-
Μπα κανενας τπτ προς το παρον ...απο δευτερα ελεγα να τους ενοχλησω..Το 25 ιουλιου στο ειπαν σε καποια αντιπροσωπεια?Εμενα μ ειχαν πει πρωτο δεκαπενθημερο ιουλιο.
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι χθες τους ενόχλησα για να δω σε τι κατάσταση είναι η παραγγελία. Ίσως να παίζει ρόλο που εγώ είμαι Θεσσαλονίκη
-
Το φαγαμε το καλοκαιρι δλδ..
-
Τον γνωστό μου τον ενημέρωσαν ότι θα παραλάβει στις 15 Ιουλίου (δεν προλάβανε να του παραδώσουν Ιούνιο). Για να δούμε εάν του είπαν αλήθεια.
-
Καλησπέρα.
Αναμένοντας και εγώ πληροφόρηση για τον Τ3 του XC40 διάβασα μια πρόσφατη κριτική:
https://www.autocar.co.uk/car-review/volvo/xc40/first-drives/volvo-xc40-t3-2018-review. Απ'ότι φαίνεται ο άγγλος δεν εντυπωσιάστηκε από τις επιδόσεις του κινητήρα, δεδομένου και του βάρους του Τ3 XC40. Εν πολλοίς, αυτοί είναι και οι δικοί μου προβληματισμοί για την αναλογία ίππων/βάρους. Βέβαια, στοιχεία μετρήσεων στο δρόμο δεν έχει δώσει, αλλά νομίζω ότι για το 0-100, θα είναι πολύ πάνω από το (δικό μου) ψυχολογικό όριο των 9 sec. Περιμένω το test με τις μετρήσεις από τους 4Τ, αλλά και το ραντεβού μου για test drive αρχές Ιούλη απ'ότι μου είπαν. Θα καλόβλεπα ακόμα πιο πολύ το Τ3 R-DESIGN, εφόσον ανακοίνωνε και η POLESTAR κάποια πακέτο αναβάθμισης (στην ουσία μιλάμε για επαναπρογραμματισμό απ΄ότι έχω καταλάβει) που θα το έφτανε στα 180 ps. Σημειωτέον, στο υβριδικό XC40 χρησιμοποιείται ως βάση ο Τ3 ο οποίος για την περίπτωση βγάζει 178 ps (από την βενζίνη και 75 από το ρεύμα). Το T3 R-DESIGN τιμολογείται από την αντιπροσωπεία στα 37.000 ευρώ. Τι έκπτωση πιστεύετε θα μπορούσαν να δώσουν. -
https://www.whatcar.com/news/2018-volvo ... -review/#2
Ακομη μια κριτικη που λεει πανω κατω τα ιδια..Σιγουρα ειναι πανω απο 9 sec.Καλο θα ηταν να δεις και τις ρεπριζ που θα χρησιμοποιεις καθε μερα.1000 1500 ευρω νομιζω εκπτωση θα τα παρεις.
Η πολεσταρ μετα το καλοκαιρι θα βγαλει τα πακετα αναβαθμισης.Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το car & driver που βγαίνει με κάποια σαββατιάτικη εφημερίδα θα έχει δοκιμή του Τ3 (στη Momentum νομίζω έκδοση). Στις ρεπτιζ λόγω καλής ροπής οι επιδόσεις του θα είναι ανταγωνιστικές πιστεύω. Τα πακέτα αναβάθμισης της POLESTAR σε τι κόστος περίπου κινούνται;
-
Αν θες σκληροτερηρη αναρτηση αποτι στη μομεντουμ δες τη r design.
Η καλυτερα πανε σε μια αντιπροσωπεια να τα κανεις test drive και τα 2 γιατι απο το τι γραφει ο καθενας δε θα βγαλεις ακρη..
Το 1.5 λογικα θα τη παλευει να το κινησει καπως αξιοπρεπως,ενα θεματακι ειναι βεβαια ποσο θα ζοριζεται και κατ επεκταση θα καιει για να κινηθει.Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dkk έγραψε:
Το car & driver που βγαίνει με κάποια σαββατιάτικη εφημερίδα θα έχει δοκιμή του Τ3 (στη Momentum νομίζω έκδοση). Στις ρεπτιζ λόγω καλής ροπής οι επιδόσεις του θα είναι ανταγωνιστικές πιστεύω. Τα πακέτα αναβάθμισης της POLESTAR σε τι κόστος περίπου κινούνται;Υπολόγιζε 1000€ μέσο όρο, αυτό που κερδίζεις είναι οτι δεν σταματάει η εγγύηση και οτι το πρόγραμμα είναι αυτο που πρέπει χωρίς διάφορές επιπλοκές.
-
Αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης (2 είναι δεν θα πω ποια) μου μετέφερε την παράδοση για μέσα Σεπτεμβρίου από αρχές Αυγούστου που μου είπαν πριν μερικές ημέρες . Μου έστειλαν μέιλ για τα ευχάριστα. Δεν είχαν τα κότσια να με πάρουν καν τηλέφωνο. Ότι θα πάρει το δικό μου κάποιος άλλος το θεωρώ δεδομένο. Δεν ακυρώνω γιατί για να πω την αλήθεια λόγω δουλειάς καλοκαιρινής δεν θα προλάβαινα να το χαρώ.
-
Ηθελα να περασω απο την αντιπροσωπεια κ γω να ενημερωθω αλλα δε προλαβα.Απο δευτερα θα παω.
Δεν ειναι σιγουρο οτι το πηρε αλλος καθως το εργοστασιο εχει προβλημα να αντεπεξελθει στη παραγωγη απο οτι διαβαζω..
Ειδικα τα r design εχουν μεγαλο προβλημα και καθυστερησεις..
Σκεψου εχουν 80000 παραγγελιες μεχρι το Μαιο και το αμαξι εκανε πρεμιερα Μαρτιο..
Να σου πω την αληθεια και γω σκεφτομαι την ακυρωση αν μου πουν τπτ τετοιο αλλα δε ξερω τι παιζει με τη προκαταβολη.Η να παρω καποιο οχι τοσο φορτωμενο εκθεσιακο.Εγω ειχα παραγγειλει μεσα φεβρουαριου.Αρχικα ειχα παραδοςη τελη μαιου μετα πηγε αρχες ιουλιου και αντε να δουμε τωρα..Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο site της Volvo , στο configurator σου βγαζει και τελικη τιμη;;
γιατι παλευω 2-3 ημερες και δεν τα καταφερνωthanx
-
Οχι δε βγαζει το ελληνικο...Μονο το γερμανικο η αγγλικο σαιτ αλλα οι τιμες καμμια σχεση...
-
προσπαθω να βρω τιμη για D3 Auto R-design και δεν υπαρχει πουθενα
μονο Momentum..ειναι αυτο το ψυχολογικο οριο των 40.000 ευρω....φοβαμαι οτι το ξεπερναει λογω φορων...
-
Σιγουρα το ξεπερναει...
-
Αυτόματο δεν έχει ακόμα από τον Ιουνίου του χρόνου είπαν
-
Το d3 λες η το t3?
-
Μονο το d3 υπάρχει σε αυτόματο στην παρούσα φάση...
Δυστυχώς θα αργήσει το T3 -
Ναι αυτο ξερω και εγω...
-
Δεν κάνει και η Volvo καμία προωθητική όπως η Peugeot..
Για να γλιτώσουμε το φιάσκο με τους φόρους
volvo XC40 / V40 / CMA platform