-
Καλορίζικο φιλε και με πολλα και καλα χιλιομετρα. Δεν συνηθιζω να γραφω για αλλα αυτοκίνητα αλλα το Kia ειναι εξαιρετικο. Εγω ενα τσαφ ειμουν το 2013 αλλα εβαλα στην ακρη το μεγαλο πορτπαγκαζ και πηρα πιο ισχυρο κινητήρα ηθελε και 4κινητο (Suzuki s crooss Diesel 4x4). Δυο πραγματα μονο θα σου πω:Ξαδερφακι δουλεύει στη kia Γιαννενα και μου λεει οτι ειναι φοβερα σαν αυτοκίνητα και εγω ειχα το picanto 9 χρονια. Βλαβεςςςςς μονο 2 λαμπες εκαψε. Το εκλαψα και ακομα το κλαιω αλλα δυο αμαξια δυσκολο...
Νικος....
-
Αυτο ειναι το thread για το sportage?????? 4 σελιδες????
Επειδη ειμαι στο τσακ να το παρω βρισκω ανησυχητικο το οτι δεν συζητιέται....... -
Γράψε ότι θα το πάρεις σε ντίζελ ενώ κανείς 15000 και ότι τα πλαστικά του αποπνέουν ποιότητα και να δεις πως θα γεμίσουν οι σελίδες.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης christos79 έγραψε:
Αυτο ειναι το thread για το sportage?????? 4 σελιδες????
Επειδη ειμαι στο τσακ να το παρω βρισκω ανησυχητικο το οτι δεν συζητιέται.......Σοβαρότατος λόγος απόρριψης...........
-
Και για ferrari δεν γραφει πουθενα κανεις, την απορριπτω χαχα
-
Γράψε ότι θα το πάρεις σε ντίζελ ενώ κανείς 15000 και ότι τα πλαστικά του αποπνέουν ποιότητα και να δεις πως θα γεμίσουν οι σελίδες.
-
Οταν για το qq ή το karoq βλεπεις κατεβατα ολοκληρα και καθε λογης πληροφορια για το πως τσουλαει μεχρι το πως συνδεεις το κινητο με το αυτοκινητο ενω για το sportage 4 σελιδες δεν ειναι λογικο να προβληματιζεσαι και να συμπεραίνεις οτι δεν πουλαει, δεν ασχολειται ο κοσμος...κοσμος που λογικα για να ειναι σε φορουμ ασχολειται λιγο παραπανω με αυτα τα θεματα?
Εχω αντλησει απειρες πληροφοριες για το τα προαναφερθεντα αλλά ελαχιστα για το κια....
Αφου λοιπον θελει σπινθηρα το thead να σας πω οτι οντως θελω το πετρελαιο και κανω λιγοτερα απο 15000.....
Απο την στιγμη που δεν το πληρωνω ακριβοτερα τον πετρελαιοκινητηρα γιατι να μην τον παρω?
Δεν θα πρεπει να κανω αποσβεση την παραπανω τιμη και σε περιπτωση που αυριο μεθαυριο μου τυχει κατι στη δουλεια μια ''μεταθεση'' θα ειμαι και ετοιμος!
Κερασακι στην τουρτα : τα πλαστικα μου φανηκαν ποιοτικοτερα και απο του tuscon και απο του qq .... -
Φιλαράκι είσαι λάθος! Για τα χιλιόμετρα που κανείς είναι έγκλημα το ντίζελ θα καταστραφείς οικονομικά! Άσε που μέχρι να το πάρεις λογικά θα έχει βγει απαγόρευση κυκλοφορίας!
Πάρε ένα οικολογικό βενζίνη να βοηθήσεις το περιβάλλον!
Να ξέρεις οι ντίζελ κινητήρες πέθαναν! Δεν τους εξελίσσει κανείς! Τι είναι νεος ο κινητήρας; Μπα ποιος ξέρει καμία παλιά αναβάθμιση που είχαν στα συρτάρια θα είναι!
Τι η Χόντα κυκλοφορεί το σιβικ με νέο 1.6 ντίζελ με 9αρι αυτόματο κιβώτιο; Μην μασάς για ξεκαρφωμα το κάνει!
Σοβαρά τώρα το κια δεν το έχω δει από κοντά κοντά. Η κια και η χιουνται είχαν βυθιστεί λόγω αντιπροσωπείας γι'αυτό δεν βλέπεις κίνηση.
Πάντως από μακριά δείχνει πάρα πολύ καλά μελετημένος ο σχεδιασμός του. Το προηγούμενο είχε η αλήθεια είναι , πολλά κουμπάκια ίσως υπερβολικά πολλά άλλα οκ γούστα είναι αυτά. Σαν χώρους πίσω έχει κορυφαίους για τα γόνατα στην κατηγορία. Αλλά οδήγησε το γιατί το 115 ίσως να σου φανεί πολύ αργό. Για μένα το 1.6 136 είναι ιδανικό για την Ελλάδα αν σε παίρνει. Μετά έχει 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση που δεν την έχει κανένας άλλος. ΞενοιαζειςΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε μου και εγώ ενδιαφέρομαι για το 1.6 πετρέλαιο με αυτόματο κιβώτιο και κάνω σχεδόν 10.000 το χρόνο και καθημερινά (μέχρι να αλλάξω δουλειά που ποιος ξέρει που θα είναι) κάνω 2 χιλιόμετρα
Περιμένω να δω το FL που θα έρθει δυστυχώς Οκτώβρη και όχι Σεπτέμβρη. -
Tkin73 κατα αρχας ειλικρινά ευχαριστώ για τον κοπο σου να μου δινεις τις απαντήσεις και θα ήθελα να μου εξηγήσεις καποια πράγματα.
1ον.Γιατι θα καταστραφω οικονομικα που θα βαζω πετρέλαιο κ οχι βενζινη?
Δεν ειναι φθηνοτερο το πετρέλαιο?
Επαναλαμβάνω οτι δεν θα πληρωσω τον πετρελαιοκινητηρα παραπανω απο τον βενζινοκινητήρα οποτε θα πρέπει να κανω καποια αποσβεση με βαση τα χλμ....ειτε παρω πετρέλαιο ειτε βενζίνη στο συγκεκριμένο μοντέλο ειναι στα ιδια λεφτα.
2ον. χρονια τωρα ακουμε το πετρέλαιο πεθανε αλλά ολοι οχι μονο η Honda βγαζουνε πετρελαιοκινητηρες!
3ον αν δεν κανω λαθος περα απο την αντλια που μπορει να την παθεις ο Πετρέλαιοκινητηρας εχει και μεγαλύτερη αντοχη και ειναι πιο οικονομικος στην συντήρηση.
4ον καλη η οικολογια αλλά αν φαω μεταθεση Σουφλι αντε να δω πως θα πηγαινοερχομαι Λαρισα.....
konmax και εγω καπως ετσι!! μπορει να την γλυτωσω μπορει και να την φαω! Αν την φαω ειναι καλυτερα να τρεχω για να βαλω αεριο??? Εγω φιλε konmax εχω βρει ενα μεταχειρισμένο 1.7 upgraded 2ο του 2018 με 15000χλμ ολα σε ταξιδι απο γνωστο με λαστιχα 2 μηνων πάνω κ το παιρνω στα 19000. Το fl θα βγαινει στα 23800 να ξερεις... -
Φίλε Χρήστο ...μην με παίρνεις στα σοβαρά....
Προχωρά αφού το κανείς βόλτα το αμάξι πρώτα και αφού το πας σε συνεργείο να το σηκωσει στην μπάρα μηχανικός να δει ότι δεν έχει κάνα χτύπημα στράβωμα διαρροή κλπ. Το αμάξι είναι καλό έχει χώρους εμφάνιση αξιοπιστία. Αφού δεν θες/ δεν μπορείς να πας στο fl βούρ σε αυτό.
-
Φιλε μου με εχεις μπερδεψει...δεν ισχύουν δηλαδή αυτα που εγραψες παραπανω???
-
Ειρωνικά τα εγραφες???
-
O KOSTASAG που είχε πάρει πριν λίγο καιρό το ίδιο θα μπορούσε να σε βοηθήσει, αλλά έχει καιρο να γράψει βλέπω.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειρωνικά τα εγραφες???Ναι βρε ...
-
tkin73 που να παρω γραμμή...εχω χασει τον υπνο μου ...μεγαλη αποφαση βλεπεις...και αν βαλεις μεσα συνιστωσες όπως τελη,έξοδα,τοκους αστα....κορωνα γράμματα βλεπω να το ριχνω...
VAGKIRK Ευχαριστώ θα του στειλω ενα μνμ -
Ξερουμε κοστος αντλιας πετρελαιου σε περιπτωση βλαβης στο συγκεκριμενο αμαξι? Νομιζω ειναι το μονο που δεν καλυπτει η εγγυηση.
-
Ξερουμε κοστος αντλιας πετρελαιου σε περιπτωση βλαβης στο συγκεκριμενο αμαξι? Νομιζω ειναι το μονο που δεν καλυπτει η εγγυηση.Το καλύπτει κανονικά..εφόσον δεν οφείλετε στο καύσιμο φυσικά.
-
Ο χρήστης geo76 έγραψε:
Ξερουμε κοστος αντλιας πετρελαιου σε περιπτωση βλαβης στο συγκεκριμενο αμαξι? Νομιζω ειναι το μονο που δεν καλυπτει η εγγυηση.
Το καλύπτει κανονικά..εφόσον δεν οφείλετε στο καύσιμο φυσικά.
Ουσιαστικά λοιπόν δεν το καλύπτει!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το καλύπτει κανονικά..εφόσον δεν οφείλετε στο καύσιμο φυσικά.
Ουσιαστικά λοιπόν δεν το καλύπτει!
99% Θα πουν κακο καυσιμο και τελος.Βεβαια στο χερι της εταιρείας ειναι να βρει και να επισκευάζει την τουρμπινα το Dpf και την αντλία με χαμηλο κοστος εφοσον παντα δεν τα εχει στην εγγύηση...
Kia Sportage IV