-
Λοιπόν μετά απο 11k χιλιόμετρα, να καταθέσω ότι δεν έχω τους διάσημους τριγμούς στην οθονη μέχρι στιγμής. Δυο προβλήματα εμφανίστηκαν όμως. 1) Το κάτω μαξιλάρι του καθίσματος είχε ένα μικρό τζόγο που πήγα και στο έσφιξαν και έστρωσε 2) Έχουν γρατσουνιστεί τα μπροστινά τζάμια στο σημείο που μπαίνουν μέσα στο λάστιχό απο την έξω μεριά, υποθέτω απο την επαφή με τον ανεμοθραύστη. Υποψιάζομαι επειδή ταιριάζει και χρονικά, ότι τότε που είχαμε τις πολλές σκόνες στον αέρα, μπήκε εκεί ψιλο χώμα-άμμος και έτσι έγινε η ζημιά. Τώρα τι κάνουμε όμως? H αντιπροσωπεία δεν βλεπω να κάνει κάτι. Carglass που ρώτησα δεν επισκευάζουν γρατσουνίες λέει.
-
Γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά έχει κάτι χαζό ατέλειες που δεν ενοχλούν και τόσο.
Ενα θέμα είναι,που όταν το σβήνεις και είσαι ετοιμος να βγεις αλλά διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το παράθυρο ανοιχτό,σε όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα όπως και στο fiesta σου δίνουν λίγο χρόνο ώστε να τα κλείσεις,αλλά στο φιέστα με το που ανοίξεις την πόρτα ενώ κλείνουν σταματάνε και πρέπει να ξανά δώσεις ρεύμα για να κλείσουν.
Επίσης έχω διαπιστώσει ότι η θερμοκρασία νερού δεν κάθεται σταθερή αλλά ανεβοκατεβαίνει,εκτός και αν κινήσε με ταχύτητες αυτοκινητοδρόμου όπου σταθεροποιείται.Αν και αυτό γίνεται στην πραγματικότητα αν το βάλεις στο obd σε κανένα αμαξι δεν κάθεται σταθερή αλλά ανεβοκατεβαίνει,απλώς στα πιο πολλά αυτοκίνητα κάθεται σταθερή στην μέση περίπου.
Εντάξει αυτά είναι χαζό θέματα που δεν ενοχλούν,το πρώτο που έγραψα είναι λίγο σπαστικό αλλά και αυτό δεν ενοχλεί.
-
Ο χρήστης spyrossss1 έγραψε:
Γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά έχει κάτι χαζό ατέλειες που δεν ενοχλούν και τόσο.Ενα θέμα είναι,που όταν το σβήνεις και είσαι ετοιμος να βγεις αλλά διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το παράθυρο ανοιχτό,σε όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα όπως και στο fiesta σου δίνουν λίγο χρόνο ώστε να τα κλείσεις,αλλά στο φιέστα με το που ανοίξεις την πόρτα ενώ κλείνουν σταματάνε και πρέπει να ξανά δώσεις ρεύμα για να κλείσουν.
Επίσης έχω διαπιστώσει ότι η θερμοκρασία νερού δεν κάθεται σταθερή αλλά ανεβοκατεβαίνει,εκτός και αν κινήσε με ταχύτητες αυτοκινητοδρόμου όπου σταθεροποιείται.Αν και αυτό γίνεται στην πραγματικότητα αν το βάλεις στο obd σε κανένα αμαξι δεν κάθεται σταθερή αλλά ανεβοκατεβαίνει,απλώς στα πιο πολλά αυτοκίνητα κάθεται σταθερή στην μέση περίπου.
Εντάξει αυτά είναι χαζό θέματα που δεν ενοχλούν,το πρώτο που έγραψα είναι λίγο σπαστικό αλλά και αυτό δεν ενοχλεί.
Το πρώτο ισχύει σε πάρα πολλά αυτοκίνητα, αλλά τα περισσότερα -και στα Ford- κρατάς πατημένο το πλήκτρο κλειδώματος στο FOB και κλείνουν αυτόματα όλα.
Το δεύτερο είναι καλύτερη απεικόνιση της πραγματικότητας, όχι ατέλεια. Αντίθετα, τα περισσότερα οχήματα είναι 'αναίσθητα' στις τιμές στην 'κανονική' περιοχή, ώστε να μην αγχώνεται ο οδηγός.
-
Παρέλαβα το Fiesta μου, 1.0 αυτόματο vignale με ηλιοροφή και b&o στα έξτρα.
Έχω κάνει 1500 χλμ.Γενικά πολύ ενθουσιασμένος με την ποιότητα τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.
Τι έχω δει στα αρνητικά:
1 Ενα τρίξιμο που ακούγονται σαν να είναι πίσω από το κοντέρ η μέσα στο ταμπλό. Όποτε είμαι εν κίνηση κι πατάω γκάζι.. αν απλά τσουλάει δεν το κάνει. Αν είμαι σταματημένος και πατάω γκάζι επίσης δεν το κάνει. Πήγα στην αντιπροσωπεία να βάλω συναγερμό και τους ειπα να το κοιτάξουν αλλά δεν βρήκαν κάτι.
Όποτε θα ξαναπάω να πάω βόλτα το μηχανικό μέχρι να το ακούσει.Εδώ έχω βίντεο με τον ήχο
https://www.dropbox.com/s/uvwery94gx61chn/Video 12-05-2018%2C 03 11 29.mov?dl=0Έχει τύχη σε άλλον;
2 Καίει άπειρα.. 10 λίτρα τα εκατό με νόρμαλ χρήση μέσα στη πόλη.. ισως φταει που είναι αυτόματο..
Κατά τα αλλά πολύ σταθερό και στιβαρο.
Αυτό με το ντεπόζιτο και την οθόνη που λέγεται δεν το έχω δει..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης wehitch έγραψε:
1 Ενα τρίξιμο που ακούγονται σαν να είναι πίσω από το κοντέρ η μέσα στο ταμπλό.2 Καίει άπειρα.. 10 λίτρα τα εκατό με νόρμαλ χρήση μέσα στη πόλη...
- Κατά 99% είναι η βάση και το καπάκι του SYNC, το έχουν δει αρκετοί συνιδιοκτήτες
- Καλά είσαι, είναι ακόμα νωρίς, εγώ έβλεπα και παραπάνω. Το νούμερο αυτό γίνεται 8,5 άνετα μόλις στρώσει λίγο το μοτέρ και βγεις από τη διαδικασία στρωσίματος.
-
Καλησπερα και απο εμενα εγω θα παραλαβω μεσα στη βδομαδα εαν ολα πανε καλα ... αυτο που μου εκανε εντυπωση και θελω να το μοιραστω μαζι σας ειναι οτι πριν 3 μερες που πηγα να δω το αυτοκινητο μου στην αντιπροσωπεια δεν ειχε ναυλον πουθενα σε κανενα σημειο!!! πιο διπλα ηταν αλλα με τα ναυλον κανονικα οταν ρωτησα γιατι μου ειπαν οτι μαλλον θα τα εσκισαν αυτοι που εβαλαν τον συναγερμο βεβαια και τα αλλα ειχαν συναγερμο αλλα δεν ελειπε κανενα ναυλον !!!δεν εχει ναυλον ουτε στα σκιαστρα τι σχεση εχουν τα σκιαστρα με τον συναγερμο.Μου εχει μπει η υποψια οτι μαλλον μου δινουν αυτοκινητο εκθεσης εσεις τι λετε?
-
Εγώ λέω πριν παραλάβεις να ψάξεις για τυχόν γρατσουνιές σε σημεία που ενα εκθεσιακό λογικά θα έχει. Όπως στα χερούλια, στο τιμόνι, στο κάθισμα
-
Ο χρήστης telosss έγραψε:
Καλησπερα και απο εμενα εγω θα παραλαβω μεσα στη βδομαδα εαν ολα πανε καλα ... αυτο που μου εκανε εντυπωση και θελω να το μοιραστω μαζι σας ειναι οτι πριν 3 μερες που πηγα να δω το αυτοκινητο μου στην αντιπροσωπεια δεν ειχε ναυλον πουθενα σε κανενα σημειο!!! πιο διπλα ηταν αλλα με τα ναυλον κανονικα οταν ρωτησα γιατι μου ειπαν οτι μαλλον θα τα εσκισαν αυτοι που εβαλαν τον συναγερμο βεβαια και τα αλλα ειχαν συναγερμο αλλα δεν ελειπε κανενα ναυλον !!!δεν εχει ναυλον ουτε στα σκιαστρα τι σχεση εχουν τα σκιαστρα με τον συναγερμο.Μου εχει μπει η υποψια οτι μαλλον μου δινουν αυτοκινητο εκθεσης εσεις τι λετε?Θα ζητούσα σίγουρα μια πειστική δικαιολογία.
-
ευχαριστω εχω κανονισε ινα παμε 3 ατομα στη παραλαβη διοτι οταν ειναι δικο σου εχεις ενθουσιασμο και δεν κοιτας οπως ενας τριτος.Εαν δε με πεισουν αυτα που θα μου πουν εχω σκοπο να ζητησω αλλο αυτοκινητο δεν ξερω εαν θα τα καταφερω παντως αυτοκινητο εκθεσης χωρις να το εχω συμφωνησει απο πριν δεν θα παραλαβω.Μαλλον θα τρεχω σε δικηγορο...
-
Μην είσαι αρνητικός και μη χαλάς τη ζαχαρένια σου τζάμπα. Κανένα αυτοκίνητο δεν παραδίδεται με τα νάϋλον εδώ και χρόνια. Για την ...χαρά του ξετυλίγματος, αφήνουν το προστατευτικό της οθόνης του infotainment. Τίποτα παραπάνω. Και γι' αυτό το 'τίποτα παραπάνω' έχεις πληρώσει κιόλας, αν δεν το έχεις καταλάβει, στα έξοδα προετοιμασίας...
Το αυτοκίνητο σαφώς και θα το ελέγξεις, για 1002 άλλους λόγους...
Καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο εύχομαι!
-
Προσπαθω γενικα να μην ειμαι αρνητικος αλλα ολα τα υπολοιπα (2-3 κοιταξα) ηταν με ναυλον επισης εχω αγορασει μεχρι σημερα 4 αυτοκινητα και ημουν παρον σε αλλες 2 παραλαβες ολα με ναυλον.Χωρις να γνωριζω σιγουρα τα εξοδα προετοιμασιας ειναι πλυσιμο ζυγοσταθμιση γενικος ελεγχος...δε νομιζω οτι εχει να κανει με το εσωτερικο.
Εγω το θεωρω βασικο 10 μερες πριν τη παραλαβη ενω ακομη δεν μου εχουν βαλει τα φιμε τζαμια να εχουν βγαλει τα ναυλον . -
Πολλές εμπορίες βγάζουν τα νάιλον αυτοκινήτων πελατών, γιατί τα δείχνουν σε άλλους πελάτες. Ειδικά όταν αφορά εκδόσεις που δεν υπάρχουν εκθεσιακά.
Σε πολλές εμπορίες έχω δει και 'δοκιμάσει' αυτοκίνητα πελατών.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πολλές εμπορίες βγάζουν τα νάιλον αυτοκινήτων πελατών, γιατί τα δείχνουν σε άλλους πελάτες.Πάντως αν όντως τα έχουν ξεκλείδωτα για να μπαινοβγαίνουν κι άλλοι (πολύ κακώς με τη δική μου φτωχή λογική), τότε όχι μόνο δε θα έπρεπε να σκίζουν τα ναύλον αλλά θα έπρεπε να λαμβάνουν επιπλέον μέριμνα ώστε να τα παραδίδουν πεντακάθαρα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πολλές εμπορίες βγάζουν τα νάιλον αυτοκινήτων πελατών, γιατί τα δείχνουν σε άλλους πελάτες. Ειδικά όταν αφορά εκδόσεις που δεν υπάρχουν εκθεσιακά.Σε πολλές εμπορίες έχω δει και 'δοκιμάσει' αυτοκίνητα πελατών.
Πολυ ασχημο.....
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απο την στιγμη που το αυτοκινητο πλεον ανηκει σε αλλον ιδιοκτητη πως βαζουν χερι σε ξενη περιουσια;
Συγνωμη αλλα το ανμποξινγκ ειναι λογος να αγορασεις καινουργιο αυτοκινητο απο π.χ μεταχειρησμενο 6 μηνου.
Αν σκισουν τα ναυλον, ζητας τιμη μεταχειρησμενου επιτοπου χωρις συζητηση. -
Οταν ηρθε το αμαξι μου να το δω ο αντιπροσωπος το ειχε σ αλλο χωρο μαζι με αλλα που περιμεναν τους νεους τους ιδιοκτητες. Μεσα ειχε παντου καλυματα-ζελατινες.
Θυμαμαι ενα κοκκινο r-line που ηταν διπλα του και το κοιταξα γυρω γυρω να δω διαφορες. Σαφως δεν εβαλα χερι και σαφεστατα ολα τα προς παραδοση αυτοκινητα ηταν κλειδωμενα.
Επισης τις φορες που ειχα παει και κοιταγα τ αμαξια της εκθεσης δε μου πε ποτε παμε εκει οπου ερχονται τα προς παραδοση για να δεις κι αλλες εκδοσεις πχ.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
To να μπουν και 3-4 πελάτες να δουν το εωστερικό δεν έγινε και τίποτε, αν και νομίζω πως αν δεν έιναι καποια ασυνήθιστη έκδοση δεν θα συμβεί αυτό, αφού στην έκθεση οι αντιπροσωπείες συνηθίζουν να δείχνουν τις καλές εκδόσεις.Το βασικό είναι να μην έχει βγει στο δρόμο το αυτοκινητο. Πάνω από 15 με 20 χιλιομετρα είναι υποπτο.
Πχ οταν βλεπαμε το focus οι πωλητές μας έδειχναν την titanioum εκδοση και αυτη μόνο υπήρχε για test drive.Οι πιο κάτω εκδόσεις εχουν σκληρότερα και κατωτερης ποιότητας πλαστικές επενδύσεις στις πόρτες οδηγού και συνοδηγού και απουσιάζουν καποια καλυτερα φιλετα-διακοσμητικά στην κεντρική κονσόλα που αναβαθμίζουν την τελική εικόνα του εσωτερικού, οπότε οι αντιπρόσωποι προτιμούν να εκθέτουν τις καλές εκδόσεις και οχι τις βασικές.
Σε 3 παραλαβές καινουριου αυτοκινήτου που έχω βρεθεί, είχαν απομακρυνθεί τα ναυλον κτλ.. -
Και εγω οταν παρελαβα το Fiesta τα ειχαν βγαλει τα ναυλον , κτλ. Βεβαια εγω πηγα παρελαβα βραδακι μετα τη δουλεια κατα τις 6-7. Οπως επισης το αυτοκινητο δεν ηταν κοντα στον εκθεσιακο χωρο (μπροστα στο χωρο αναμονης ή διπλα πχ στα test drive) αλλα το ειχαν απο πισω καπου που τα φυλανε.
Καλημερα!
-
Ρε παιδιά, ρε παιδιά, Ελλάδα ζούμε.
Υπάρχουν εμπορίες και κεντρικές αντιπροσωπείες που είναι μπακάλικα εντελώς.
Εγώ έχω αγοράσει δύο καινούρια Ιαπωνικά αυτοκίνητα που στην παραλαβή διαπίστωσα ότι είχαν πάνω τους (από το πουθενά) πάνω από 50 χιλιόμετρα στο κοντέρ. Στην πορεία έμαθα ότι πήγαν και ήρθαν από τα κεντρικά των εμποριών δύο ή και τρεις φορές. Υποθέτω ότι οι χαβαλέδες που έκαναν βόλτα με τα αυτοκίνητα σταμάτησαν και για τυρόπιτα και για καφέ.Αποστομωτικές οι απαντήσεις των πωλητών/ιδιοκτητών των εκθέσεων/εμποριών:
[SUZUKI] Ο ένας μου είπε: 'Τα φέρνουμε στο Γέρακα οδικώς από Λ. Αθηνών γιατί δεν κάνουμε συχνά παραλαβές και δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Επίσης το πήγαμε και μία φορά σε συνεργείο για την τοποθέτηση του συναγερμού.'
[MITSUBISHI] Ο άλλος πωλητής μπροστά στον ιδιοκτήτη της έκθεσης μου είπε:'Πως κάνεις έτσι; Αυτό είναι Ιαπωνικό! Σκυλί. Δεν παθαίνει τίποτα. Δύο φορές το πήγαμε και το φέραμε από Ρέντη στην Λεωφ. Συγγρού. Μπερδευτήκαμε και νομίζαμε ότι θα παραλάμβανες από το υποκατάστημα...'
-
Έχω κάνει td σε απινακίδωτο με 5χλμ στο κοντέρ.
Δεν κάναμε ούτε 10χλμ, για 'ευνόητους' λόγους..
Ford Fiesta 2017