-
Ο χρήστης arj1383 έγραψε:
Και δεύτερον, φαντάζομαι μπορούν να αλλάξουν τα διαστήματα σερβις σε σταθερά των 15000χλμ εαν χρειαστεί ώστε να προειδοποιεί έγκαιρα?.
Σε προειδοποιεί, όταν φτάσει στα 15Κ, στη μικρή οθόνη του κοντέρ ας το πώς έτσι, κοντά στα 14.5 περίπου θα μετράει αντίστροφα.
Λάδια είχα γράψει πιο πριν τι μου έβαλε στο 1ο service
Καλοτάξιδο -
Το ότι είναι αλουμινένιο το μπλοκ δεν σημαίνει ότι και τα χιτώνια είναι από αλουμίνιο.
-
sargus διάβασε αν θέλεις το προτελευταίο ποστ..
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 3&start=60
-
Ευχαριστώ φίλε! Το είχα διαβάσει στο σεατ φορουμ και το έχω υπόψη μου! Νασαι καλά πάντως.
-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
sargus διάβασε αν θέλεις το προτελευταίο ποστ..https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 3&start=60
Προσπάθησα όσο μπόρεσα να το κάνω στα πλαίσια του οδικού δικτύου της νήσου Κω!
Ένας επαρχιακός 45 χλμ απο άκρη σε άκρη με ελάχιστες ευθείες και αρκετή κίνηση.. Και οι αποστάσεις μέσα στην πόλη max 5χλμ. Τις προάλλες βγήκα με τη σύζηγο για δουλειές, έκανα 1χλμ. το έσβηνα κατέβαινα μετά απο 5-10 λεπτά άλλο 1χλμ. κοκ Αν είχε φωνή ο κινητήρας θα με είχε στολίσει κανονικά!Θα ανέβω Αθήνα τις γιορτές και ανυπομονώ να οδηγήσω σε δρόμους τις προκοπής, να βγω και Εθνική να βγάλω το άχτι μου. Τα λάδια το έχω πάρει απόφαση να τα αλλάξω οπότε να ρωτήσω τι με συμβουλεύετε να κάνω να τα αλλάξω τώρα ή όταν επιστρέψω απο Αθήνα?
-
Πόσα χλμ έχεις τώρα..;
Εγώ σκοπεύω να τα αλλάξω όταν έρθει με το καλό το αρονα έως τα 2000 χλμ.
Και μετά στα 10000χλμ.
Δε νομίζω να αλλάζω τα λάδια κάθε 15000 χλμ. γιατί κάνω μικρές διαδρομές των 4-5 χλμ και σβήνει το μοτέρ για 8 ωρες περίπου.Κάποιος ρώτησε για τις προδιαγραφές λαδιού. Το tgi..ο 1.0 βενζινη και 1.5 θέλει τη vw 504 00. 5w 30 είναι νομίζω.
-
Είμαι κ εγω ένας από αυτούς που παρήγγειλαν το νέο tgi. Ελπίζω να αξίζει τα χρήματα του..
Υγ. Να δούμε κ ποτέ θα μας ερθει -
Και εγώ θέλω να κάνω μια αλλαγή λαδιών στα 8000 χλμ (τώρα είναι στα 7500χλμ).Έχω το 1.5 tsi και στην αντιπροσωπεία μου είπαν 0w20 (vw508.00). Στο εγχειρίδιο λέει οτι ειναι συμβατό και με το πρότυπο vw504.00 (5w30). Γίνεται άραγε να κάνω μια αλλαγή απο 0w20 σε 5w30 και απο κει και πέρα να χρησιμοποιώ μονο αυτό;;;
-
Ο χρήστης kolokotsos έγραψε:
Είμαι κ εγω ένας από αυτούς που παρήγγειλαν το νέο tgi. Ελπίζω να αξίζει τα χρήματα του..
Υγ. Να δούμε κ ποτέ θα μας ερθειΜε το καλό να έρθεις στην οικογένεια αδερφάκι
Πόσο σου βγήκε ; έβαλες τίποτα εξτρα ; χρώμα ; -
Το πήρα με κλίμα (500€) κ μεταλλικό (Nevada white 450€) από Μακρη. Με τα επιπλέον κ με έκπτωση 500€ βγήκε αν θυμάμαι καλά 16600
-
Το πήρα με κλίμα (500€) κ μεταλλικό (Nevada white 450€) από Μακρη. Με τα επιπλέον κ με έκπτωση 500€ βγήκε αν θυμάμαι καλά 16600Την επιδότηση την αιτηθηκες;
Το acc θα ήταν πολύ καλή προσθήκη...ίσως η καλύτερη..!
Ωραίο το χρωματάκι
Με το καλό να παραλάβεις, καλοτάξιδο, αναμένουμε εντυπώσεις -
Σουπερ και η δικη σου επιλογη κολοΚοτσος !!
Με το καλο να το παραλαβεις !! -
Ευχαριστώ.. Εννοείται πως έκανα αίτηση επιδότησης..
-
Terry τώρα με τα κρύα...το μοτέρ συνεχίζει να παίρνει μπροστά με το φυσικό αέριο;
-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Terry τώρα με τα κρύα...το μοτέρ συνεχίζει να παίρνει μπροστά με το φυσικό αέριο;Η πιο κρύα ημέρα μέχρι σήμερα, ήταν με 1 βαθμό , 6 το πρωί και ξεκίνησε με cng
-
Νομίζω κάτω από -10 παίρνει με την καταραμένη.
-
Καλησπέρα παιδιά!! Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει το ibiza 1.5 fr πως του φαίνεται γιατί σκέφτομαι να το πάρω και θα ήθελα να μου πει αν το έχει χαλάσει κάτι στο αυτοκίνητο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Νομίζω κάτω από -10 παίρνει με την καταραμένη.Το υγρό που άλλαξε τον κόσμο όπως τον ξέραμε έτσι?
-
Ξέρει κανείς ποτέ ανοίγει το πρατήριο φυσικού στα Γιάννενα κ στο ψαθοπυργο;;
-
Ξέρει κανείς ποτέ ανοίγει το πρατήριο φυσικού στα Γιάννενα κ στο ψαθοπυργο;;Ο Θεός! Μόνο αυτός!
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)