-
ωραιος ο χαρισμα. Φανταζομαι το ποστ του να χε εναν τονο απελπισιας οπως στους αμαν ο κανακης με το υφος του κακομοιρογλου. (Μην με παρεξηγησεις)
Σου λεει ρε μπας και εγω ειμαι τελικα ο γκαντεμης και ολοι οι αλλοι εχουν ατριχτα αυτοκινητα.Χαρισμα μην ανησυχεις ολα εχουν να κανουν με την ταχυτητα, δηλαδη στα 20-25 χ.α.ω οταν περνας με ενα αουντι πανω απο λακουβες δεν ακουγεται τιποτα, αν περασεις ομως με 40 χ.α.ω μια χαρα θα τριξει, οπως ολα τα αυτοκινητα.
-
Εγώ δεν έχω ΚΑΜΙΑ αμφιβολία ότι όλα τρίζουν, άλλο περισσότερο και άλλο λιγότερο, στους ελληνικούς καρόδρομους.
Γι' αυτό και εδώ και δύο δεκαετίες και βάλε δεν τρελαίνομαι με το αν θα τρίξει το εκάστοτε αυτοκίνητο μου. Άλλοι μπορεί να τρελαίνονται αν ακούσουν τρίξιμο και άλλοι μπορεί να βαυκαλίζονται ότι έχουν 'άτριχτα' αυτοκίνητα...
-
Το να έχει κάποιος άποψη λόγω εμπειρίας και να την καταθέτει δεν είναι βαυκαλισμός..είναι κάτι που το ζω..αν το δικό σου αυτοκίνητο έχει τέτοια θέματα δεν σου φταίνε άλλοι για αυτό..σίγουρα υπάρχουν κάποια που για χ,ψ λόγους κάνουν θορύβους και κάποια άλλα που δεν κάνουν..επίσης σίγουρα πιστεύω ότι δεν είναι θέμα μαρκας ή Γερμανου/Ιάπωνα ή ελληνικών δρόμων..παντού τα πάντα βρίσκεις πιστεύω..καθαρά θέμα συναρμολόγησης του εκάστοτε εργοστασίου είναι.. την ειρωνεία πάντως σε μια χαλαρή συζήτηση τη θεωρώ απλά περιττή, μιας και δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε απλά να μοιραστούμε απόψεις και εμπειρίες..καλή καρδιά και without prejudice τα λέω αυτά..
-
Ο χρήστης s3raph έγραψε:
Άσχετο με τα παραπάνω, αλλά εγώ έκλεισα ραντεβού την Παρασκευή να μου δούνε όλα τα τριξίματα που έχει εμφανίσει το αυτοκίνητο (super ευχαριστημένος απο το αυτοκίνητο αλλα στο θέμα τρίξιμο δεν το περίμενα απο τόσο νωρίς-3μηνών είναι) και όπως επίσης το πρόβλημα με τον αισθητήρα βροχής που τρελένεται μετά απο λίγη ώρα λειτουργίαςΤελικά;
-
Παίδες καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους!
Να ρωτήσω κάτι διαδικαστικό, και ίσως λίγο χαζό, όσους έχετε παραλάβει?
Με την παραγγελία ενημερώθηκα ότι το αυτοκίνητο θα έρθει μέσα Δεκεμβρίου και συμφωνήσαμε με τον αντιπρόσωπο να το παραλάβω με το καινούριο έτος. Όλα καλά, όντως με ενημέρωσαν χτες ότι έχει έρθει και μου ζήτησαν να εξοφλήσω όλο το ποσό. Προφανώς όμως δεν θέλω να δώσω όλα τα χρήματα πριν παραλάβω. Είμαι παράλογος ή είμαι κάπου λάθος?
Να σημειώσω ότι δεν παίζει κάποια χρηματοδότηση, μιλάμε για μετρητά όλο το ποσό.
-
Καλή παραλαβή φίλε μου! Δεν είσαι παράλογος, αλλά νομίζω αν κάνεις την κατάθεση στο λογαριασμό του Σαρακακη δε νομίζω ότι έχεις κάτι να φοβάσαι. Πήγες να το δεις το όχημα;
-
από Rapture » 20 Δεκ 2018 14:08
Καλή παραλαβή φίλε μου! Δεν είσαι παράλογος, αλλά νομίζω αν κάνεις την κατάθεση στο λογαριασμό του Σαρακακη δε νομίζω ότι έχεις κάτι να φοβάσαι. Πήγες να το δεις το όχημα;
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Η αλήθεια είναι πως δεν είναι θέμα φόβου, ψυχολογικό θα έλεγα κυρίως... Αλλά ακόμα κι έτσι το αμάξι θα είναι 20 μέρες εκεί, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.
Πραγματικά δεν έχω πάει και δύσκολο να προλάβω, για Σάββατο το βλέπω . -
Εγώ παραλαμβάνω στις αρχές του Γενάρη. Το αυτοκίνητο είναι εδώ. Το είδα και συμφωνήσαμε μόλις βάλω τα χρήματα (όλο το ποσό) 5 μέρες μετά να παραλάβω. Ούτε εμένα μου αρέσει αυτή η πολιτική, αλλά δεν υπάρχει και άλλος αντιπόσωπος να του κοπούν οι μαγκιές...οπότε φίλε υπομονή...
-
Σαν τι μπορεί να πάθει δηλαδή αυτοκίνητο σταθμευμένο στο πάρκινγκ/μέσα στην αντιπροσωπεία;;; Καλύτερο από γκαράζ κιόλας γιατί δεν έχει τόσο συχνή κίνηση μπες βγες άλλων αυτοκινήτων με νυσταγμένους/σουρωμένους/απρόσεκτους οδηγούς!
Να μου πεις ότι θα μπορούσες να επενδύσεις διαφορετικά τα χιλιαρικάκια σου αντί να κάθονται παρκαρισμένα 20 μέρες αυτό να το δεχτώ, αλλά μην γινόμαστε υποχόνδριοι χωρίς λόγο!Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΕΛπίζουμε να μην πάθει τίποτα γιατί απλά μετά ακυρώνω τα πάντα! και πάω για άλλα.. Χώρο δεν έχουν στεγασμένο (έλεος για αντιπροσωπεία 100 ετών..) κι έτσι μέσα στο μαγαζί θα το κρατήσουν...ελπίζω να μην περάσει κάποιος και ρίξει καμία κλοτσιά..υπάρχουν και κολλημένοι βλέπεις...
-
Δημοσίευση από Jorge_greek » 21 Δεκ 2018 07:04
Σαν τι μπορεί να πάθει δηλαδή αυτοκίνητο σταθμευμένο στο πάρκινγκ/μέσα στην αντιπροσωπεία;;; Καλύτερο από γκαράζ κιόλας γιατί δεν έχει τόσο συχνή κίνηση μπες βγες άλλων αυτοκινήτων με νυσταγμένους/σουρωμένους/απρόσεκτους οδηγούς!
Να μου πεις ότι θα μπορούσες να επενδύσεις διαφορετικά τα χιλιαρικάκια σου αντί να κάθονται παρκαρισμένα 20 μέρες αυτό να το δεχτώ, αλλά μην γινόμαστε υποχόνδριοι χωρίς λόγο!Μόνο υποχόνδριος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος που σκάει τα ωραία ζεστά χιλιαρικάκια που με κόπο και ιδρώτα έχει αποταμιεύσει πριν να παραλάβει το οποιοδήποτε προϊόν έχει παραγγείλει. Προφανώς όταν σκάει κάποιος 26.000 ντούκου και μάλιστα του τα ζητάνε πριν παραλάβει το αμαξάκι του θα έχει ανησυχίες...
Αν εσύ μπορείς να επενδύσεις το οποιοδήποτε ποσό και να έχεις ικανοποιητικό κέρδος χωρίς ρίσκο για 20 μέρες, με ενδιαφέρει να μάθω λεπτομέρειες.
Οι υποθέσεις που κάνεις αναφορικά με τους οδηγούς που θα μπαινοβγαίνουν σε ένα οποιοδήποτε γκαράζ (το δικό μου π.χ. έχει γύρω του 3 τοίχους και μία πόρτα) κάλλιστα θα μπορούσαν να ισχύουν στο πάρκινγκ οποιασδήποτε αντιπροσωπείας/ ντίλερ το οποίο πολλές φορές ταυτίζεται με το διαθέσιμο χώρο μετακίνησης των αυτοκινήτων του συνεργείου.
Φιλικά πάντα!!Δημοσίευση από snp » 21 Δεκ 2018 06:48
Εγώ παραλαμβάνω στις αρχές του Γενάρη. Το αυτοκίνητο είναι εδώ. Το είδα και συμφωνήσαμε μόλις βάλω τα χρήματα (όλο το ποσό) 5 μέρες μετά να παραλάβω. Ούτε εμένα μου αρέσει αυτή η πολιτική, αλλά δεν υπάρχει και άλλος αντιπόσωπος να του κοπούν οι μαγκιές...οπότε φίλε υπομονή...
Με το καλό να παραλάβεις φίλε μου! Κι εγώ για αρχές Γενάρη είμαι να παραλαμβάνω! Όλα καλά...
-
Να σαι καλα κι εσυ με το καλό να παραλαβεις και εύχομαι όλα να πάνε καλα..
-
καλες παραλαβες παιδια! εγω ειμαι ο ατυχος της παρεας, τελη φλεβαρη θα ερθει το δικο μου!
-
Μωρε την υγεια σου να χεις και θα παραλαβεις σε 2,5 μηνες ενα εξαιρετικο αυτοκινητο. Οχι και ατυχος
-
Μακαρι να γινει το θαυμα των χριστουγεννων και να το παραλαβω νωριτερα!!
-
Μη φοβάσαι, ΟΛΑ καλά θα πάνε. Εγώ έχω το προηγούμενο μοντέλο πριν 2.5 χρόνια. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ του κουτιού το πήρα, κ εγώ είχα άγχος κλπ….ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα όλα καλά πήγαν κ φυσικά όλα τα χρήματα ΜΕΤΡΗΤΗΣ που με πολύ κόπο τα είχα μαζέψει. Ένα ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΧΕ. Όταν θα το πάρεις κ θα το πας στο σπίτι σου όπου το βάλεις ακόμη κ έξω στο δρόμο όταν πας για δουλειές κλπ…..ΠΡΟΣΕΧΕ ιδιαίτερα. Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ «καλοί» άνθρωποι, ζηλόφθονες κλπ…που όταν βλέπουν καινούργιο να λάμπει κλπ…. κ καθώς περνούν δίπλα του με κλειδιά η με κάτι άλλο αιχμηρό, το χαράζουν….. ΠΡΟΣΕΧΕ!!! Βλέπεις παθών εγώ!!!!! Κ δυστυχώς υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ σε κάθε πόλη!!!!! (συνήθως νύχτα…) έχει καεί η δικιά μου γούνα με αυτούς τους ανεγκέφαλους!!!!!
-
να εισαι καλα!! ευτυχως τον αλλο μηνα μετακομιζω σε μια πιο ησυχη περιοχη οποτε πιστευω δεν θα υπαρχει προβλημα!!γιατι εδω που μενω γινεται πανικος απο τετοια περιστατικα!!
-
Και εγώ που μένω σε χωριό,την δεύτερη μέρα μου το χάραξαν...ένα ευμέγεθες Χ στο φτερό και μια λακκούβα από κατσαβίδι λίγο πιο κάτω....
Με το καλο να παραλάβεις! -
Τι λέτε ρε παιδιά;;;; Τι είναι αυτά τα πράγματα;; Πωωω!
Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος αλλά αν πετύχω κανέναν τέτοιο (και σε ξένο αμάξι όχι μόνο σε δικό μου) θα τον κάνω αγνώριστο! Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι πάτος σαν άνθρωπος για να κάνεις κάτι τέτοιο.
(Μόνο επειδή μένω στον 2ο και το αμάξι είναι παρκαρισμένο από κάτω στο δρόμο, παρακαλάω να μην πετύχω κανέναν να μου κάνει κάτι τέτοιο κάνα βράδυ που είμαι έξω στο μπαλκόνι στα σκοτεινά και κάνω τσιγάρο...γιατί πολύ φοβάμαι ότι έτσι που θα μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι, θα του μουντάρω από ψηλά! Και καλά να πέσω πάνω του...μην πέσω στο civicάκι γιατί μετά από τα νεύρα μου και από τον πόνο μου θα φάει και άλλες!!) -
εχω και ασχημα νεα.. για το συγκεκριμενο μοντελο, δεν εχει βγει ουτε κουκουλα..μονο αμα βρεις τυπου universal..ουτε το ιδιο το εργοστασιο δεν βγαζει..τραγικο.. αν καποιος βρει καποια που να ταιριαζει παρακαλω βακλτε κανα link..
Honda Civic 2017