + SOS), οπότε κάνει μέσω της εν λόγω σύνδεσης την επαλήθευση του license;
-
Κι εμένα μια χαρά κάνει το update μέσω usb κι ας εχω το Grandland. Βάζω το VIN στο peugeot.uk και voila!
Το license το έχει σε φάκελο. -
Ο χρήστης biliou έγραψε:
Οπότε καταλήγουμε πως υπάρχει σε εκδόσεις allure και πάνω. Πάντως είναι καθαρά software θέμα οπότε ίσως να μπορούν αν κάνουν κάτι στην αντιπροσωπεία.Εμένα που είναι allure δεν το έχει. έψαξα όλες τις ρυθμίσεις.
-
Κατεβασα το αρχειο απο το link του gvard αλλά μετα το unzip δεν είδα πουθενά το lisence που να έχει κατάληξη *key. Μόνο το φακελο SWL βλέπω με κάτι υποφακέλους μέσα.
Πως κατεβάζουμε το license? -
στην αυστριακη σελιδα της Πεζω, βαρας με το VIN και σου βγαζει τι να κατεβασεις
(το εβαλα να κατεβαινει και γω μολις το 12αρι)
εχει και αναλυτικες οδηγιες
http://media.peugeot.at/file/26/0/de-ma ... 1547616845ειναι στα γερμανικα αλλα εχει οδηγο με φωτογραφιες οποτε θα το καταλαβεις
ααα τωρα που το διαβαζω , πραγματι η διαφορα με το license ειναι αν εχει SIM καρρτα το αυτοκινητο
εμενα εχει γιαυτο δεν ασχοληθηκα ποτε με licenses κτλ
δες απο το google translate τι πρεπει να κανεις, κατεβαζεις ξεχωριστα το license εσυ -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
δες απο το google translate τι πρεπει να κανεις, κατεβαζεις ξεχωριστα το license εσυ...ή απλά κάνει tethering με το κινητό όπως ανέφερα στην αρχή
-
Παιδιά μου περάσανε τη νέα έκδοση 12.0 σήμερα στην Peugeot μέσω USB χωρίς να χρειάζεται license
-
Πέρασα και εγώ το 12 αυτή τη φορά εν κινήσει. Το ξεκίνησα λίγο νωρίτερα σπίτι να ζεσταθεί το αμάξι, Ε μετά μέχρι να αφήσω τα παιδιά σχολείο και να πάω δουλειά ολοκληρώθηκε.
Δεν ξέρω αν μπορούσα να αλλάξω την οθόνη στις υπόλοιπες λειτουργίες, δεν το τόλμησα, το έχει δοκιμάσει κάνεις ;. Περίεργη εμπειρία η οδήγηση του χωρίς τον έλεγχο της οθόνης... Να μου θολώνει το τζαμί εμπρός και να μην μπορώ να πάω στον κλιματισμό... Ευτυχώς που έχει κουμπί φυσικό για το defrost εμπρός υποθέτω για αυτή ακριβώς τη δουλειά και δεν υπήρχε θέμα.
-
Εγώ στο δικό μου παίζω με τις οθόνες, κανένα πρόβλημα. Απλώς δεν μπορείς να ξαναπάς πίσω στην μπάρα προόδου, όπως όταν ξεκινάει. Α, και μετά από λίγο δεν φαίνεται ο χάρτης, προφανώς περνάει τον updated.
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
δες απο το google translate τι πρεπει να κανεις, κατεβαζεις ξεχωριστα το license εσυ
...ή απλά κάνει tethering με το κινητό όπως ανέφερα στην αρχή
Καλημέρα σε όλους,
Τη βοήθεια σας παρακαλώ γιατί έχω παρανοήσει που έχω χάσει 2 μέρες από τη ζωή μου να προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση τους χάρτες χωρίς αποτέλεσμα.
Έχω κατεβάσει το αρχείο 2 φορές, (6-7 ώρες τη φορά).
Στην αποσυμπίεση εμφανίζεται φάκελος SWL αλλά κανένα αρχείο License.
Αντιγράφω τον φάκελο SWL στο USB (3.0 32GB) το οποίο το έχω φορμάρει πριν σε FAT32.Στο αυτοκίνητο (το οποίο έχει συνδεθεί με το κινητό ως hotspot) με απενεργοποιημένο το S&S, βάζοντας το στικ πρώτα μου εμφανίζεται μήνυμα No Media in USB και έπειτα Update failed.
Καμία ιδέα;
Ευχαριστώ πολύ
Peugeot 3008 2016