-
Κουκουρούκου , ξε-κουκουρούκου , η συζήτηση εδώ άλλα δείχνει...
Από την άλλη τέτοιες συζητήσεις γιατί δεν γίνονται στα άλλα θέματα ?
-
Επειδή δεν αντέχω άλλο θα το πω και ας γίνω κακός γιατί η εισαγωγικη εδώ έφερε ένα ομορφο σχεδιαστικά αυτοκίνητο και καβάλησε το καλάμι με τις τιμές που έβαλε και πάσαρε στους καταναλωτές ότι αυτό το αυτοκίνητο είναι premium και μπορεί να συγκριθεί σε επίπεδο όχι .q3 και χ1 αλλά q5 και βάλε .Δυστυχως αυτή την αίσθηση την πέρασαν στους καταναλωτές ότι οδηγούν δεν ξέρω τι ,λες και πέτυχαν jackpot αμάξι που με σοβαρό εξοπλισμό φεύγει πάνω από 32-33000 και μερικοί έχουν σκάσει σχεδον 40 δικαίωμα τους να το κάνουν όχι ομως και να υποτιμούν τις αλλες εταιρίες ..Σε σημείο να γράφει εδώ φιλος άμα ξυσεις τα πλαστικά του Tiguan είναι χάλια δλδ εχει ξύσει κανενας πλαστικά 3008 και έχει βρει απο κάτω χρυσό η πλατίνα και τα γερμανικά καίνε λάδια .Το κομμάτι τώρα της αξιοπιστιας το προηγούμενο 3008 ήταν αξιόπιστο ;λίγα κομμάτια είχε πουλήσει και τα περισσότερα από αυτά είχαν προβληματα .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σόρι κιόλας... έχεις δει κανέναν εδώ στο φόρουμ να σου πουλάει μούρη για το 3008 που πήρε; Ποιος υποτιμά τις άλλες εταιρίες; Εγώ βλέπω μόνο 270 σελίδες από κάτι απίθανους που του θεωρούν ακριβό, άσχημο, κατάπτυστο, κιτς και πώς τόλμησαν να τολμήσουν να κοιτάξουν στα μάτια την αμπζολούτε ντόιτσε κβαλιτέτ να πούμε....
-
Αν έχεις δει τα προηγούμενα post το όλο θέμα περί υπερκοστολογησης κτλ κτλ το ξεκίνησα όταν καποιος φιλος εδώ είπε ότι το 3008 μόνο με x2 μπορεί να συγκριθεί .Η συγκεκριμένη εταιρία θέλει πολύ δρόμο ακόμα για να σταθεί ίσα σε εταιρίες οπως bmw και Audi που για να φτάσουν αυτές εκεί που είναι δεν έβγαλαν ένα 3008 αλλά έβγαλαν χίλια δυο μοντέλα.
-
Όταν ξεκίνησε η κόντρα το Χ2 δεν είχε εμφανιστεί ακόμα . Οσο για τα πρίμιουμ , μια χαρά πρίμιουμ ήταν το 504 για παράδειγμα .
Το προηγούμενο 3008 είχε τα προβλήματα που είχε ο κοινός κινητήρας με την bmw-mini όπου και εκεί βγήκαν αντίστοιχα και πολύ πιο ακριβά προβλήματα , σε σημείο που κάποιος με μίνι καταχάρηκε γιατί του το έκλεψαν...
Η κόντρα ξεκίνησε γιατί το αμάξι της ΧΡΟΝΙΑΣ βγήκε ακριβό , αλλά ο κόσμος το αγόρασε . Ο κόσμος που μέχρι τότε έπαιρνε το τροπέτο Τιγκουάν , το τσαρούχι Χ1 και το κακοκομένο πίσω Q3 . Ο κόσμος που πλήρωνε τις πανάκριβες βλάβες με τις μηδενικές εγγυήσεις , αλλά δεν το έλεγε , να μην τον πούνε και μλκ...
Αν λοιπόν δεν σας αρέσει το 3008 , το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία , με τους έρωτες σας .
Δεν είδα κανένα να γράφει στα θέματα των τροπέτων και των τσαρουχιών και να λέει τι χάλια είναι οι επιλογές σας , τι νομίζετε ότι είστε κλπ ...
Οσο για τις πρίμιουμ , ΗΤΑΝ πρίμιουμ , τότε που έβγαζαν ΜΟΝΟ ακριβά μοντέλα .
Δηλαδή πόσο πιο πρίμιουμ μπορεί να είναι η Α κλάς από το μεγκάν που κάθεται πάνω του και έχει και τους κινητήρες του .
Μόνο όσο βλάκας είναι αυτός που το αγοράζει , αν δεν είναι λήζινγκ. -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Το προηγούμενο 3008 είχε τα προβλήματα που είχε ο κοινός κινητήρας με την bmw-mini όπου και εκεί βγήκαν αντίστοιχα και πολύ πιο ακριβά προβλήματα , σε σημείο που κάποιος με μίνι καταχάρηκε γιατί του το έκλεψαν...
.Το μινι ειχε θεματα καψιματος λαδιου (πολυ). Το 3008 εβγαζε πολλα ηλ/κα θεματα κ εμπαινε σε safe mode. Αλλη φυση προβληματων.
Αρα δεν παει ιδιο μοτερ (προφανως δεν ειναι ολοιδιο), ιδια προβληματα. Ο καθενας υλοποιει διαφορετικα.Και σε γενικοτερες γραμμες απρεπεστατο ποστ. Δεν ειμαστε στο σπιτι σου. Ο καθενας εχει το δικαιωμα να πει την αποψη του. Ειτε σου αρεσει (συμφερει), ειτε οχι.
-
Δεν είδα κανένα να γράφει στα θέματα των τροπέτων και των τσαρουχιών και να λέει τι χάλια είναι οι επιλογές σας , τι νομίζετε ότι είστε κλπ ...
Ίσως γιατί στα αλλά θέματα δεν υπάρχει κάποιος αντίστοιχος cruiser να ρίχνει συνεχώς λάδι στην φωτιά.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρειαζομαι την βοηθειά σας. Εχω διαβάσει όλες τις σελίδες του topic και είμαι κοντά στην απόκτηση ενός PEUGE0OT 3008 1.6 HDI EAT6 GT LINE montelo toy 2018 me 5000 χιλιόμετρα kai tim;h 30500 euro. Οι προβληματισμοί μου ειναι οι εξείς:
- Το αυτοκίνητο κινείται εξαιρετικά αργά, με επικοινωνιία που είχα με την chiptuning μου είπαν οτι μποόρω να αυξήσω την ιπποδύναμη με 30 άλογα και 50 Nm. Η πααραπάνω χαρτογράφηση θα έχει επιπτώσεις στην εγγύηση του αυτοκινήτου ή στην απόδοση του κινητήρα?
- Υπάρχει διαφορά μεταξύ του 1.6 HDI EAT6 με τον 1.5 ΗDΙ ΕΑΤ8 ? Σε συγκριτικά που είδα οι διαφορές σε κατανάλωση και απόδοση ειναί ελάχιστες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοηθειά σας!!! Καλα Χριστούγεννα σε όλους!!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
.Το μινι ειχε θεματα καψιματος λαδιου (πολυ). Το 3008 εβγαζε πολλα ηλ/κα θεματα κ εμπαινε σε safe mode. Αλλη φυση προβληματων.
Αρα δεν παει ιδιο μοτερ (προφανως δεν ειναι ολοιδιο), ιδια προβληματα. Ο καθενας υλοποιει διαφορετικα.Και σε γενικοτερες γραμμες απρεπεστατο ποστ. Δεν ειμαστε στο σπιτι σου. Ο καθενας εχει το δικαιωμα να πει την αποψη του. Ειτε σου αρεσει (συμφερει), ειτε οχι.
Μέχρι τώρα σας κράζω χωρίς να σας περιποιούμαι προσωπικά . Αλλά απρεπείς είστε εσείς που μπαίνετε στο θέμα για να βρίσετε και να υποτιμήσετε τις επιλογές κάποιων .
Δεν λέτε λοιπόν απόψεις . Συμπλέγματα βγάζετε . Οτι κάποιοι δεν ακολουθούν τις εμμονές σας .
Και πολλά αμάξια βγάζουν θέματα . Δηλαδή οι 50 που έχουν καταστραφεί με το Q5 μόνο σε ένα μάστορα όπως διαβάσαμε στο θέμα του , έχουν τύχει της ανάλογης διαφήμισης με αυτούς με το παλιό 3008 ή με τους τριγμούς του Κασκάι ?
Οπότε προσωπικές επιθέσεις ΚΟΜΜΕΝΕΣ ,γιατί οι απαντήσεις θα είναι ασύμμετρες .
Να λες την άποψη σου , δεν σου είπε κανείς τίποτα επ΄ αυτού , αλλά χωρίς να προσβάλλεις τους αγοραστές .
Και όπως έχω ξαναπει εγώ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ . Για αυτό γράφω ελάχιστα στα άλλα θέματα .
Εσείς που τον ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ , θα έχετε και ένα ωραίο αντικειμενικό ξεβράκωμα...
Και επειδή δεν μου αρέσουν οι μπαμπούλες ,ΔΕΝ κάνω αναφορά της προσωπικής σου επίθεσης απέναντι μου . Οπως δεν έκανα και στο παρελθόν που πάλι δύο είχαν ξεφύγει σε προσωπικές επιθέσεις .
Οι διαφωνίες είναι θεμιτές , αρκεί να κρατάμε ένα επίπεδο . Απόψεις ότι εμείς είμαστε οι έξυπνοι και αυτοί που αγόρασαν το 3008 οι βλάκες , καλό είναι να τις κρατάτε μέσα σας ή στα θέματα σας .
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ .
Κύριε, δεν είστε Συντονιστής σε αυτό το Forum ώστε να κάνετε υποδείξεις. Κερδίσατε με την αξία σας μια βδομάδα ξεκούρασης, καθότι ήσαστε ήδη υπότροπος. Καλό 2019 για εσάς λοιπόν, στο Forum. [Admin]
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ίσως γιατί στα αλλά θέματα δεν υπάρχει κάποιος αντίστοιχος cruiser να ρίχνει συνεχώς λάδι στην φωτιά.
Το αντίθετο . Στα άλλα θέματα δεν υπάρχουν κάποιοι που προσβάλλουν συνέχεια τους αγοραστές .
Πάλι λάθος έκανες . Στην άλλη πλευρά είναι ο καθρέπτης... -
Ο χρήστης captain1983 έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρειαζομαι την βοηθειά σας. Εχω διαβάσει όλες τις σελίδες του topic και είμαι κοντά στην απόκτηση ενός PEUGE0OT 3008 1.6 HDI EAT6 GT LINE montelo toy 2018 me 5000 χιλιόμετρα kai tim;h 30500 euro. Οι προβληματισμοί μου ειναι οι εξείς:- Το αυτοκίνητο κινείται εξαιρετικά αργά, με επικοινωνιία που είχα με την chiptuning μου είπαν οτι μποόρω να αυξήσω την ιπποδύναμη με 30 άλογα και 50 Nm. Η πααραπάνω χαρτογράφηση θα έχει επιπτώσεις στην εγγύηση του αυτοκινήτου ή στην απόδοση του κινητήρα?
- Υπάρχει διαφορά μεταξύ του 1.6 HDI EAT6 με τον 1.5 ΗDΙ ΕΑΤ8 ? Σε συγκριτικά που είδα οι διαφορές σε κατανάλωση και απόδοση ειναί ελάχιστες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοηθειά σας!!! Καλα Χριστούγεννα σε όλους!!!
Οι τιμές που έδινε ήταν 0-100 11.6 , τιμή που σίγουρα δεν είναι γρήγορη , αλλά εκεί είναι γενικά ο ανταγωνισμός .
Από την άλλη το ντίζελ βασίζεται στην ροπή που είναι πολύ καλή .Γενικά αφού διάβασες τις σελίδες , τι βλέπεις να λένε οι κάτοχοι ?
Διαφορές μεταξύ των δύο κινητήρων δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερες .
-
Συμφωνώ με τον cruiser, που τον παρακολουθώ ανελλιπώς (κ ένας λόγος βασικός που χαζεύω συζητήσεις στο forum). Είναι γνωστό ότι οι κάτοχοι της Αγίας τριας (Γερμανία μεριά) -εμού συμπεριλαμβανομένου (για αυτό και το nickname)- δεν αναφέρουν ανοικτά ελαττωματικά μερη, πρόβληματα κτλ για ευνόητους λόγους.
-
Όταν ξεκίνησε η κόντρα το Χ2 δεν είχε εμφανιστεί ακόμα . Οσο για τα πρίμιουμ , μια χαρά πρίμιουμ ήταν το 504 για παράδειγμα .Το προηγούμενο 3008 είχε τα προβλήματα που είχε ο κοινός κινητήρας με την bmw-mini όπου και εκεί βγήκαν αντίστοιχα και πολύ πιο ακριβά προβλήματα , σε σημείο που κάποιος με μίνι καταχάρηκε γιατί του το έκλεψαν...
Η κόντρα ξεκίνησε γιατί το αμάξι της ΧΡΟΝΙΑΣ βγήκε ακριβό , αλλά ο κόσμος το αγόρασε . Ο κόσμος που μέχρι τότε έπαιρνε το τροπέτο Τιγκουάν , το τσαρούχι Χ1 και το κακοκομένο πίσω Q3 . Ο κόσμος που πλήρωνε τις πανάκριβες βλάβες με τις μηδενικές εγγυήσεις , αλλά δεν το έλεγε , να μην τον πούνε και μλκ...
Αν λοιπόν δεν σας αρέσει το 3008 , το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία , με τους έρωτες σας .
Δηλαδή πόσο πιο πρίμιουμ μπορεί να είναι η Α κλάς από το μεγκάν που κάθεται πάνω του και έχει και τους κινητήρες του .
Μόνο όσο βλάκας είναι αυτός που το αγοράζει , αν δεν είναι λήζινγκ.Φιλε μου πριν το 3008 τι οδηγούσες ;
-
Μέχρι τώρα σας κράζω χωρίς να σας περιποιούμαι προσωπικά . Αλλά απρεπείς είστε εσείς που μπαίνετε στο θέμα για να βρίσετε και να υποτιμήσετε τις επιλογές κάποιων .
Δεν λέτε λοιπόν απόψεις . Συμπλέγματα βγάζετε . Οτι κάποιοι δεν ακολουθούν τις εμμονές σας .
Και πολλά αμάξια βγάζουν θέματα . Δηλαδή οι 50 που έχουν καταστραφεί με το Q5 μόνο σε ένα μάστορα όπως διαβάσαμε στο θέμα του , έχουν τύχει της ανάλογης διαφήμισης με αυτούς με το παλιό 3008 ή με τους τριγμούς του Κασκάι ?
Οπότε προσωπικές επιθέσεις ΚΟΜΜΕΝΕΣ ,γιατί οι απαντήσεις θα είναι ασύμμετρες .
Να λες την άποψη σου , δεν σου είπε κανείς τίποτα επ΄ αυτού , αλλά χωρίς να προσβάλλεις τους αγοραστές .
Και όπως έχω ξαναπει εγώ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ . Για αυτό γράφω ελάχιστα στα άλλα θέματα .
Εσείς που τον ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ , θα έχετε και ένα ωραίο αντικειμενικό ξεβράκωμα...
Και επειδή δεν μου αρέσουν οι μπαμπούλες ,ΔΕΝ κάνω αναφορά της προσωπικής σου επίθεσης απέναντι μου . Οπως δεν έκανα και στο παρελθόν που πάλι δύο είχαν ξεφύγει σε προσωπικές επιθέσεις .
Οι διαφωνίες είναι θεμιτές , αρκεί να κρατάμε ένα επίπεδο . Απόψεις ότι εμείς είμαστε οι έξυπνοι και αυτοί που αγόρασαν το 3008 οι βλάκες , καλό είναι να τις κρατάτε μέσα σας ή στα θέματα σας .
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ .
-
Δεν προσεβαλλα καποιον αγοραστη του. Κανε μου παραθεση ενα τετοιο ποστ.
-
Εμμονες στο θεμα αυτο βγαζεις μονο εσυ και με προσβλητικο τροπο. Δεν ξερω γιατι θεωρεις οτι εχεις παντα δικιο, αλλα δεν συμβαινει.
-
Δεν παραθετεις επιχειρηματα. Μονο υποκειμενικα σχολια σε καφενειακο υφος. («Αντε μπραβο, ξεβρακωμα» κλπ φρασεολογια)
-
Τις μοναδικες επιθεσεις στο τοπικο τις κανεις εσυ. Τραγικο να νομιζεις το αντιθετο. Ολοι γραφουν ευγενικα ενω εσυ προσβαλεις κ απειλεις.
-
-
Ο χρήστης BMW7 έγραψε:
Συμφωνώ με τον cruiser, που τον παρακολουθώ ανελλιπώς (κ ένας λόγος βασικός που χαζεύω συζητήσεις στο forum). Είναι γνωστό ότι οι κάτοχοι της Αγίας τριας (Γερμανία μεριά) -εμού συμπεριλαμβανομένου (για αυτό και το nickname)- δεν αναφέρουν ανοικτά ελαττωματικά μερη, πρόβληματα κτλ για ευνόητους λόγους.Ποιος δεν γνωριζει για τα μπεκ/πολλ.στες της προηγουμενης γενιας bmw;
Για τα σπασιματα των μ5/335;
Για τα σκισιματα των σασι των μ3 ε46;Για μερσεντες δεν εχω διαβασει πολλα αλλα πι περισσοτεροι ιδιοκτητες ειναι μεγαλης ηλικιας κυριοι, δε νομιζω να τρεχουν στα φορα.
Για τα βαγκ δεν υπαρχει ανθρωπος να μην γνωριζει τα προβληματικα κιβωτια κ τα λαδια που συνηθως καινε.
Για τα q5 εγω μονο των 2 μελων γνωριζω. Δεν το ειχα ακουσει ξανα.
Για τα πεζω τι ειπαμε; Οτι ειναι ακριβο 27κ για 1.2Τ. Και θιχτηκαν οι ιδιοκτητες;
Τελος οι ευνοητοι λογοι ποιοι ειναι; Να κρατησουν ψηλα τις τιμες;
-
Όταν ξεκίνησε η κόντρα το Χ2 δεν είχε εμφανιστεί ακόμα . Οσο για τα πρίμιουμ , μια χαρά πρίμιουμ ήταν το 504 για παράδειγμα .Το προηγούμενο 3008 είχε τα προβλήματα που είχε ο κοινός κινητήρας με την bmw-mini όπου και εκεί βγήκαν αντίστοιχα και πολύ πιο ακριβά προβλήματα , σε σημείο που κάποιος με μίνι καταχάρηκε γιατί του το έκλεψαν...
Μόνο όσο βλάκας είναι αυτός που το αγοράζει , αν δεν είναι λήζινγκ.φιλε μου τι ειχες πριν το 3008;
-
Επειδή διαπιστώνω μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα .
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ 3008 .
Είμαι φαν των γαλλικών αυτοκινήτων , γιατί κυρίως είναι vfm αυτοκίνητα και συνδυάζουν το κράτημα με την άνεση και γενικά ΔΕΝ βγάζουν ακριβές βλάβες , χωρίς βέβαια αυτό να μην σημαίνει ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις .
Τώρα έχω ένα μεγάλο γαλλικό σεντάν 10 χρόνων .
Πριν από αυτό είχα εταιρική μία ML-350 που έβγαλε αρκετά θέματα στα 4 χρόνια που την κράτησα και πριν από αυτή ένα επίσης εταιρικό Grand που επίσης είχε θέματα , λιγότερα όμως από την μέρκ .Πριν το 2000 ήταν άλλες εποχές και δεν έχει νόημα να πάμε 20+ χρόνια πίσω μέχρι τα 40 που οδηγώ .
Αντίθετα το μεγάλο γαλλικό και δεν είναι το μόνο γαλλικό που έχω , μου έβγαλε ακριβή βλάβη στα 10 του χρόνια . Και ήταν και σπάνια όπως έμαθα και την έχω γράψει και εδώ . Τα άλλα γαλλικά μικροβλάβες και αυτές ΜΕΤΑ την δεκαετία .
Ο τσακωμός εδώ ξεκίνησε από την αρχή που το 3008 βγήκε σε τιμές Τιγκουάν και Χ1 και άρχισαν οι διάφοροι να λένε ότι θα πατώσει με αυτές τις τιμές ανεξάρτητα του ότι είναι αμαξάρα και αυτοκίνητο της χρονιάς .
Και όλοι αυτοί έγραφαν τα αρνητικά που 'έβλεπαν' με μεγάλο πάθος στο θέμα του αυτοκινήτου αυτού και μόνο εδώ έγινε τέτοιος χαμός . Και το αρνητικό ήταν ότι Πεζό και 35-40000 δεν γίνεται , γιατί η μούρη του δεν είναι πρίμιουμ .
Εντάξει δεν τσιμπάω . Και όπως βλέπετε είχα πρίμιουμ σχεδόν 6ψήφιας αξίας . Αρα δικαιούμαι να έχω άποψη και έχω οδηγήσει και ΟΛΑ τα πρίμιουμ εκείνης της εποχής για ολοήμερα ή και διήμερα τέστ ντράιβ , όσα τουλάχιστον δεν είχε η παρέα μου σαν ιδιωτικά .
Νομίζω σας κάλυψα .
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
-
Δεν προσεβαλλα καποιον αγοραστη του. Κανε μου παραθεση ενα τετοιο ποστ.
-
Εμμονες στο θεμα αυτο βγαζεις μονο εσυ και με προσβλητικο τροπο. Δεν ξερω γιατι θεωρεις οτι εχεις παντα δικιο, αλλα δεν συμβαινει.
-
Δεν παραθετεις επιχειρηματα. Μονο υποκειμενικα σχολια σε καφενειακο υφος. («Αντε μπραβο, ξεβρακωμα» κλπ φρασεολογια)
-
Τις μοναδικες επιθεσεις στο τοπικο τις κανεις εσυ. Τραγικο να νομιζεις το αντιθετο. Ολοι γραφουν ευγενικα ενω εσυ προσβαλεις κ απειλεις.
Συμφωνώ με τον cruiser, που τον παρακολουθώ ανελλιπώς (κ ένας λόγος βασικός που χαζεύω συζητήσεις στο forum). Είναι γνωστό ότι οι κάτοχοι της Αγίας τριας (Γερμανία μεριά) -εμού συμπεριλαμβανομένου (για αυτό και το nickname)- δεν αναφέρουν ανοικτά ελαττωματικά μερη, πρόβληματα κτλ για ευνόητους λόγους.
Ποιος δεν γνωριζει για τα μπεκ/πολλ.στες της προηγουμενης γενιας bmw;
Για τα σπασιματα των μ5/335;
Για τα σκισιματα των σασι των μ3 ε46;Για μερσεντες δεν εχω διαβασει πολλα αλλα πι περισσοτεροι ιδιοκτητες ειναι μεγαλης ηλικιας κυριοι, δε νομιζω να τρεχουν στα φορα.
Για τα βαγκ δεν υπαρχει ανθρωπος να μην γνωριζει τα προβληματικα κιβωτια κ τα λαδια που συνηθως καινε.
Για τα q5 εγω μονο των 2 μελων γνωριζω. Δεν το ειχα ακουσει ξανα.
Για τα πεζω τι ειπαμε; Οτι ειναι ακριβο 27κ για 1.2Τ. Και θιχτηκαν οι ιδιοκτητες;
Τελος οι ευνοητοι λογοι ποιοι ειναι; Να κρατησουν ψηλα τις τιμες;
Τα σχόλια που γίνονται εδώ είναι κατά μία έννοια ενοχλητικά , ακριβώς γιατί δεν γίνονται αλλού , λες και τα άλλα είναι vfm αμάξια...
Δεν θεωρώ ότι έχω πάντα δίκιο και δεν έχω ξεκινήσει ΠΟΤΕ εγώ την αντιπαράθεση . Πάντα απαντάω σε σχόλια άλλων .
Αυτά που σου είπα στο τέλος ήταν μετά από την προσωπική επίθεση που μου έκανες . Δεν το ξεκίνησα εγώ και βέβαια δεν το συνεχίζω , αν δεν συνεχιστεί από άλλους . Αλλά απαντήσεις θα δίνω πάντα .
Εκτός αν γραφτούν 5-10 σελίδες και δεν προλάβω να το δω , οπότε δεν έχει νόημα .Οπότε μάλλον με αδικείς . Εκτός αν θέλετε να μην υπάρχει η αντίθετη άποψη .
Και μην ξεχνάμε πάντα ότι εδώ είναι το θέμα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και εγώ απαντάω σε επιθέσεις τρίτων . Δεν τις ξεκινάω , ούτε κάνω ποτέ τέτοιες στα άλλα θέματα ...
Αν και με γαργαλάει σαν πλακίτσα να το κάνω , αλλά δυστυχώς πολλοί αρπάζονται και το γυρίζουν σε προσωπικό επίπεδο και τότε δεν είναι πλέον πλάκα .
Επί χρόνια πολλά οι ιδιοκτήτες γερμανικών απέκρυπταν τις βλάβες , σκεπτόμενοι ότι θα χάσουν την μεταπώληση .
Πέρασαν χρόνια για να χωνέψουν ότι η μεταπώληση δεν υπήρχε ποτέ , αφού σαν ποσοστό τα ίδια έχαναν με τους άλλους . Απλά αγόραζαν ακριβότερα και πούλαγαν ακριβότερα , αλλά σαν λεφτά έχαναν και περισσότερα .Τα τελευταία χρόνια αυτό ψιλοαλλάζει ,γιατί τα λεφτά ζόρισαν και αυτό πονάει περισσότερο από το παραμύθι της μεταπώλησης .
Από την άλλη όλοι θυμόμαστε τους διθυράμβους για τους μικρούς τουρμπάτους της βάγκ .
Τώρα ο 1.2 Τ των γάλλων είναι για τα μπάζα , ενώ ο 1.0 και ο 1.4 της βαγκ είναι γ.....αμάτοςΤο ότι ο γαλλικός παίρνει επί 3-4 χρόνια συνεχώς το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του , το
Ετσι λοιπόν είναι μάπα ο γαλλικός τρικύλινδρος , αλλά αυτός της προπέλας είναι φοβερός...
Απλά δείχνετε εμμονές και εκτίθεστε .
Να τους κράξουμε όλους τους τρικύλινδρους και γενικά τα μικρά τουρμπάκια το καταλαβαίνω .
Αλλωστε εγώ γράφω κάτι στην υπογραφή μου που δεν το αλλάζω...
Εχω ζήσει βλέπεις και με I-6 και με V-6 και με V-8...
Αλλά καίγανε πολύ τα ρημάδια...
-
-
Μόλις έκλεισα έναν μήνα με το 3008 και πέρασα τα 2000 χλμ μετά από ένα ταξίδι στα Μετέωρα.
Λέω να γράψω την γνώμη μου ξανά λοιπόν, αφού το έχω ζήσει κάπως περισσότερο.
Μάλλον θα χαθεί μέσα στις σελίδες των άσχετων και αγενών post από όσους ψάχνουν μην τυχόν γράψουμε την λέξη PREMIUM και PEUGEOT μαζί.
Ξυδάκι.
Ξυδάκι και σε όσους δεν μπόρεσαν να το αγοράσουν λόγω τιμής.Και εγώ δεν μπορώ να αγοράσω volvo,jaguar,rover αλλά δεν μπαίνω μέσα στα forum να σπαμάρω.
Ούτε μπαίνω σε γιαπωνέζικα και κορεάτικα να λέω ότι τα αυτοκίνητα δεν βλέπονται μέσα και έξω.Μπαίνω σε αυτά που θέλω να βρω πληροφορίες και δεν χρειάζεται να διαβάσω 520 σελίδες για να μάθω την γνώμη κάποιου που το έχει αγοράσει ή έστω οδηγήσει.
Πάμε λοιπόν:
Το αμάξι χαίρεσαι να το οδηγάς. Δεν θέλεις να βγεις από μέσα. Οδηγάς πολύ ήρεμα δεν σε ενοχλεί τίποτα και κανένας.
Σε αυτό βοηθάνε η ηχομόνωση και η άνεση της ανάρτησης. Οι εγκάρσιες ανωμαλίες του δρόμου ενοχλούν περισσότερο αλλά το αμάξι δεν κουδουνάει.
Υπέροχος είναι και ο ambient φωτισμός, οπότε το χαίρεσαι περισσότερο την νύχτα.
Κάποιος ανάφερε ότι είναι κλειστοφοβικό .
Ας τα πει αυτά στο c-hr.
Το ταμπλό έχεις την αίσθηση ότι είναι ένα κομμάτι μονοκόματο. Γενικά έχεις την αίσθηση ότι είσαι σε ενα πολύ βαρύ και ανθεκτικό αυτοκίνητο. Βράχος.Ο βράχος λοιπόν κινείται ικανοποιητικά με τον 1500 diesel . Δεν σέρνεται αλλά και δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο.
Τραβάει στα χαμηλά καλά στην πόλη και σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές και πηγαίνει στον αυτοκινητόδρομο ξεκούραστα με 125-140 χλμ και όλα αυτά με 2 ή 2,5 χιλ στροφές.
Κατανάλωση συνολική έχω 6,4 με 6,5.
Σε ταξίδι μόνο σε αυτοκίνητόδρομο είχα 6,7.
Σε μέρα με πολύ κίνηση - μποτιλιάρισμα σε πόλη 7,4 και μου πήγε τον μέσο όρο στο 6,8.Με το αυτόματο 8 τάχυτο και με το καταπληκτικό τιμόνι, το αυτοκίνητο οδηγείται με ένα χέρι και ένα πόδι.
Το τιμόνι βοηθάει πολύ στις στροφές, το ότι το σχήμα του δεν είναι στρόγγυλο.
Επίσης είναι πολύ ελαφρύ στις χαμηλές ταχύτητες και στο παρκάρισμα και νιώθεις ότι οδηγάς ένα μικρό αυτοκίνητο.
Το δέρμα του επίσης είναι για χάδιαΤα πιάνο κουμπιά βοηθάνε για να βρεις εύκολα αυτό που θέλεις στην οθόνη του αυτοκινήτου ενώ κινείσαι.
Τα menu είναι εύκολα.
Το Gps μου έβγαζε χθες ότι δεν ήξερε τον δρόμο Τρίκαλα_Λάρισα που έχει γίνει πάνω από 10 χρόνια.
Επίσης μου έβγαζε ότι ήμουν καμιά 20m πιο δεξιά οπότε μπερδευόταν και με έβγαζε στον παράδρομο.
Τις υπόλοιπες ημέρες δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Απαράδεκτο το ότι ενώ εμφανίζει τις οδούς στα ελληνικά, στην αναζήτηση δεν έχει να γράψεις ελληνικά !!
Κάποια στιγμή και ενώ οδηγούσα 3 ώρες μου έβγαλε μύνημα ότι καλύτερα να κάνω μια στάση και στην οθόνη μου έβγαλε να διαλέξω να με πάει σε parking, σεο, κ.λ.π.
Με τον android auto συνδέθηκα αλλά ok δεν βρήκα κάτι που να μην έχει το αυτοκίνητο ήδη. Ίσως στο μέλλον.Για το πορτ μπαγκάζ να πω ότι σαν χώρους με καλύπτει αλλά θα ήθελα την λειτουργικότητα του παλιότερου 3008 αλλά με τον όγκο του νέου.
Έτσι αν θέλω να κατεβάσω μια βαριά βαλίτσα και θέλω στην ουσία να την τραβήξω να πέσει, φοβάμει ότι θα χτυπήσει στον προφυλακτήρα.Ενώ το παλιότερο είχε την προέκταση .Παράλληλα αυτή η προέκταση όταν ήταν ανεβασμένη, κρατούσε ότι γέμιζες το πορτ μπαγκαζ. Τώρα αν το παραγεμίσεις , φοβάσαι ότι όταν το ανοίξεις θα αρχίσουν να πέφτουν πράγματα.Οι ζώνες ασφαλείας που έχει είναι σαν να μην τις φοράς. Δεν ξέρω πως το έκαναν αυτό. Δεν κουράζουν γιατί δεν τις νιώθεις.
Τα καθίσματα είναι σίγουρα άνετα αλλά ακόμα δεν έχω βρει το κατάλληλο σημείο.
Ή δεν έχω ορίσει ακριβώς την οσφυική υποστήριξη σωστά και την κλίση ή πρέπει να μαλακώσουν λίγο ή δεν είναι τέλεια για τον σωματότυπο μου. Τα προηγούμενα του 3008 ήταν πολυθρόνες για ύπνο οπότε έχω ψηλά τον πύχη.Προχθές το είδα δίπλα στην υπέρoxη x2 που είναι ένα όμορφο αυτοκίνητο και δεν ζήλεψα καθόλου.
-
Έτσι,να σου χαρίζει πάντα χαμόγελα!
Peugeot 3008 2016