-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άρα την GT με τι την συγκρίνουμε? Με Α3 και σειρά 1?
Τη GT τη συγκρίνουμε με αμάξια που δεν υπάρχουν ακόμα, (σειρά 2 ) μήπως και 'κερδίσει' κανένα συγκριτικό
Υπάρχει η ειδική κατηγορία GT όπου τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της. Βέβαια έχω μία απορία για το ΤΤ, αφού είναι το coupe Golf IV όπως και η GT το coupe της 147 (λέμε τώρα με 4,40+ μέτρα μήκος) και όχι της 156
Άστο...θα πάει πάλι 147 vs (αυτοκίνητο ή...) Golf
-
Ποτε δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια. Για να υπαρχουν ολες αυτες η φημες για προβληματα στα AR σημαινει οτι κατι συμβαινει...
Εκτος και αν τις διαδιδουν οι κατασκοποι της BMW για να πληξουν το κυρος της ΑR... Εχω οδηγησει πολλες φορες την 147 και ομολογω οτι μου αρεσε αρκετα. Γρηγορο τιμονακι και πολυ καλη θεση οδηγησης. Επισης πρεπει να πω οτι τα AR τα εχουν βελτιωσει παρα πολυ τα τελευταια χρονια. (εχω με τον πατερα μου καταστημα με μεταχειρισμενα οποτε ξερω τι γινεται) Αλλα εσεις εχετε πιαστει απο ενα γεγονος και εχετε βγαλει 100 συμπερασματα. Δηλαδη τα προσθιοκινητα ειναι καλυτερα απ'τα πισωκινητα γιατι η 147 κερδισε τον συγκεκριμενο αγωνα? -
Οι περισσοτεροι απο εσας, εχετε γνωσεις πανω στον τομεα αυτοκινητο και αντι να κρινετε με βαση την λογικη, αλλοτριωνεσται με αστεια επιχειρηματα! Ο οπαδισμος δεν ειναι καλο πραγμα...το εχουμε πει πολλες φορες αυτο! Ειναι καλυτερο να φερεστε ως λατρεις της αυτοκινησης και οχι σαν Γαβροι η' βαζελοι...
Η συγκριση αυτη κατα την γνωμη μου υποδηλωνει οτι το Alfa 147 1.6 ειναι γρηγοροτερο απο τα υπολοιπα της κατηγοριας του...θεμα αξιοπιστιας δεν νομιζω οτι τιθεται διοτι προσωπικα δεν περιμενα ποτε ενα εργοστασιακο αυτοκινητο να αντιμετωπισει προβληματα σε ενα 24ωρο αγωνα! Το οτι η αλφα 147 ειναι η πιο γρηγορη στην κατηγορια (μαζι με την corolla), οπως επισης οτι στριβει πολυ καλα ειναι γνωστο εδω και χρονια...
Η συγκριση μεταξυ μπποστοκινητων - πισωκινητων ειναι λανθασμενη διοτι το 116i ειναι ενα αυτοκινητο με νωθρες επιδοσεις οι οποιες σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να εκμεταλλευτουν τα οποια καλα της κινησης στον πισω αξονα!
Τελος, οσον αφορα το αν οι ιδιοκτητες των 147 ειναι real drivers, απλα θα πω οτι αν θεωρει καποιος τον εαυτο του οδηγο, ποτε δεν θα αγορασει ενα αυτοκινητο 1.6 σε αυτη τη κατηγορια...γιατι απλα δεν υπαρχει περιπτωση να τον ικανοποιησει...θα κοιταξει για καποιο αλλο μοντελο, πολλες φορες παλαιοτερο...
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Σας παραπεμπω στο Drive τευχος 100.
M3,RX-8 challenge, ALFA GT 3.2, EVO 8 και διαφορα αλλα στην πιστα των σερρων. Εδω ειναι και η τελικη καταταξη μετα το τελος του fight club.
1.BMW M3 1'35'15
2.EVO 8 1'36'00
3.Nissan 350Z 1'37'30
4.Subaru WRX STi 1'37'85
5.Mazda RX-8 challenge 1'38'60
6.VW Golf GTI 139'70
7.Audi TT roadster 3.2 DSG 1'39'80
8.Audi A3 Sportback TFSI 1'39'85
9. Alfa GT 3.2 1'40'25
10.Renault Megane sport 1'40'35
11.Seat ibiza Cupra 1'41'45
Σε συγκεκριμενη αναφορα στην GT αναφερονται τα εξης
'Καλα στημενη η Αlfa αλλα ανετη και προσθιοκινητη'Μεχρι και το μικρο RX-8 την περασε...
Θα θελα πολυ να υπηρχε και civic type R. Θα επεφτε πολυ γελιο...
Οπως ειδατε κι εμεις κερδιζουμε σε πιστες αλλα δεν κανουμε ετσι. Ειπαμε να αγαπαμε και να υποστηριζουμε την Μαρκα που μας αρεσει αλλα εσεις με τις ΑR το εχετε παρακανειΕτσι ετσι.......
Πηγε για τσαγακι η GT 3.2 στο παραπάνω τεστ......
Τι εχετε να πειτε φιλοι της ''υπερτατης τεχνολογιας της Αλφα Ρομεο''????
....Τελικα ποσο καλη ειναι μπροστα κινηση για αμαξια αυτου του επιπεδου???...Επεισης ειναι τυχαιο πως η Αλφα μαζι με την ολη ΦΙΑΤ -πλην Φεραρι- εχει πατωσει πανευρωπαικα? Που εκει και πιο ορθολογικες επιλογες κανουν και προβλημα κυβικων δεν εχουν......
Εδω στο Ελαδισταν εχουμε και συγκρινουμε 316 1.6 με 156 1.8 λογω τιμης και κυβικων, ενω σε ολη την ευρωπη θα κοιταξουν απο τα 2 λιτρα και ανω....Και σαφεστατα θα διαλεξουν BMW..........
kai xanalew! h gt3.2 kai h kathe gta den einai autokinhto gia pista! eleos!! poios sugrinei re paidia thn gt me to evo kai thn m3!??? to test egine gia allo logo kai oxi gia na deixei poio einai pio grhgoro!! an thes sou sugrinw kai ferrari me m3 ti nohhma exei?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Άρα την GT με τι την συγκρίνουμε? Με Α3 και σειρά 1?
Τη GT τη συγκρίνουμε με αμάξια που δεν υπάρχουν ακόμα, (σειρά 2 ) μήπως και 'κερδίσει' κανένα συγκριτικό
Υπάρχει η ειδική κατηγορία GT όπου τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της. Βέβαια έχω μία απορία για το ΤΤ, αφού είναι το coupe Golf IV όπως και η GT το coupe της 147 (λέμε τώρα με 4,40+ μέτρα μήκος) και όχι της 156
Άστο...θα πάει πάλι 147 vs (αυτοκίνητο ή...) Golf
autokinhto h golf?? ti leei re? ennoeite autokinhto!!
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Τελος, οσον αφορα το αν οι ιδιοκτητες των 147 ειναι real drivers, απλα θα πω οτι αν θεωρει καποιος τον εαυτο του οδηγο, ποτε δεν θα αγορασει ενα αυτοκινητο 1.6 σε αυτη τη κατηγορια...γιατι απλα δεν υπαρχει περιπτωση να τον ικανοποιησει...θα κοιταξει για καποιο αλλο μοντελο, πολλες φορες παλαιοτερο...Μάλιστα... ωραίο συμπέρασμα. Όποιος δεν έχει λεφτά να πάρει δηλαδή 147 με μεγαλύτερο κινητήρα και προτιμά να πάρει την 1.6 παρά να κάνει άλλους συμβιβασμούς και να πάρει μικρότερο/παλαιότερο/λιγότερο επώνυμο αυτοκίνητο δεν είναι 'real driver' έτσι;
-
Ο alfisti εχει δικαιο. Δικο μου ηταν το λαθος και απολογουμε...
Η GT ειναι πιο πολυ αυτοκινητο τουρισμου και οχι πιστας... -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τελος, οσον αφορα το αν οι ιδιοκτητες των 147 ειναι real drivers, απλα θα πω οτι αν θεωρει καποιος τον εαυτο του οδηγο, ποτε δεν θα αγορασει ενα αυτοκινητο 1.6 σε αυτη τη κατηγορια...γιατι απλα δεν υπαρχει περιπτωση να τον ικανοποιησει...θα κοιταξει για καποιο αλλο μοντελο, πολλες φορες παλαιοτερο...
Μάλιστα... ωραίο συμπέρασμα. Όποιος δεν έχει λεφτά να πάρει δηλαδή 147 με μεγαλύτερο κινητήρα και προτιμά να πάρει την 1.6 παρά να κάνει άλλους συμβιβασμούς και να πάρει μικρότερο/παλαιότερο/λιγότερο επώνυμο αυτοκίνητο δεν είναι 'real driver' έτσι;
Οταν ζητας οδηγικη ευχαριστηση απ'το αυτοκινητο σου δεν θα κοιταξεις αυτη την κατηγορια κατα την γνωμη μου...εκει θελω να καταληξω! Τωρα αν μπαινουν μεσα παραγωντες οπως χωροι, ανεσεις, ποιοτητα κτλ αλλαζει το πραγμα...ακομα και η 147 2.0 εχει επιδοσεις οι οποιες κατα την γνωμη μου ειναι μετριες...
Real driver μπορει να ειναι οποιοσδηποτε, ομως πιστεψε με δεν υπαρχει περιπτωση εαν δεν ειχες αναγκη τους χωρους για παραδειγμα να επελεγες ποτε την 147 1.6 διοτι παραγωντες οπως μικρότερο/παλαιότερο/λιγότερο επώνυμο απλα δεν τους υπολογιζεις...ειδικα το τελευταιο (brand) νομιζω τελειως λαθος...ετσι σκεφτονται οι ελληναρες και εχουμε γεμισει 316 (ψευτοBMW) και λοιπα αυτοκινητα του ειδους...
-
Με 20,000ευρω βρισκεις παρα πολλα fun to drive cars και δεν βρισκω το λογο εαν δεν θελεις να εξυπηρετεις και αλλες αναγκες σου να αγορασεις οποιοδηποτε 1600αρι στην hatchback κατηγορια...
Για να μην με παρεξηγησετε δεν θελω να κανω οποιαδηποτε μομφη για τους κατοχους 147...
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!Αστους βρε πλάκα έχει!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Απ'ό,τι φαίνεται διαφωνούσε στον ορισμό που δίνουμε για τη σπορ οδήγηση. Εσύ δίνεις βάση στην ιπποδύναμη ενώ εγώ στο καλό σασί και το στήσιμο. Θεώρησα σωστό να θυσιάσω την μεγάλη ιπποδύναμη προς χάριν αυτών που ανέφερα, αυτό με κάνει μη-real driver?Αν θυμίσω ότι έχω και αυτό:
θα αλλάξεις γνώμη;
POLI ORAIO!
APSOGO! -
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
τακακι
τα πισωκινητα μου αυτοκινητα εδω στην Σουηδια ηταν:
Bertone coupe
Giulietta 2,0
Alfa90Q 2,5V6
Giulia 1,3 Super
Το πρωτο και το τελευταιο πετατα στον καλαθο των αχρηστων για Σουηδικα δεδομενα!
Τα δυο μεσαια τρωνε οποια Μ3 θελεις σε μια κλασσικη χειμωνιατικη μερα!
Δηλαδη, περιπου μηδεν βαθμοι, δρομοι παγωμενοι απο την πρωηγουμενη μερα η ακομα καλυτερα, παγωμενοι απο κατω και μερικα εκατοστα του μετρου αφρατο χιονι!Μουμς, μουμς, και η Giulietta και η Alfa90 με μπλοκε διαφορικα απο το εργοστασιο!Οχι, οχι, δεν ειναι σπορτ αυτοκινητα, απλα οικογενειακα ειναι η μαλλον ηταν!
ΣπυροςTa parapano ta skeftikes prin ta peis????
Einai gia gelia! -
Αγαπητοι μου φιλοι
εβαλα μια ερωτηση και περιμενα απαντησεις και σχολιασμους πανω σε αυτην την ερωτηση!Εσεις φαινεται οτι δουλευετε με αδρεναλινη και οχι με πρωτεινες!
Οχι και να με κατηγορειτε τωρα, την ιδια ερωτηση την εβαλαν μερικοι σε Σουηδικα φορα και δεν βγηκε ουτε ενας να κατηγορησει κανεναν!Απλα ο καθενας ειπε την σκεψη του για το αποτελεσμα και μονο αυτο!
Ηηηηηρεμα!!!!
Σπυρος -
Σε καμια περιπτωση δεν θεωρω την ιπποδυναμη ως κυριοτερο παραγωντα για την επιλογη ενος αυτοκινητου...συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι το σασι, η αισθηση κτλ μετρανε περισσοτερο . Απλα οπως μπορεις να δεις και μονος σου, οι 116i ενω εχει πολυ ακλο πλαισιο κτλ δεν μπορει να κανει απολυτος τιποτα λογο κινητηρα...το ιδιο και η 147 1.6 -2.0 αφου σε μια κλειστη διαδρομη (αναβαση) ειμαι σιγουρος οτι θα ζητησεις κι αλλα αλογα...
Επισης θα ηθελα να σου πω οτι το αυτοκινητο που παραθετεις ειναι ενα απ'τα αυτοκινητα που σκεφτομουν οταν μιλουσα για fun to drive cars...προφανως δεν σου εδωσα να καταλαβεις ακριβως τι θελω να πω...
Αν κυριος γνωμονας ηταν η ιπποδυναμη θα ειχα αγορασει ενα Putno GT η' ενα FR...η υπογραφη μου ομως δεν δειχνει κατι τετοιο .
Απλα ενα καλο πλαισιο δεν λεει κατι απο μονο του...η απολυτη αισθηση που σου δινει η 147, απεχει απ'το αυτοκινητο που παραθετεις και δεν νομιζω να διαφωνεις γι'αυτο? Αληθεια η 1.5 ειναι αυτη!?
-
B.C.F
Οχι δεν τα σκεφτηκα, τα ειχα αυτα τα αυτοκινητα αν ξερεις να διαβαζεις Ελληνικα!!
Για γελια?Τι ειναι για γελια, γιατι πες μας να γελασουμε και εμεις!
Σπυρος -
file prwi prwi kai enw phgaina sto mathhma eida mia giullietta!!! thn phra me to podhlato karotsi gia liga metra kai thn xazeua san xazos!! to amaxi htan san na bghke xthes apo thn ekthesh!
o filos mas b.c.f. mallon den tha exei dei tetoio amaxi sthn zwh tou gi`auto ta leei auta. poso mallon na ta odhghsei pou einai kai to poio basiko.
oxi kai gia petama h coupe...
-
Παιδια οτι και να λετε οτι και να κανετε ο πιο πολυς κοσμος γουσταρει τα πισωκινητα γιατι βραζει το αιμα του... Απλουστατα οσοι τα κατηγορειτε η δεν εχετε πολλη εμπιστοσυνη στα χερια σας και θελετε τα διαφορα VDC και ESP να σας μαζευουν καθε φορα που τα βρισκετε σκουρα η εχετε βαρεθει τις περιπετειες και πλεον ζητατε την ηρεμια και την ευκολη οδηγηση...
ΠΥΡ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ -
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
B.C.F
Οχι δεν τα σκεφτηκα, τα ειχα αυτα τα αυτοκινητα αν ξερεις να διαβαζεις Ελληνικα!!
Για γελια?Τι ειναι για γελια, γιατι πες μας να γελασουμε και εμεις!
ΣπυροςKai poy ta eixes ti egine?
To thema pou anoikses einai gia gelia kai gia klamata! -
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
o filos mas b.c.f. mallon den tha exei dei tetoio amaxi sthn zwh tou gi`auto ta leei auta. poso mallon na ta odhghsei pou einai kai to poio basiko.
oxi kai gia petama h coupe...
Akou na sou po file mou!
Katarxin poso xronon eisai???15-16 pisteuo...alla den nomizo oi synomilikoi sou na milane etsi!malon eisai ekseresh...eisai magakos.
Se pliroforo oti den exo paropides san esena kai exo odhghsei se eksantlitikous rythmous oti autokinhto mporeis na fantasteis!
Pare prota diploma..........
Alfa 147 1n, BMW 116i τελευταια στο σιρκουι του Misano...