-
Μου αρέσει πολύ η (μη) ευγένεια κάποιων μελών. Γράφεις μια γνώμη να βοηθήσεις και μένει ασχολίαστη. Μεγάλε, εγώ έφαγα κάποια ώρα από τη ζωή μου να ασχοληθώ με το πρόβλημά σου και να σου προτείνω κάτι. Δε σου κάνει για χ-ψ λόγους; Είναι γελοίο; Γράψε έστω ένα ευχαριστώ ή έστω βρίσε με. 'Άσε μας ρε Dimsaba κι εσύ και το φυσικό αέριο'. Το να μη γράφεις τίποτα δεν είναι σωστό.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μου αρέσει πολύ η (μη) ευγένεια κάποιων μελών. Γράφεις μια γνώμη να βοηθήσεις και μένει ασχολίαστη. Μεγάλε, εγώ έφαγα κάποια ώρα από τη ζωή μου να ασχοληθώ με το πρόβλημά σου και να σου προτείνω κάτι. Δε σου κάνει για χ-ψ λόγους; Είναι γελοίο; Γράψε έστω ένα ευχαριστώ ή έστω βρίσε με. 'Άσε μας ρε Dimsaba κι εσύ και το φυσικό αέριο'. Το να μη γράφεις τίποτα δεν είναι σωστό.για μένα λες;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Όχι για σένα.
-
o dimsabas έχει δίκιο όσον αφορά το κόστος χρήσης. Η διαφορά είναι χαοτική. Όμως ο φίλος μας έχει υπόψη του δύο μοντέλα και φαντάζομαι ότι μεταξύ αυτών των δύο θέλει να επιλέξει. Πάντως το θέμα με τα πρατήρια είναι όπως και να το κάνουμε αποτρεπτικός παράγοντας για την αγορά αυτοκινήτου με φυσικό αέριο. Αν το δίκτιο ήταν έστω και το μισό του δικτίου των LPG τότε θα γινόταν πανηγύρι....
-
Αν πήγαινα σε φυσικό αέριο θα προτιμούσα την Fiat μου κάνει πιο αξιόπιστη σε αυτό το θέμα από το γκρουπ VW που ίδρωσε για να κάνει τους TSI να δουλέψουν σωστά με την ...βενζίνη!
Επίσης η ξαφνική στροφή της VW στο φυσικό αέριο μου κάνει περισσότερο σαν σπασμωδική κίνηση μετα από το στραπάτσο του Dieselgate.Χωρίς παρεξήγηση από κάποιον που αν αγόραζε αυτή στιγμή θα κοίταγε μόνο το Polo σε βενζίνη, κάνω πολλά ταξίδια (είναι πολύ ήσυχο και άνετο το άτιμο) και παρόλη την αγάπη που εχω στα υβριδικά της Toyota δυστυχώς δε καλύπτουν το οδηγικό προφίλ μου.
Τέλος δε θα κοίταζα πια τα diesel για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω αλλά και για έναν προσωπικό, στην μικρομεσαία κατηγορία δεν μπορούν να τους κάνουν πιο αθόρυβους, ότι 2018 μοντέλο οδήγησα έκανε ίδιο θόρυβο με το δικό μου το Yaris με τον 10ετιας D4-D - μερικά και πιο πολύ - μάλλον τους παράτησαν πια τα εργοστάσια άσχετα απο κάτι ανακοινώσεις - φωτοβολίδες.
Η πρόταση μου με λίγα λόγια ...Βενζίνη
-
[quote='MONMAN2']Αν πήγαινα σε φυσικό αέριο θα προτιμούσα την Fiat μου κάνει πιο αξιόπιστη σε αυτό το θέμα από το γκρουπ VW που ίδρωσε για να κάνει τους TSI να δουλέψουν σωστά με την ...βενζίνη!
Επίσης η ξαφνική στροφή της VW στο φυσικό αέριο μου κάνει περισσότερο σαν σπασμωδική κίνηση μετα από το στραπάτσο του Dieselgate.Χωρίς παρεξήγηση από κάποιον που αν αγόραζε αυτή στιγμή θα κοίταγε μόνο το Polo σε βενζίνη, κάνω πολλά ταξίδια (είναι πολύ ήσυχο και άνετο το άτιμο) και παρόλη την αγάπη που εχω στα υβριδικά της Toyota δυστυχώς δε καλύπτουν το οδηγικό προφίλ μου.
Τέλος δε θα κοίταζα πια τα diesel για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω αλλά και για έναν προσωπικό, στην μικρομεσαία κατηγορία δεν μπορούν να τους κάνουν πιο αθόρυβους, ότι 2018 μοντέλο οδήγησα έκανε ίδιο θόρυβο με το δικό μου το Yaris με τον 10ετιας D4-D - μερικά και πιο πολύ - μάλλον τους παράτησαν πια τα εργοστάσια άσχετα απο κάτι ανακοινώσεις - φωτοβολίδες.
Η πρόταση μου με λίγα λόγια ...Βενζίνη [/quote από Βεντζινα οικονομικοί είναι οι τρικύλινδροι 1000cc της Audi δίνουν τιμές κοντά στα diesel και στα υβριδικά .Εχω ακούσει ομως ότι έχουν θέματα .Αεριο υπάρχουν θέματα για εκτός Αθηνών .Απο οικονομία αυτή τη στιγμή είναι καθαρά τα diesel .Τωρα για τους euro6 αν τους καταργήσουν το βλέπω σε βάθος 10 ετών και βάλε και η κατάργηση μάλλον θα είναι εντός του δακτυλίου .Στη περίπτωση τη δίκη μου που κάνω 50 χλμ την ημέρα δεν νομίζω ότι μπορώ να πάω σε Βεντζινα .Επισης με τη χρήση diesel η υβριδικού ίσως να μη σκέφτομαι τόσο πολύ το κόστος καυσίμου και να αυξήσω και τα χλμ που κάνω .Αν είναι να πάω σε βεντζηνα τότε δεν υπάρχει λογος να αλλάξω το αυτοκίνητο μου για 2 λίτρα λιγότερα κατανάλωσης .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Αν πήγαινα σε φυσικό αέριο θα προτιμούσα την Fiat μου κάνει πιο αξιόπιστη σε αυτό το θέμα από το γκρουπ VW που ίδρωσε για να κάνει τους TSI να δουλέψουν σωστά με την ...βενζίνη!
Επίσης η ξαφνική στροφή της VW στο φυσικό αέριο μου κάνει περισσότερο σαν σπασμωδική κίνηση μετα από το στραπάτσο του Dieselgate.
...Πια ξαφνική στροφή της VW στο φυσικό αέριο; Από το 2009 βγάζει αμάξια με αέριο.
Diesel η υβριδικό