Πας σε οποιαδήποτε συνεργείο ακόμη κ σε άλλη πόλη που είσαι κοντά αλλά σε ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΙΜΕΝΟ συνεργείο. Να ξέρεις ότι γενικά ο Σαρακάκης «κτυπάει» αρκετά πάνω σε τιμές!!!!! Δεν υπάρχει όμως εναλλακτική λύση. Κάνεις ΟΛΑ τα σέρβις που είσαι μέσα στην εγγύηση του αμαξιού (δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς χρόνια) σε εξουσιοδοτημένο της honda κ όταν λήξει…….πας στο διπλανό συνεργείο που τον ξέρεις για πιο οικονομικά. Προς το παρων ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ
-
Ο χρήστης s3raph έγραψε:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!Το καλό της υπόθεσης είναι οτι, την ημέρα που το πήγα, το αυτοκίνητο παρουσίασε αυτά τα προβλήματα με αποτέλεσμα να αναγνωριστούν και απο το service. Αυτά τα ολίγα......, κατα τα άλλα ευχαριστιέμαι κάθε μέρα που περνάει μαζί με το hondaki
Μεγάλη τύχη αυτό! Γιατί ως γνωστόν, βάσει του νόμου του Murphy, ότι προβλήματα κι αν έχεις στο αυτοκίνητο σου, ακόμη και τα επαναλαμβανόμενα ή τα διαρκή, την ημέρα που θα πας στο συνεργείο ΔΕΝ θα εμφανιστούν!
Κατά τ'άλλα καλά κάνεις και ευχαριστιέσαι το αυτοκίνητο σου, γιατί υπάρχουν αρκετοί που αφήνουν ασήμαντα προβληματάκια να τους στερούν την ευχαρίστηση που μπορεί να τους προσφέρει το ωραίο τους αυτοκίνητο.
-
Χαχαχαχαχαχχααχαχαχα harisma, ασε την έχω πατήσει άπειρες φορές έτσι. Sargus, τον είχα αυτόν τον συντονισμό. Εμένα ήταν αριστερά απο τα ποδια του συνοδηγού (στο εσωτερικό της κεντρικής κονσόλας). Αν βάλεις το χέρι σου μέσα απο το πλαινό μεγάλο πλαστικό θα πιάσεις ένα μικρό κομμάτι πλαστικού που παίζει ανεξέλεγκτα. Εκεί μου έβαλαν ενα σφουγγάρι και τέλος το τρίξιμο.
-
Απ'οτι έχω διαβάσει σε ξένα forum έχει αρκετά τριξίματα το civic. Ε, εγώ τα έχω όλα χαχαχαχαχαχαχα (δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω αντί να γελάω). Τουλάχιστον εχω εντοπίσει που οφείλονται όλα τα τριξίματα και πάω στοχευμένα στο service με αποτέλεσμα να το εντοπίζουν και αυτοί δίνοντας αμέσως λύση.
-
Ο χρήστης s3raph έγραψε:
Sargus, τον είχα αυτόν τον συντονισμό. Εμένα ήταν αριστερά απο τα ποδια του συνοδηγού (στο εσωτερικό της κεντρικής κονσόλας). Αν βάλεις το χέρι σου μέσα απο το πλαινό μεγάλο πλαστικό θα πιάσεις ένα μικρό κομμάτι πλαστικού που παίζει ανεξέλεγκτα. Εκεί μου έβαλαν ενα σφουγγάρι και τέλος το τρίξιμο.Βρε λες; Για να δούμε...αν και έχει να μου το κάνει λίγο καιρό!
Ευχαριστώ πάντως. -
Ο χρήστης s3raph έγραψε:
Απ'οτι έχω διαβάσει σε ξένα forum έχει αρκετά τριξίματα το civic. Ε, εγώ τα έχω όλα χαχαχαχαχαχαχα (δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω αντί να γελάω). Τουλάχιστον εχω εντοπίσει που οφείλονται όλα τα τριξίματα και πάω στοχευμένα στο service με αποτέλεσμα να το εντοπίζουν και αυτοί δίνοντας αμέσως λύση.Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα να κοιτάξω τα τριξιματα, έχετε να προτείνετε κάποιο συνεργείο Αθήνα;
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Καλοτάξιδο Κώστα. Εγώ σχετικά με τα τριξίματα που είχα τα περισσότερα φτιάχτηκαν στο service. Έχω κανα-δυο ακόμα που δεν ήμουν σίγουρος απο που προέρχονται αλλά τώρα τα εντόπισα οπότε έχουμε και συνέχεια χαχαχααχαχα. Σχετικά με τα παράθυρα και τον αισθητήρα βροχής παρήγγειλαν καινούριους γρύλους παραθύρων και καινούριο αισθητήρα οπότε περιμένω να έρθουν τα ανταλλακτικά. Το καλό της υπόθεσης είναι οτι, την ημέρα που το πήγα, το αυτοκίνητο παρουσίασε αυτά τα προβλήματα με αποτέλεσμα να αναγνωριστούν και απο το service. Αυτά τα ολίγα......, κατα τα άλλα ευχαριστιέμαι κάθε μέρα που περνάει μαζί με το hondaki
Ευχαριστώ Μάκη, καλή χρονιά με υγεία και ασφαλή χιλιόμετρα για όλους μας! Μπράβο ρε αγόρι που τα λύνεις τα θεματάκια σιγά σιγά...Εκεί που το πήραμε το πήγες; Πρέπει να βρεθούμε για ένα καφέ να τα πούμε από κοντά. Θα σου στείλω πμ για στοιχεία επικοινωνίας.
Παίδες έχει τοποθετήσει κάποιος πρόσθετο συναγερμό τύπου pandora ή κάτι ανάλογο?
-
Μηπως γνωριζει κανεις κανενα καλο gps car tracker που να συνδεεται και με κινητο android?
-
@kostas4c Καλόταξιδο Κώστα.
Δύο απορίες μιας και λογικά σύντομα παραλαμβάνω και εγώ, σου ήρθε το MY18 ή το MY19; , βασικά ήρθε με το αναλογικό χειριστήριο (ροδέλα) για τη φωνή στο infotainment system (MY19) ή με την capacitive touch screen (MY18).
Και τώρα που είσαι στο στρώσιμο έχεις το econ mode ανοικτό ή κλειστό;
Γενικώς τι προτείνεται ; -
Με 3000 χιλιόμετρα πάνω πλέον το αμάξι αψογο.Το 1.5 έχω.Το μόνο αν μπορώ να πω παράπονο ότι οι πόρτες καμμία φορά θέλουν δεύτερη και τριτη φορά για να κλείσουν.Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο προς το παρών.
Τριξίματα δεν έχω αντιληφθεί.
Γρήγορο-μεγάλο-εντυπωσιακό και ελπίζω αξιόπιστο.Δε θα ήθελα κάτι παραπάνω.Καλώς η κακώς η Toyota που μέχρι τώρα ήμουν εκεί δεν είχε να μου προσφέρει κάτι αντίστοιχο
-
Η Toyota δεν ασχολείται με κινητήρες-κιβώτια τουλάχιστον εδώ στην Ευρώπη στα ταπεινά της μοντέλα και για αυτό εγώ δεν ασχολήθηκα παραπάνω.
Πήγα και βόλταρα το Chr το καλοκαίρι και ενώ είναι ένα άριστο αυτοκίνητο, έχει (κατά τη γνώμη μου) τραγικό κινητήρα-κιβώτιο. Στο μεν 1.2 Turbo μου φάνηκε απαίσιος (θορυβώδης, τραχύς και αδύναμος, μάλλον ο χειρότερος σύγχρονος κινητήρας που έχω οδηγήσει) ο κινητήρας ενώ το κιβώτιο ήταν ίσως κάποιο που τους είχε ξεμείνει από τη δεκαετία του 80. Γκρατσα γκρούτσα για να μπει η σχέση.
Στο δε υβριδικό μου άρεσε ο κινητήρας (αναλογικά με το άλλο) αλλά το CVT είναι -για να μην πω τίποτα χειρότερο- για άλλα γούστα! -
Τη Παρασκευή σε επίσκεψη στον σαρακακη ενημερώθηκα για 6 μήνες σχεδόν παράδοση στο 1.5 civic sport. Το σκεφτόμουν σοβαρά για οικογενειακό αλλά μάλλον κλείνω για το cr-v που είναι στοκ στην έκδοση cvt awd elegance. Πολύ άνετο αμάξι και χώροι για βραβείο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο, και δεν είναι φτηνό το crv, αλλά θεωρώ ότι αξίζει σαν αμάξι. Και καλός εξοπλισμός!
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το είδα και εγώ το CRV ωραίο άνετο, μοντερνο κτλ. και μετά έκατσα και πισω...ελεος..αισχος.. αντι για παραθυρα έχει φεγγιτες κα ιειπα να μην κανω καταθλιπτικά τα παιδλακια μου...δεν συγκρινεται με το civic.. αλλο το ενα αλλο το αλλο..πολυ ακριβο για να προσφερει το τιποτα..αλλα γουστα ειναι αυτα και ο καθε ενας έχει την αποψη του, ετσι κι εγς καταθετω τη δικη μου..αυριο παραλαμβανω btw!
-
Με το καλό φίλε!
Μην ξεχάσεις να μας βάλεις φωτογραφίες, ε; -
Έχουν τα προβληματάκια τους και οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες του civic
https://www.civicx.com/threads/place-to ... tol.29660/
-
Καλημέρα, Καλή Χρονιά (και καλές παραλαβές στους νέους κατόχους)
Πλησιάζει η μέρα που θα πάω το αμάξι για το πρώτο του σέρβις (μου έχει ήδη ανάψει η σχετική προειδοποίηση να το πάω σε περίπου 20 μέρες). Αναρωτιέμαι αν πρέπει να το πάω στα κεντρικά (από όπου το πήρα) στον Σ. στην Λεωφ. Αθηνών ή μπορώ να το κάνω το σέρβις σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Πιο συγκεκριμένα με βολεύει ο Δεληγιάννης στη Μεσογείων στο ύψος του Νομισματοκοπείου ο οποίος από ότι βλέπω στο https://honda-cars.gr/ είναι στους εξουσιοδοτημένους. Τι λέτε είναι απαραίτητο να πάω στον Σ. (και να αναγκαστώ να πάρω μια μέρα άδεια για ένα σέρβις) ή θα κάνω μια χαρά την δουλειά μου στον Δεληγιάννη; Εννοώ από θέμα σωστής εργασίας και τήρησης της εγγύησης. Γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει;
-
Φυσικά και δεν τίθεται οποιοδήποτε θέμα σε όποιον εξουσιοδοτημένο και να πας.
-
Πας σε οποιαδήποτε συνεργείο ακόμη κ σε άλλη πόλη που είσαι κοντά αλλά σε ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΙΜΕΝΟ συνεργείο. Να ξέρεις ότι γενικά ο Σαρακάκης «κτυπάει» αρκετά πάνω σε τιμές!!!!! Δεν υπάρχει όμως εναλλακτική λύση. Κάνεις ΟΛΑ τα σέρβις που είσαι μέσα στην εγγύηση του αμαξιού (δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς χρόνια) σε εξουσιοδοτημένο της honda κ όταν λήξει…….πας στο διπλανό συνεργείο που τον ξέρεις για πιο οικονομικά. Προς το παρων ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ
-
Προσωπικά ότι αμάξι και μοτοσικλέτα είχα πάντα το πήγαινα σε εξουσιοδοτημένο.Περα απ το θέμα της εγγύησης όταν τελείωνε αυτή το εκανα και για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για μεταπώλησης.
Το θέμα με το civic είναι πως έχει τόσα πολλά ηλεκτρονικά πάνω που σε καμμία περίπτωση δε θα το ρίσκαρα να το πάω οπουδήποτε άλλου.
-
Ο Δεληγιάννης δεν είναι εξουσιοδοτημένος; Αν όχι τότε γιατί τον έχουν στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο; Ρωτάω καθώς οι φίλοι που απάντησαν παραπάνω γράφουν σαν να ανέφερα ότι θέλω να το πάω το αμάξι σε μη-εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Εγώ να αποφύγω το πηγαινέλα στον Σ στα κεντρικά στην Λεωφ. Αθηνών θέλω να γλιτώσω. Όλα μου τα οχήματα παντα σε αντιπροσωπείες/εξουσιοδοτημένα τα συντηρώ.
-
Βασικά όπου και να πας, από Σ ψωνίζεις.. όλοι κρέμονται κάτω από τον Σ (κακώς).. υπομονή μήπως απο το 2020 και μετά δεν του ανανεώσουν το συμβόλαιο.. έτσι ακούγεται.. είδομεν