-
@george1977 καλημερα
Εχω εγκαταστησει το coPilot αλλα ενω εχω navigation δεν εχω φωνητικες πληροφοριες εν κινησει. (απενεργοποιω το VSP). Ενω ακουω ραδιοφωνο, αυτο δεν πρεπει να διακοπτεται και να ακουγεται η φωνη? Το ιδιο προβλημα και οταν το ραδιοφωνο ειναι Off. Επιλογη φωνης στον navigator δεν βλεπω καπου. Καμμια ιδεα τι εχω κανει λαθος? Μηπως δεν υπαρχει δυνατοτητα φωνης γενικοτερα? -
Έχεις κάνει τις ρυθμίσεις τις παρακάτω ώστε να κάνει sound interrupt
To παραδειγμα αφορά το google maps αλλα μπορέις να το κάνεις σε όλες τις εφαμρογές αρκει να ξέρεις το process.
c) Ρυθμίζουμε τα processes ώστε να παίζει το ******
com.google.android.apps.maps
com.google.android.apps.maps
Third party
Navi
SoundInterrupt
SoundInterruptMute
LastMode -
Για το CoPilot που εχω εγκαταστησει τα εχω ρυθμισει οπως και στο Google που αναφερεις με το αντιστοιχο Package/Process name και τις παραμετρους ετσι:
THIRD PARTY
NAVI
OFF
Soundout Βlank
SoundInterrupt tick
SoundInterruptMute tick
LastMode tick
OomSetPerm Blank
ProcessKillTarget blankΠαρ ολα αυτα ηχος γιοκ..
Το google maps που αναφερεις δουλευει και offline? Κανει κανονικα navigation με φωνη οπως τα αλλα? Δεν το εχω δοκιμασει ποτέ. Thanks -
Ο χρήστης RScenic έγραψε:
Για το CoPilot που εχω εγκαταστησει τα εχω ρυθμισει οπως και στο Google που αναφερεις με το αντιστοιχο Package/Process name και τις παραμετρους ετσι:THIRD PARTY
NAVI
OFF
Soundout Βlank
SoundInterrupt tick
SoundInterruptMute tick
LastMode tick
OomSetPerm Blank
ProcessKillTarget blankΠαρ ολα αυτα ηχος γιοκ..
Το google maps που αναφερεις δουλευει και offline? Κανει κανονικα navigation με φωνη οπως τα αλλα? Δεν το εχω δοκιμασει ποτέ. ThanksTo λειτουργώ με κινητό σαν wifi και παίζουν ακόμη και τα google services.
-
Ειναι σωστες οι ρυθμισεις?
Επειδη δεν καταλαβα, χρησιμοποιεις το κινητο με δεδομενα σαν Hot spot και ετσι το δουλευεις? Off line δεν δουλευει? (Το Google maps εννοω) -
Ειναι σωστες οι ρυθμισεις?
Επειδη δεν καταλαβα, χρησιμοποιεις το κινητο με δεδομενα σαν Hot spot και ετσι το δουλευεις? Off line δεν δουλευει? (Το Google maps εννοω)Εμένα με ενδιαφέρει αρκετά το Live traffic ώστε να αποφύγω τυχόν εμποδία από πλημμύρες, αγρότες, απεργούς που υπάρχουν κατά καιρούς στο οδικό δίκτυο όποτε το λειτουργώ με hotspot.
Παίζω κανονικά apple music, google maps με την υστερική να παρεμβαίνει όποτε το κρίνει σκόπιμο και όλα καλά.
Κάποιες φορές μόνο το wifi Μπορεί να κολλήσει και να θέλει ξαναauthentication αλλά μια στις τόσες.
Το μόνο bug που έχω παρατηρήσει είναι οτι σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο στην Ολυμπία Οδο , μου μπαίνει παράσιτο ένας ραδιοφωνικός σταθμός (την ώρα που παίζω apple music) την πρώτη φορά μάλωσα την γυναίκα μου αλλά τελικά δεν ήταν αυτή
-
Καταλαβα. Η δικια μου χρηση ειναι η 'κλασσικη χρηση', να παω δηλαδη (με τη βοηθεια του GPS μονον) απο το Α σημειο στο Β, οπότε με ενδιαφερει ο navigator να λειτουργει οπωσδηποτε offline γιατι δεδομενα δεν χρησιμοποιω σχεδον καθολου. Απ οτι καταλαβα το Google Maps δεν εχει off line δυνατοτητα λειτουργιας, οπότε, δεν μου κανει. Θα σκαλισω το CoPilot μπας και βρω γιατι δεν μου βγαζει φωνη..
-
Παιζει και οφφλινε το google maps. Απλά δεν παίζει το live.
-
Tα καταφερα τελικα με το CoPilot, ηρθε η φωνη, απλα δεν την ειχα ενεργοποιησει. Θα σκαλισω ομως και το Google maps αφου λες οτι λειτουργει και off line, όποιο μου αρεσει περισσοτερο. Θα ψαξω και αλλα free offline να εγκαταστησω απο το Play Store αλλα δεν υπαρχουν πολλα που να λειτουργουν για τοσο αρχαιο Android..
Παντως διαπιστωνω οτι η ληψη του WiFi ειναι λιγο 'ψοφια'. Στο ιδιο σημειο στο σπιτι το κινητο δειχνει 5 γραμμες ενω το αμαξι με το ζορι 2. Εβαλα ενα WiFi extender που ειχα για να λυσω το προβλημα. -
Tα καταφερα τελικα με το CoPilot, ηρθε η φωνη, απλα δεν την ειχα ενεργοποιησει. Θα σκαλισω ομως και το Google maps αφου λες οτι λειτουργει και off line, όποιο μου αρεσει περισσοτερο. Θα ψαξω και αλλα free offline να εγκαταστησω απο το Play Store αλλα δεν υπαρχουν πολλα που να λειτουργουν για τοσο αρχαιο Android..
Παντως διαπιστωνω οτι η ληψη του WiFi ειναι λιγο 'ψοφια'. Στο ιδιο σημειο στο σπιτι το κινητο δειχνει 5 γραμμες ενω το αμαξι με το ζορι 2. Εβαλα ενα WiFi extender που ειχα για να λυσω το προβλημα.Eίσαι αδερφός γκατζετάκιας!!!
-
Συνονοματε καλησπερα, θα ρωτησω εσενα μια και εισαι 'αδερφος' εδω μεσα
- Εγκατεστησα μερικες εφαρμογες απο το Playstore αλλα μου βγαινουν 'ξαπλωμενες' (αφου ειναι για κινητο, ειναι ορθιες). Υπαρχει κανενας τροπος να τις 'σηκωσω'??
- Καπου πηρε το ματι μου στο μηχανημα Task manager αλλα δεν μπορω να τον βρω να κλεισω..τον Navigator 'να βγαλει τον σκασμο'.. Που στον διακο ειναι?
-
Συνονοματε καλησπερα, θα ρωτησω εσενα μια και εισαι 'αδερφος' εδω μεσα- Εγκατεστησα μερικες εφαρμογες απο το Playstore αλλα μου βγαινουν 'ξαπλωμενες' (αφου ειναι για κινητο, ειναι ορθιες). Υπαρχει κανενας τροπος να τις 'σηκωσω'??
- Καπου πηρε το ματι μου στο μηχανημα Task manager αλλα δεν μπορω να τον βρω να κλεισω..τον Navigator 'να βγαλει τον σκασμο'.. Που στον διακο ειναι?
-
Eίσαι πολύ γενναίος που κατεβάζεις application απο το playstore. Tο καλύτερο βιαγκρα ειναι να κατεβάζεις εφαρμογές με οπτιμαιζεισον για ταμπλετ.
-
Διαδοχικά το back σου κλείνει το application.
-
FYI
https://www.consumerreports.org/car-rep ... e-trouble/
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
FYIhttps://www.consumerreports.org/car-rep ... e-trouble/
To εχω διαβάσει στα αμερικανικα φορουμ. Σε ψυχρό καιρο (αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδεν) και σε μικρές διαδρομές δεν προλαβαίνει να θερμανθεί ο κινητήρας και ακαυστη βενζίνη από τα τοιχώματα μπορει να αναμειχθεί με το λάδι λίπανσης. Το μείγμα αυτό συνήθως καίγεται, όμως έαν σταματήσει το όχημα τοτε δημιουργούνται συσσωματωματα αυτού του μειγματος.
Έαν γίνει αρκετές φορές αρχίζει και χάνει τις ιδιότητες του το λάδι.Το workaround είναι όταν υπάρχουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες να μην ξεκινάει αμέσως το όχημα να κινείται ειδικά εαν πρόκειται να πέσει σε κίνηση και να ανοίγει ο οδηγός το όχημα (αφου πιάσει θερμοκρασίες λειτουργίας ο κινητήρας) ώστε να καουν αυτά τα μείγματα λίγο πριν το σβήσει.Αγαπάει τις ψηλές στροφές ο κινητήρας
Σε πολύ ψυχρές πολιτείες ή στο Καναδά αρκετοί κάνουν αλλαγή λαδιών στην μέση της χειμερινής περιόδου ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος να παρουσιαστει το θέμα.
-
Σε όσους αρέσκονται σε σκυλοκαυγάδες σε φορουμ , αξίζει να διάβασετε το θέμα αυτό στο φορουμ του crvowners.
Οι καυγάδες στα θέματα του 3008 και της Χ1 είναι παιδική χαρά. (ηδη 242 σελίδες μόνο αυτό το θέμα)Από τους χρήστες καταλαβαίνεις τα παρακάτω
1)Οι περισσότεροι είναι από Β. Πολιτείες ή από τον Καναδά
2)Το ΣιΑρΒι το οδηγάνε πολλές χαουζγουαιφς
3)Μεγάλο ρόλο παίζει ο τρόπος οδήγησης -
george1977
- Eίσαι πολύ γενναίος που κατεβάζεις application απο το playstore. Tο καλύτερο βιαγκρα ειναι να κατεβάζεις εφαρμογές με οπτιμαιζεισον για ταμπλετ.
- Διαδοχικά το back σου κλείνει το application.
- Οχι πως δεν μου φτανουν οι ετοιμες εφαρμογες απο το cmdroid, αλλα ψαχνομαι για κανεναν navigator καλυτερο, οπως επισης εψαχνα για equalizer (πριν ανακαλυψω οτι υπαρχει ηδη στο μηχανημα). Τι εφαρμογες με optimization να βρω για tablet για..4.0.4..Μηπως να γυρναω το αμαξι στο πλαι?
- Κι ομως, υπαρχει task manager που κλεινει ολες τις ανοιχτες, θα τον βρω, που θα παει..
-
2017-18 Honda CR-V having engine problem, gasoline mixing with oil
https://www.autoblog.com/2018/10/05/201 ... to00000016 -
Διαβάζοντας τα αμερικάνικα φορουμ μπορείς να κάνεις δυο διαπιστώσεις.
1)Πόσο αναπτυγμένη είναι η συνείδηση του καταναλωτή (και φυσικά προστατεύεται ο καταναλωτής)
2)Πόσο σημαντικό για την ορθή λειτουργία και ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ του κινητήρα είναι το λάδι λίπανσης και τα χαρακτηριστικά του.- Εδώ δεν χρειάζεται να πουμε πολλά. Και μόνο οτι οι περισσότερες εταιρίες δίνουν μικρότερα διαστήματα service στην Αμερική σε σχέση με την Ευρώπη δεν είναι τυχαίο.
2)Πόσο σημαντικό και ύπουλο μπορεί να είναι το ιξώδες στο λάδι λίπανσης. Σε κάποια ΣιΑρΒι η άνοδος της στάθμης του λαδίου , μπορεί να υποψιάσει οτι λαμβάνει χώρα ανάμειξη βενζίνης με λάδι λίπανσης και άρα υποβιβασμός του ιξώδες του λαδιού, όμως δεν είναι και απολύτως απαραίτητο οτι θα ανέβει η στάθμη. Υπο συνθήκες μπορεί και καίγεται μέρος του μείγματος ακαυστης βενζίνη και λαδίου μηχανή (όχι όλο) με αποτέλεσμα η στάθμη να φαίνεται φυσιολογική ενώ διαρκώς μειώνεται η ποιότητα του λαδιου μηχανής. Με μικρότερο ιξώδες το φιλμ προστασίας είναι λιγότερο αποτελεσματικό και δημιουργούνται συνθήκες αρνητικές για την μακροζωία του κινητήρα.Οι ζημιές που μπορούν να προκύψουν απο υποβιβασμένη ποιότητα λαδίου λιπανσης είναι δυσανάλογα μεγάλες σε σχέση με το κόστος αλλαγής του λαδίου. Το λάδι θα πρέπει πάντα να εξετάζεται και σε ποσότητα αλλά όσο μπορούμε να καταλάβουμε και σε ποιότητα ροής. Δεν έχουμε την δυνατότητα να έχουμε φασματογράφο μάζας αλλά τακτικός έλεγχος είναι σωστός όπως και σε κάθε περίπτωση ακόμη και να μην έχουμε συμπληρώσει τα χιλιόμετρα , να αλλάζουμε λαδια το πολύ στον χρόνο καθώς το λάδι έχει την τάση να αφομοιώνεται και να χάνει το ιξώδες. Τα καινούργια συνθετικά λάδια είναι πολύ ανθεκτικά και βγάζουν πολλά χιλιόμετρα (μάλιστα έχει μετρηθεί οτι έχουν την βέλτιστη απόδοση μεταξύ 5000-10000) όμως ο χρόνος είναι επιβαρυντικός ειδικά όταν γίνονται μόνο μικρές διαδρομές.
-
Παιδια καλησπερα. Να σας πληροφορησω για ενα προβλημα που εχει η 'πατσαβουρα' που εχει για Android media player το αυτοκινητο. Εχω μονιμα καρφωμενο ενα στικακι με μουσικη. Καθε φορα ομως που βαζω μπρος την μηχανη διαπιστωνω οτι δεν το 'βλεπει' οπότε πρεπει να μπω στα settings και να το κανω mount για να το δει. Συμβαινει και σε σας αυτο και αν ναι πως το αντιμετωπιζετε?
-
Παιδια καλησπερα. Να σας πληροφορησω για ενα προβλημα που εχει η 'πατσαβουρα' που εχει για Android media player το αυτοκινητο. Εχω μονιμα καρφωμενο ενα στικακι με μουσικη. Καθε φορα ομως που βαζω μπρος την μηχανη διαπιστωνω οτι δεν το 'βλεπει' οπότε πρεπει να μπω στα settings και να το κανω mount για να το δει. Συμβαινει και σε σας αυτο και αν ναι πως το αντιμετωπιζετε?Δυο συνταγές
α) Βάζε το usb αφου εκκινήσεις το media player
b) Έαν το έχεις μόνιμα στο usb , να επιλέξεις την θύρα με την μεγαλύτερη τάση.Δική μου συμβουλή , έαν έχεις iphone παίξε με apple music και συνδεσιμότητα ipod.
Honda CR-V 2015