-
σωστα αλλά ηοα το hrv ρωτησε
-
Αν και καθιστός... ομιλείς ορθά!!!!
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βαζοντας κατω τους αριθμούς, καταλήγω στο CHR. Το CHR εχει μεσο 4.0-4.5 l/km ενω το HRV θα έχει σιγουρα πόλη 7.5-8.0. Ετσι εξοικονομω τουλάχιστον 800-1000 το χρόνο απο βενζίνη τέλη κτλ. Στη 15ετια εχω παρει καινούργιο αυτοκίνητο.
Διαβαζω εν τω μεταξύ ότι υπάρχει HRV υβριδικό αλλα δεν έρχεται Ευρώπη. Αν υπήρχε νομιζω δεν θα το σκεφτόμουν.
-
Μιλησες ομως και για χωρους.... εδω η Honda παιζει μονη της και με μεγαλη διαφορα.... αν δεις τα μαγικα πισω καθισματα μπορει να αλλαξεις γνωμη.
-
Εχει ακουσει κάνεις για αλλαγη στον προαιρετικό εξοπλισμό?
Κατι τέτοιο γράφουν στα ξένα φόρουμ. -
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Κατι τέτοιο γράφουν στα ξένα φόρουμ.Πιο συγκεκριμένα;
-
Παράδειγμα, αναφέρουν οτι τα jbl θα μπορουν να μπουν και μονα τους χωρίς να εισαι υποχρεωμένος να πληρωσεις 5.000.
Βρίσκω παραλογη την τιμολόγηση των έξτρα, θα ήθελα ας πουμε μονο τα led φώτα αλλα με υποχρεωνει να πληρωσω 3.000 για led και αλλες ηλεκτρονικες ευκολίες οι οποίες δεν με ενδιαφέρουν!
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Κατι τέτοιο γράφουν στα ξένα φόρουμ.Είχα διαβάσει παλαιότερα ότι μέσα στο 2018 θα μπεί στον έξτρα εξοπλισμό και η πανοραμική οροφή...δεν είχα διαβάσει κάτι άλλο ούτε έχω ακούσει κάτι παραπάνω.
-
Δεν εχω διαβάσει τπτ για πανοραμική!!!
Αν οντως ισχύει κάτι τέτοιο τοτε θα ειναι φοβερό ατου ειδικά για τους πισω! -
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Παράδειγμα, αναφέρουν οτι τα jbl θα μπορουν να μπουν και μονα τους χωρίς να εισαι υποχρεωμένος να πληρωσεις 5.000.Βρίσκω παραλογη την τιμολόγηση των έξτρα, θα ήθελα ας πουμε μονο τα led φώτα αλλα με υποχρεωνει να πληρωσω 3.000 για led και αλλες ηλεκτρονικες ευκολίες οι οποίες δεν με ενδιαφέρουν!
Μακάρι να γίνουν ξεχωριστά. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο μπορούν να μπουν εκ των υστέρων αυτά.
-
Δεν εχω κανει παραγγελία ακομα, περιμένω να δω αν το καινούργιο rav4 θα εχει τον 1.8 υβριδικό στην Ελλάδα γιατι τοτε θα κινηθω προς τα εκει.
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Δεν εχω κανει παραγγελία ακομα, περιμένω να δω αν το καινούργιο rav4 θα εχει τον 1.8 υβριδικό στην Ελλάδα γιατι τοτε θα κινηθω προς τα εκει.Ποτε ερχεται το καινουργιο?
-
Παρουσιάζεται στην έκθεση της Νέας Υόρκης μεθαύριο!
-
-
katsim κοίταζα τα νούμερα του C-HR για τον 1.8 hybrid και αναρωτιέμαι με βάρος 1400 κιλά περίπου έχει επιτάχυνση 11 δευτ. με 122 ίππους και 14,2 κιλά ροπή, το RAV θα σέρνεται με αυτό τον κινητήρα γιατί θα είναι και βαρύτερο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα πηγαίνει και φορτωμένο. Πιθανά ο 2λιτρος υβριδικός θα είναι αυτός που ταιριάζει στο RAV.
-
Για αστική μετακινηση και ειδικά για νησι το Chr το βρήκα μια χαρα.
Ερώτηση : η συνδυαστικη ροπη (ηλεκτροκινητηρας+εσωτερικης καύσης) για οσο λειτουργουν μαζι ποση είναι?
-
Για αστική μετακίνηση το CHR καλό είναι, εγώ αναφέρθηκα στο RAV. Όσο για την ροπή πρέπει να είναι αυτό που αναφέρει στα τεχν. χαρακτηριστικά 142Νm ή 14,2 κιλά όπως και οι ίπποι 122 είναι συνδυαστικά.
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Δεν εχω διαβάσει τπτ για πανοραμική!!!
Αν οντως ισχύει κάτι τέτοιο τοτε θα ειναι φοβερό ατου ειδικά για τους πισω!Στην Ελλάδα δεν ξέρω πόσο καλή ιδέα είναι η πανοραμική...
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Παράδειγμα, αναφέρουν οτι τα jbl θα μπορουν να μπουν και μονα τους χωρίς να εισαι υποχρεωμένος να πληρωσεις 5.000.
Βρίσκω παραλογη την τιμολόγηση των έξτρα, θα ήθελα ας πουμε μονο τα led φώτα αλλα με υποχρεωνει να πληρωσω 3.000 για led και αλλες ηλεκτρονικες ευκολίες οι οποίες δεν με ενδιαφέρουν!Συμφωνώ μαζι σου 100% και μακάρι να τα προσφέρουν μια ξεχωριστά, γιατί είναι τελείως παράλογο να θές φώτα LED (τα οποία είναι για εμένα θέμα ασφάλειας και πολύ σημαντικό έξτρα) και να πρέπει να πληρώσεις και ένα σκασμό άλλα (άχρηστα κυρίως) έξτρα και να εκτοξεύεται η τιμή σε δυσθεώρητα ύψη.
-
Ο χρήστης islander έγραψε:
Για αστική μετακίνηση το CHR καλό είναι, εγώ αναφέρθηκα στο RAV. Όσο για την ροπή πρέπει να είναι αυτό που αναφέρει στα τεχν. χαρακτηριστικά 142Νm ή 14,2 κιλά όπως και οι ίπποι 122 είναι συνδυαστικά.Οι ίπποι είναι 132......... νομίζω. Η ροπή επίσης μου φαίνεται υπερβολικά μικρή που λες.
Toyota C-HR 2016