-
Τιμές για το Κιλερέρ δε βλέπω να έχουν ανεβάσει (?)
-
Όχι ακόμη... δεν πρόλαβαν. Αν περάσει κανείς ας κάνει ένα κόπο να μας πει, αν και σύντομα θα μάθουμε.
Τελευταία φορά προς Θεσσαλονίκη βγήκα από Ν. Μοναστήρι και μετά Π.Ε.Ο. μέχρι Λάρισσα. Έχουν κάνει και ασφαλτοστρώσεις σε κάποια άσχημα σημεία. Αν και προσωπικά ψηφίζω Φάρσαλα ερχόμενος από Αθήνα. Αντε σε λίγο Αθήνα - Θεσσαλονίκη όπως παλια 8+ ώρες από γραφικές διαδρομές. Θα θυμηθώ τον πατέρα μου -
**Έκλεισαν και την έξοδο βΕΛΕΣΤΙΝΟΥ από Ε.Ο. προς Βόλο στην άνοδο προς Λάρισα **(προφανώς για να βάλουν και εκεί πλευρικό σταθμό διοδίων). Συνεπώς η έξοδος από κόμβο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ και κατόπιν ΠΕΟ ως Λάρισα είναι πλέον η μόνη λύση κατά την άνοδο.
-
αρα συν δέκα κμ από την παλιά εθνική Βόλου Λάρισας.
ΟΚ είναι το βράδυ ασχημο λόγω των φορτηγών... τη μέρα κάτι πάει κι έρχεται ειδικά όταν πάς προς Βελίκα... γιατί έτσι κι αλλιως στον επαρχιακό καταλήγεις -
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Τα Φάρσαλα γίνονται ολοένα και πιο ελκυστικά...
-
Ο χρήστης notisjim έγραψε:
**Έκλεισαν και την έξοδο βΕΛΕΣΤΙΝΟΥ από Ε.Ο. προς Βόλο στην άνοδο προς Λάρισα **(προφανώς για να βάλουν και εκεί πλευρικό σταθμό διοδίων). Συνεπώς η έξοδος από κόμβο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ και κατόπιν ΠΕΟ ως Λάρισα είναι πλέον η μόνη λύση κατά την άνοδο.Ενα επιπλεον διοδιο για το Βολο που πηγαινω συχνα, σε περιπτωση που επιλεξουμε το κομβο Βελεστινου. Εναλλακτικα απο Αγχιαλο που δεν ειναι οτι καλυτερο. Τραγικο οπως και να εχει.
-
Τα διόδια Λάρισσας - Βόλου είναι σκανδαλώδη πλέον. Μπορεί βέβαια να το ζήτησαν και οι δύο
Πέραν της πλάκας, η Π.Ε.Ο. γίνεται σχεδόν υποχρεωτική. Από Αθήνα...ακόμη χειρότερα. Κοινώς πάρτε ΚΤΕΛ ή ΟΣΕ. -
για να μη πληρώσεις τα 4 ευρω εχεις την συσκευή του (e go) και πληρώνεις 3.10 νομίζω
-
Για εμένα που πλέον είμαι περιστασιακός χρήστης, το να έχω αρκετά μηχανάκια δεν είναι και πολύ ελκυστικό, δεδομένου ότι , αν κατάλαβα καλά, έκπτωση έχεις μόνο με το μηχανάκι της ίδιας εταιρίας, και Αθήνα - Θεσσαλονίκη έχει 3 εταιρίες... Αν πήγαινα όπως παλιά, ναι.
Πάντως, και 3,10 για το Λάρισσα - Βόλος ΔΕΝ είναι λογικό, όπως και να το δεις. Ούτε είναι λογικό να πάω από Π.Ε.Ο. -
σίγουρα έχεις εκτπωση με το Λάρισας και με της Αττικής οδού όταν είσαι σε δικους τους
Χρειάζεσαι και το μπλέ για να κυκλοφορείς χωρίς έκπτωση
-
βγάλανε τιμή 2,4 στο κιλερέρ, οπότε αν εχεις eway ειναι 3,1 να πας κανονικά στο μοσχοχώρι και να μπεις λάρισα..... ή για να βγεις πιο κάτω
Για μισό ευρώ δεν αξίζει. Μονο αν βγεις το προηγούμενοhttp://www.aegeanmotorway.gr/ypiresies/ ... on-diodion
-
τα πλευρικα στο κιλελερ εχουν υπαλληλο ή αυτόματο;
-
Θα επεκτείνω την ερώτηση : σε πολλά πλευρικά (περνώντας από τον κεντρικό) είδα οτι δεν έχει υπάλληλο, μόνο ηλεκτρονικό ή να ρίξεις χρήματα. Τα χρήματα πρέπει να είναι ακριβώς ή σε ψιλά ή υπάρχει δυνατότητα για χρήση χαρτονομισμάτων και ρέστα ;
Δεδομένης της χρήσης ανέπαφων καρτών, μια λύση θα ήταν και η προσθήκη τέτοιας δυνατότητας... ή έστω μέσω κάρτας με pin.
Άντε σε λίγο πλευρικά και προς Βόλο... -
Ο χρήστης polo2002 έγραψε:
Θα επεκτείνω την ερώτηση : σε πολλά πλευρικά (περνώντας από τον κεντρικό) είδα οτι δεν έχει υπάλληλο, μόνο ηλεκτρονικό ή να ρίξεις χρήματα. Τα χρήματα πρέπει να είναι ακριβώς ή σε ψιλά ή υπάρχει δυνατότητα για χρήση χαρτονομισμάτων και ρέστα ;
Δεδομένης της χρήσης ανέπαφων καρτών, μια λύση θα ήταν και η προσθήκη τέτοιας δυνατότητας... ή έστω μέσω κάρτας με pin.
Άντε σε λίγο πλευρικά και προς Βόλο...Στα του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου, δέχονται και χαρτονομίσματα και δίνουν ρέστα
-
πάντα υπάρχει υπάλληλος. Δεν εχω δει πουθενά σκέτο....
Εχει δει κάποιος σκέτο? -
Χθες είδα έναν, και έχω δει και σε άλλη περίσταση, αλλά πέρασα τόσους πολλούς που ξέχασα που ήταν ! Έχω την εντύπωση ότι έχει σε κάποια πλευρικά κοντά στην Αθήνα.
-
Τα παντα δεχονται...στα της ''κοντα''στην Αθηνα δεν εχω δει υπαλληλο,γιαυτο και καποιες φορες καμουφλαραμε την πινακιδα και περναγαμε...το ιδιο θα παιχτει και στα καινουργια πλευρικα της Λαρισας
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
πάντα υπάρχει υπάλληλος. Δεν εχω δει πουθενά σκέτο....
Εχει δει κάποιος σκέτο?Ναι αρκετά. Ένα που μου ρχετε στο μυαλό είναι αυτό μετά το μπραλο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ.
**1. **Λόγω καλοκαιριού και τοπικών μετακινήσεων για μπάνια, υπάρχει αυξημένη κίνηση από ΙΧ μέσα στους παραδρόμους της Ε.Ο., ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
2. Οι νταλίκες έχουν μειωθεί, αλλά πιθανόν αυτό να οφείλεται σε αναδουλιές λόγω καλοκαιριού, αφού ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είδα έλεγχο από Τροχαία.
3. Το οδόστρωμα έχει αφεθεί στη μοίρα του και οι κυματισμοί και βαθουλώματα στην άσφαλτο έχουν μεγαλώσει, χωρίς οι εργολάβοι να κάνουν καμιά επισκευή, αν και είναι υποχρεωμένοι από τη σύμβαση (επειδή θα χρησιμοποιηθούν αυτοί οι παράδρομοι σαν οδός διαφυγής σε έκτακτες ανάγκες όταν πιθανόν θα κλείσει η Ε.Ο. (βλέπε Μάτι).
4. Οι εργολάβοι στήνουν παντού (Βελεστίνο, Κιλελέρ) νέα πλευρικά διόδια και κλείνουν τους κόμβους με το έτσι θέλω για μήνες.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
**ΑΦΙΔΝΕΣ. **Πολύ κίνηση στην είσοδο του παραδρόμου από Άγ. Στέφανο, η άσφαλτος έχει βυθίσματα με ελάχιστα μέτρα επισκευασμένα με μπαλώματα και πολλές νταλίκες λόγω των εργοστασίων. Συνιστάται μόνο για αργά το βράδυ, όταν μειώνεται η κίνηση.
ΘΗΒΑ. Ο παράλληλος της Ε.Ο. από την πλευρά του Ύπατου, έχει σε μερικά σημεία καινούρια άσφαλτο, αλλά και αρκετή κίνηση λόγω εργοστασίων. Και αυτός συνιστάται βράδΙα και Κυριακές - αργίες.
ΤΡΑΓΑΝΑ. Ο παράδρομος Μαλεσίνα - Αταλάντη εξακολουθεί να έχει το πρόβλημα με τις νταλίκες που σφηνώνουν μέσα στο χωριό Προσκυνά. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν γίνεται έλεγχος από Τροχαία, το περιπολικό ήταν στο σταθμό της Τροχαίας στον κόμβο Αταλάντης και σε απόσταση 150 μέτρα οι νταλίκες (Τούρκικες, 'Βουλγάρικες' κλπ) κυκλοφορούσαν θρασύτατα στον παράδρομο.
**ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. **Πολύ κίνηση λόγω τουριστικών περιοχών (Καμμένα Βούρλα κλπ). Μα όλοι είδαν τον Κλέαρχο τη Μαρίνα και τον Κοντό και είπαν 'ας πάμε στα Καμμένα Βούρλα'? Πάντως νταλίκες δεν είδα πολλές.
**ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΑΜΙΑΣ. **Πολλές νταλίκες (οι περισσότερες από όλους τους παραδρόμους), ίσως γιατί οι οδηγοί τους προτιμούν το ούζο και τα ψάρια στον Καραβόμυλο (και μετά όποιον πάρει ο Χάρος).
ΠΕΛΑΣΓΙΑ. Αρκετή κίνηση λόγω της παραθαλάσσιας διαδρομής. Καμιά βελτίωση στο οδόστρωμα.
ΚΟΜΒΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΒΟΛΟ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΕΥΡΙΚΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.
**ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑΣ. **Η μοναδική λύση που απέμεινε είναι η έξοδος από κόμβο Μοναστηρίου προς Στεφανοβίκειο και μετά 4 χλμ είσοδος στην Π.Ε.Ο. Βόλου Λάρισας, όπου η κατάσταση έχει ελάχιστα βελτιωθεί με νέα άσφαλτο κοντά στη Λάρισα. Δυστυχώς το σπάσιμο με το φανάρι στο Κιλελέρ εξακολουθεί, δηλαδή δίνεται διπλάσιος χρόνος στον κάθετο της Π.Ε.Ο. (αυτό και αν είναι τρελό). -
Πολύ καλή κατάσταση στην παράκαμψη των διοδίων Λεπτοκαρυάς και Ευαγγελισμού .
Νταλίκες ΟΧΙ
καλή συμπεριφορά των οδηγών* ούτε παρατραβηγμένες προσπεράσεις ούτε υπερβολική ταχύτητα μέχρι που σταματούσαν στις διαβάσεις των πεζών στην Λεπτοκαρυά (μπορεί βέβαια λόγω των Πολωνέζων που ήθελαν να περάσουν )
σχετικάλίγη κίνηση για ΣΚΘα ξαναπεράσω!
*Εξαίρεση ο οδηγός του Leon Cupra που πέταγε από το παράθυρο τις γόπες από τα τσιγάρα που κάπνιζε μέσα στα Τέμπη!
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...