-
Συγνώμη, εσένα έχει βιβλιααράκι για service, που λέει για τα διαστήματα service? Εμένα γιατί μου είπαν ότι δεν βγαίνουν πλέον και πως είναι όλα ηλεκτρονικά;
-
Ξέρει κανείς πόσο κοστίζουν τα xenon ΛΤΠΦ?
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ξέρει κανείς πόσο κοστίζουν τα xenon ΛΤΠΦ?Sent from my G8141 using Tapatalk
Full LED προβολείς εμπρός με AFS και προβολείς ομίχλης με λειτουργία γωνίας 770 €
-
Ο χρήστης opcast έγραψε:
Full LED προβολείς εμπρός με AFS και προβολείς ομίχλης με λειτουργία γωνίας 770 €
ΛΤΠΦ ή τελική?
Πολλά μου φαίνονται για να είναι προ φόρων.
-
'ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ
ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ' -
Τόσο ακριβώς είναι. Έχω και εγώ μπροστά μου τιμοκατάλογο. Και άλλες εταιρείες που έχω δει κάπου τόσο τα χρεώνουν
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ΛΤΠΦ ή τελική?
εχεις pm
-
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ευχαριστώ!Sent from my G8141 using Tapatalk
τιποτα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ΛΤΠΦ ή τελική?
Και λίγα είναι Νίκο...συνήθως θα ενεργά LED είναι κάνα χιλιάρικο προ φόρων.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ΛΤΠΦ ή τελική?
Και λίγα είναι Νίκο...συνήθως θα ενεργά LED είναι κάνα χιλιάρικο προ φόρων.
Όντως είναι οκ.
Δε με κρατάνε κάτω από τα 17Κ ρε γμτ, οπότε μάλλον θα προσθέσω τα LED εσωτερικού χώρου.
Δε θέλω με τίποτα να περάσω τα 17Κ, δεν έχει νόημα...
-
Νικόλα πας για Karoq;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εταιρικό εεε?
όντως δεν έχει νόημα, σε σκίζει ο φόρος μετά!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εταιρικό εεε?
όντως δεν έχει νόημα, σε σκίζει ο φόρος μετά!
Ναι εταιρικό, αντικατάσταση του octavia.
Είναι τεράστια διαφορά ρε συ. Ο φόρος είναι διπλάσιος (7% vs 14%). Όριο έχω τα 19Κ αλλά θα κάτσω στα 17Κ και κοιτάω τι μπορώ να βάλω παραπάνω γιατί έχω 300-350 ευρώ περιθώριο (ΛΤΠΦ).
Νικόλα πας για Karoq;
Ναι, έτσι φαίνεται.
Λήγει το lease στο Octavia του χρόνου, αλλά κάτι λέμε μήπως κατά το τέλος του χρόνου παραγγείλω το καινούριο γιατί θέλει και 2-3 μήνες παράδοση και μπορούμε να το γυρίσουμε νωρίτερα χωρίς penalty μπας και γλιτώσω και το φόρο για το 2019.
Οπότε κοιτάω το Karoq 1.5 TSI στην Ambition.
Από εναλλακτικές, παίζει πάλι octavia αλλά style limo ή ambition combi, το Α3 1.0 TFSI και BMW 114d τα οποία αποκλείονται λόγω χώρων & μοτέρ.
Οπότε τελικά φαίνεται μονόδρομος το Karoq.
-
Δεν είναι πολύ φτωχό το ambition? Του λείπουν αναδιπλούμενοι καθρέφτες, αυτόματα φώτα/καθαριστήρες, αισθ. παρκαρίσματος, συστήματα ασφαλείας και θα είναι και χειροκίνητο. Δε θυμάμαι αν έχει και android auto/carplay.
Μήπως να δεις και το 1000αρι με DSG? Δε νομίζω να σε προβληματίσει κάπου με τη χρήση που θα του κάνεις και με δεδομένη την ύπαρξη του Εβο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νικόλα πας για Karoq;
Ναι, έτσι φαίνεται.
Με το καλό ότι και αν πάρεις και καλοτάξιδο να είναι.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν είναι πολύ φτωχό το ambition? Του λείπουν αναδιπλούμενοι καθρέφτες, αυτόματα φώτα/καθαριστήρες, αισθ. παρκαρίσματος, συστήματα ασφαλείας και θα είναι και χειροκίνητο. Δε θυμάμαι αν έχει και android auto/carplay.Μήπως να δεις και το 1000αρι με DSG? Δε νομίζω να σε προβληματίσει κάπου με τη χρήση που θα του κάνεις και με δεδομένη την ύπαρξη του Εβο.
To 1000άρι δε βγαίνει style, μέχρι ambition πάει και δε με τρελαίνει το μοτέρ. Θα σέρνεται. Οπότε πρακτικά μιλάμε για τον ίδιο εξοπλισμό, πλην DSG7 που ναι...είναι γαμάτο, όντως!
Έχει ελλείψεις το ambition vs style, ναι είναι πιο φτωχό αλλά όχι τραγικά πολύ καθώς επί της ουσίας υπολείπεται στα:
- Φωτισμό εσωτερικού χώρου LED stripes και λοιπές ομορφιές
- Ζάντες 17άρες vs 16άρες (ok, I can live with it)
- Ράγες οροφής και πλαίσιο παραθύρων σε ασημί χρώμα & χρωμιωμένα διακοπτάκια (I can also live with it)
- Έγχρωμη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (I can live with it...)
- Αναδιπλούμενοι καθρέπτες (δε με νοιάζει...)
- Αυτόματος κλιματισμός (είναι λίγο θέμα, αλλά έχω βρει workaround που δουλεύω τώρα στο οκτάβια)
- Αισθητήρα βροχής/φώτων (nice to have...)
- Αισθητήρας παρκαρίσματος - αυτό είναι κυρίως το θέμα, αλλά έχω μάθει με το octavia και το υπολογίζω
Το head unit είναι ίδιο ακριβώς και στις δυο εκδόσεις και υποστηρίζει Smartlink+ οπότε είμαι οκ. Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο γιατί θέλω τις gadgetίες μου.
Οπότε σκέφτομαι και βάζω προτεραιότητες τι θέλω και λέω από το να πληρώνω διπλάσιο φόρο (600 vs 1200) για αυτά τα 8 πραγματάκια...ε ζω χωρίς αυτά και το +600άρι το κάνω βενζίνες στο όπλο χαχα.
Και μετά λέω...ε και αν είναι να πάω στα 19 παρά και να πληρώνω το 1300άρι το χρόνο στην εφορία, δε χτυπάω tiguan (που το Advance κάνει 18.125)?
Μετά παίζει το Octavia 1.5 TSI Ambition DSG αν είναι πάρω αυτόματο αλλά ξέρω γω, πάλι το ίδιο?
Οπότε Karoq Ambition μάλλον και ζω με τις ελλείψεις.
-
Καλά και το 1000αρι για ambition το έλεγα με μεγάλη διαφορά το dsg. Οδηγησέ το πάντως γιατί μπορει να σε καλύπτει. Μόνο αν χρειαστεί να το στροφάρεις ψηλά θα δεις ότι είναι οριακό και το dsg το κολακεύει αρκετά.
Γενικά πάντως δεν έχει κανένα νόημα να πας πάνω από 17Κ γιατί είναι εντελώς ηλίθιος ο διπλασιασμός του συντελεστή. Να ήταν από 7% στο 10% να το συζητάγαμε...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δεν είναι πολύ φτωχό το ambition? Του λείπουν αναδιπλούμενοι καθρέφτες, αυτόματα φώτα/καθαριστήρες, αισθ. παρκαρίσματος, συστήματα ασφαλείας και θα είναι και χειροκίνητο. Δε θυμάμαι αν έχει και android auto/carplay.
Μήπως να δεις και το 1000αρι με DSG? Δε νομίζω να σε προβληματίσει κάπου με τη χρήση που θα του κάνεις και με δεδομένη την ύπαρξη του Εβο.
To 1000άρι δε βγαίνει style, μέχρι ambition πάει και δε με τρελαίνει το μοτέρ. Θα σέρνεται. Οπότε πρακτικά μιλάμε για τον ίδιο εξοπλισμό, πλην DSG7 που ναι...είναι γαμάτο, όντως!
Έχει ελλείψεις το ambition vs style, ναι είναι πιο φτωχό αλλά όχι τραγικά πολύ καθώς επί της ουσίας υπολείπεται στα:
- Φωτισμό εσωτερικού χώρου LED stripes και λοιπές ομορφιές
- Ζάντες 17άρες vs 16άρες (ok, I can live with it)
- Ράγες οροφής και πλαίσιο παραθύρων σε ασημί χρώμα & χρωμιωμένα διακοπτάκια (I can also live with it)
- Έγχρωμη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (I can live with it...)
- Αναδιπλούμενοι καθρέπτες (δε με νοιάζει...)
- Αυτόματος κλιματισμός (είναι λίγο θέμα, αλλά έχω βρει workaround που δουλεύω τώρα στο οκτάβια)
- Αισθητήρα βροχής/φώτων (nice to have...)
- Αισθητήρας παρκαρίσματος - αυτό είναι κυρίως το θέμα, αλλά έχω μάθει με το octavia και το υπολογίζω
Το head unit είναι ίδιο ακριβώς και στις δυο εκδόσεις και υποστηρίζει Smartlink+ οπότε είμαι οκ. Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο γιατί θέλω τις gadgetίες μου.
Οπότε σκέφτομαι και βάζω προτεραιότητες τι θέλω και λέω από το να πληρώνω διπλάσιο φόρο (600 vs 1200) για αυτά τα 8 πραγματάκια...ε ζω χωρίς αυτά και το +600άρι το κάνω βενζίνες στο όπλο χαχα.
Και μετά λέω...ε και αν είναι να πάω στα 19 παρά και να πληρώνω το 1300άρι το χρόνο στην εφορία, δε χτυπάω tiguan (που το Advance κάνει 18.125)?
Μετά παίζει το Octavia 1.5 TSI Ambition DSG αν είναι πάρω αυτόματο αλλά ξέρω γω, πάλι το ίδιο?
Οπότε Karoq Ambition μάλλον και ζω με τις ελλείψεις.
Αυτό με τον αυτόματο κλιματισμό που προσπαθείς να κάνεις στο octavia μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο παραπάνω γιατι με ενδιαφέρει πολυ;
Επίσης συμφορουμίτης έγραψε ότι τα ΄φωτα είναι αυτόματα στην ambition. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά και το 1000αρι για ambition το έλεγα με μεγάλη διαφορά το dsg. Οδηγησέ το πάντως γιατί μπορει να σε καλύπτει. Μόνο αν χρειαστεί να το στροφάρεις ψηλά θα δεις ότι είναι οριακό και το dsg το κολακεύει αρκετά.Γενικά πάντως δεν έχει κανένα νόημα να πας πάνω από 17Κ γιατί είναι εντελώς ηλίθιος ο διπλασιασμός του συντελεστή. Να ήταν από 7% στο 10% να το συζητάγαμε...
Το φοβάμαι πως θα συμπεριφέρεται φορτωμένο Στέφανε με τα παιδιά, αποσκευές κλπ σε ταξίδι.
Αλλά ναι, θα το οδηγήσω.
Δε περνάω τα 17Κ σε καμία περίπτωση αλλά το DSG είναι μεγάλη υπόθεση, ούτε συζήτηση!
Αυτό με τον αυτόματο κλιματισμό που προσπαθείς να κάνεις στο octavia μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο παραπάνω γιατι με ενδιαφέρει πολυ;
Επίσης συμφορουμίτης έγραψε ότι τα ΄φωτα είναι αυτόματα στην ambition.Βασικά το ξεκινάω στη σκάλα 6 (φουλ) και κρύο τελείως σε ανακύκλωση και μετά διατηρώ ανακύκλωση, όταν αρχίσει και δροσίζει επαρκώς κατεβάζω στο 3 και μετά στο 2 και έπειτα αν κρυώνω αρχίζω και αυξομειώνω τη θερμοκρασία από το θερμοστάτη.
Έτσι διατηρεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Είναι workaround όπως είπα, αλλά οκ ζεις με αυτό.
Θετικό ότι έχει αυτόματα φώτα.
Skoda Karoq