-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Η συγκριση κανονικα θα ηταν με το Type R και εκει αμφιβαλω αν υπερεχει σε κατι το i30N
Στον δείκτη vfm.
Δυστυχώς παίζει καθοριστικό ρόλο στις μέρες μαςSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Η συγκριση κανονικα θα ηταν με το Type R και εκει αμφιβαλω αν υπερεχει σε κατι το i30N
Δηλαδή σου φαίνεται ότι η σωστή σύγκριση είναι μεταξύ ενός αυτοκινήτου των 28.000 Ευρώ με ένα άλλο των 50.000 Ευρώ...
Πόσοι είναι αυτοί που λένε ότι θα πάω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο που να κοστίζει από 28 ως 50 χιλιάρικα; Το 1% των υποψηφίων αγοραστών; Μήπως λέω πολλούς;
Τέλος πάντων, το τραβήξαμε από τα μαλλιά το off-topic. Ας επανέλθουμε στο θέμα μας.
-
Στην Ελλαδα μόνο, ειναι τοσο χαωδης η διαφορα μεταξυ των δυο τιμολογιακα....
Γι αυτο και τα περισσοτερα συγκριτικά γινονται μεταξυ Type R , i30N, και των λοιπων (Megane RS,Cupra, 308 GTi κτλ) . -
Ρε φιλε, στην Ελλάδα ζούμε και η κουβέντα ξεκίνησε από τις τιμές της Ελλάδας. Όλα τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται...
-
Σε χωρους, ποιοτητα εσωτερικου και κατασκευης,ντιζάιν, ανεση, κοστος χρησης, μεταπωληση , κύρους , ισως και ασφαλειας
Δεν μου ερχεται κατι αλλο τωραΦτάνει μη βγάζεις άλλο κόμπλεξ........... σ' αρέσει δεν σ'αρεσει είναι vfm, τα έχει όλα και είναι hyundai!!!!! Μοναδικός άξιος αντίπαλος στο ζυγι είναι ο Λέοντας.
-
Το κομπλεξ που το ειδες? Τραβα να σε δει κανενας γιατρος
-
Κανένα κόμπλεξ δεν βλέπω από την πλευρά του alexandros.K (ίσως να είμαι επίσης κομπλεξικός)
Από εκεί και μετά το που ανήκει το 1.5 civic ευτυχώς εκτός από εμάς υπάρχουν κι άλλοι που το βλέπουν.'Σε σχέση με τον ανταγωνισμό, το Civic είναι πιο αργό από στάση σε σχέση με τα Focus 1.5 EcoBoost και SEAT Leon FR, αλλά πιο γρήγορο στις ρεπρίζ.'
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... vtec-turbo
Ανεξάρτητα από την τιμή λοιπόν υπάρχουν εκείνα τα στοιχεία που ορίζουν την κατηγορία ενός οχήματος αλλά και τους ανταγωνιστές του.
Αν πάμε στην έκδοση ταιπ αρ τότε τα συγκριτικά θα γίνουν με τους αντίστοιχους ανταγωνιστές.Απλά πράγματα.
-
Ευχαριστω Σπυρο
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
'Σε σχέση με τον ανταγωνισμό, το Civic είναι πιο αργό από στάση σε σχέση με τα Focus 1.5 EcoBoost και SEAT Leon FR, αλλά πιο γρήγορο στις ρεπρίζ.'
Συμφωνώ να υπάρχουν πολλές μετρήσεις σε οποιοδήποτε προϊόν, αλλά αυτό το 0-100 από στάση ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αποτελεί benchmark. Ρολλαριστός με ή χωρίς φορτίο, ναι, είναι περισσότερο επιτεύξιμη μέτρηση από την πλειοψηφία των οδηγών σε καθημερινές συνθήκες κίνησης. Κάπου είχε πει ο Δίας ότι δίνει πιο ολοκληρωμένη άποψη για την δύναμη του αυτοκινήτου το 0-400m και συμφωνώ.
-
καλησπερα παιδια!! ξερετε αν μεχρι και τις αρχες του νεου ετους θα υπαρχει το civic sedan αυτο που υπαρχει τωρα? η θα εχει ερθει η νεα εκδοση facelift?
-
Ε; έκδοση facelift; Κιόλας;
Το αμάξι αυτό βγήκε αν δεν κάνω λάθος το 2016 προς το τέλος και Ελλάδα ήρθε το 2017.
Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι για facelift αν και ο μέσος όρος ζωής των μοντέλων civic είναι μόλις στα 4,5 χρόνια (10 γενιές σε 45 χρόνια)! -
sargus ναι, ειχα διαβασει κατι για εκδοση facelift για το sedan!γιαυτο ρωταω μηπως ξερει καποιος κατι παραπανω!!
-
Έχει παρουσιαστεί facelift του sedan στην Αμερική το πότε θα έρθει Ευρώπη άγνωστο...
-
Μπράβο στη Honda! Μικρές αλλαγές αλλά όλες θετικές! Δε συμβαίνει πάντα αυτό στα face-lift των εταιριών καθώς σε πολλές περιπτώσεις το προηγούμενο ήταν καλύτερο/πιο βολικό. Δεν είναι τυχαίο που το civic είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Αμερική.
Είδα αυτήν την εβδομάδα πρώτη φορά από κοντά σενταν. Μου άρεσε πάρα πολύ! Ήταν και η 'φτωχή' έκδοση. Πιστεύω ότι χάνει πολύ στις φωτο. Αν το είχα δει πριν παραγγείλω ίσως να κατέληγα σε αυτό και όχι στο χατσμπακ!
Κατά τα άλλα, να πω ότι γενικά δεν κάνω μικτές ασφάλειες (γιατί λυπάμαι τα λεφτά) οπότε και στο civic τώρα που το πήρα του έκανα απλή anytime. Χαζεύοντας όμως στο νετ χθες, είδα ότι θα μπορούσα να κάνω μικτή ασφάλεια στην Hellas Direct με μόλις 130 ευρώ παραπάνω το χρόνο! Και μάλιστα με κάλυψη για κακόβουλες ενέργειες! Οπότε παίρνω κατευθείαν anytime και προς μεγάλη μου έκπληξη μαθαίνω ότι μπορώ να ακυρώσω το ισχύον συμβόλαιο και να πάρω πίσω τα λεφτά για τους εναπομείναντες 11 μήνες! Ένιωσα για λίγο κεντροευρωπαίος! Μπράβο τους! Οπότε το προχώρησα και έχω τώρα μικτή! -
Καινούριο αμάξι χωρίς μεικτή ασφάλεια αγγίζει τα όρια της εγκληματικής ενέργειας.
Τουλάχιστον το έσωσες.
Όσον αφορά το σεντάν, ενώ στην αρχή μου άρεσε περισσότερο, τώρα προτιμώ το 5θυρο.
Βέβαια αν πήγαινα να πάρω τώρα sivic θα έπαιρνα το σεντάν λόγω ανάγκης για χώρο αποσκευών.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
sargus αν επιτρεπεται ποσο ειναι η μεικτη ασφαλεια το χρονο στην εταιρεια που επελεξες?
-
427 φίλε μου.
-
Εξάμηνο??? Ή ετήσιο??? Εάν είναι ετήσιο να κάνω και εγώ εκεί....
Ώπα τώρα είδα την ερώτηση που αφορά το έτος.
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Οπότε παίρνω κατευθείαν anytime και προς μεγάλη μου έκπληξη μαθαίνω ότι μπορώ να ακυρώσω το ισχύον συμβόλαιο και να πάρω πίσω τα λεφτά για τους εναπομείναντες 11 μήνες! Ένιωσα για λίγο κεντροευρωπαίος! Μπράβο τους! Οπότε το προχώρησα και έχω τώρα μικτή!Ισχυει εδω και χρονια. Το ειχα κανει σε αλλη αφαλιστικη παλιοτερα κι εγω
Εάν είναι ετήσιο να κάνω και εγώ εκεί....
Εχει μεγαλες απαλλαγες ομως
Οσο για το σενταν.... Μade in Turkey
Οποτε τρωει ακυρο απο τα αποδυτήρια -
Οσο για το σενταν.... Μade in Turkey
Οποτε τρωει ακυρο απο τα αποδυτήριαΚαι το αουρις που έχω τώρα made in Turkey είναι, οπότε δεν με απασχολεί η χώρα κατασκευής σε μάρκες που ασχολούνται με τις προδιαγραφές τους, όπως Toyota Honda Mazda.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Honda Civic 2017