-
Πριν από μια βδομάδα που είχα ρωτήσει τόσο μου είχαν πει, 4-5 μήνες..
-
Ανάκληση λογω αυτόματης λύσης του χειρόφρενου
-
Άντε καλή αρχή, κατά τ’ αλλά τα σκληρά πλαστικά μας μαράνανε όλους. Sorry κι ολας δεν έχω σπουδάσει μηχανολογία, αλλά πιο το σκεπτικό κάτι τέτοιο να συμβαίνει μόνο σε χιλιάρι κινητήρα και όχι ας πούμε σε 1.4 ή 1.5;
-
Καταρχάς ανακλήσεις κάνουν όλες οι εταιρίες και και καλά κάνουν. 2ον αφού το λέει είναι θέμα ECU έκδοσης. Προφανώς τα 1.5 φοράν άλλο πρόγραμμα.
-
Εννοείται ότι κάνουν όλοι ανακλήσεις, απλά το υπερτονίζω πως κανείς δεν έχει το αλάθητο.
Μήπως έχει ακουστεί για πιθανό facelift του μοντέλου μέσα στο 2019;
-
Ε καλά η VW σίγουρα δεν μπορεί να επικαλείται το αλάθητο
-
Ο χρήστης louis k έγραψε:
Μήπως έχει ακουστεί για πιθανό facelift του μοντέλου μέσα στο 2019;Από 2020 και βλέπουμε, ούτε 2 χρόνια δεν έχει κλείσει το μοντέλο, άσε που τώρα παρουσιάστηκε το r-line..
-
Καλησπέρα. Από σήμερα είμαι και εγω κάτοχος του t-roc 1.0 advance με το tech pack το οποιο περιεχει active info display, καμερα οπισθοπορειας και ηλεκτρικά αναδιπλουμενους καθρεπτες. Δεν με ενδιέφεραν διχρωμιες και 17αρες ζαντες γι αυτο και κατεληξα στο συγκεκριμένο πακετο το οποιο με τξν έκπτωση βγηκε 21.980 με το κλειδι στο χερι. Θα ηθελα να ρωτησω το android auto δεν συνδέεται με bluetooth.?
-
Ο χρήστης bikas4 έγραψε:
Καλησπέρα. Από σήμερα είμαι και εγω κάτοχος του t-roc 1.0 advance με το tech pack το οποιο περιεχει active info display, καμερα οπισθοπορειας και ηλεκτρικά αναδιπλουμενους καθρεπτες. Δεν με ενδιέφεραν διχρωμιες και 17αρες ζαντες γι αυτο και κατεληξα στο συγκεκριμένο πακετο το οποιο με τξν έκπτωση βγηκε 21.980 με το κλειδι στο χερι. Θα ηθελα να ρωτησω το android auto δεν συνδέεται με bluetooth.?κατ’ αρχήν καλορίζικο καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο. Δυστυχώς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω καθόσον δεν είναι κάτοχος. Θα σου πρότεινα όμως να κάνεις μια έρευνα γιατί υπάρχει ανάκληση για το συγκεκριμένο μοντέλο, σημαντικό να δεις ποτέ είναι κατασκευασμένο. Η ανάκληση αφορά μηχανικό κιβώτιο και παραγωγή από Δεκέμβριο του 2016 έως Ιούλιο του 2018.
-
Ο χρήστης bikas4 έγραψε:
Καλησπέρα. Από σήμερα είμαι και εγω κάτοχος του t-roc 1.0 advance με το tech pack το οποιο περιεχει active info display, καμερα οπισθοπορειας και ηλεκτρικά αναδιπλουμενους καθρεπτες. Δεν με ενδιέφεραν διχρωμιες και 17αρες ζαντες γι αυτο και κατεληξα στο συγκεκριμένο πακετο το οποιο με τξν έκπτωση βγηκε 21.980 με το κλειδι στο χερι. Θα ηθελα να ρωτησω το android auto δεν συνδέεται με bluetooth.?για να γινει χρηση android auto απαιτειται ταυτοχρονη συνδεση με καλωδιο και συνδεση bluetooth
-
Ευχαριστω πολυ.Το γνωριζα το θεμα με την ανακληση οποτε πριν το παραλαβω τους ρωτησα αν αντιμετωπιζει το συγκεκριμενο προβλημα και μου ειπαν οχι.Οσο για το android auto ειναι οπως τα λεει ο dettol.Κατα τα αλλα το αυτοκινητο ειναι πραγματικα απολαυστικο στην οδηγηση.Δεν ξερω αν μου φαινεται ετσι επειδη προερχομαι απο ενα renault megane 15ετιας αλλα το αυτοκινητο μεχρι στιγμης μου εχει αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις.
-
Ο χρήστης bikas4 έγραψε:
Καλησπέρα. Από σήμερα είμαι και εγω κάτοχος του t-roc 1.0 advance με το tech pack το οποιο περιεχει active info display, καμερα οπισθοπορειας και ηλεκτρικά αναδιπλουμενους καθρεπτες. Δεν με ενδιέφεραν διχρωμιες και 17αρες ζαντες γι αυτο και κατεληξα στο συγκεκριμένο πακετο το οποιο με τξν έκπτωση βγηκε 21.980 με το κλειδι στο χερι. Θα ηθελα να ρωτησω το android auto δεν συνδέεται με bluetooth.?Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το συγκεκριμένο μοντέλο, από ποια αντιπροσωπεία πήρες την συγκεκριμένη προσφορα?
-
Απο τον Σταθοπουλο στη Χαλκιδα
-
Οι εντυπώσεις σου απο τον 1.0 TSI κινητήρα ποιες είναι?
-
Δεν είμαι και ειδικός για να σου πω λεπτομέρειες και ούτε εχω κάνει χιλιόμετρα ακόμα αλλά όταν πήγα από Χαλκίδα στο Ελ. Βενιζέλος με την σύζυγο και το πορτμπαγκαζ φορτωμένο ο κινητηρας δείχνει επαρκεστατος και οικονομικός. Με το cruise control ειδικά θα δεις πολύ καλή οικονομία σε καύσιμο.Μεχρι 160 πηγε πολυ ανετα και ουτε καταλαβαινεις οτι πας με τοσο, δλδ ειναι αρκετά στιβαρο. Εχω κανει 400 χλμ απο τοτε που το πήρα και έχει μέση καταναλωση 7λ/100χλμΓια μένα μη τον φοβηθείς τον 1000αρι.Καλα είναι βεβαια να πας να το κάνεις και ενα test drive να εχεις μια προσωπική άποψη.
-
Νέα ανάκληση , αυτή τη φορά για 354 T-Roc, Passat, Golf, Arteon.
Η ανάκληση αφορά τα οχήματα που παράχθηκαν μεταξύ Μαΐου 2018 και Αυγούστου 2018. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα ενδέχεται να μην έχει πραγματοποιηθεί σωστά μια συγκολλητή σύνδεση της πλάτης του πίσω πάγκου καθισμάτων. Ως αποτέλεσμα σε περίπτωση ατυχήματος το προσκέφαλο στην πλάτη του πίσω καθίσματος μπορεί να μην είναι πλήρως αποτελεσματικό. -
Καλημέρα σε όλους,
νέος στο Forum. Ζω εδώ και 4 μήνες Ελλάδα. Επιστροφή απο Γερμανία. Κάτοχος Golf 7 GTI Performance 230PS DSG.
Το αυτοκίνητο είναι Leasing οπότε θα επιστρέψει σύντομα Γερμανία μιας και για Ελλάδα δεν... (Δυστυχώς)
Έτσι λοιπόν σκέφτομαι για αγορά T-Roc 1.5 Experiance + Sport Pack με DSG. Εδώ είναι και το μεγάλο μου πρόβλημα. Μιας και οδηγώ τα τελευταία 3 χρόνια DSG δεν θέλω σε καμία περίπτωση να γυρίσω σε Μηχανικό. Γνωρίζω ότι το DSG του GTI δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θα έχει το T-Roc. Έχω διαβάσει διάφορα για το 'απλό' DSG και έχω μπερδευτεί λιγάκι. Δεν θέλω να το πάρω μηχανικό και απο την άλλη το φοβάμαι ως προς την αξιοπιστίαΟπότε ζητάω την γνώμη σας. Τα χιλιόμετρα θα είναι 60/40 πόλη-εγνατία κλπ. Βέβαια όχι πάνω απο 10 με 15.000 το χρόνο. Υπάρχει και 2ο αυτοκίνητο για την δουλειά. Οπότε το T-Roc προορίζεται για Οικογενειακές βόλτες κλπ.
Ευχαριστώ
-
Οι απορίες μου είναι οι εξής α) γιατί δεν παίρνεις και πάλι GT, για να μην σου πω R, για να μη σου πω TCR, β) γιατί δεν πας σε Tiguan αφού θες να μείνεις στη VW, γ) το εσωτερικό του T Roc το έχεις δει ; δ) γνωρίζεις περί... φαινόμενο καγκουρό
Και μια υπενθύμιση : ουδεμία σχέση έχουν οι δρόμοι της Γερμανίας με αυτούς της χώρας μας...
-
Γιατί οι μισθοί της Ελλάδας δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς της Γερμανίας .. οπότε νομίζω ότι 2000 κυβικά για Ελλάδα είναι πολλά. Ναι το έχω δεί το αυτοκίνητο γνωρίζω για τα πλαστικά κλπ.. αλλά εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου. Και ας είναι μέρα με νύχτα με το GTI. Όσο για το Tiguan πέρα απο την τιμή και τον εξοπλισμό μου είναι λίγο μεγάλο. Ιδικά για την πόλη.
-
Το experience είναι η κορυφαία έκδοση? Αν ναι, το χει ο αδερφός της όπως ακριβώς το θες. Γενικά μου χε φανεί υπερβολή να δώσει 26.000€ για αυτοκίνητο κατηγορίας Juke, ωστόσο σε βόλτα που πήγαμε, μου άρεσε πολύ τόσο εσωτερικά όσο και οδηγικά.
Είχε και πολύ καλό εξοπλισμό!Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
VW T-Roc