-
Ο χρήστης xRRx έγραψε:
https://www.car.gr/14337083-nissan-micra
Αυτο αν ειναι απο ενταξει πωλητη και αν εχει ακομα εργοστασιακη εγγυηση (νομιζω ειναι 3 ετη),ειναι καλη επιλογη για την δουλεια που το θετε
Μόνο 19κ; κάπου μου κλωτσάει.
Δυστυχώς επειδή πήραμε το οικογενειακό έπεσε στρίμωγμα και χάλασε το τουτου της γυναίκας, ζημιά 1500€ όταν το αμάξι δε πουλιέται τόσο.
Η αλήθεια είναι πως εεν βιάζεται, βολεύεται με της πεθεράς μου, οπότε νομίζω πως μια αναμονή θα ήταν σωστότερη να μαζέψουμε κάτι παραπάνω, γτ είμαι της κουτας, θα ξέρω απο το 0 τι έχει γίνει πάνω του.Οπότε θεωρητικά μικρό, αυτόματο, κούτα, και πες ταβάνι τα 11κ, καλύτερη επιλογή χιουνται/ κια ε;
καταρχην δεν λεει πουθενα οτι ειναι ατρακαριστο
Tο οποιο μπορει να μην σημαινει και τιποτα,ειχε ενα τρακο στην πολη και αλλαξε πορτα,our balls are moving, θα χασει 0.1 sec στο Nürburgring,αν ειναι σε εγγυηση ακομα θα το επαιρνα γιατι ξεκινας με ολα ΟΚ.Θες να βαλεις κι ενα χιλιαρικο; ΟΚ,παλι κατω απο μπατζετ εισαι.Τωρα αν λες οτι απο τα 9 πας στα 11 χωρις προβλημα,ειναι αλλη συζητηση.
-
Χωρίς πρόβλημα δεν είναι, θα κόψουμε κάτι άλλο, θα καθυστερήσουμε και λίγο, θα τα φτάσουμε.
Το οτι έχει 19 χιλιάδες χιλιόμετρα μόνο με προβληματίζει και πουλιέται μόνο 7 χιλιάρικα, όταν όλα τ αλλά ξεκινούν απο 8.500 με διπλάσια τουλάχιστον χιλιόμετρα.
-
Αφήνω αυτό εδώ
[spoiler:8pxo3csz][/spoiler:8pxo3csz]
Αν ανεβεί το budget λίγο επιλογή μου θα ήταν ι10/πικάντο -
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Αφήνω αυτό εδώ
Αν ανεβεί το budget λίγο επιλογή μου θα ήταν ι10/πικάντοΙσχύει όντως η φωτογραφία;
Αν μιλάμε για τελική 10κ και με αυτόματο δεν συζητιέται.
-
Εποχιακή προσφορά λέει ότι είναι. Τώρα μέχρι πότε και αν ισχύει μόνο για ετοιμοπαράδοτα (δηλ. ίσως περιορισμένη επιλογή εξοπλισμού) δεν το γνωρίζω. Μπορείς πάντως να περάσεις μια βόλτα να ρωτήσεις!
-
Ε βαλε εξοδα,πινακιδες,μεταλλικο αν θες, το 10αρι το πιανει λογικα
-
Για εμένα είναι άριστη ως πρόταση και ας μην είμαι θιασώτης των εταιρειών του γκρουπ. Το citigo στα χρήματα είναι πρόκληση. Επειδή επίσης έχω μπει μέσα νομίζεις πως βρίσκεσαι σε μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Από καταναλωση δεν παίζεται. Κατηγορία παπί άντε 125άρα βέσπα!
-
Με κλειστά τα μάτια!
-
Έχουμε εικόνα τι φάση παίζει με το αυτόματο του citigo;
Μπορούμε να συγκρίνουμε τα αυτόματα των κια/χιουνται;
-
Ο χρήστης xRRx έγραψε:
Έχουμε εικόνα τι φάση παίζει με το αυτόματο του citigo;Μπορούμε να συγκρίνουμε τα αυτόματα των κια/χιουνται;
Είναι το απλό αυτοματοποιημένο 5τάχυτο χειροκίνητο (δεν είναι διπλού συμπλέκτη), τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή και τραγικά αργό στις αλλαγές ταχυτήτων. Προσωπικά δεν μου αρέσει και δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο με αυτό το κιβώτιο, αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Πρέπει να το οδηγήσεις για να δεις ο ίδιος (και η γυναίκα σου) εάν σου κάνει.
Εάν δεν έχει αλλάξει κάτι, το αυτόματο των KIA?Hyundai είναι κλασσικό με μετατροπέα ροπής, το οποίο προσωπικά το προτιμώ και αντικειμενικά είναι αρκετά καλύτερο (και με πιο ομαλές αλλαγές) για κίνηση στην πόλη.
-
Επειδή το οδήγησα πρόσφατα το i10 με το αυτόματο, μπορώ να σου πω πως για τις δικές σου ανάγκες θα σου αφήσει καλύτερες εντυπώσεις απο του citigo.
Μικρό ταβάνι 9.000