-
Σήμερα στην παραλιακή ένας τερααααστιος γερανός κουβαλόυσε ένα τεράαστιο (με το συμπάθιο εεε) γιοτ.
Όλα αυτά στο ύψος της Βούλας που δεν έχει και πολύ κίνηση, ο γερανός που λέτε έπιανε 2 λωρίδες και το ύψος του ήταν σίγουρα πάνω από 6 μέτρα.
Πιο μετά (που στενεύει η παραλιακη και έχει και πιο πολυ κίνηση ) αγνοώ τι έγινε αλλα σίγουρα θα τα έκανε π@@τανα.
και ρωτώ εγω : Απο τη θάλασσα δεν μπορούν να το πάνε????
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
και ρωτώ εγω : Απο τη θάλασσα δεν μπορούν να το πάνε????μπορεί να είχε ζημιά και να έπρεπε να πάει ναυπηγείο (ελευσίνα συνήθως) για επισκευή, και να μην μπορούσε να ταξιδέψει δια θαλάσσης.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μπορεί να είχε ζημιά και να έπρεπε να πάει ναυπηγείο (ελευσίνα συνήθως) για επισκευή, και να μην μπορούσε να ταξιδέψει δια θαλάσσης.
εγω το είδα σαν ολοκαίνουργιο...
γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να περνάει από δρόμους
-
άμα έχει πρόβλημα στην μηχανή που δεν επισκευάζεται από που να πάει στο ναυπηγείο?
-
Ρυμούλκηση...
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Σήμερα στην παραλιακή ένας τερααααστιος γερανός κουβαλόυσε ένα τεράαστιο (με το συμπάθιο εεε) γιοτ.Όλα αυτά στο ύψος της Βούλας που δεν έχει και πολύ κίνηση, ο γερανός που λέτε έπιανε 2 λωρίδες και το ύψος του ήταν σίγουρα πάνω από 6 μέτρα.
Πιο μετά (που στενεύει η παραλιακη και έχει και πιο πολυ κίνηση ) αγνοώ τι έγινε αλλα σίγουρα θα τα έκανε π@@τανα.
Τι ώρα? Υποθέτω ότι είχε την σχετική άδεια απο την αστυνομία και τα κατάλληλα συνοδευτικά οχήματα.
.....
Μμμμμ...θέλω καφέ μάλλον!
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Ρυμούλκηση...σε πολύ μεγάλο γιοτ δεν γίνεται.
-
Γιατί; Μέχρι και τάνκερ ρυμουλκούν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί; Μέχρι και τάνκερ ρυμουλκούν.γιατί δύσκολα μπορείς να ζητήσεις ρυμουλκό για να τραβήξει μεγάλο γιοτ αναψυχής, απαγορευτικό το κόστος. Να το ρυμουλκήσεις με κάτι άλλο (φουσκωτό, tender κλπ) το ξεχνάς λόγω μεγέθους... τέσπα, συνήθως από το δρόμο γίνεται η δουλειά, αλλά θέλει ειδική άδεια και συνοδεία περιπολικού με φάρους αναμμένους νομίζω.
-
το μόνο σίγουρο ότι έπρεπε να έχει συνοδία
Το σημερινό περίεργο: κινούμε τέρμα αριστερά όπου βλέπω μία ουρά 15-20 αυτοκίνητα κ η αμέσως επόμενη λωρίδα άδεια! (όπως κ η τέρμα αριστερά)
Ελέγχο (βλέπω 6-7 μηχανές τέρμα δεξιά) βγάζω φλας κ βγαίνω χαλαρά... μία από τις μηχανές παθαίνει πανικό κ κορνάρει σαν τρελλός....
Στο φανάρι μου ζήτηση συγνώμη (χωρίς να πω ή να κάνω τίποτα) γιατί θεώρησε ότι παλιό αυτοκίνητο θα το οδηγούσε παπούς κ ότι θα πήγαινε τέρμα δεξιάΜου έκανε εξαιρετική εντύπωση που χωρίς να πω τίποτα ήρθε μου ζήτησε συγνώμη κ μου εξήγησε κ το λόγο!
Μακάρι να ήταν όλοι τόσο ευγενικοί -
Τα περισσότερα ναυπηγία και επισκευαστήρια μικρών σκαφών ΔΕΝ είναι κοντά στη θάλασσα. Θα τα βρείτε όπου έχει φτηνή γη.
-
Το μονο που ειχε για συνοδεία ήταν ενας γερανος
Αφου αυτος που εχει το γιοτ εχει λεφτα για να το συντηρεί, τοτε προφανως εχει για να το μεταφερει με ρυμουλκο και οχι να το πηγαινει οδικως...
Οσοι θυμουνται πριν 3-4 χρονια παλι στην παραλιακη καλοκαιριάτικα καποιος κουβαλουσε ενα γιοτ και ειχε ξηλώσει τα μισα καλώδια και φανάρια.
-
Το Σάββατο που μας πέρασε πέτυχα ένα μαύρο Χ5 να σέρνει καρότσα (έμοιαζε με αυτές που έχουν οι γερανοί οδικής βοήθειας) με φορτωμένο πάνω ιδίου χρώματος Land Cruiser από τα παλιά (κάπου μέσα '70 - απ' αυτά με τη σκαλίτσα που πάει στην οροφή). Συναντηθήκαμε σε επαρχιακό στενό δρόμο με στροφές και λακκούβες. Περιττό να σας πω πως έτσι που το είδα έπαθα κάτι στην αρχή, γιατί το όλο 'πράγμα' - που βασικά δεν ήξερα τι ήταν - έμοιαζε με μεγάλο αμερικάνικο τράκτορα τύπου Freightliner από μακριά και ερχόταν κομματάκι γρήγορα για τον όγκο του... Μόνο όταν φτάσαμε στα 10 μέτρα κατάφερα να καταλάβω τι ήταν αυτός ο συνδυασμός... Για τους γνώστες: δρόμος από Ναύπακτο για Θέρμο.
Α, επίσης στην τρομερή ε.ο. 8α (ξέρετε, η γιδόστρατα Πάτρα-Κόρινθος) είδα να έχουν σταματήσει συνολικά 4 datsun-οειδή για υπερβολικό φορτίο (τα καημένα τα φορτηγάκια είχαν γίνει πραγματικά 'σαύρες'). Το ένα είχε και cool trendy ζάντες με κίτρινες, κόκκινες και ασημί ανταύγειες και φυσικά τα απαραίτητα αυτοκόλλητα που τόνιζαν τις καταβολές του από το wrc (κινούμενο τσίρκο)! Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς αυτούς που σταμάτησαν κάποιους για μία πραγματικά επικίνδυνη και δυστυχώς συνηθισμένη πια παράβαση. Έπρεπε να δείτε όμως το ύφος του οδηγού του datsun, όταν προσπαθούσε να πείσει (μάλλον) τον αστυνομικό πόσο φυσικό και ασφαλές είναι να κυκλοφορεί ένα όχημα έτσι! (τώρα παίζει να προσπαθούσε να του πουλήσει και κάνα σακί πατάτες...) -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Το Σάββατο που μας πέρασε πέτυχα ένα μαύρο Χ5 να σέρνει καρότσα (έμοιαζε με αυτές που έχουν οι γερανοί οδικής βοήθειας) με φορτωμένο πάνω ιδίου χρώματος Land Cruiser από τα παλιά (κάπου μέσα '70 - απ' αυτά με τη σκαλίτσα που πάει στην οροφή). Συναντηθήκαμε σε επαρχιακό στενό δρόμο με στροφές και λακκούβες.να πω κακία???
Προφανώς ο φίλος πήγαινε για σκληροπυρηνικό offroading, αλλά ήθελε και την άνεσή του στην άσφαλτο. Ε, τι καλύτερο από μια Καγιέν να σέρνει το 'εργαλείο' ωσότου αρχίσουν τα δύσκολα!!! -
Το Σάββατο που μας πέρασε πέτυχα ένα μαύρο Χ5 να σέρνει καρότσα (έμοιαζε με αυτές που έχουν οι γερανοί οδικής βοήθειας) με φορτωμένο πάνω ιδίου χρώματος Land Cruiser από τα παλιά (κάπου μέσα '70 - απ' αυτά με τη σκαλίτσα που πάει στην οροφή). Συναντηθήκαμε σε επαρχιακό στενό δρόμο με στροφές και λακκούβες.
να πω κακία???
Προφανώς ο φίλος πήγαινε για σκληροπυρηνικό offroading, αλλά ήθελε και την άνεσή του στην άσφαλτο. Ε, **τι καλύτερο από μια Καγιέν **να σέρνει το 'εργαλείο' ωσότου αρχίσουν τα δύσκολα!!!X5 Σπύρο...
-
βρε Σπύρο τι σχέση έχει η Cayenne με το X5????
edit: φτουυυ είχε κ πίσω σελίδα κ δεν είδα την απάντηση...
sorryyyyyy -
ναι μωρέ, Χ5!
-
ναι μωρέ, Χ5!Καλά μην μας θυμώνεις...
-
γυρνωντας χτες με τα ποδια ειδα φτιαγμενο σαξο με αυτοκολητα εξατμισεις ζαντεσ κτλ
που το περιεργο
οτι απο μεσα ακουγοταν ελληνικο hip-hop τραγουδι το οποιο κατι ελεγε για εικοσαρες ζαντες κτλ
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Σήμερα στην παραλιακή ένας τερααααστιος γερανός κουβαλόυσε ένα τεράαστιο (με το συμπάθιο εεε) γιοτ.Όλα αυτά στο ύψος της Βούλας που δεν έχει και πολύ κίνηση, ο γερανός που λέτε έπιανε 2 λωρίδες και το ύψος του ήταν σίγουρα πάνω από 6 μέτρα.
Εντάξει δέχομαι όλες τις προηγούμενες απαντήσεις για το ότι είναι δύσκολο να πάει σε ναυπηγείο για επισκευή με άλλο τρόπο πλήν της οδικής μεταφοράς. Αλλά μια απορία βρε παιδιά είναι ανάγκη όλα αυτά τα ρημάδια τα μεγαθήρια να τα μετακινούν πρωί; Δε μπορούν να κάνουν τη μεταφορά αργά τη νύχτα έτσι ώστε να εμποδίζεται όσο το δυνατό λιγότερο η κυκλοφορία.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!