-
Ο χρήστης B.C.F έγραψε:
o filos mas b.c.f. mallon den tha exei dei tetoio amaxi sthn zwh tou gi`auto ta leei auta. poso mallon na ta odhghsei pou einai kai to poio basiko.
oxi kai gia petama h coupe...
Akou na sou po file mou!
Katarxin poso xronon eisai???15-16 pisteuo...alla den nomizo oi synomilikoi sou na milane etsi!malon eisai ekseresh...eisai magakos.
Se pliroforo oti den exo paropides san esena kai exo odhghsei se eksantlitikous rythmous oti autokinhto mporeis na fantasteis!
Pare prota diploma..........Άκυρος-Αλεξιπτωτιστής-Νέωπας ο BCF......
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
o filos mas b.c.f. mallon den tha exei dei tetoio amaxi sthn zwh tou gi`auto ta leei auta. poso mallon na ta odhghsei pou einai kai to poio basiko.
Akou na sou po file mou!
Katarxin poso xronon eisai???15-16 pisteuo...alla den nomizo oi synomilikoi sou na milane etsi!malon eisai ekseresh...eisai magakos.
Se pliroforo oti den exo paropides san esena kai exo odhghsei se eksantlitikous rythmous oti autokinhto mporeis na fantasteis!
Oxi paropidakias kai kolimenos san esena
-
Ο χρήστης B.C.F έγραψε:
Akou na sou po file mou!
Pare prota diploma..........kataarxhn eimai 19 to diplwma to phra apo thn prwth mera pou egina 18(an kai exw ena 6mhno na odhghsw logo to oti spoudazw sto exwteriko.) . odhgw apo ta 13, den exw empeiria alla na leme ta pragmata me to onoma tous. magakos den eimai alla otan milame gia ta parapanw auto. apo ta opoia ta perissotera einai klassika kai pleon thrulika gia polous axizei ligos sevasmos kai oxi 'gia gelia' k.t.l. eimai loipon sigouros, oti den exete odhghsei kurie kanena apo auta ta amaxia ara na sximatizete poio sugratimenh gnwmh! na baloume edw ena telos giati to thema den exei kamia sxesh me to topic.
-
Ο χρήστης B.C.F έγραψε:
Akou na sou po file mou!
Kαι σε αυτό έξω έπεσες....Με μερικές ώρες στο Forum δεν θα έπρεπε να προτρέχεις σε συμπεράσματα...... και χαρακτηρισμούς.
-
mou aresei pou stous alfisti uparxei allhlouposthrhxh!
u.g: felleas thanx gia tis foto! durtuxos den mporw na tis apothhkeusw ston hpologisth giati anhkei sto panepisthnio... steile omws!
-
katarxin den katigorisa ta aytokinhta alla ta legomena tou kyriou alfasud sxetika me thn piso kinisi!(poly asteio gia ena klasiko alfisti)
Kata deyteron mhn eisai toso sigoyros.... maga! -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Παιδια οτι και να λετε οτι και να κανετε ο πιο πολυς κοσμος γουσταρει τα πισωκινητα γιατι βραζει το αιμα του... Απλουστατα οσοι τα κατηγορειτε η δεν εχετε πολλη εμπιστοσυνη στα χερια σας και θελετε τα διαφορα VDC και ESP να σας μαζευουν καθε φορα που τα βρισκετε σκουρα η εχετε βαρεθει τις περιπετειες και πλεον ζητατε την ηρεμια και την ευκολη οδηγηση...
ΠΥΡ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗkanenas den ta kathgorhse! poios to ekane? gia ena meso odhgo omws kalutera einai ena mposthiokinhto! poio asfalh tha elega. h oxi?
mhn fobasai... den xereis ti tha pathei o pateras etsi kai poulhsei thn 75(teleutaia piswkouna ths alfa)
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Akou na sou po file mou!
Kαι σε αυτό έξω έπεσες....Με μερικές ώρες στο Forum δεν θα έπρεπε να προτρέχεις σε συμπεράσματα...... και χαρακτηρισμούς.
Akribos to idio tha eprepe na sou po!!
palaioura! -
Tora katalava giati o K.K den asxoleitai katholou me to forum!
AISXOS! -
Ο χρήστης B.C.F έγραψε:
katarxin den katigorisa ta aytokinhta alla ta legomena tou kyriou alfasud sxetika me thn piso kinisi!(poly asteio gia ena klasiko alfisti)
Kata deyteron mhn eisai toso sigoyros.... maga!o alfasud den nomizw oti eipe tipota kako gia thn piswkinhsh! apla oti to monadiko piswkinhto amaxi ths kathgorias bghke teleutaio pou einai allwste kai h pragmatikothta!
-
ΟΚ, σταματήστε και ζητήστε συγνώμη εκατέρωθεν!
-
egw to stamataw edw giati den exei mellon!
oxi kai aisxos to foroum! alla telos.-
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Σε καμια περιπτωση δεν θεωρω την ιπποδυναμη ως κυριοτερο παραγωντα για την επιλογη ενος αυτοκινητου...συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι το σασι, η αισθηση κτλ μετρανε περισσοτερο . Απλα οπως μπορεις να δεις και μονος σου, οι 116i ενω εχει πολυ ακλο πλαισιο κτλ δεν μπορει να κανει απολυτος τιποτα λογο κινητηρα...το ιδιο και η 147 1.6 -2.0 αφου σε μια κλειστη διαδρομη (αναβαση) ειμαι σιγουρος οτι θα ζητησεις κι αλλα αλογα...Εξαρτάται τι ακριβώς θέλεις από ένα αυτοκίνητο. Εντάξει, όταν ανεβαίνω τον Μπράλο μου λείπουν άλογα αλλά κάθε πότε ανεβαίνω το Μπράλο; Κάθε Ακρόπολις!
Επισης θα ηθελα να σου πω οτι το αυτοκινητο που παραθετεις ειναι ενα απ'τα αυτοκινητα που σκεφτομουν οταν μιλουσα για fun to drive cars...προφανως δεν σου εδωσα να καταλαβεις ακριβως τι θελω να πω...
Αν κυριος γνωμονας ηταν η ιπποδυναμη θα ειχα αγορασει ενα Putno GT η' ενα FR...η υπογραφη μου ομως δεν δειχνει κατι τετοιο .
Εγώ κόλλησα στο 'αξίωμα' Ο πραγματικός οδηγός θέλει άλογα και παραθέτω το Ο πραγματικός οδηγός κάνει τα άλογα
Απλα ενα καλο πλαισιο δεν λεει κατι απο μονο του...η απολυτη αισθηση που σου δινει η 147, απεχει απ'το αυτοκινητο που παραθετεις και δεν νομιζω να διαφωνεις γι'αυτο? Αληθεια η 1.5 ειναι αυτη!?
Είναι 1.7.
Δεν διαφωνώ ότι τα δύο αυτοκίνητα έχουν διαφορετικές προσωπικότητες αλλά η 147 πολλές φορές καταφέρνει και μου θυμίζει Alfasud (ή μάλλον Sprint με εξωτερικά φρένα) στο στρίψιμο.
-
Ρε παιδια ολοι μιλαμε για το πολυ γρηγορο και ακριβες τιμονι της 147 και με το δικιο μας γιατι οσοι την εχουν οδηγησει παντα το τιμονι τους εντυπωσιαζει. Εγω οταν την οδηγησα βρηκα πολυ καλη και την θεση οδηγησης αλλα και ο κινητηρας δειχνει σχετικα καλος για τα κυβικα του. Το γενικο στησιμο του αυτοκινητου στο δρομο δεν ειναι και τελειο αλλα ουτε κακο μπορεις να το πεις. Εγω πιστευω πως η 147 ειναι πολυ πιο σπορτιφ αυτοκινητο απ'τα υπολοιπα και γιαυτο κερδισε. Οι 1.6 της BMW ειναι χαλια μαυρα. Αν λαβουμε υποψην μας και το βαρος της σειρας 1 τοτε ευκολα μπορουμε να καταλαβουμε γιατι ηρθε τελευταιο. Εγω πιστευω πως με τετοια αυτοκινητα δεν παιζει και πολυ ρολο το που βρισκεται η κινηση. Θα ξαναπω ομως οτι παρολο που τα προσθιοκινητα δεν τα συμπαθω υπαρχουν μερικα που ειναι πραγματικα εξαιρετικα. Για μενα το καλυτερο ειναι το integra type R. Ειδικα μετα τις 6000 rpm ο i-vtec τα δινει ολα...
-
egw proswpika pisteuw pws h 147 den tha ftasei pote thn 156 sto timoni kai sto krathma! an kai den exw oghsei 147 sto orio.. paramenei omws ena entupwsiakotato amaxi se xarakthra.
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Ρε παιδια ολοι μιλαμε για το πολυ γρηγορο και ακριβες τιμονι της 147 και με το δικιο μας γιατι οσοι την εχουν οδηγησει παντα το τιμονι τους εντυπωσιαζει. Εγω οταν την οδηγησα βρηκα πολυ καλη και την θεση οδηγησης αλλα και ο κινητηρας δειχνει σχετικα καλος για τα κυβικα του. Το γενικο στησιμο του αυτοκινητου στο δρομο δεν ειναι και τελειο αλλα ουτε κακο μπορεις να το πεις. Εγω πιστευω πως η 147 ειναι πολυ πιο σπορτιφ αυτοκινητο απ'τα υπολοιπα και γιαυτο κερδισε. Οι 1.6 της BMW ειναι χαλια μαυρα. Αν λαβουμε υποψην μας και το βαρος της σειρας 1 τοτε ευκολα μπορουμε να καταλαβουμε γιατι ηρθε τελευταιο. Εγω πιστευω πως με τετοια αυτοκινητα δεν παιζει και πολυ ρολο το που βρισκεται η κινηση. Θα ξαναπω ομως οτι παρολο που τα προσθιοκινητα δεν τα συμπαθω υπαρχουν μερικα που ειναι πραγματικα εξαιρετικα. Για μενα το καλυτερο ειναι το integra type R. Ειδικα μετα τις 6000 rpm ο i-vtec τα δινει ολα...Σωστός.
-
Πότε προλάβατε και γράψατε 8 σελίδες!?
Αυτό το τόπικ πάντως για flamebaiting μου κάνει...
-
Ο χρήστης manosm3 έγραψε:
Και sakiss, δεν ηταν 21 γυροι ΗΜΑΡΤΟΝ, 21 δευτερολεπτα! Και δεν υπαρχει υπεροχη επειδη μονο και μονο ΜΙΑ φορα νικησε την BMW!Oταν ο σπυρος εγραψε δυο λογια για οσους βαριουνται να ανοιξουν την σελιδα κατι θα ηξερε.
Η 116 εμεινε 21 γυρους πισω.
Ταυτοχρονα ετρεχε και η diesel 118d η οποια εμεινε 27sec πισω.Επισης υπενθυμιζει.....
The Alfa 147’s extraordinary reliability was also confirmed last week by a racing version which won the Nürburgring 24 Hour race for the third consecutive time, in the highly competitive Diesel Class. An Alfa 147 JTD 20V Multijet led the 23 competitors in the Diesel category, ahead of the BMW 330d (4 laps) and the VW Bora TDi (8 laps). That was not all, in the overall standings, the car took 13th place out of 216 participants,** ahead of petrol-engined cars, some of which boasted twice the 147’s power delivery**Το θεμα με το γελοιο συγκρητικο του Χαριτου εχει εξαντληθει σε τοπικ που ειχε ανοιξει ο Βασιλης.Οποιος moderator εχει την διαθεση ας ποσταρει το link.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
@manosm3: Όχι ότι παίζει κανένα ρόλο για τους περισσότερους οδηγούς, αλλά η 147 είχε 27 δευτερόλεπτα διαφορά από την δευτερη 118d και 21 γύρους από την 116i...Χωρίς να θέλω ν'αμφισβητήσω αυτά που γράφεις, τα περιστατικά φίλων, θείων, γνωστών κλπ με προβληματικές Alfa Romeo που έχουμε διαβάσει εδώ κατά καιρούς, υπερβαίνουν όχι μόνο τις πωλήσεις της Alfa Romeo
Δηλαδη ομολογεις οτι δεν πουληθηκαν πανω απο 7 αλφα ρομεο σε ολη την Ελλαδα; (Εγω δεν ειπα τιποτα, εσυ το ειπες!) :-))
-
Οπως κι να χει, εγω απολογουμε για τις οποιες επιθετικες μου απαντησεις... Οταν ημουν 20 χρονων δηλαδη πριν 7 χρονια ειχα εναν γνωστο που ειχε ενα supra βελτιωμενο που εβγαζε σχεδον 500 αλογα. Ηταν κατι το απιστευτο. Εμπαινα μεσα για να παμε βολτα και εβαζα τον σταυρο μου. Μιλαμε οτι το αυτοκινητο δυκολευοταν να παει ισια. Οταν το στροφομετρο περναγε τις 6 η ουρα αρχιζε να τρεμη κι αν χαλαρωνε ο οδηγος εστω και λιγο τοτε βρισκοταν εξ απροοπτου. Φυσικα ο ανθρωπος ηταν οδηγαρα. Πως λοιπον να μην ερωτευθω τα πισωκινητα... Γιαυτο οταν ειδα το topic που ηταν και καπως προκλητικο το πηρα καπως πατριοτικα το πραγμα... Σεβομαι την αποψη σας και βαζω κι εγω τελος στην συζητηση
Alfa 147 1n, BMW 116i τελευταια στο σιρκουι του Misano...