-
Το Α5 g-tron είναι λίγο ακριβό τώρα , να μαζέψουμε και λίγα ακόμα μέχρι τότε ...
19kg cng και 25ltr βενζίνης ;;; -
Τέρι, αν είχες τα χρήματα για το Α5, δε νομίζω να σε ένοιαζε και τόσο η οικονομία του φυσικού αερίου.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τέρι, αν είχες τα χρήματα για το Α5, δε νομίζω να σε ένοιαζε και τόσο η οικονομία του φυσικού αερίου.Μη το λες ... ήθελα να κατεβάσω Α3 g-tron ... αλλά τα κουκιά στο χέρι ήταν λίγα και η πρόταση της seat δελεαστικότατη (καινούργιο , μεγαλύτερη/ο αξία/'κέρδος'; σε βάθος 5-10ετίας με βάση τα χλμ/έτος που κάνω - 0€ τέλη φέτος και του χρόνου - μικρότερη αξία ασφάλισης και το βασικότερο ; επιτόκιο 3,9% ) και βάσει €€/χλμ/έτος , το Φ.Α. δεν το αλλάζω
-
Terry το είχες πετύχει και με την περσινή επιδότηση το ιμπιζα; ;
-
Καλά βέβαια, εσύ κάνεις πάρα πολλά χιλιόμετρα ετησίως. Πόσα; 40; 50 χιλιάδες; Και στο κάτω-κάτω, ακόμα και λεφτάς να είσαι, γιατί να τα σκορπάς όταν μπορείς να απολαμβάνεις την ίδια υπηρεσία πολύ φθηνότερα;
Έχεις κάνει κάποιο μακροχρόνιο πλάνο για το Ibiza; Αντικατάσταση στις 150 χιλιάδες χιλιόμετρα ας πούμε; Πριν απαξιωθεί πλήρως; Ή το κρατάς μέχρις εσχάτων; Και κάνεις και μια γενική επισκευή κινητήρα στις 350 χιλιάδες και συνεχίζεις;
-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Terry το είχες πετύχει και με την περσινή επιδότηση το ιμπιζα; ;Και καλά ήταν ακυρωμένη παραγγελία , η οποία είχε πάρει επιδότηση ... αλλά καποιο παλικάρι (sniko) είχε αναφέρει οτι είχε πάρει το desire red που ήθελα με -650€ έκπτωση 16,200€ με έξτρα τους πίσω διαχύτες (15,400€ εγώ) , χωρίς μα-μου και λοιπά ... από stock λογικά που είχε Ελλάδα και σε 10 ημέρες με πινακίδες , ενώ εμένα με έκαναν 2 μήνες
-
Έχεις κάνει κάποιο μακροχρόνιο πλάνο για το Ibiza;Δεν μπορώ να κάνω σχέδια , ότι συμβεί , σα στόχο έχω την 10ετία περίπου, αλλά κανείς δεν ξέρει πως τα φέρνει η ζωή και η δουλειά ...
-
oκ, λοιπόν, το παράγγειλα κι εγώ το Arona CNG. Εξω : διχρωμία Magnetic Tech + πορτοκαλί οροφή + χρωμιομένο πλαισιο παραθύρων και κολόνα πίσω + (όταν μάθω τιμή) πιθανόν πορτοκαλί πλαστικά στα φωτα ομίχλης. Μέσα: δερματίνη και υποβραχιόνιο. Ξέχασα να αναφέρω ότι ο πωλητής μου είπε ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα το εξατάχυτο κιβώτιο, στους λοιπούς ομοιοπαθείς εδώ είπαν κάτι βέβαιο; Ας όψεται που πάνω απ΄όλα μου αρέσει και αισθητικά το αμάξι. Οπότε θα σας στείλω εντυπώσεις ... από καλό Πάσχα και μετά
-
Με γεια, με το καλό να παραλάβεις. Η λιανική τιμή προ φόρων μένει κάτω από το όριο με αυτά που έβαλες;
-
Ναι, μένει κάτω από το όριο, μόνο η διχρωμία είναι εργοστασιακή, τα υπόλοιπα είναι αξεσουάρ που θα τα κάνουν εδώ στην αντιπροσωπεία
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Seat Arona CNG!
Σχεδόν με έχεις ψήσει τόσο πολύ που το συζητάς!!!
Εάν έβγαινε αυτόματο, θα το είχα παραγγείλει εχτές!
Α όχι, δε θα το πάρεις επειδή το συζητάω εγώ. Να το πάρεις εφόσον κρίνεις ότι ταιριάζει στις ανάγκες σου. Χωρίς να ξέρω πώς προήλθε αυτή η αντίληψη, σε είχα για λεφτά.
-
Α όχι, δε θα το πάρεις επειδή το συζητάω εγώ. Να το πάρεις εφόσον κρίνεις ότι ταιριάζει στις ανάγκες σου. Χωρίς να ξέρω πώς προήλθε αυτή η αντίληψη, σε είχα για λεφτά.
-
Δεν εννοώ ότι το σκέφτομαι επειδή το λές εσύ, αλλά επειδή εσύ μας άνοιξες τα μάτια...μέχρι πρόσφατα δεν ήξερα καν ότι κάνουν τέτοια οικονομία!
-
Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτομαι λόγω περιορισμένων μοντέλων και όλα VAG, αλλά όταν είπα στην γυναίκα μου πόσο καίνε μου λέει: 'Εεεε αυτό να πάρουμε, να δώσουμε το Ford και να πάρουμε ένα τέτοιο να γλυτώσουμε πολλά χρήματα'.
-
Λεφτάς?? Καλό....μου άρεσε!! Είμαι ένα αξιοπρεπώς αμειβόμενα μισθωτός. Καμία σχέση με λεφτά...ίσως σε παρέσυραν τα αυτοκίνητα που είχα κατά καιρούς και ότι τα άλλαζα πολύ συχνά. Όλα μεταχειρισμένα, αυτή είναι η συνταγή...είχα ένα κεφάλαιο €25.000 το οποίο ανακύκλωνα.
-
-
Αν είναι όντως να κάνεις κίνηση για το Arona, αυτή θα πρέπει να γίνει σύντομα. Έκπτωση στην τιμή κι επιδότηση είναι περίπου 2,5 χιλιάρικα, διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.
Έτσι κι αλλιώς, δε σε βιάζει η πώληση του Ford, αφού θα χρειαστείς αυτοκίνητο για το επόμενο εξάμηνο, μέχρι να ρθει ο Ισπανός. -
Αν είναι όντως να κάνεις κίνηση για το Arona, αυτή θα πρέπει να γίνει σύντομα. Έκπτωση στην τιμή κι επιδότηση είναι περίπου 2,5 χιλιάρικα, διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.
Έτσι κι αλλιώς, δε σε βιάζει η πώληση του Ford, αφού θα χρειαστείς αυτοκίνητο για το επόμενο εξάμηνο, μέχρι να ρθει ο Ισπανός.To ξέρω...για αυτό δεν ψήνομαι, γιατί πρέπει να γίνουν όλα βιαστικά και δεν έχω όρεξη και χρόνο να πιεστώ.
Ιδανικά θα ήθελα μια B Class αυτόματη με Φ.Α. αλλά όσες είδα στο autοscout είναι οι πανάκριβες ή με άπειρα χιλιόμετρα!
Γενικα σκέφτομαι ότι με 1 ηλεκτρικό και 1 με ΦΑ θα μειώσω το ετήσιο κόστος μετακίνησης κατά €2.500-3.000....είναι ένα σεβαστό ποσό!
-
Για ηλεκτρικό, πας καρφί για Ζωή.
Για αυτόματο φυσικό αέριο, να μερικές επιλογές:
Mercedes-Benz E 200 Kompressor Automatik / Erdgas-Top Zustand - Final price: € 4,490.-
https://www.autoscout24.com/offers/merc ... 6a68985d07Mercedes-Benz B 170 NGT CHROME - Final price: € 4,700.-
https://www.autoscout24.com/offers/merc ... 64cb982797Volkswagen Passat 1.4 16V TSI Comf. EcoFuel DSG - Final price: € 6,300.-
https://www.autoscout24.com/offers/volk ... 50040a105eMercedes-Benz B 200 NGD Executive - Final price: € 9,500.-
https://www.autoscout24.com/offers/merc ... 50040abcb6 -
Για ηλεκτρικό, πας καρφί για Ζωή.Για αυτόματο φυσικό αέριο, να μερικές επιλογές:
To ξέρω...την ΖΩΗ κοίταγα (πάλι νομίζω από εσένα την έμαθα...πάντως στο φόρουμ πρωτοδιάβασα) φαίνεται καλό αυτοκινητάκι και με αξιοπρεπή αυτονομία.
Τα έχω δει αυτά, αλλά έχουν άπειρα χιλιόμετρα! Δεν θα έδινα ένα αυτοκίνητο με 28.000χλμ για να πάρω ένα με 200.000+. Το Arona κάνουν βλακεία που δεν το βγάζουν αυτόματο.
-
Ναι, εγώ την προωθώ τη Ζωή, όπως και το ομόσταβλο Fluence που έρχεται 1.500-2.000 ευρώ φθηνότερα, απλώς είναι ανοικονόμητο για αστική χρήση.
Αν έχεις μόλις 28 χιλιάδες χιλιόμετρα και σε καλύπτει στα υπόλοιπα (χώρους, αυτόματο), θα μπορούσες να δεις και τη μετατροπή σε υγραέριο.
-
Αν έχεις μόλις 28 χιλιάδες χιλιόμετρα και σε καλύπτει στα υπόλοιπα (χώρους, αυτόματο), θα μπορούσες να δεις και τη μετατροπή σε υγραέριο.
- Δεν είναι αυτόματο το kuga δυστυχώς!
- Την φοβάμαι την μετατροπή σε κινητήρα turbo και άμεσου ψεκασμού.
- Εάν είναι να κάνω μετατροπή προτιμώ να πάρω καινούργιο με ΦΑ, αφού αμφότερα χειροκίνητα θα είναι.
Μάλλον θα κάτσω στα αβγά μου...περιμένω εντός 2019 πολλές εξελίξεις με τα καύσιμα και με το υβριδικό μέτωπο.
-
Η Ζωή ποια είναι ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Η Ζωή ποια είναι ρε παιδιά;Renault ZOE. Ένα από τα ηλεκτρικά μοντέλα της Renault.
https://www.renault.com.gr/electriccars/ze.html
Seat Arona 2017